-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
πραγματι ηPhilips 200wp7es αναμενεται συντομα αλλα απο οσο ξερω μονο σε παραγγελια παιζει προς το παρον.Αλλα νομιζω οτι και οι 2 φοραν πανελ S-SIPSΚαλα περιμενεις hd content για pc αμεσα?
Τα ονομαστικα χαρακτηριστικα πραγματι φανερωνουν τη μιση αληθεια πολλες φορες αλλα τα specs της Dell ειναι ψιλοπαραδεκτα για την τιμη της
Γενικα επειδη ψαχνομαι και γω εχω διαβασει ερευνα οτι θα πεσουν οι τιμες στις 20ρες wide το 1ο 6μηνο 2007 εως και 30%
H Philips νομιζω πως ειναι διαθεσιμη ηδη σε καποια μαγαζια.
Τα s-sips ηταν τα παλιοτερα πανελ... τωρα εχουν τα As-Sips.
Τα χαρακτηριστικα λες πως ειναι απαραδεκτα... εγω σου λεω πρωτα να την δεις στην πραξη και μετα κρινε σχετικα με το τι ειναι απαραδεκτο. Εγω απλα σου λεω πως ουτε ghosting εχει, και ζωντανα ειναι τα χρωματα και πολυ καλο viewing angle. Ασε τα specs να λενε... η μιση αληθεια ειναι.
HD content στα νεα φορμα ηδη κυκλοφορει. Δεν ειναι διαδεδομενο ακομα.... ειδικα εδω Ελλαδα, αλλα.... και σε 1 χρονο να ερθει... τι μας νοιαζει? Η οθονη εχει οριζοντα ζωης 5 χρονων... την ψιλοπαντρευεσαι, οποτε καλο ειναι να πληρη τις ελαχιστες προδιαγραφες.
-
ναι as sips εννοουσα-εφαγα το a
την philips την 7 την εχω δει σε μαγαζι(μοντελο επιδειξης) και δεν μπορω να πω οτι με τρελλανε σε χρωματικη αποδοση(γενικα εχω μια προκαταληψη με τις οθονες πανω απο 19')
Για το hd content εχω αμφιβολιες.Αλλωστε σαν διακινησιμο format ειναι ογκωδες για να εδραιωθει στους users-τωρα για ταινιες και κονσολες ειναι αλλη ιστορια.Σιγουρα καλο ειναι να εχεις υποστηριξη παρα να σου χρειαστει και να μην εχεις,αλλα και παλι στην πλειονοτητα των εφαρμογων(games,downloads) δε πιστευω να δουμε εισβολη του HD-προσωπικα δλδ δεν με δεσμευει στην επιλογη μου
-
+1 για τηn οθόνη σου κι από μένα popol@re
technik, corsair: θα ήταν ωραίο κατά τη διάρκεια ενός intersection (οτιδήπτε κι αν είναι αυτό) να μένατε από μπαταρία? καλώδιο κ πάλι καλώδιο
-
Γιάννη (ποπολάρε)
μια φορά τις κάνεις τέτοιες αγορές. Πολύ καλά έκανες και πήρες ότι καλύτερο για τα μάτια σου. Καλορίζικη κ πάλι τυχεράκια.
Να δω εγώ πότε θα αξιωθώ να αλλάξω laptop. Είναι κ αυτά τα Vista που δεν έρχονται...και αυτοί οι 4πύρηνοι που κοντοζυγώνουν...
Μάλλον γιορτές με ένα Xbox 360 πακέτο ...
-
όπως διάβασα σε thread του dpgr σχετικά με την αναμενόμενη Canon EOS 400D (η 350D μου απαξιώθηκε )
Υπάρχουν τέσσερις τρόποι να καταστραφείς:
- ο τζόγος
- τα ναρκωτικά
- οι γυναίκες
- να ακολουθείς την τεχνολογία
Ο πρώτος είναι ο πιο γρήγορος
Ο δεύτερος ο πιο οδυνηρός
Ο τρίτος ο πιο ωραίος
και ο τέταρτος ο πιο... σίγουρος! -
SOS SOS SOS
Ψηφιακή κάμερα όσο το δυνατόν καλύτερη?
SOS SOS SOS
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
SOS SOS SOSΨηφιακή κάμερα όσο το δυνατόν καλύτερη?
SOS SOS SOS
καλυτερα ρωτα εδω
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=270 -
Γνωρίζει κανείς πότε βγαίνει το PS3?
