-
Καλά τώρα, μην τρελαθούμε εντελώς.
10 βολές περισσότερες είχε ο Αρης και 2 κερδισμένα φάουλ παραπάνω. Το 2ο του Ζίζιτς μόνο οι διαιτητές το είδαν.Μια χαρά τον πήγε η διαιτησία. Επαιξε λιιιιιιγάκι έδρα και τίποτε παραπάνω ή...παρακάτω.
-
Για τα λάθη μπορείς να γράψεις ένα κατεβατό!
Το ξύλο που έφαγε ο Κάστλ σήμερα δεν λέγεταιΣε τζάμπολ με τον Γουίλκινσον μόνο κάτω και 3 του Ολυμπιακού δίνει....φάουλ στου Άρη!!
Το αμυντικό που έδωσε στον Γουίλκινσον ενώ είναι στημένος μια ώρα για επιθετικό με τα χέρια σηκωμένα
Αλλά το ξύλο που έφαγε ο Κάστλ δεν λέγεται.4-5 φάουλ έπρεπε να πάρει χαλαρά
Έδρα δεν έπαιξε το μόνο σίγουρο
Την Τετάρτη πρέπει να κερδίσουμε και την διαιτησία
Στα επεισόδια που έκαναν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού με αντικείμενα και αντιεθνικά συνθήματα δεν γράφτηκε ΤΙΠΟΤΑ!Ήμαρτον!
Και μόνο χρηματικό πρόστιμο στον Μάτσε???Αφού επεσε καφές και γλίστρησε!Ωραία αδού έπεσε καφές ας γραφόταν στο φύλλο!Αν δεν έπεσε έπρεπε να φάει ίδια ποινή με τον Σκέιλς -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Στον Αρη ο Σκουντής και σε μας ο Χατζηπαπάρας;;
Ολόκληρη κούπα φέραμε, δεν αξίζουμε καλύτερη μεταχείριση?Εισαι αδικος! Τοσες εξτρα πασες σας εδωσε ο Χατζητετοιος Αν τον παρουμε στο βόλλεϋ θα καρφωνουμε στην 4η
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Στον Αρη ο Σκουντής και σε μας ο Χατζηπαπάρας;;
Ολόκληρη κούπα φέραμε, δεν αξίζουμε καλύτερη μεταχείριση?Εισαι αδικος! Τοσες **εξτρα πασες **σας εδωσε ο Χατζητετοιος Αν τον παρουμε στο βόλλεϋ θα καρφωνουμε στην 4η
έχουμε καλούς Combo Guard ρε γμτ, γι ' αυτό
άσε δεν παλεύεται με δαύτον
Υ.Γ μπάι δε γουέι, πες στον δικό σου (διότι εγώ έχω καταντήσει αηδία πλέον ), ότι όποτε έχουμε προβλημα, μπαίνει ο Νικολάρας και καθαρίζει (2/2 βολές, 6/6 δίποντα και 1/1 τρίποντο, 2 ασιστ, 3 κλεψ)
-
Ειναι σαν τον Πουρναρακη ο Ισαακ! Επειδη ο Νικολας τον διαψευδει, τωρα βγαζει κακία
Δεν πειραζει Δειχνω κατανοηση -
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Και τι συμφέρον είχε ρε Asimov ο Σιγάλας να κάνει όλους τους Ολυμπιακούς να τον βρίζουν;Στη χρονικη στιγμη που εγινε αυτο (και με δεδομενη την απόδοσή του ως τοτε) οι λογοι ηταν καθαρα εγωιστικοι και εκνευρισμου. Συμφερον ειχε να ξεσπασει και να βγει κι απο πανω. Ετσι σκεφτεται παντα αυτος, ηδη απο τοτε που επαιζε σε μας.
ή θεωρείς ότι το έκανε εσκεμένα (γιατί;), έχει καλώς.
