-
Εγώ πάλι αντίθετα από τον Μάνο, δεν έχω πρόβλημα με την Otenet. Αν εξαιρέσουμε το ότι έκανα ένα μήνα παρά κάτι να μου ενεργοποιήσουν τη γραμμή, έκτοτε όλα βαίνουν από καλώς έως πολύ καλώς!
Είναι να μη σου τύχει (ή να σου τύχει) υποθέτω.
-
όλοι έχετε αdsl...μόνο εγώ ρε φούστη μου δεν έχω. Βαριέμαι την διαδικασία.
-
Τι βαριέσαι ακριβώς;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
όλοι έχετε αdsl...μόνο εγώ ρε φούστη μου δεν έχω. Βαριέμαι την διαδικασία.Κι άλλα σημαντικά δεν έχεις, Σάββα, όχι μόνο dsl
ΥΓ. Έχεις όμως άλλα, που δεν έχουμε εμείς
-
αυτό το vobsub πάει να μου σπάσει τα νεύρα σε 2 περιπτώσεις. `Εχω την τελευταία έκδοση του klite codec pack (full v276).
-
Σε μια ταινία .mpg encoded σαν SVCD, όταν βάζω και αρχείο με υπότιτλους, δε φαίνεται η εικόνα!
-
Σε μια άλλη τανία avi (xvid/mp3) όταν βάζω το αρχείο με τους υπότιτλους μου βγάζει πάντα μια πράσινη διαγώνια γραμμή!
wtf happens?
-
-
Χρησιμοποιώ το vobsub με Xvid & DivX codecs μόνο και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα εδώ και περίπου ένα χρόνο.. Οπότε κοίτα μήπως φταίει κάτι άλλο πέρα από το vobsub..
-
Τι player χρησιμοποιείς;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Χρησιμοποιώ το vobsub με Xvid & DivX codecs μόνο και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα εδώ και περίπου ένα χρόνο.. Οπότε κοίτα μήπως φταίει κάτι άλλο πέρα από το vobsub..Δημήτρη ούτε εγώ είχα πρόβλημα ποτέ!
**drdino ** δεν είναι θέμα player
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όμως... έρχονται τα ωραία!
Όταν με το καλό δημιουργηθεί το ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet θα κουνήσω μαντήλι. Αυτή τη στιγμή για τη γραμμή τηλεφώνου και ADSL πληρώνω στον ΟΤΕ μηνιαίως κάπου 35-40 ευρώ χωρίς χρόνο ομιλίας και σύνδεση.Μην φας, ετοιμαζω γλαροσουπα...
Το τηλεπικοινωνιακο τοπιο στην Ελλαδα ειναι ακομα σε νηπιακο σταδιο και οι ενναλακτικοι φορεις δεν ειναι ουτε καν σε beta σταδιο... μαλλον σε gamma. Δεν εχουν ουτε καν εξασφαλισμενο μελλον... σημερα ειναι αυριο δεν ειναι. Τεχνικως αντιμετωπιζουν προβληματα ειτε αφορα στην ποιοτητα ομιλιας, ειτε στις ταχυτητες δικτυου... υποσχονται πολλα, χωρις να υπαρχει η υποδομη για να τα παρεχουν. Εγω σε τετοιες συνθηκες αρνουμαι να φυγω απο την οποια σιγουρια μου παρεχει ο ΟΤΕ. Ο καλυτερος δεν ειναι αλλα ουτε ομως ο χειροτερος. Χωρις να θελω να δικαιολογησω τον ΟΤΕ, απλα θα πω πως μεχρι προσφατα ηταν κρατικη υπηρεσια με οτι σημαινε αυτο για τις πρακτικες λειτουργιας του... θα αλλαξει και αυτος σιγα σιγα.
Beta testing ομως αρνουμε να κανω. Οταν σε 5-7 χρονια ομαλοποιηθει το τοπιο και ξεκαθαρισουν οι παικτες και η υποδομη τους, τοτε το ξανασυζηταμε.
-
Τα codecs μήπως φταίνε τότε?
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
όλοι έχετε αdsl...μόνο εγώ ρε φούστη μου δεν έχω. Βαριέμαι την διαδικασία.
Κι άλλα σημαντικά δεν έχεις, Σάββα, όχι μόνο dsl
ΥΓ. Έχεις όμως άλλα, που δεν έχουμε εμείς
δεν είμαι και ο τύπος που κατεβάζει όλη μέρα. Απλό surfing κάνω, thats all.