Θα έχει βγει μέχρι το Δεκέμβρη ή το περιμένουμε για αργότερα?Επίσης:
Συγκριτικά με το XBox 360?
Έχω διαβάσει πως το PS3 είναι καλύτερο στον τομέα των γραφικών κ της ταχύτητας. Αν κάποιος έχει αντίθετη γνώμη ας ποστάρει παρακαλώ κ link που να το αποδεικνύει.Επίσης η έκδοση του PS3 με το 'μικρό' σκληρό τι άλλες διαφορές έχει από την 'μεγάλη' έκδοση.
Σκέφτομαι να το χτυπήσω με το που βγει. Θα τσιπάρεται άραγε από τόσο νωρίς ή να περιμένω 1-2 μήνες μήπως κ πέσει λίγο η τιμή κ μπορεί να τσιπαριστεί?
Σας ευχαριστώ!
Υ.Γ. Απεχθάνομαι τα PS1 κ PS2 κθώς ήταν κ είναι πολύ μέτρια αλλά καθώς φαίνεται το PS3 θα σκοτώνει οπότε....αφήνω τα σχέδια απόκτησης του 360 κ περιμένω το PS3.
-
α) Που διάβασες ότι το PS3 είναι καλύτερο?
β) Μάρτιο 2007 θα έρθει στην Ελλάδα το PS3
γ) Η τιμή δεν θα πέσει σε 1-2 μήνες, το Xbox μετά από σχεδόν 1 χρόνο έχασε 20 -
Απαράδεκτες ταχύτητες τις τελευταίες μέρες η Φόρθνετ (και όχι μόνο). Υποτίθεται οτι υπάρχει πρόβλημα με την γραμμή εξωτερικού, αλλα αυτό δεν εξηγεί τις τραγικές ταχύτητες απο εγχώριο σέρβερ, π.χ. ftp.ntua.gr:
Με γραμμή 1024/256:
-Απο ftp.ntua.gr 45 (!) kb/s
-Απο openoffice.org 35 kb/s
-Σε torrents 20-25 kb/s
Για pings μή μιλήσω καλύτερα... Επιπέδου dial-up χαλαρά...
Φίλος με Φόρθνετ 768/128 τα ίδια και χειρότερα.
Έβαλε η κοπέλα μου το OnDSL κιτ με τα 2mb και κατεβάζει με 50άρες... Οπότε απ' ότι φαίνεται το πρόβλημα ειναι γενικό.
Δυστυχώς μάλλον η υπάρχουσα υποδομή δεν αντέχει τον πολυαναμενόμενο διπλασιασμό ταχυτήτων, με αποτέλεσμα το 'γονάτισμα' των γραμμών...
Κρίμα...
-
Υπαρχουν ακομα ανθρωποι που ασχολουνται με προιοντα της Sony και ακομα χειροτερα με το PS3????
Παντως το PS3 ειναι μια τρελλη σειρα απογοητευσεων οσο περνα ο καιρος. Ειτε αφορα τις επιδοσεις, ειτε αφορα τον εξοπλισμο, ειτε αφορα τις εξωφρενικες τιμες... και ακομα χειροτερα για τις καθυστερησεις.
Μην ασχολειστε... παρτε ενα xbox360 και ξενοιαστε.
-
silencer51
χθες είχα σε torrent από 40-50 με 768 ενώ είδα και 60άρια στο γενικό κατέβασμα. Γενικά πάντως υπάρχει μια πτώση σε σχέση με προηγούμενες μέρες. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
silencer51
χθες είχα σε torrent από 40-50 με 768 ενώ είδα και 60άρια στο γενικό κατέβασμα. Γενικά πάντως υπάρχει μια πτώση σε σχέση με προηγούμενες μέρες.Χτες το πρωί κατέβαζα με 110άρια σε torrent (1024 vivodi). Σήμερα κατέβαζα πολύ χαμηλότερα, αλλά ίσως να έφταιγαν οι λίγοι seeders.
-
[quote='Kid']α) Που διάβασες ότι το PS3 είναι καλύτερο?
β) Μάρτιο 2007 θα έρθει στην Ελλάδα το PS3
γ) Η τιμή δεν θα πέσει σε 1-2 μήνες, το Xbox μετά από σχεδόν 1 χρόνο έχασε 20 -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Υπαρχουν ακομα ανθρωποι που ασχολουνται με προιοντα της Sony και ακομα χειροτερα με το PS3????Παντως το PS3 ειναι μια τρελλη σειρα απογοητευσεων οσο περνα ο καιρος. Ειτε αφορα τις επιδοσεις, ειτε αφορα τον εξοπλισμο, ειτε αφορα τις εξωφρενικες τιμες... και ακομα χειροτερα για τις καθυστερησεις.
