-
http://www.youtube.com/watch?v=kbbDXNpx ... re=related
-
-
-
μην το κανω vs το τοπικο...δεν αξιζει καν...
σε σχεδιασμο η Λαμπο ειναι 10 χρονια μπροστα...
τωρα λιιιιγο με την 458 παει να κανει κατι αλλα και παλι...
οταν θα αλλαξει η Γκαλιαρντο...πχ κοιτα τα μικρομεσαια οχηματα μεταφορας ανθρωπων (people carriers) διπλα απο το πραγματικο supercar...
οσο και να σεβομαι απεριοριστα τα αλογακια και tα θαυμαζω για το πνευμα την κομψοτητα την ιστορια και την ικανοτητα τους δεν ειχαν ποτε σε σχεση με τα Λαμπο το ''wowwww'' factor...
και αν το ειχαν κοστιζαν τα διπλα ή τα τριπλα...αν ησουν εκλεκτος... ...πελατης...
ειναι σαν να συγκρινεις την canalis με μια μοντελα της Victoria s Secret... -
Αν τις θέλετε και μεγαλύτερες πείτε μου , για φόντο στο pc είναι ότι καλύτερο ... Σκοτεινό, δεν κουράζει κιόλας...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
:lol:μην το κανω vs το τοπικο...δεν αξιζει καν...
σε σχεδιασμο η Λαμπο ειναι 10 χρονια μπροστα...
τωρα λιιιιγο με την 458 παει να κανει κατι αλλα και παλι...
οταν θα αλλαξει η Γκαλιαρντο...πχ κοιτα τα μικρομεσαια οχηματα μεταφορας ανθρωπων (people carriers) διπλα απο το πραγματικο supercar...
οσο και να σεβομαι απεριοριστα τα αλογακια και tα θαυμαζω για το πνευμα την κομψοτητα την ιστορια και την ικανοτητα τους δεν ειχαν ποτε σε σχεση με τα Λαμπο το ''wowwww'' factor...
και αν το ειχαν κοστιζαν τα διπλα ή τα τριπλα...αν ησουν εκλεκτος... ...πελατης...
ειναι σαν να συγκρινεις την canalis με μια μοντελα της Victoria s Secret...Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Η Murciuelago συγκρίνεται με την 599 (η οποία ηθελημένα είναι GT και όχι hypercar) και όχι την 430. Αν θέλεις να είσαι δίκαιος βάλε την 458 δίπλα στην Gallardo να δεις τι πάει να πει wow!!!
-
αγαπητε οταν βγει η νεα Gallardo τοτε θα την βαλω διπλα....
βεβαια εχεις δικιο για την 599 αλλα οπως κ να το κανεις εχει χασει κατι απο την κομψοτητα της η Φερραρι!
πχ η 599 αν και gt δεν εχει κανενα στοιχειο που να εξιταρει...
εννοω σχεδιαστικα κ μονο παντα.ειναι δυνατον στα αμαξια να μην πηγαινει το rosso fuoco αλλα το grigio silverstone?
ειδικα οι 612/599 που αν θυμαμαι καλα σχεδιασε το αμερικανακι ,ξεφυγανελπιζω τωρα που γυριζει ο ιταλος ( manzoni)στην scuderia να επιστρεψει η φερραρι στο ομορφο...
με βρισκεις απολυτα συμφωνο οτι η 458 ειναι πιο ομορφη απο την lp560/4
πλεον η 458 εχει στοιχεια απο super/hyper car
εδω σε βρισκω σωστο -
Για την 599, το μόνο που έχω να πω είναι ότι την βρίσκω πανέμορφη για μπροστομήχανο GT και ότι την προτιμώ σε Rosso Corsa ή Rosso Scuderia. Σίγουρα δεν έχει το wow factor μιας κεντρομήχανης υπερκατασκευής σαν τις Enzo, Murcielago, Zonda αλλά από κομψότητα νομίζω ότι ξεχυλίζει. Άλλωστε το εντυπωσιακό δεν συνεπάγεται και κομψό. Εννοώ ότι μια FXX (ίσως ότι πιο εξωφρενικό και εντυπωσιακό κυκλοφόρησε πότε) δεν είναι κομψή, αλλά άγρια. Η 612 δεν είναι του γούστου μου (παραείναι GT για Ferrari) και μάλλον της πηγαίνουν τα πιο σκούρα χρώματα (αν και σε ένα βαθύ κεραμιδί - δεν θυμάμαι το όνομα του - είναι εντυπωσιακή).
