-
Ρε δεν γινονται αυτα
Κοιταχτε διαφορα στο υψος. Ο Θανασης φτανει μεχρι το γονατο του Σοφοκλη
Και εδω ο Πρελιεβιτς παρακαλαει τον Σοφο να μην διαλυσει τον Παοκ
-
Σοφοκλής Σχορτσιανίτης: «Δεν είναι εύκολο γκρουπ αλλά νομίζω ότι δεν περιμέναμε και κάτι άλλο. Πέρσι κάναμε μια καλή χρονιά και φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Όλοι θα μας περιμένουν κι εμείς πρέπει να αποδείξουμε ότι η περσινή χρονιά δεν ήταν τυχαία. Δεν πρέπει να μας αγχώσει το γεγονός ότι το φάιναλ φορ θα γίνει στην Αθήνα. Εγώ προσωπικά νιώθω πολύ καλά και παρόλο που δουλεύω λίγες μέρες με την ομάδα είμαι πολύ αισιόδοξος. Φέτος βγαίνουμε για κυνήγι...».
Για κυνηγι παντως Σοφο σου προτεινω λαγοκοτες. Ειναι ενα ειδος το οποιο κατοικει κυριως στα βορεια προαστεια ,αλλα μπορεις να το συναντησεις και σε αλλα μερη.
Να προσεχεις μονο γιατι οι λαγοκοτες ειναι υπουλες και εχουν μαζι τους παντα σπρει (εχουν γεμισει ολους τους τοιχους)
Παντως αν θες να τις ξετρυπωσεις ακολουθησε τον GTI ,τον Redline και τον Kid. Θα σε οδηγησουν στην φωλια τους (πλακα κανω μην παρεξηγηθειτε)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Να υποδεχθούμε το Ντέγιαν όπως του αξίζει για αυτά που μας πρόσφερε.
Πάλι σε ζόρικο όμιλο πέσαμε πάντως
Που πήγε ο Ντέγιαν?
ripper & TSOLAKOS μακάρι να κάνετε 6 νίκες αλλά αυτή η αισιοδοξία σας μου θυμίζει τον γαύρο στο Τσάμπιονς Λιγκ..
Sτη Ρόμα.
Οι Αρειανοί δικαιούνται να είναι αισιόδοξοι, έχουν και μια ιστορία πίσω τους, λογικό είναι να κάνουν σκέψεις για κάτι καλό.
Οι γαύροι στο Τσάμπιονς Λίγκ ,γιατί να είναι;;; Λόγω ...(προ) ιστορίας και αυτοί;;;
-
-
πολυ δυσκολο για αρη...
με μας αν ολοκληρωθει καποτε η ομαδα, μονο η ρεαλ ειναι εκτος δυνατοτητων..
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Οι γαύροι στο Τσάμπιονς Λίγκ ,γιατί να είναι;;; Λόγω ...(προ) ιστορίας και αυτοί;;;Ρωτα τη Μπαρτσα να σου πει
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ripper & TSOLAKOS μακάρι να κάνετε 6 νίκες αλλά αυτή η αισιοδοξία σας μου θυμίζει τον γαύρο στο Τσάμπιονς Λιγκ..Μην υπερβάλεις, εμείς δεν είπαμε ότι θα το πάρουμε
Ζαλγκίρις, Ορτέζ, Ούλκερ, Νάπολι στο Παλέ πιστεύω τις έχουμε. Μία νίκη εκτός και άλλη μία κουτσή (με την αδιάφορη πιθανότατα Μπάρτσα τελευταία αγωνιστική ) και περάσαμε. Βέβαια το πιθανότερο είναι να κάνουμε τρεις (και αν) νίκες. Για ιδανική κατάσταση λέμε.Περί δηλώσεων Ματσόν: Άλλα λέει το ένα site, άλλα το άλλο, άλλα η ΚΑΕ.
ΑΝ την έκανε (είναι απίθανο να περάσουμε, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μεγαλύτερες ομάδες, μεγαλύτερα ονόματα και μεγαλύτερα μπάτζετ) είναι για πολλές κλωτσιές.
Από ότι έχω καταλάβει την είπε την παπαρδέλα of the record, και τα ψιλομπαλώσανε ο Δαμιανίδης με τον Τζεβελέκη. Με το άκουσμα εδώ έγινε πανικός.
Και αλήθεια να είναι, και να συμφωνούμε μαζί του, τέτοιες λαλακίες στον Άρη δεν λέγονται, γιατι αλλιώς γνωρίζεις αυτόν τον 'υπέροχο κόσμο' from the dark side
May the funs be with you Mατσόν!
