-
κριμα για τον ματσιγιαουσκας..
-
O Ολυμπιακός φέτος εκτός από γεμάτο έχει και ποιοτικό ρόστερ.
Το κενό του Μαζιγιαουσκας μπορεί να καλυφθεί από τον Ακερ , το Μακναμάρα, το Ντόμερκαντ, το Χαρίση κ.ά
Επειτα μπορεί να είναι μερική η ρήξη και όχι ολική (απ'ότι διαβάζω) και να την σκαπουλάρει με κανένα 2μηνο.
-
Kαλή δικαιολογία κονομήσαμε πάντως. Όπως έλεγαν πέρσι οι βάζελοι ότι καταποντίστηκαν επειδή χτύπησε ο Έκι.
-
νομιζω οτι θα ναι βλακεια να μη κανει μεταγραφη..ο ματσιαγιαουσκας τελειωσε για φετος...
-
Ο Βούγιανιτς γιατί μιλάει για το ντέρμπυ με τον γαύρο? Μόνο για Ευρωλίγκα δεν τον πήραμε? Διώξαμε κανένα?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ο Βούγιανιτς γιατί μιλάει για το ντέρμπυ με τον γαύρο? Μόνο για Ευρωλίγκα δεν τον πήραμε? Διώξαμε κανένα?Όχι μόνο. Ή μάλλον στην αρχή γράφτηκε αυτό που λες εσύ αλλά μάλλον μετά τις ιατρικές εξετάσεις που δείχνουν καλύτερα αποτελέσματα από ότι περίμεναν στον Παναθηναϊκό πάει και Ελλάδα η δουλειά.
Μακάρι να παίξει πάντως και στο πρωτάθλημα, πρόκειται για 'σπουδαίο παίχτη' (Σωτηρίου στο 'Ταμπλώ και μέσα' το Σάββατο) , κάτι κλάσεις ανώτερο του Μπετσίροβιτς.
Το ποιος θα πάρει τον πούλο δεν ξέρω . Ο Χρήστος κάτι είπε για Τομάσεβιτς.Προσωπικά δεν γνωρίζω.Συμπέρασμα: Παρακάλα να είναι καλά και να παίξει
Kαλή δικαιολογία κονομήσαμε πάντως. Όπως έλεγαν πέρσι οι βάζελοι ότι καταποντίστηκαν επειδή χτύπησε ο Έκι.
:offtopicviii:
Μονίμως καταποντισμένοι δεν είστε;;:rtfm:
Τι έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Μαζιγιάουσκας;; -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Το ποιος θα πάρει τον πούλο δεν ξέρω .
Οι εφημερίδες φωτογραφίζουν τον Τομάσεβιτς.Με Μπατιστ,Γιαβτόκας,Ντικούδη και Τσαρτσαρή δεν νομίζω ότι θα μας λείψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.
-
Είστε σίγουροι πρωταθλητές Ελλάδος, μην πω και κόσμου.
-
Ε ενταξει τωρα οχι και του κοσμου.Μην ημαστε και υπερβολικοι.
Αλλα απο τωρα πρωταθλητες ειναι λιγο νωρις.Σε κανα δυο μηνες σιγουρα!! -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Οι εφημερίδες φωτογραφίζουν τον Τομάσεβιτς.Με Μπατιστ,Γιαβτόκας,Ντικούδη και Τσαρτσαρή δεν νομίζω ότι θα μας λείψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.
...na το πάω λίγο παραπέρα ε;:oops:
Τα προηγούμενα χρόνια παίρναμε παίχτες με το σταγονομέτρο. Αυτή ήταν η φιλοσοφία του προπονητή και με αυτή τη φιλοσοφία παίζαμε μπασκετ που το χάζευαν 'εχθροί' και φίλοι. Θυμήσου πόσο επέμενε στο Μίντλετον, 'αναγκαζοντάς τον' να παίζει μέχρι να ...πεθανει
Φέτος πήραμε ένα σκασμό παίχτες άλλους γιατί έτσι έπρεπε και άλλους γιατί αναγκαστήκαμε. Ντελκ,Γιαβτόκας , Ντικούδης, Μπετσίροβιτς,Σισκαουσκας, Βούγιανιτς και μάλλον θα αρχίσει να παίρνει και περισσότερο χρόνο ο Σάκοτα (αμήν και πότε)
Το στοίχημα είναι πόσο γρηγορα αυτοί οι παίχτες θα γίνουν ομάδα. Το πόσο γρήγορα θα αφομοιώσουν τη φιλοσοφία του κόουτς.
