-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Λες να γίνει κανα σεισμός και γαυγίζει;;;
Αυτο δεν το χα σκεφτει!! Λες??
(Για την McLaren καμια ιδεα δεν παίζει ε?? )
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
ΣΕΞ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ
Ευτυχως που δεν το εγραψες αναποδα να σε μαζευουν για παιδοφιλια! Τωρα υπαρχει κ μια ελπιδα να σε περασουν κ για φιλοδοξο οικογενειαρχη..
Ούπς!!!Ούτε που το είδα με το μάτι που το είδες εσύ.
Ετσι γίνονται οι παρεξηγήσεις και καταλήγεις λυντσαρισμένος
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
(Για την McLaren καμια ιδεα δεν παίζει ε?? )
Λυπάμαι, αλλά απέχω από το αθλημα...
-
πφφφ κλασικά μια γυναίκα ξεκίνησε μια χαοτική κατάσταση η οποία δεν είχε αρχη μεση και τέλος.......και ο άντρας (στην προκειμένη περίπτωση αντρες) δώσανε τη λύση, και ώθησαν την κατάσταση στο φαι και το sex!
Αν έχεις καλό φαί (σε μεγάλες ποσότητες και καλό...παϊδακια κλπ) και καλό SEX (ασχέτος εξωτερικής ομορφιάς των συντρόφων) επίσης το sex για μικρά διαστήματα μπορεί να αντικαταστήσει άνετα ένα fun to drive αμάξι.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αυτός ήταν ο σκοπός του θέματος ! Να σε προβληματίσει !
Αυτη την περίοδο προβληματίζομαι με την απόδοση της McLaren και με τον λόγο που γαυγιζει σαν τρελός ο σκύλος μου το βράδυ! Οταν λυσω αυτα τα προβληματα, θα ασχοληθώ και με τα άλλα!
Παντως αμα καταλήξετε κάπου, θα χαρώ να μάθω το αποτέλεσμα!!
-
Η κακκη αποδοση της McLaren εχει σχεση με τη βαρετη σεξουαλικη ζωη του πιλοτου της
-
Ο σκυλος σου γαυγιζει το βραδι επειδη ψαχνει θηλυκια σκυλα..
-
Χωρις παρεξηγηση ολα αυτα, μεταξυ μας αλλωστε...
-
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
-
Η κακκη αποδοση της McLaren εχει σχεση με τη βαρετη σεξουαλικη ζωη του πιλοτου της
-
Ο σκυλος σου γαυγιζει το βραδι επειδη ψαχνει θηλυκια σκυλα..
Παρατηρω ότι ο Hunter ειχε δικιο λοιπόν! Και για τα δυο προαναφερθεντα προβληματα η λύση είναι το σεξ!
-
-
Σύνδρομο Συμπλεγματίτιδας θα τό' λεγα εγώ...Εσείς?
εγώ περι ανέμων και υδάτων...
-
Μήπως πρέπει τελικά να μπει στο σουβλατζίδικο;
Σύνδρομο Συμπλεγματίτιδας θα τό' λεγα εγώ...Εσείς?