-
-
Πενήντα μαστιγώματα για παραδειγματισμό και μετά ελεύθερος.
-
ναι οκ, αλλά το SP τι μπορεί να σημαίνει;
Από το ονοματεπώνυμο του λέτε να είναι; η καμμιά βρισιά στα ιταλικά;
(μέσα ήταν ακόμα χειρότερο βασικά, αλλά δεν πρόλαβα να το βγαλω )
-
-
-
-
-
Manta ειναι τουτο?
-
Δέν είναι έσκορτ;
Στήν οροφή τί έχει;Αεραγωγο για το 'πλήρωμα';
-
sv2
μεσα απο Cayenne ειναι η φωτο?
-
Έχει βάλει και ακροπτέρυγα στην σιδερώστρα, ή ιδέα μου είναι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχει βάλει και ακροπτέρυγα στην σιδερώστρα, ή ιδέα μου είναι;Βρε,και πτερύγια κάναρντ να βγούνε στή μόδα,να δείς για πότε θα τα βάλουνε κι'εκείνα
-
BMW E39 φτιαγμενη σαν Μ5 (σιγα το νεο 8α μου πειτε) με σηματακι Μ3 πισω.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Σιδερώστρα extra large.[URL=http://imageshack.us]
[/URL]
Ρε σεις τι το κοροϊδεύετε το αυτοκίνητο; Αμφιβάλλετε δηλαδή ότι αν ήταν πρώτο στο φανάρι με το Golf GTi ή με την Cayenne του SV2 ότι θα τους κέρναγε τσαγάκι; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ Υ.Γ. Προσωπικά πιστεύω ότι η αεροτομή του δίνει τουλάχιστον 200 κιλά κάθετης δύναμης στα 300+ χλμ/ώρα και ο αεραγωγός είναι εκεί για να ψύχει το εσωτερικό του αυτοκινήτου από τη θερμότητα που εκπέμπει ο κινητήρας των 1000+ ίππων.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Σιδερώστρα extra large.
[URL=http://imageshack.us]
[/URL]
Ρε σεις τι το κοροϊδεύετε το αυτοκίνητο; Αμφιβάλλετε δηλαδή ότι αν ήταν πρώτο στο φανάρι με το Golf GTi ή με την Cayenne του SV2 ότι θα τους κέρναγε τσαγάκι; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ Υ.Γ. Προσωπικά πιστεύω ότι η αεροτομή του δίνει τουλάχιστον 200 κιλά κάθετης δύναμης στα 300+ χλμ/ώρα και ο αεραγωγός είναι εκεί για να ψύχει το εσωτερικό του αυτοκινήτου από τη θερμότητα που εκπέμπει ο κινητήρας των 1000+ ίππων.[/quote:1o1hto7g] Oχι και 300.... Επιδει εχει βαλει μια Νιτροχωανη, ανεβαζει μονο μεχρι τα 280, μετα δεν εχει δυναμη το μοτερ.....
-
Renault thalia ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων (το είδα στο καθρέπτη όταν πέρασε κάθετα πίσω μου) με σιδερώστρα πίσω.
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
:muhaha:Manta ειναι τουτο?
προς στιγμή νόμισα ότι μπήκε για τα δύο Golf δεξιά
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Renault thalia ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων (το είδα στο καθρέπτη όταν πέρασε κάθετα πίσω μου) με σιδερώστρα πίσω.το είδα κι εγώ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
:muhaha:
Manta ειναι τουτο?
προς στιγμή νόμισα ότι μπήκε για τα δύο Golf δεξιά
Μαααα συγνωμη..για τα golf δεν μπηκε?Εγω γι'αυτα νομιζα...
-
Το στοπ πάνω στη σιδερώστρα του Μάντα .... .
Australia Uber Alles!!!!! [#2]