-
Κλέψτο αγόρι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρε τι ΤΙΡΑΜΟΛΑ είναι αυτός ο άνθρωπος; Τι ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΣ;
Πάντως δεν παίξαμε σοβαρά... -
Ηταν derby απο τα παλια, εμεις τον θελουμε τον Ολυμπιακο ανταγωνιστικο, παντος εκει που ειχαν αρχισει τα πανηγυρια οι φιλαθλοι παλι....πικρο καφε τους ποτισαμε
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Ηταν derby απο τα παλια, εμεις τον θελουμε τον Ολυμπιακο ανταγωνιστικο, παντος εκει που ειχαν αρχισει τα πανηγυρια οι φιλαθλοι παλι....πικρο καφε τους ποτισαμεΔεν πειράζει. Εγώ, σαν Ολυμπιακός, είμαι ικανοποιημένος που χτυπάμε πλέον ξανά στα ίσια τον ΠΟΛΥ μεγάλο Παναθηναϊκό των τελευταίων ετών. Για τον Διαμαντίδη τι να πει κανείς... ευτυχώς που υπάρχουν τέτοιοι ΕΛΛΗΝΕΣ παιχταράδες. Μπράβο στον ΠΑΟ. Θα σας πάρουμε στο επόμενο
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ηταν derby απο τα παλια, εμεις τον θελουμε τον Ολυμπιακο ανταγωνιστικο, παντος εκει που ειχαν αρχισει τα πανηγυρια οι φιλαθλοι παλι....πικρο καφε τους ποτισαμε
Δεν πειράζει. Εγώ, σαν Ολυμπιακός, είμαι ικανοποιημένος που χτυπάμε πλέον ξανά στα ίσια τον ΠΟΛΥ μεγάλο Παναθηναϊκό των τελευταίων ετών. Για τον Διαμαντίδη τι να πει κανείς... ευτυχώς που υπάρχουν τέτοιοι ΕΛΛΗΝΕΣ παιχταράδες. Μπράβο στον ΠΑΟ. Θα σας πάρουμε στο επόμενο
Well spoken
-
Δεν πειράζει. Εγώ, σαν Ολυμπιακός, είμαι ικανοποιημένος που χτυπάμε πλέον ξανά στα ίσια τον ΠΟΛΥ μεγάλο Παναθηναϊκό των τελευταίων ετών. Για τον Διαμαντίδη τι να πει κανείς... ευτυχώς που υπάρχουν τέτοιοι ΕΛΛΗΝΕΣ παιχταράδες. Μπράβο στον ΠΑΟ. Θα σας πάρουμε στο επόμενο
Ξέρεις ποιό είναι όμως το πρόβλημα; Αυτό το λες εσύ, εγώ, ο Γκέρσον(προσωπικά μου είναι πολύ συμπαθής), ο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες. Τους κάφρους όμως ποιός θα τους πετάξει από τα γήπεδα(γενικό σχόλιο); Για να λέμε βέβαια και την αλήθεια, σήμερα ευτυχώς δεν έγιναν πολύ ακραία πράγματα, αλλά γενικά τον τελευταίο καιρό δεν τα πάμε ΚΑΘΟΛΟΥ καλά σ' αυτή τη χώρα.
Στα αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι. Κάποια στιγμή δε θα αντέξει να δουλεύει συνέχεια στο overboost ο Διαμαντίδης, που σήμερα έκανε πραγματικά απίστευτο παιχνίδι, το μοναδικό τρίποντο που έχασε ήταν από το απέναντι καλάθι, χώρια το ατέλειωτο τρέξιμο, άμυνα, οργάνωση, κλπ.
Ο Ολυμπιακός δεν έχει καμιά σχέση με πέρσι, είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Το κακό όμως είανι ότι όλη η σεζόν θα είναι διαδικαστική, στην ουσία τα 5 ματς στο τέλος θα κρίνουν τον πρωταθλητή.
Και φυσικά, υπάρχει 'μαγιά' και για τη συνέχεια της Εθνικής ομάδας, ο Βασιλόπουλος είναι εδώ!
-
Μέχρι την επόμενη φορά...