Εάν αυτό γίνει σε λογικό χρονο θα πάμε καλά,μέσα-έξω.Ήδη ο Ντελκ , ενώ δείχνει προθυμία 20άρη στις προπονήσεις, δυσκολεύεται πολύ να παρακολουθήσει τα αμυντικά συστήματα. Λογικό μέχρι ενός σημείου. Στη φετινή μας πορεία , 'αντίπαλός μας' είναι ο χρονος και τίποτε άλλο. Στα μεχρι τώρα φιλικά, Νικόλας Μήτσος και Μπατίστ είναι αυτοί που ξεχωρίζουν. Επίσης λογικό.
Προσωπικά πιστεύω ότι οι νέοι παίχτες θα παίρνουν πολύ χρόνο στα 'ακίνδυνα' παιχνιδια για να δέσουν. Μην περιμένεις ποτέ να είναι ματς στον πόντο στα τελευταία λεπτά και στο παρκέ να είναι ο Γιαβτόκας και ο Μπετσίροβιτς. Ο Μπατίστ και ο Νικόλας θα είναι
Επειδή τα (ξανα) έχω κάνει τουρλουμπούκι, ελπίζω να βγάζεις νόημα από αυτά που γράφω
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Θυμήσου πόσο επέμενε στο Μίντλετον, 'αναγκαζοντάς τον' να παίζει μέχρι να ...πεθανει
Ποτέ μου δεν κατάλαβα αν ο Μίντλετον έπαιζε στον Παναθηναικό(και μετά την συνταξιοδότησή του) γιατί:
α)ο Ομπράντοβιτς τον ήθελε γιατί εκτιμούσε την αξία του
β)ο Ομπράντοβιτς τον είχε ανάγκη,γιατί δεν μπορούσε να βρει άλλον
γ)ο Ομπράντοβιτς ήταν σαδιστής και ήθελε να δει από κοντά πώς κλατάρει ένα γέρικο άλογο.Φέτος πήραμε ένα σκασμό παίχτες άλλους γιατί έτσι έπρεπε και άλλους γιατί αναγκαστήκαμε. Ντελκ,Γιαβτόκας , Ντικούδης, Μπετσίροβιτς,Σισκαουσκας, Βούγιανιτς και μάλλον θα αρχίσει να παίρνει και περισσότερο χρόνο ο Σάκοτα (αμήν και πότε)
Επειδή στο μπάσκετ έχουμε τον Παύλο και τον Θανάση,και όχι τον Τζίγγερ
και επειδή στο μπάσκετ τα διαμαντάκια που φέρνουμε τα προπονεί ο Ομπράντοβιτς και όχι ο Μπάκε
δεν ανησυχώ διόλου.Το στοίχημα είναι πόσο γρηγορα αυτοί οι παίχτες θα γίνουν ομάδα. Το πόσο γρήγορα θα αφομοιώσουν τη φιλοσοφία του κόουτς.
Εάν αυτό γίνει σε λογικό χρονο θα πάμε καλά,μέσα-έξω.Θα γίνει.
Ήδη ο Ντελκ , ενώ δείχνει προθυμία 20άρη στις προπονήσεις, δυσκολεύεται πολύ να παρακολουθήσει τα αμυντικά συστήματα. Λογικό μέχρι ενός σημείου. Στη φετινή μας πορεία , 'αντίπαλός μας' είναι ο χρονος και τίποτε άλλο. Στα μεχρι τώρα φιλικά, Νικόλας Μήτσος και Μπατίστ είναι αυτοί που ξεχωρίζουν. Επίσης λογικό.