Για το άλλο είπαμε, θα με έχετε αντίπαλό σας. Εχω τρελό κόλλημα με τα sim-racing.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τα codecs μήπως φταίνε τότε?όχι αφού τα έχω, χωρίς υπότιτλους παίζει μια χαρά, με όχι. Θα το ψάξω πού θα πάει
-
Πρόβλημα στο αρχείο .srt? Αλλά αφού λες ότι στο κάνει με 2 ταινίες, μάλλον όχι..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είσαι φοιτητής μήπως;Θεωρησε πως δεν ειμαι...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
[snip]
Το τηλεπικοινωνιακο τοπιο στην Ελλαδα ειναι ακομα σε νηπιακο σταδιο και οι ενναλακτικοι φορεις δεν ειναι ουτε καν σε beta σταδιο... μαλλον σε gamma. Δεν εχουν ουτε καν εξασφαλισμενο μελλον... σημερα ειναι αυριο δεν ειναι. Τεχνικως αντιμετωπιζουν προβληματα ειτε αφορα στην ποιοτητα ομιλιας, ειτε στις ταχυτητες δικτυου... υποσχονται πολλα, χωρις να υπαρχει η υποδομη για να τα παρεχουν. Εγω σε τετοιες συνθηκες αρνουμαι να φυγω απο την οποια σιγουρια μου παρεχει ο ΟΤΕ. Ο καλυτερος δεν ειναι αλλα ουτε ομως ο χειροτερος. Χωρις να θελω να δικαιολογησω τον ΟΤΕ, απλα θα πω πως μεχρι προσφατα ηταν κρατικη υπηρεσια με οτι σημαινε αυτο για τις πρακτικες λειτουργιας του... θα αλλαξει και αυτος σιγα σιγα.Beta testing ομως αρνουμε να κανω. Οταν σε 5-7 χρονια ομαλοποιηθει το τοπιο και ξεκαθαρισουν οι παικτες και η υποδομη τους, τοτε το ξανασυζηταμε.
+1
-
Μέχρι σήμερα η forthnet δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Τουλάχιστον δείχνει να το παλεύει, σε αντίθεση με τον ΟΤΕ που από τη μία απασχολεί 18.000 άτομα και από την άλλη 'Τα συνεργεία μας δεν δουλεύουν μετά τις 4 το απόγευμα του Σαββάτου'. Λες και δεν παρέχουν υπηρεσίες 24/7, αλλά είναι εμπορικά καταστήματα ή γκισέ της εφορίας. Προτιμώ τουλάχιστον να έχω μπροστά μου όταν διαμαρτύρομαι κάποιον που νοιάζεται μη χάσει τη θέση του παρά τον βολεμένο που περιμένει την επόμενη εθελουσία.
-
επιτέλους, αφού κατέβασα ένα σωρό codec packs, το ace είναι μ'αυτό που δουλεύει μια χαρά
-
καμιά ιδέα για καινούργιο ποντίκι;;
ποια η διαφορά laser-οptical??
δεν θέλω ασύρματο αλλά οπωσδήποτε καλή εργονομία και ευχρηστία κίνησης
τιμή μέχρι 35-40 -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μην φας, ετοιμαζω γλαροσουπα...
Το τηλεπικοινωνιακο τοπιο στην Ελλαδα ειναι ακομα σε νηπιακο σταδιο και οι ενναλακτικοι φορεις δεν ειναι ουτε καν σε beta σταδιο... μαλλον σε gamma. Δεν εχουν ουτε καν εξασφαλισμενο μελλον... σημερα ειναι αυριο δεν ειναι. Τεχνικως αντιμετωπιζουν προβληματα ειτε αφορα στην ποιοτητα ομιλιας, ειτε στις ταχυτητες δικτυου... υποσχονται πολλα, χωρις να υπαρχει η υποδομη για να τα παρεχουν. Εγω σε τετοιες συνθηκες αρνουμαι να φυγω απο την οποια σιγουρια μου παρεχει ο ΟΤΕ. Ο καλυτερος δεν ειναι αλλα ουτε ομως ο χειροτερος. Χωρις να θελω να δικαιολογησω τον ΟΤΕ, απλα θα πω πως μεχρι προσφατα ηταν κρατικη υπηρεσια με οτι σημαινε αυτο για τις πρακτικες λειτουργιας του... θα αλλαξει και αυτος σιγα σιγα.