ΥΓ: Πρόσεχε τι λες όμως γιατί κινδυνεύεις από τους οπαδούς του Ταύρου...
-
Γιώργο κανείς δεν διαφωνεί μαζί σου (ειδικά εγώ, ένας βαμμένος Ferrarista ). Μιλούσαμε καθαρά και μόνο από άποψη εξωτερικού σχεδιασμού με τον φίλτατο Pik...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
'....Μην μιλήσουμε και για τα απίστευτα και πολύ σοβαρά για την ασφάλεια του οδηγού προβλήματα του ''ταύρου'' .Μέχρι στα δικαστήρια έχουν φτάσει ορισμένοι (γνωστό το θέμα και διεθνώς)....' -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Η 599 είναι μακράν καλύτερη από Murcielago. Αν οδηγήσεις και τα δύο δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις τον ''ταύρο''. Εξ΄άλλου και όλοι σχεδόν οι ιδιοκτήτες Murci στην Θεσσαλονίκη πήραν και 599.
Μην μιλήσουμε και για τα απίστευτα και πολύ σοβαρά για την ασφάλεια του οδηγού προβλήματα του ''ταύρου'' .Μέχρι στα δικαστήρια έχουν φτάσει ορισμένοι (γνωστό το θέμα και διεθνώς).
Οσο για την ποιότητα κατασκευής να μην μιλήσω......σαν να συγκρίνουμε σύγχρονο FIAT με Zastava εποχής ......Μην ανεβάσω φωτογραφίες από δέρματα που ξεκολλάνε γιατί θα στεναχωρεθούνε κάποιοι......
δεν αμφισβητω , και ουτε το εχω κανει ποτε, την τεχνολογικη ανωτεροτητα της Φερραρι.
Αυτο ελειπε μετα απο 70 χρονια σε υψηλο επιπεδο να μην εχουν μαθει ακομα...
Τα αυτοκινητα της πλεον ειναι πραγματικα υποδειγματικα σε τελειωμα συναρμολογηση αξιοπιστια και τεχνολογια.Εχουν δε καταπληκτικο service( κατω απο το σπιτι μου που εχει ενας μια 430 του κανουν σερβις στο γκαραζ του... και ερχεται βανακι βαμμενο στα αγωνιστικα χρωματα... )αν θες την αποψη μου καλα εκαναν οι ανθρωποι στην Θεσσαλονικη και αγορασαν μια 599.
Ομως αναρωτιεμαι αν τους λειπει το κατι παραπανω...
η 599 πλεον ειναι πολυ αποστειρωμενη και κρυα μεσα στην τεχνολογικη της τελειοτητα.
ΔΕΝ ειναι απογονος των διαφορων 250,275,365 ουτε καν των 456 και 575...και αν θελεις λυπαμαι που θα παρει την ονομασια GTO.
τα golden boys at Maranello ξεπουλανε μια ιστορια που δεν υπαρχει πουθενα για να πουλησουν ακριβως ενα μοντελο που δεν πουλαει...και βαζουν σε μια εκδοση ενος αυτοκινητου ΔΡΟΜΟΥ το σημα GTO...
σχεδιαστικα δεν μου λεει τιποτα και μαλλον ειναι πληκτικα συντηρητικη..
για να μην μιλησω για την Καλιφορνια και την Scaglietti...( ονομα ενος ιστορικου artigiano το εβαλαν στην φαλαινα... )
οχι αδικα ΔΕΝ πουλανε αυτα τα μοντελα καθολου καλα...εκει ερχεται να καλυψει το κενο η Λαμπο.
η Lp560/4 ειναι το ιδιο γρηγορη με μια scuderia...
και ομως ειναι πιο ομορφη πιο ανθρωπινη με πληρη εξοπλισμο και ποιοτικη...
η Μουρθιε αν και ειναι κατασκευασμενη με τεχνολογια 10 ετων ειναι πανεμορφη!οπως ειπα ομως μαλλον ο ΜανΖονι θα το αλλαξει αυτο..
