-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Χεχεχε καλό.Και κάτι πιο κλασσικό: υπάρχουν πάρα πολλά HYUNDAI ATOS που έχουν γίνει GATOS ή ΓATOS
Kαι αν έχει και χιούμορ ο ιδιοκτήτης τους γίνονται και Πάτος.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Eιχα δει RΑΝGE ROVER στο Κολωνακι πριν μερικα χρονια που το πρωτο R το ειχε κανει Η, κ ειχε βγαλει το Ε κ το δευτερο R. Εγραφε HANG OVER δηλαδη πισω.Το χω δει κ εγω.....
Τρελο γελιο!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Χεχεχε καλό.Και κάτι πιο κλασσικό: υπάρχουν πάρα πολλά HYUNDAI ATOS που έχουν γίνει GATOS ή ΓATOS
Καλα....πες μου οτι μιλας για τον εαυτο σου......
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Χεχεχε καλό.
Και κάτι πιο κλασσικό: υπάρχουν πάρα πολλά HYUNDAI ATOS που έχουν γίνει GATOS ή ΓATOS
Δεν έτυχε να δεις κανένα;
Πάντως κυκλοφορούν αρκετά με τέτοιο σηματάκι και κατ εμέ δεν είναι καγκουριά αλλά αυτοσαρκασμός. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Χεχεχε καλό.
Και κάτι πιο κλασσικό: υπάρχουν πάρα πολλά HYUNDAI ATOS που έχουν γίνει GATOS ή ΓATOS
Δεν έτυχε να δεις κανένα;
Πάντως κυκλοφορούν αρκετά με τέτοιο σηματάκι και κατ εμέ δεν είναι καγκουριά αλλά αυτοσαρκασμός.Εχω δει.....
Και γατους και πατους και φευγατους....
Αλλα ηθελα να την πω στον Αβελ -
-
Αδειασα σήμερα το κινητό μου που τελικά είχε πολύ περιεχόμενο (από ποιότητα μην περιμένετε πολλά, δεν άλλαξα ακόμη τηλέφωνο).
Μπράβο χορηγία ο τύπος!!!
Fabia WRC στην Κηφισίας:
Που τους βρίσκουν τόσους χορηγούς
Κλασσική BMW M316
Celica Facelift
Aπό τα Ibiza του εννιαίου θα ξέμεινε αυτό:
Multicolor. 10HP στο νερό...
Μία από τα ίδια:
Ηyundai Scoupe DTM
Αχρείαστο να'ναι το downforce
-
Με τόση φόρα που έχει πάρει ο Μαρινάκης, βλέπω και τα δικά μας αυτοκίνητα μέσα σε λίγο...
-
-
-
-
-
Μαμά μου!!!
Δηλαδήμ να ξυπνάω το πρωί, να βγαίνω, να το βλέπω, και τι;;; Να καμαρώνω;;;; Εφιάλτης...
-
Υπαρχει ενα ιδιο (+απλωστρα) σε περλε πορτοκαλι στη Δαφνη/Αγ.Δημητριο/Ν.Κοσμο. 8α εκαναν τελειο ζευγαρακι.
-
-
-
-
Μέγιστη καγκουριά οι αεροτομές σε ανοιχτά αυτοκίνητα
Ειδικά με ανοιχτή ή υφασμάτινη οροφή δείχνουν τελείως σκ@τ@
-
-
Χτες στη Συγγρού είδα μπλε σκούρο (ή μαύρο) 306 με μεγάλο αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος NFS II UNDERGROUND. Tσσσς...
Δυστυχώς φωτό ενώ είμαι στο μηχανάκι δεν μπορώ να βγάλω α) γιατί θα φάω το κεφάλι μου και β) γιατί με βλέπω μετά εδώ μέσα ή στα 'ΖΩΑ'
Australia Uber Alles!!!!! [#2]