Έκαστος στο είδος του.Περισσότερες απαιτήσεις έχω από τον Μητσάκο και τον Ντικούδη παρά από τον Ντελκ.Ο Ντελκ δεν έρχεται τόσο για να κάνει την διαφορά(από όσο έχω χαμπαριάσει)όσο για να καλύψει κάποια κενά.Αν και με τα αμερικανά δεν έχουμε καλή παράδοση μέχρι τώρα,ελπίζω να αφομοιώσει τα συστήματα και να αφομοιωθεί στην ομάδα.
Προσωπικά πιστεύω ότι οι νέοι παίχτες θα παίρνουν πολύ χρόνο στα 'ακίνδυνα' παιχνιδια για να δέσουν. **Μην περιμένεις ποτέ να είναι ματς στον πόντο **στα τελευταία λεπτά και στο παρκέ να είναι ο Γιαβτόκας και ο Μπετσίροβιτς. Ο Μπατίστ και ο Νικόλας θα είναι
+1 :iconcool:
Επειδή τα (ξανα) έχω κάνει τουρλουμπούκι, ελπίζω να βγάζεις νόημα από αυτά που γράφω
Μετά βίας βγάζω νόημα από αυτά που γράφω εγώ,μην νιώθεις ενοχές.
-
4-6 μηνες εξω ο Ματσι .
-
τι ποσοστο θα χει ο γιαβτοκας στις βολες?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τι ποσοστο θα χει ο γιαβτοκας στις βολες?Ανάλογο της ετοιμότητας του Σοφόκλα
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τι ποσοστο θα χει ο γιαβτοκας στις βολες?Aρκετά χειρότερο από το ποσοστό του...
...Αγαδάκου Ο οποίος μετρά ήδη τον πρώτο του τίτλο με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο τουρνουά 'Ιωάννης Δεδέογλου'
-
εχουμε φταιξει ομαδα για τιτλους!!!
και οποιος θελει, ας ερθει να ρωτησει τον ρατζεν!!!
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ξέρει κανείς πως βγαίνει η βαθμολογία στο μπάσκετ; Πως καταρτίζονται τα γκρουπ δυναμικότητας; Υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το ποδόσφαιρο και αν ναι που μπορούμε να βρούμε την βαθμολογία;Κανείς;
-
Σήμερα είχαμε και 'φιλικό' Άρης-ΠΑΟΚ.
Στο Αλεξάνδρειο που είναι δίπλα από τα πανεπιστήμια και το άσυλο.
Ήρεμα κύλησαν τα πράγματα: Κάτι μαχαιρώματα είχαμε, κάτι πυροβολισμούς, μερικά καμμένα αυτοκίνητα και μηχανάκια, καμια 10αρια στο νοσοκομείο. Κατά τα άλλα ούτε ένας νεκρός. ΟΛΕ!Άντε να δούμε και τα 'εχθρικά'.
Αφού έτσι κι αλλιώς κράτος δεν είμαστε. τα φιλικά Άρης-ΠΑΟΚ τι τα θέλουμε; Ούτε τόσο δεν μας κόβει;
-
ερχεται ο μουλα τελικα...η ομαδα δε τα πηγε και ασχημα κοντρα στον αρη αποτι φανηκε..
εχουμε λαμβανειν και αλλον εναν παικτη..
-
Μπορουν να μου πουν οι Παναθηναικοι ,γιατι ο καραγκιοζης ο Ομπραντοβιτς(η αλλιως ο παραπαμ-πομ) πλακωσε στο ξυλο ενα Κυπριο διαιτητη? Τοση ασυλια πλεον εχει αυτο το ατομο?
Εχουν γνωση οι φυλακες ομως. Τον περιμενει ο φονιας του ο Γκερσον. Για να μην ξεχνιομαστε ο Γκερσον εχει 5 νικες εναντιον του Ομπραντοβιτς και ο Ομπραντοβιτς 1. ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#2]