Γιατί αλλέως θα πέσουν πολλές φάπες στο Παλέ! Να χαρούμε την διοργάνωση, τους μεγάλους αντιπάλους εμείς οι πτωχοί, παλαμάκια, τραλαλά και 20 πόντους στο κεφάλι εδώ δεν έχει
Νύχτα θα φύγεις! (ήδη φορτωμένοι είμαστε!) -
τα λεφτα της ευρωλιγκα επενδυθηκαν στην ομαδα του αρη?
-
O πιο δυσκολος ομιλος ειναι ΜΑΚΡΑΝ του Ολυμπιακου. Μπηκα σε κατι site και ειδα τα ροστερ των ομαδων. Δεν φοβαμαι ομως,γιατι εχω ΣΟΦΟΚΛΑ φορμαρισμενο και ετοιμο να κατεδαφισει τα παντα
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τα λεφτα της ευρωλιγκα επενδυθηκαν στην ομαδα του αρη?Τα ποια;
Από ότι ξέρω η ευρωλίγκα προσφέρει ψίχουλα στις ομάδες. Καμία σχέση με CL.
Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται, τα έσοδα του Άρη είναι μεγαλύτερα από το μπάτζετ του
Καλύτερα βέβαια από το αντίστροφο. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
τα λεφτα της ευρωλιγκα επενδυθηκαν στην ομαδα του αρη?
Τα ποια;
Από ότι ξέρω η ευρωλίγκα προσφέρει ψίχουλα στις ομάδες. Καμία σχέση με CL.
Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται, τα έσοδα του Άρη είναι μεγαλύτερα από το μπάτζετ του
Καλύτερα βέβαια από το αντίστροφο.δηλαδη ο αρης τη βολευε καλυτερα περσι? μου εχει δημιουργηθει η εντυπωση οτι φετος θα χει μαλλον χειροτερη ομαδα...
-
Τι εννοείς τη βόλευε καλύτερα;
Φέτος έχει περισσότερα έσοδα (αν αυτό εννοείς).
Χειρότερη δεν θα έχει, αλλά ούτε και σημαντικά καλύτερη. -
λογικα συμμετεχοντας στη κορυφαια οργανωση θα χει καλυτερη αντιμετωπιση σε διαφημισεις και τηλεοπτικα...για την ομαδα ομως δε βλεπω να γιναν κινησεις σημαντικης ενισχυσης..
-
Αυτό είπα κι εγώ.
Έχουμε έσοδα μεγαλύτερα από το μπάτζετ. -
Παντως επειδη δε σας βλεπω καλυτερα απο περσι και επειδη περσι ζοριστικατε με ΟΛΕΣ τις ομαδες εντός εδρας θα σας συμβουλευα για μικρο καλαθι...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Παντως επειδη δε σας βλεπω καλυτερα απο περσι και επειδη περσι ζοριστικατε με ΟΛΕΣ τις ομαδες εντός εδρας θα σας συμβουλευα για μικρο καλαθι...Για το ελληνικό πρωτάθλημα είμαστε τετράδα, μπορεί πάλι ευρολίγκα του χρόνου. Οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες είναι χειρότερα από ότι πέρσι.
Για την ευρολίγκα μπορούμε να προχωρήσουμε μέχρι τους 16. Όσο για το μπάτζετ προτιμώ περισσότερα έσοδα παρά έξοδα. Το να ξοδεύαμε 2 εκ. παραπάνω θα κάναμε κάτι διαφορετικό? Τους στόχους τους πιάνουμε και με αυτό το μπατζετ. ΟΣΦΠ και ΠΑΟ έχουν διπλάσιο και πάνε για πολλά, και να τους στραβώσει δεν θα τους λείψουν. Αν την πατήσουμε εμείς θα γίνουμε ΑΕΚ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ, ΠΑΟΚ κτλ. Για να χτίσεις κάτι θέλει χρόνο, για να το γκρεμίσεις το κάνεις σε μια νύχτα.