Ναι, το εκανε εσκεμμενα για τους παραπανω λογους
Εγω απλά διαφωνώ και το θεωρώ ασήμαντο επεισόδιο μέσα στο παιιχνίδι, που πήρε διαστάσεις λόγω της ηλιθιότητας των κάφρων.
Σε ενα οποιοδηποτε αλλο ματς μπορει. Το συγκεκριμενο ήταν ηδη φορτισμενο κι η φωτια αναζωπυρωνονταν για πλακα.
Υ.Γ μπάι δε γουέι, πες στον δικό σου (διότι εγώ έχω καταντήσει αηδία πλέον ), ότι όποτε έχουμε προβλημα, μπαίνει ο Νικολάρας και καθαρίζει (2/2 βολές, 6/6 δίποντα και 1/1 τρίποντο, 2 ασιστ, 3 κλεψ)
Αν και την Κυριακη ειχα σημαντικοτερα πραγματα να κανω στο νησι των ανεμων απο το να δω το ματς , οποτε δεν εχω αποψη, καταλαβαινεις οτι κανεις δεν κρινεται απο εναν διαδικαστικο αγωνα
Ειναι σαν τον Πουρναρακη ο Ισαακ! Επειδη ο Νικολας τον διαψευδει, τωρα βγαζει κακία
Δεν πειραζει Δειχνω κατανοησηΤωρα μαλιστα, μιλησε ο ετερος καππαδοκης
Οταν συνελθω απο τις κραιπαλες του τριημερου θα παρετε την απαντηση που σας αξιζει
-
ΕΛΕΟΣ
Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ κλήθηκε σε απολογία από την έκθεση στης Δεαβ σε απολογία για υβριστικά συνθήματα και...για το ρολό ταμιακής μηχανής που πετάχτηκε πριν τον αγώναΉμαρτον
Στο ΣΕΦ δεν έγινε τίποτα φυσικά έτσι?Το βούλγαροι δεν ακούστηκε ποτέ και δεν πετάχτηκε τίποτα.Ούτε ο καφές του Μάτσε
-
Ο χρήστης mario boni έγραψε:
ΕΛΕΟΣ
Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ κλήθηκε σε απολογία από την έκθεση στης Δεαβ σε απολογία για υβριστικά συνθήματα και...για το ρολό ταμιακής μηχανής που πετάχτηκε πριν τον αγώναΉμαρτον
Στο ΣΕΦ δεν έγινε τίποτα φυσικά έτσι?Το βούλγαροι δεν ακούστηκε ποτέ και δεν πετάχτηκε τίποτα.Ούτε ο καφές του Μάτσε
EΛΕΟΣ? Κληθηκατε και τι εγινε? Ειχατε 4 επιπληξεις και βαση νομου στις 5 επιπληξεις τρως μια αγωνιστικη. Ε Ο ΑΡΗΣ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ.
ΓΙΑΤΙ?
Η εγγραφη επιπληξη εγινε εγγραφη συσταση. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ,ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΝΟΙ. Σας φοβησε το διπλακι στο Οακα και θελετε τον Αρουλη στον τελικο για ενα ξεκουραστο 3-0? ΑΜ ΔΕ.Απο εδω και περα αναλαμβανει δραση ο Σοφο και θα σας κατασπαραξει
-
Εσείς δεν φάγατε τίποτα για το Βούλγαροι και τα δεκάδες αντικείμενα έτσι???
Όποιος είδε το ματς το τελευταίο....Το ιστορικό του αγώνα στο ΣΕΦ το ξέρεις??
Η δεαβ τα έχει καταγράψει όλα μα όλα όσα έγιναν στο ΣΕΦ αλλά κατά ένα μαγικό τρόπο έφτασε στα χέρια του Αθλητικου Δικαστή η έκεθση στις 12:45.
