-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
στο Αγρινιο ο ιδιος που πουλαει τα Seat διπλα ακριβως πουλαει και Saab.
Σε πολλές πόλεις στην επαρχία γίνεται αυτό, δεν πουλάνε μάρκες του ομίλου, αλλά το αντιπροσώπουν στην Ελλάδα.
πχ 'τυχαία' εκθέσεις Skoda-Citroen... Chrysler BMW-Renault δίπλα δίπλα, Nissan-Peugeot κλπ
off topic
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Το πρώτο αμάξι συμπαραγωγής SEAT - SAAB. Προσοχή στο 'πτερύγιο' του καρχαρία στην πίσω αεροτομή....
Ο ίδιος τα πουλάει στην Ελλάδα
Ρε ξέρετε τι γίνεται...εκεί στον Γέρακα έχει μία αντιπροσωπεία μεγάλη της Seat η οποία μετά από λίγο καιρό έγινε μιση Saab. Ο τύπος θα την είδε και σου λέει την αγόρασε η Seat...άρα έχω και Saab. Πάω να τσιμπήσω ένα αυτοκόλλητάκι να γίνω premium γιατί αν περιμένω από τους Φαουβε να γίνω σώθηκα...
στο Αγρινιο ο ιδιος που πουλαει τα Seat διπλα ακριβως πουλαει και Saab.
Και στην Πατρα το ιδιο!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το πρώτο αμάξι συμπαραγωγής SEAT - SAAB. Προσοχή στο 'πτερύγιο' του καρχαρία στην πίσω αεροτομή....
Ο ίδιος τα πουλάει στην Ελλάδα
Τοτε λειπει το αυτοκολλητο AEGEAN
-
-
-
Α, όλα και όλα... όλοι έχουν δικαίωμα στην καγκουριά...
-
-
-
Σωστά!....
-
-
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Kαι τωρα ...........
Εγκάθετε!!! Μα καλά πού ζεις? Δεν το έμαθες ότι έχει στο αεροδρόμιο αγώνα DTM?
Προσεξε το χρωμα.Το 'χρωμα' που ειναι βαμμενο ειναι σαν καθρεπτης,σαν να το εχεις επιμεταλλωσει ενα πραγμα.Καποιος ειχε ποσταρει πριν καιρο κατι Μερσεντες που τις ειχαν βαψει ετσι.Δυστυχως (ή ευτυχως ) δεν φαινεται καλα απο την φωτο.
-
Μια χαρά φαίνεται! Πήρε την ιδέα από τον άραβα με το ασημένιο Α8...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Kαι τωρα ...........
Εγκάθετε!!! Μα καλά πού ζεις? Δεν το έμαθες ότι έχει στο αεροδρόμιο αγώνα DTM?
Να πω τωρα οτι το χρωμα μου αρεσε η ο Εγκαθετος ο Β (Βλ. taurus) θα μου πει τιποτα;;;;;
Ζαντες, λεχους κωλοφαναρα, aleroid και καθρευτες Μ3.... το κατατασουν εδω με 'κλειστα ματια'.....
Ειχα δει σε εκθεση ενα Μερκ βαμενο ετσι και ηταν ωραιο....
-
Ωραίο χρώμα το Α4!
Χωρίς αεροτομή, λέξους φώτα, καθρέπτες και νικελωμένες ζάντες είναι ωραίο πάντως. Η ζάντα πανέμορφη αλλά σε αλουμίνιο λέει περισσότερο.
Πρωτότυπο πάντως.Στο Pimp my Ride το πήγε?
-
επειδή όλοι έχουν δικαίωμα στην καγκουριά...
http://cgi.ebay.co.uk/Honda-Civic-2006- ... otohostingλαμποργκινι και άλλα φτωχά οχήματα...πολύ παλιά
Υ.Γ. Πως το κατάντησαν έτσι το αυτοκινητάκι μου;
-
νομιζω οτι το audi ηταν και demo car σε καποια εκθεση.
-
καλά συγνώμη τώρα. Αν εξαιρέσουμε τα αυτοκόλητα, σας χαλάει το σχήμα και οι λεπτομέρειες απο το civic? Κούκλα είναι!!
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
καλά συγνώμη τώρα. Αν εξαιρέσουμε τα αυτοκόλητα, σας χαλάει το σχήμα και οι λεπτομέρειες απο το civic? Κούκλα είναι!!οι πόρτες φίλε μου...οι πόρτες... έλεος
Australia Uber Alles!!!!! [#2]