-
Ταξί Audi A6, 2.7tdi αν πρόλαβα να δω καλά, που με πέρασε με κάτι που φάνηκε σαν Warp Speed στον αυτοκινητόδρομο!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ταξί Audi A6, 2.7tdi αν πρόλαβα να δω καλά, που με πέρασε με κάτι που φάνηκε σαν Warp Speed στον αυτοκινητόδρομο!Παει..μεχρι και τα ταξι σε περνανε ...και θες να μπεις και σε πιστα μετα..
-
Mercedes CL new, Nissan Cube , Chrysler 300C Touring , Touran f/l, 911 (997) Targa
εκτός Ελλάδας
-
Audi S6 Avant με ιταλικές πινακίδες εχθές το απόγευμα στον Κιφισό.
Χαλαρά το πήγαινε πάντως.
-
Είδα τo καινούριο tt σε κοκκινάκι! Πολύ όμορφο, ειδικά σε προφίλ. Μου φαίνεται πιο επιθετικό από το πρηγούμενο που έμοιζε με ιγκλού. Δεν μου πουλάρεσε η έντονη γωνία που κάνουν τα εμπρός φώτα στο τελείωμα, στο πλάι.
Επίσης, κατάσκοπος μου είπε ότι υπάρχουν πολλά Roomster στο αεροδρόμιο της Αλέξ/πολης. Δημοσιογραφική παρουσίαση, φαντάζομαι...
-
Κάθε μέρα βλέπω ένα Jeep Commander παρκαρισμένο στην 3ης Σεπτεμβρίου. Τα αισθήματα αηδίας που νοιώθω κάθε φορά δύσκολα περιγράφονται.
-
Νταλίκα μεταφοράς οχημάτων είχε φορτωμένη μία κατακίτρινη DODGE Viper SRTκάτι...
Απίστευτα «κακό» αυτοκίνητο.
-
Το σωτήριον έτος 2002 είχα δει μια GTS στην Ελβετία και είχα πάθει σκουλαμένδρα.....
Το κλου της υπόθεσης ήταν όταν είδα (για πρώτη φορά) το πίσω σηματάκι της οχιάς που χρησίμευε και ως 3ο στοπ...
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Κάθε μέρα βλέπω ένα Jeep Commander παρκαρισμένο στην 3ης Σεπτεμβρίου. Τα αισθήματα αηδίας που νοιώθω κάθε φορά δύσκολα περιγράφονται.Μιλάμε για ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΤΙΑ σχεδιαστική έμπνευση...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κάθε μέρα βλέπω ένα Jeep Commander παρκαρισμένο στην 3ης Σεπτεμβρίου. Τα αισθήματα αηδίας που νοιώθω κάθε φορά δύσκολα περιγράφονται.
Μιλάμε για ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΤΙΑ σχεδιαστική έμπνευση...
Mπάάάάάά, μάλλον πρόκειτε για την κλασσική περίπτωση μικροσκοπικότατου μορίου.....
-
Mazda 3 MPS σήμερα!
Το είδα αρχικά από πίσω. Αν δεν έβλεπα τον 'διαχυτη' στον πίσω προφυλακτήρα, ούτε που θα το καταλάβαινα...
-
2 Renault Thalia, 1ης κ 2ης γενιας κ ενα Dacia Logan.
Τι μερα...
-
Να πάρεις λαχείο!!!
-
Βλέπω ότι τελευταίο ποστ είναι του sv2 στο carspotting οπότε περιμένω να δω κάτι του τύπου: 'κόκκινη f430 μπροστά στο σπίτι μου'
-
Skoda Roomster
Για βανάκι είναι όμορφο και παιχνιδιάρικο. Αυτοκίνητο ΔΕΝ με πείθουν ότι είναι! -
ferrari 612 kai lamporghini callrdo χτες ςξω απο το φιξ χτυπαγε ο συναγερμος οταν περασα απο το φερραρι λογω εξετμισης.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μιλάμε για ΤΕΡΑΣ στη σχεδιαστική έμπνευση...
Έτσι είναι το σωστό.
-
παιδιά ακόμα δεν μου έχει πέσει...παραλιακή σήμερα το απόγευμα προς βουλιαγμένη ferrari 599 GTB fiorano κόκκινη να κάνει σφήνες με κόφτες.....άλλος ήχος άλλο αμάξι...σκέτη κ@υλα
-
Ο χρήστης Spanti έγραψε:
παιδιά ακόμα δεν μου έχει πέσει...παραλιακή σήμερα το απόγευμα προς βουλιαγμένη ferrari 599 GTB fiorano κόκκινη να κάνει σφήνες με κόφτες.....άλλος ήχος άλλο αμάξι...σκέτη κ@υλαTην ειδα προχτες στη Βουλιαγμενης, ηταν δυστυχως στο αντιθετο ρευμα και δεν προλαβα να φωτογραφησω. Απο αλλο πλανητη ο ηχος της και ο τυπος την εσκιζε. Επαθα πλακα...
-
Σήμερα το απόγευμα στη Μαραθώνος εθεάθη Z4 M(;) Coupe. Το ';' το χρησιμοποιώ γιατί είδα το σήμα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, αλλά δεν ξέρω αν έχει ξεκινήσει η παραγωγή της, οπότε μπορεί να ήταν και μαϊμού. Βέβαια η επιτάχυνση κατά τις σφήνες που έκανε μου μείωσε αρκετά τις αμφιβολίες
Carspotting [#2]