Η δικαιολογία που δεν το έλαβε υπόψιν αυτός ήταν πως μέχρι τις 12:00 ότι χαρτί έχω στα χέρια μου μετράει...Δεν μπορούσε να ειδοποιήσει να έρθει πιο πριν η έκθεση και να τα λάβει υπόψιν.13:30 βγήκε η απόφαση, ας αργούσε και μια ώρα ακόμη
Ο Δικαστής είδε και το βίντεο του αγώνα αλλά δεν άκουσε κάτι μάλλον η δεν είδε τα αντικείμενα
Το ποιος έπρεπε να παίζει σήμερα χωρίς φιλάθλους είναι γνωστό
-
Ο χρήστης mario boni έγραψε:
Εσείς δεν φάγατε τίποτα για το Βούλγαροι και τα δεκάδες αντικείμενα έτσι???
Όποιος είδε το ματς το τελευταίο....Το ιστορικό του αγώνα στο ΣΕΦ το ξέρεις??
Η δεαβ τα έχει καταγράψει όλα μα όλα όσα έγιναν στο ΣΕΦ αλλά κατά ένα μαγικό τρόπο έφτασε στα χέρια του Αθλητικου Δικαστή η έκεθση στις 12:45.
Η δικαιολογία που δεν το έλαβε υπόψιν αυτός ήταν πως μέχρι τις 12:00 ότι χαρτί έχω στα χέρια μου μετράει...Δεν μπορούσε να ειδοποιήσει να έρθει πιο πριν η έκθεση και να τα λάβει υπόψιν.13:30 βγήκε η απόφαση, ας αργούσε και μια ώρα ακόμη
Ο Δικαστής είδε και το βίντεο του αγώνα αλλά δεν άκουσε κάτι μάλλον η δεν είδε τα αντικείμενα
Το ποιος έπρεπε να παίζει σήμερα χωρίς φιλάθλους είναι γνωστό
Ο Κοκκαλης φταιει για ολα φιλε μου.
Δεν εχει νοημα καν να απαντησω. Μην ξεχασετε να κατεβασετε τα σωβρακα στο βαζελο -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ο Κοκκαλης φταιει για ολα φιλε μου.
Δεν εχει νοημα καν να απαντησω. Μην ξεχασετε να κατεβασετε τα σωβρακα στο βαζελοΤι χρώμα είναι η μπάλλα του μπάσκετ?οεο?
Άλλα λέει η γιαγιά μου άλλα ακούνε τα αυτιά μου!Αφού είσαι τόσο σίγουρος πως θα περάσει ο Άρης χαίρομαι!
-
To διχτάκι στο καλάθι που κάνει άμυνα ο Αρης , μετά από εύστοχο σουτ, ...την κρατάει την μπάλα
Παλιές καλές εποχές -
To διχτάκι στο καλάθι που κάνει άμυνα ο Αρης , μετά από εύστοχο σουτ, ...την κρατάει την μπάλα
Παλιές καλές εποχέςEιναι ειδικα διχτακια. Εχουν ειδικες καμερες και οταν επιτιθεται ο Ολυμπιακος μικραινουν και οταν αμυνεται μακραινουν
Ε ΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΕΛΑ ΧΑΡΕ ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΛΛΕΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ
-
μισο λεπτο...
-
Παλιές καλές εποχέςEιναι ειδικα διχτακια. Εχουν ειδικες καμερες και οταν επιτιθεται ο Ολυμπιακος μικραινουν και οταν αμυνεται μακραινουν
Ε ΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΕΛΑ ΧΑΡΕ ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΛΛΕΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ
Μη λες πίπες εάν δεν γνωρίζεις.Καλύτερα κάνε την πάπια και άστο να περάσει.
Είναι κατάλοιπο της εποχής Ιωαννίδη, (μπορεί να είναι και παλιότερο αλλά εγώ από τότε το θυμάμαι) να μπαίνουν διχτάκια καινούρια στο καλάθι που κάνει άμυνα ο αντίπαλος, ώστε να κρατάνε την μπάλα , ελάχιστα έστω , ώστε να μην μπορεί ο αντίπαλος να εκδηλώσει εύκολα αιφνιδιασμό.