Συμφωνώ με το ripper για τις δηλώσεις του Ματσόν αλλά φέτος είναι η πρώτη χρονιά που έκανε την ομάδα μόνος του, πέρσι την πήρε 'ετοιμη'. Ας τον κρίνουμε καλύτερα στο τέλος από το συνολικό αποτέλεσμα. Το να ΄δω και μια δυο περίεργες ήττες στην αρχή και μια αγωνιστική χαλαρότητα το θεωρώ αναμενόμενο για μια νέα ομάδα. Περιμένω στο τέλος να τον κρίνω. Και αν δεν μου κάνει στη μέση της χρονιάς δεν τον αλλάζω γιατί α) δεν είναι Ζουρός, β) δεν βρίσκω εύκολα το Δεκεμβρη ελεύθερο προπονητή αναμορφωτή σαν το Ματσον, μόνο κανένα άνεργο-αποτυχημένο θα βρω και θα τα κάνω χειρότερα τα πράγματα μέχρι το τέλος της χρονιάς. -
TSOLAKOS δεν ειπα οτι κανετε ασχημα, απλα στην παρουσα φαση δεν δικαιολογειται καποια ευρωπαϊκη αισιοδοξια.
Μακαρι (για σας) να διαψευστω αλλα δεν το βλεπω. Αλλωστε και οι επιλογες που εγιναν, για τα λεφτα που εγιναν, δεν ηταν και σουπερ. Αν ο Νικολ κανει τον Ηλιαδη ξανα τον Ηλιαδη που επαιζε σε μας τοτε εχετε κανει μισο βημα μπρος, αλλιως ειστε στο μισο βημα πισω με περσι. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
TSOLAKOS δεν ειπα οτι κανετε ασχημα, απλα στην παρουσα φαση δεν δικαιολογειται καποια ευρωπαϊκη αισιοδοξια.
Μακαρι (για σας) να διαψευστω αλλα δεν το βλεπω. Αλλωστε και οι επιλογες που εγιναν, για τα λεφτα που εγιναν, δεν ηταν και σουπερ. Αν ο Νικολ κανει τον Ηλιαδη ξανα τον Ηλιαδη που επαιζε σε μας τοτε εχετε κανει μισο βημα μπρος, αλλιως ειστε στο μισο βημα πισω με περσι.Αισιοδοξία είναι να θές 6 νίκες σε 14 ευρωπαϊκούς αγώνες σε ένα όμιλο που 3 είναι ακτύπητοι 2 υποδεέστεροι (στα χαρτιά) και 2 στα ίσια???
Όσο για το ρόστερ μοιάζει περισσότερο από κάθε άλλη φορά 'ομάδα' γιατί αν θυμάσε παλαιότερες επιλογές ήταν περισσότερο για προσοπωκεντρικο παιχνίδι. (Μπρούερ, Πάντιους). Όταν οι δυό τους δεν παίζανε ήμασταν κουλοί. Όταν παίζανε είμαστε σούπερ (πχ πέρσι με ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ). Βλέπω φέτος να έχουμε μια σταθερότερη και πιο προβλέψιμη, στα αποτελέσματα, ομάδα. Αν τα παιδιά τρελαθούνε σε κανένα παιχνίδι και κάνουν ασύληπτα πράγματα ΟΚ αλλά δεν βαζιζόμαστε σε κάτι τέτοιο φέτος.
Το να περιμένεις μια ανάλογη με την περσινή θέση στο πρωτάθλημα με χειρότερο ανταγωνισμό είναι λογικό νομίζω.
Το να περιμένεις μια αξιοπρεπή πορεία στη ευρολίγκα με στόχο την είσοδο στους '16' είναι και αυτό λογικό νομίζω. -
Ο χρήστης TSOLAKOS έγραψε:
Το να περιμένεις μια αξιοπρεπή πορεία στη ευρολίγκα με στόχο την είσοδο στους '16' είναι και αυτό λογικό νομίζω.Το να το περιμένεις ως 'φυσιολογικό' δεν είναι λογικό. Να περιμένεις ότι θα περάσετε (ή θα αποκλειστείτε) στις λεπτομέρειες είναι λογικό.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το να περιμένεις μια αξιοπρεπή πορεία στη ευρολίγκα με στόχο την είσοδο στους '16' είναι και αυτό λογικό νομίζω.
Το να το περιμένεις ως 'φυσιολογικό' δεν είναι λογικό. Να περιμένεις ότι θα περάσετε (ή θα αποκλειστείτε) στις λεπτομέρειες είναι λογικό.
Σωστα. Δεν είμαστε φανατικοί ούτε φοράμε παροπίδες. Περιμένουμε να κάνουμε κάτι που είναι στις δυνατότητες αυτής της ομάδος. Να έχουμε καλύτερη πορεία από την περσινή ΑΕΚ για παράδειγμα που δεν είχε ούτε χρήματα, ούτε παίχτες και η συμμετοχή της ήταν μια κακή παρένθεση στην ιστορία της.
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#2]