-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
R8 ή ΤΤ είναι αυτό;A5 facelift!
@cpp ενταξει, νομιζω οτι αξιζει την αναμονη.. χεχε
-
θεωρώ πως είναι καταπληκτικό αυτοκίνητο.........αν δν ήταν και τα λεφτά στη μέση!!!!!!!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Η μητερα μου ισχυριζεται οτι ειδε κοκκινη enzo ( την αναγνωριζει επειδη την εχω σε μινιατουρα ) εξω απο ταβερνα στην καισαριανη πριν κανα 2ωρο
δύσκολο...
αλήθεια ξέρει κανείς αν υπάρχει καμία από τις 349 που πουλήθηκαν παγκοσμίως στην Ελλάδα?
Υπάρχει μία αλλά δεν είναι ταξινομημένη.Εχει ξένες πινακίδες.
Πριν 2 χρόνια είδα Enzo στην Κηφισίας πάνω σε Express Service. Πινακίδα δε θυμάμαι...
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Η μητερα μου ισχυριζεται οτι ειδε κοκκινη enzo ( την αναγνωριζει επειδη την εχω σε μινιατουρα ) εξω απο ταβερνα στην καισαριανη πριν κανα 2ωρο
δύσκολο...
αλήθεια ξέρει κανείς αν υπάρχει καμία από τις 349 που πουλήθηκαν παγκοσμίως στην Ελλάδα?
Υπάρχει μία αλλά δεν είναι ταξινομημένη.Εχει ξένες πινακίδες.
Πριν 2 χρόνια είδα Enzo στην Κηφισίας πάνω σε Express Service. Πινακίδα δε θυμάμαι...
Μήπως το αβένσις/πριμέρα που γινεται έντζο ήταν έντζο πριν γίνει αβένσις/πριμέρα;
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
δύσκολο...
Εχω ακουσει οτι ο τζιγγερ εχει 1
-
Ασημί Audi S5 στο Κεφαλάρι σήμερα το απόγευμα, ωραίο ήταν!
-
35 R8 εχουν κλειστει στην ελλαδα
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Παρατημένη 7-series BMW (κλεμμένη???) στην άνοδο Συγγρού, μετά το China's.
Ακόμα εκεί...πρόσεξα ότι έχει Βρετανικές πινακίδες?
Δεν θα την πάρει κανείς? Είναι και (σχεδόν) καινούργια!
Όντως ειναι έτσι χύμα παρατημένη?
Σε ποιο σημείο της Συγγρού ακριβώς είπαμε?
Στην άνοδο...πρίν την στροφή νέας Σμύρνης.
-
ολοκαίνουργιο Honda Accord R με γερμανικές πινακίδες
-
Audi S5 στο Ελ. Βενιζελος την Τριτη. Porsche Carrera GT στο κεφαλαρι καθε μερα (εξω απο το σπιτι γνωστου οδηγου-κατασκευαστη )
-
Χτες βράδυ, όπως βολταρω στην Τσιμισκή, κόκκινη Ferrari 360 Spider, γνωστές ντόπιες πινακίδες.
Δυο λεπτά μετά, ανθρακί 430 Spider, ντόπιες πινακίδες.
Μισή ώρα μετά, γυρίζω σπίτι και στην Όλγας κόκκινη 430 κλειστή ντόπιες πινακίδες.Σήμερα το μεσημέρι Ford Cougar (έτσι δε λέγεται; ) στη Δελφών με γερμανικές πινακίδες.
-
sv2
Ολο σε εκεινη τη γειτονια τριγυρνας... Μηπως εχουμε 'γνωριστει' λογω δουλειας κτλ? -
Porsche 912 εδώ και 2-3 μέρες απέναντι από το Aegan που είναι λίγο πιο κάτω από τον Κεράνη προς λιμάνι.
-
Στο πάρκινγκ της ΧΑΝΘ είδα προχθές και μια κίτρινη Lambo κουκουλωμένη, αλλά δεν κατάλαβα μοντέλο.
-
-
Nissan R34 GT (οχι GTR) στην παραλιακή ενα φανάρι πριν το Grand Resort στο Λαγονήσι με γερμανικές πινακίδες
-
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Nissan R34 GT (οχι GTR) στην παραλιακή ενα φανάρι πριν το Grand Resort στο Λαγονήσι με γερμανικές πινακίδεςEνα κιτρινο δεν λες ρε Δημητρη?
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Nissan R34 GT (οχι GTR) στην παραλιακή ενα φανάρι πριν το Grand Resort στο Λαγονήσι με γερμανικές πινακίδες
Eνα κιτρινο δεν λες ρε Δημητρη?
Ναι με μαμα ζάντες.
-
Carspotting [#2]