-
Θεωρητικά εγώ την τοιάυτην ώραν έπρεπε να διαβάζω..........Anyway
Ρε σεις.............τι ψυχολογικά που χουν οι νέοι..........είναι απίστευτη η εσωτερική πάλη που πραγματοποιούν έναντι προβλημάτων που τους δημιουργεί μια κοινωνία που τους πνίγει, άνθρωποι με δεσμούς αίματος, ένα χάσμα γεναιών ατελείωτο...ενάντια στον εγωισμό του ίδιου τους του εαυτού... Έχω χάσει τη μπάλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεε...
Τί κάνουμε?...Πώς βαδίζουμε?....Πώς καταφέρνουμε να παλέψουμε τους δαίμονες μας?.........Τί να πω?....Εγώ προσωπικά συχνά πιάνω τον εαυτό μου στο ρόλο του απλού παρατηρητή...Άλλωστε δεν υπάρχει πάντα πληθώρα επιλογών.......
Ψυχολόγοι Mode On?.......Ίσως ναι.......ίσως όχι.........η νεκροψία θα δείξει. -
Ρε σεις.............τι ψυχολογικά που χουν οι νέοι..........είναι απίστευτη η εσωτερική πάλη που πραγματοποιούν έναντι προβλημάτων που τους δημιουργεί μια κοινωνία που τους πνίγει, άνθρωποι με δεσμούς αίματος, ένα χάσμα γεναιών ατελείωτο...ενάντια στον εγωισμό του ίδιου τους του εαυτού... Έχω χάσει τη μπάλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεε...
Τί κάνουμε?...Πώς βαδίζουμε?....Πώς καταφέρνουμε να παλέψουμε τους δαίμονες μας?.........Τί να πω?....Εγώ προσωπικά συχνά πιάνω τον εαυτό μου στο ρόλο του απλού παρατηρητή...Άλλωστε δεν υπάρχει πάντα πληθώρα επιλογών.......
Ψυχολόγοι Mode On?.......Ίσως ναι.......ίσως όχι.........η νεκροψία θα δείξει. -
Έλλειψη γυναίκας.
...ίσως.......ή πάλι...
μας τελείωσ' η φιάλη......
αλλά κάναμε κεφάλι.....
που να είναι τώρα η άλλη..... -
που οδηγειται η ανθρωποτητα
που θα οδηγησει η φθορα τον αξιων που εμπορευματοποιουνται θησεια στο Μολοχ του καπιταλισμου και του κεφαλαιου-Καρλ Χαιντζ Ρουμενιγκε
-
Η απαντηση ειναι μια:32
-
Έλλειψη γυναίκας?.........
axmmmmm..........κι άμα σου' λεγα δλδ ότι είμαι αυτού του φύλλου τι θα μου απαντούσες?....Έλλειψη άνδρα?....Και πάλι θα σου πω ... μπα....
Συνεπώς?...... -
Οχι οχι ξερει τι ελεγε το παιδι.Ελλειψη γυναικας...
-
τελειώσαν οι μπαταρίες;
-
magaki εσυ απο αυτα που εγραψες εβγαλες κανα συμπερασμα?
-
Άμα στηρίζεις τις ψυχολογικές αναζητήσεις στην έλλειψη γκόμενας....Δλδ όταν βρεθεί τί?...Έλυσες τα προβλήματά σου?...
Ε τότε μάλλον πρέπει να ψάξω κι εγώ για γκόμενα, καθότι ο γκόμενος δε μου τα λυσε....... -
θα πάω να μάθω
-
adisssss silence!
Εκτός άμα έχεις να δηλώσεις κάτι περεταίρω -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
τελειώσαν οι μπαταρίες;Τι κάφρος Θεέ μου..
-
-
Ο χρήστης MaGaKi έγραψε:
adisssss silence!
Εκτός άμα έχεις να δηλώσεις κάτι περεταίρω6 ερωτηματα σε μια παραγραφο...
χωρια τα κρυμμενα...
-
Kid
ψτττ... πιτσιρίκο... μη ρίχνεις το επίπεδο.... προσπαθούμε να βρούμε μια άκρη με το πρόβλημα τώρα....
Μπορεί να μην κανουν καλή επαφή... -
Ο χρήστης MaGaKi έγραψε:
Ε τότε μάλλον πρέπει να ψάξω κι εγώ για γκόμεναΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κανά βιντεάκι θα παίξει;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Kidψτττ... πιτσιρίκο... μη ρίχνεις το επίπεδο.... προσπαθούμε να βρούμε μια άκρη με το πρόβλημα τώρα....
Μπορεί να μην κανουν καλή επαφή...Μπορεί να έχουνε μπει και ανάποδα..
-
μήπως τις έχεις βάλει ανάποδα??
Σύνδρομο Συμπλεγματίτιδας θα τό' λεγα εγώ...Εσείς?