Αντίθετα στο καλάθι που κάνει άμυνα ο Ολυμπιακός, το διχτάκι είναι καραχρησιμοποιημένο για τον ακριβώς αντίθετο λόγο.
Και εάν θυμάσαι στο πρώτο ημίχρονο του περασμένου παιχνιδιού ο Αρης, σας (ακατάλληλη λέξη) με τους αιφνιδιασμούς.Επειδή ήσουν μικρός τότε, μάλλον δεν τα θυμάσαι γι'αυτό και έγραψα.Σε διαφορετική περίπτωση, όντας πρωταθλητής Ευρώπης, δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με δευτεράντζες και βάλε
-
Μη λες πίπες εάν δεν γνωρίζεις.Καλύτερα κάνε την πάπια και άστο να περάσει.
Είναι κατάλοιπο της εποχής Ιωαννίδη, (μπορεί να είναι και παλιότερο αλλά εγώ από τότε το θυμάμαι) να μπαίνουν διχτάκια καινούρια στο καλάθι που κάνει άμυνα ο αντίπαλος, ώστε να κρατάνε την μπάλα , ελάχιστα έστω , ώστε να μην μπορεί ο αντίπαλος να εκδηλώσει εύκολα αιφνιδιασμό.
Αντίθετα στο καλάθι που κάνει άμυνα ο Ολυμπιακός, το διχτάκι είναι καραχρησιμοποιημένο για τον ακριβώς αντίθετο λόγο.
Και εάν θυμάσαι στο πρώτο ημίχρονο του περασμένου παιχνιδιού ο Αρης, σας (ακατάλληλη λέξη) με τους αιφνιδιασμούς.Επειδή ήσουν μικρός τότε, μάλλον δεν τα θυμάσαι γι'αυτό και έγραψα.Σε διαφορετική περίπτωση, όντας πρωταθλητής Ευρώπης, δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με δευτεράντζες και βάλε
Γνωριζω πολυ καλα τι λεω. Αλλωστε εγινα φανατικος Ολυμπιακος την εποχη που ο Ιωαννιδης σας κατεβαζε τα σωβρακα και σας ....
Ειδικα στο μπασκετ οτι εχει κατακτησει ο Ολυμπιακος το εχει παρει με την αξια του.Ο παο τα περισσοτερα τροπαια τα παιρνει βρωμικα. Ακομα και στο φετινο ευρωπαικο υπηρξαν πολλες διαμαρτυριες απο τον προπονητη της ΤΣΣΚΑ
Παμε στο θεμα μας τωρα. Τρεμει η καρδουλα των Παναθηναικων μην τυχον και περασει ο Ολυμπιακος. Ακομα και με εναντιον την διαιτησια ο Ολυμπιακος εχει τις ικανοτητες να σας νικησει.
Οι κοντοι ομως στην πραγματικοτητα θελουν τον Αρουλη για ενα ευκολο 3-0 χωρις σκοτουρες και φωνες
-
.............Πάρε να διαβάσεις, για να ...αναβαθμίσεις τις γνώσεις σου:
Καλή ανάγνωση
Υ.Γ δεν είσαι ο μόνος που ασχολήθηκε με το μπάσκετ από τότε που ήρθε ο Ιωαννίδης. Σας πούλησε ολυμπιακοφροσύνη και ...τσιμπήσατε. Ας προσέχατε. Πού είπαμε ότι είναι τώρα;;
-
Στην βουλή.
-
καλύτερος ο Ολυμπιακός.Δύσκολα τα πράγματα αν παίξει ο Άρης έτσι στο Παλέ
Στο γήπεδο όπως είδατε δεν έγινε 'τίποτα'!
Ούτε υβριστικά συνθήματα,ούτε πυρσοί,ούτε αντικείμενα!
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#2]