Beta testing ομως αρνουμε να κανω. Οταν σε 5-7 χρονια ομαλοποιηθει το τοπιο και ξεκαθαρισουν οι παικτες και η υποδομη τους, τοτε το ξανασυζηταμε.
Ελα ελα λέμεεε Εχω ολόκληρο καζάνι γλαρόσουπα για όλο το φορουμ..
Αφήνουμε την πλάκα και πάμε στα σοβαρά...
Το τηλεπικοινωνιακο τοπιο στην Ελλαδα ειναι ακομα σε νηπιακο σταδιο
Συμφωνούμε αλλά αυτό από που το ξέρεις;Απλή εκτίμηση;Υποθέτω θα το συγκρίνεις με το επίπεδο της Αγγλίας πχ.. Απλή λεπτομέρεια που όμως έχει μια βάση για τη συνέχεια του ποστ σου.
οι ενναλακτικοι φορεις δεν ειναι ουτε καν σε beta σταδιο
Το χω ξαναγράψει νομίζω..Αν εννοείς καμια Telepassport κι εγώ μαζί σου.. Για κάποιες από τις υπόλοιπες όμως...
Δεν εχουν ουτε καν εξασφαλισμενο μελλον
Ενα ενα τα παίρνω γιατί έχουν ενδιαφέρον.. Αυτά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα λες.. Εχεις δει κάποια overviews για την κατάσταση κάποιας εταιρίας; Πού; Σε εφημερίδα;Αν θέλεις ψάξε να βρεις **από μέσα **καταστάσεις οικονομικές (οι οποίες θα γνωρίζεις ότι είναι απολύτως αληθείς γιατί ελέγχονται).Και επίσης να δεις καταστάσεις της Tellas πχ που θεωρείται δημόσια όπως ο ΟΤΕ που υποστηρίζεις.. Θα σου φυγει το βλέφαρο απ το ποσό ζημιών που θα δεις..Αυτό θα το χεις καταλάβει και απ τις μειωμένες διαφημίσεις της..
Τελος πάντων τα υπόλοιπα δε θελω να τα σχολιάσω.Οχι επειδή απαξιώ (προς θεού φιλική συζητηση κάνουμε) αλλά έχεις μια γνώμη την οποία δεν μπορώ να στην αλλάξω,γιατί δεν είμαι και πωλητής στο κάτω κάτω.. Απλά μερικά πράγματα ξεφεύγουν τόσο πολύ απ την πραγματικότητα που δεν μπορώ να φανταστώ το λόγο που γίνεται κάτι τέτοιο..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όμως... έρχονται τα ωραία!
Όταν με το καλό δημιουργηθεί το ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet θα κουνήσω μαντήλι. Αυτή τη στιγμή για τη γραμμή τηλεφώνου και ADSL πληρώνω στον ΟΤΕ μηνιαίως κάπου 35-40 ευρώ χωρίς χρόνο ομιλίας και σύνδεση.http://adslwizard.forthnet.gr/index.asp
Αναμενόμενη κάλυψη μέσω ιδιόκτητου δικτύου FORTHnet: 01/12/2006
Και να καθυστερήσουν δεν με πειράζει τόσο. Αρκεί που υπάρχει ελπίδα.
Μάνο..λοιπόν...: Τα χρήματα για το ιδιόκτητο δίκτυο έχουν δοθεί απ την εταιρία.Οπότε δεν υπάρχει ελπίδα.Ειναι σίγουρο.. Σίγουρο όμως δεν ειναι ότι θα είναι όλα έτοιμα μέχρι το τέλος του χρόνου.(01/12/06) Ειναι διαδικασία απίστευτα δύσκολη..Σκέψου ότι μέχρι τώρα έχουν σκάψει 40 χιλιόμετρα για οπτικές ίνες και νομίζω πρέπει να έχουν δώσει έτοιμο και το Μαρούσι.Ωστόσο το χρονοδιάγραμμα ειναι λίγο δύσκολο να τηρηθεί..Οχι όμως σε βαθμό που να καθυστερήσει και μήνες.. Τέλος πάντων σημασία έχει ότι μετά θα έχεις 4 Mbps..
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#7]