Μην ασχολειστε... παρτε ενα xbox360 και ξενοιαστε.
Για τις τιμές συμφωνώ!
Για τα υπόλοιπα όμως δε με βοηθάς....δώσε μου κανένα link να διαβάσω κ να μάθω κ εγώ....
Αυτή τη στιγμή έχω XBox (και PC εννοείται ) κ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! Το μόνο του μειονεκτημα είναι ότι δεν έχει τόσους τίτλους όσους έχει ο αντίπαλός του PS2 αλλά σε όλα τα άλλα είναι απλά κορυφή!!!Anyway στο θέμα μας.
Σκεφτόμουν να πάρω το 360 αλλά επειδή διάβασα πως το PS3 θα είναι καλύτερο λέω να περιμένω αυτό.
Αν είναι να πάρω το 360 μόνο κ μόνο επειδή είναι πιο φθηνό τότε δε θέλω να το πάρω. Θέλω να ξέρω σίγουρα πιο είναι το καλύτερο!
Όποιος ξέρει ας μου δώσει link που να το αποδεικνύει κ να μη λέει απλά τη γνώμη τού (την οποία τη σέβομαι κ υπολογίζω βέβαια αλλά θέλω να βεβαιωθώ κ εγώ ο ίδιος!)Κ πάλι σας ευχαριστώ!!!
-
Η TeliaSonera της Φινλανδίας ξεκίνησε την πρώτη διαδικτυακή υπηρεσία που επιτυγχάνει ταχύτητες της τάξης των 100Mbps. Η υπηρεσία οπτικών ινών έχει σχεδιαστεί ώστε να εξυπηρετεί πολυκατοικίες και είναι διαθέσιμη σε κατασκευαστικές εταιρείες και κατοίκους στις περιοχές του Ελσίνκι και του Ταμπέρε, ενώ οι περιοχές Τούρκου και Ούλου αναμένεται να ακολουθήσουν σύντομα.
Στους καταναλωτές θα παρέχεται το πακέτο Sonera Broadband Extra σε ταχύτητες της τάξης των 1Mbps, 10Mbps ή 100 Mbps, ενώ στις κατασκευαστικές εταιρείες θα παρέχεται το Sonera Multi-Dwelling Fibre Access, το οποίο παρέχει 1Gbps συμμετρική σύνδεση σε κάθε κτίριο. Όλες οι υπηρεσίες είναι κατάλληλες για υπηρεσίες διαδικτύου, φωνής, βίντεο, βίντεο κατά απαίτηση και HDTV.
http://www.telegeography.com/cu/arti...ticle_id=13968
ΠΗΓΗ: ADSLgr.com
-
Βρήκα αυτ'ο
http://winsupersite.com/showcase/xbox360_vs_ps3.aspΚ αρχίζω να ξανασκέφτομαι το 360...
τι να κάνω ρε γμτ.... τρομερό δίλημμα....
-
JohnnyWalker
στο θέμα Mε το πλάι και όσο πάει το έγραψα πότε αναμένεται να έρθει.
Ακούγεται για 599 τελική τιμή.
Κι εγώ το περίμενα ώσπου απογοητεύτηκα που μας έχουν γραμμένους εμάς τους ευρωπαίους οπότε θα πάω στο φτηνότερο 360.
-
Πάρε αυτό που θα σπάσουν πρώτα και μόνο αφού το σπάσουν. Αφού δεν σκας για το on-line με κονσόλα (σωστός), θα γλιτώσεις αμέτρητα χρήματα με ένα τσιπάκι των 50 ευρώ και θα παίζει η κονσόλα όλα τα αρχεία ήχου/εικόνας με το εξελιγμένο λειτουργικό που θα της περάσεις.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
silencer51
χθες είχα σε torrent από 40-50 με 768 ενώ είδα και 60άρια στο γενικό κατέβασμα. Γενικά πάντως υπάρχει μια πτώση σε σχέση με προηγούμενες μέρες.Χτες το πρωί κατέβαζα με 110άρια σε torrent (1024 vivodi). Σήμερα κατέβαζα πολύ χαμηλότερα, αλλά ίσως να έφταιγαν οι λίγοι seeders.
Που βρισκετε και κατεβαζετε με τετοιες ταχυτητες σε torrent;
Με usb modem μπορω να πιασω τετοιες ταχυτητες;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#7]