θα έχουμε στρώσει το παιχνίδι μας
θα έχετε το Ματσιγιάουσκας
Ενδιαφέρον... -
Σωστο σε βρισκω και η αληθεια ειναι πως χαιρομαι που επιτελους φτιαξατε ομαδα και μπορειτε να μας κοντραρετε.δεν ειχε νοημα να παιζουμε καθε χρονο μονοι μας
-
To αντιαθλητικο που το ειδαν στον Βασιλοπουλο? 4 αντιστοιχα εκανε ο Μπατιστ τοτε. Ειχαμα εις βαρος μας την διαιτησια ,ειχαμε και την κωλοφαρδια των Μπατιστ και Διαμαντιδη που πεταγανε τουβλα και εμπαιναν μεσα. Ε ελεος
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
To αντιαθλητικο που το ειδαν στον Βασιλοπουλο? 4 αντιστοιχα εκανε ο Μπατιστ τοτε. Ειχαμα εις βαρος μας την διαιτησια ,ειχαμε και την κωλοφαρδια των Μπατιστ και Διαμαντιδη που πεταγανε τουβλα και εμπαιναν μεσα. Ε ελεοςΑρχισε παλι ο 'Τσουκαλας'.......μυαλο δεν βαζεις εσυ, ξερεις, υπαρχει και η ηττα στο παιχνιδι......get used to it
-
To αντιαθλητικο που το ειδαν στον Βασιλοπουλο? 4 αντιστοιχα εκανε ο Μπατιστ τοτε. Ειχαμα εις βαρος μας την διαιτησια ,ειχαμε και την κωλοφαρδια των Μπατιστ και Διαμαντιδη που πεταγανε τουβλα και εμπαιναν μεσα. Ε ελεοςΧΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
-
Θα ήθελα μια λίστα με ΟΛΕΣ τις αμφισβητούμενες φάσεις του παιχνιδιού ώστε να κάνουμε μια ολοκληρωμένη κριτική.
-
Οι βολές όμως ήταν ίδιες πάνω κάτω
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θα ήθελα μια λίστα με ΟΛΕΣ τις αμφισβητούμενες φάσεις του παιχνιδιού ώστε να κάνουμε μια ολοκληρωμένη κριτική.Εγω θελω τα τελευταια 15'' να δω.....η απολυτη ηδονη
-
Κάτσε καλά γιατί θα σου δείξω τον Έντι Τζόνσον.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάτσε καλά γιατί θα σου δείξω τον Έντι Τζόνσον.Χαχαχαχαχα ωραια απειλη
-
http://sports.pathfinder.gr/basket/gree ... 20333.html
-
οτι και να λεμε φετος νιωθουμε την ανασα του Ολυμπιακου πιο εντονα απο ποτε...κερδισαμε ...τυχαια (βεβαια η τυχη ειναι παντα στο πλευρο των ισχυρων...)Μακαρι να εχουμε ημιτελικο final four και με τις 2 ομαδες...για μενα σαν παναθηναικο μια νικη σε ημιτελικο με Ολυμπιακο ειναι επιθυμια ετων...Μπραβο παντως στον Ολυμπιακο που επαιξε με τον τροπο που επαιξε...φυσικα μπραβο και στην ομαδα μου που ειναι παντα πολυ σκληρη για να πεθανει...(παντως ευχαριστηθηκα ...καζουρα σε φιλους...ωραιο συναισθημα που δυστυχως μονο το μπασκετ του ΠΑΟ μας προσφερει...)
-
Aυτος ο Διαμαντιδης μου σπαει τα νευρα. 5/6 τριποντα σημερα και με την Μπανταλονα εβαλε ενα τριποντο με φοβερη κ@@φαρδια. Ας τον παρει ο Αγγελοπουλος. Δεν ειναι οτι τον χρειαζεται ο Ολυμπιακος ,αλλα τον χρειαζεται ο Παο. Χωρις τον Διαμαντιδη ο Παο σερνεται. Φανηκε ΚΑΙ σημερα αυτο
-
να πεθάνει η κατσίκα του άλλου
-
Aυτος ο Διαμαντιδης μου σπαει τα νευρα. 5/6 τριποντα σημερα και με την Μπανταλονα εβαλε ενα τριποντο με φοβερη κ@@φαρδια. Ας τον παρει ο Αγγελοπουλος. Δεν ειναι οτι τον χρειαζεται ο Ολυμπιακος ,αλλα τον χρειαζεται ο Παο. Χωρις τον Διαμαντιδη ο Παο σερνεται. Φανηκε ΚΑΙ σημερα αυτοχα χα τελικα εσυ δεν εχεις ιδεα απο μπασκετ.για πες μου λοιπον ποιον εχεις καλυτερο στη θεση του διαμαντιδη που δεν τον χρειαζεσαι?
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#2]