ΥΓ: Πρόσεχε τι λες όμως γιατί κινδυνεύεις από τους οπαδούς του Ταύρου...
μα εγω ειμαι ενας απο αυτους και μου αρεσουν ΚΑΙ οι Φερραρι, τουλαχιστον καποιες απο αυτες...
δεν ειμαι κολλημενος και δεν εχω μετοχες σε καμμια εταιρια...
το να πω ποια θα ηταν η επιλογη μου μαλλον δεν αξιζει γιατι αφενος δεν εχω την δυνατοτητα και αφετερου δεν ενδιαφερει και κανεναν...το αβαταρ μου και η υπογραφη μου τα λενε ολα...
-
Συνεχιζεις...πικουλακο μου....για αφορισμο πας...
Ναι καποιοι θα επαιρναν τρακτερ εναντι ενος fashion car
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Συνεχιζεις...πικουλακο μου....για αφορισμο πας...Ναι καποιοι θα επαιρναν τρακτερ εναντι ενος fashion car
Πατερ συγχωρεσε με...
Παω αυριο στην St Agata να κανω χιλιες μετανοιες και να μαστιγωθω μπροστα στις P400/Countach/Diablo/Murcie SV.κανεις λαθος η Φερραρι δεν ειναι Φασιον...αλλα προς τα εκει το πανε..
αντιθετα οι Λαμπο αρχιζουν να τα συνδυαζουν ολα...αυτα περι τρακτερ ειναι ανοησιες για οσους τα λενε...
οταν βγηκε το αμαξι της υπογραφης μου ο Ενζο αποκλειεται να μην ενιωσε ᾽᾽καπως᾽᾽..
για να μην μιλησω και για την Countach...
οι αντιστοιχες Φερραρι τοτε ηταν πλαδαρες...αοσμες...η Φερραρι ειναι σαν την Μercedes... καλη για πανω απο τα 55 σου 60...ετσι να πηγαινουμε στο Concorso d Eleganza να πουλαμε μουρη στο Lago...(εκτος απο την 458..)
Τα Λαμπο ειναι για αντρες που ακομα κ@bΛ%^*ν οταν βλεπουν μια ομορφη γυναικα και το αιμα τους βραζει...ΥΓ. εσυ πας για αφορισμο που νεος ανθρωπος ανηκεις στο Mercedes/old mans car club....
oxi εγω που αν μη τι αλλο ασχολουμαι με ζωακια...και προπελες... -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Συνεχιζεις...πικουλακο μου....για αφορισμο πας...
Ναι καποιοι θα επαιρναν τρακτερ εναντι ενος fashion car
ΥΓ. εσυ πας για αφορισμο που νεος ανθρωπος ανηκεις στο Mercedes/old mans car club....
oxi εγω που αν μη τι αλλο ασχολουμαι με ζωακια...και προπελες...Εγω σε λιγο καιρο θα εχω εξελιξεις μην βιαζεσαι...
Να αφησεις τις λαμπο...να πας στις φεραρι να αγορασεις αμαξι και μετα το αναλογο μπλουζακι,καπελακι,μπουρνουζακι,παντοφλιτσα,γκοφρετιτσα,μποξερακι,στριγκακι και σκατουλακι....για να συνεχισουν να εχουν λεφτα και να φτιαχνουν αμαξια
Αλλωστε μην ξεχναμε το ρητο...
''Everybody knows that ferrari is a bigger company but everybody knows that we make better cars'' -
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Οσο για την ποιότητα κατασκευής να μην μιλήσω......σαν να συγκρίνουμε σύγχρονο FIAT με Zastava εποχής ......Είχα την εντυπωση ότι είναι πιο ποιοτική σε υλικά η Lamborghini λόγω Audi.
-
μιλαει για την Μουρθιε...
για την Gallardo ισως και να ισχυει...
ας μας πει -
Ο χρήστης gre έγραψε:
Οσο για την ποιότητα κατασκευής να μην μιλήσω......σαν να συγκρίνουμε σύγχρονο FIAT με Zastava εποχής ......
Είχα την εντυπωση ότι είναι πιο ποιοτική σε υλικά η Lamborghini λόγω Audi.
Tα Audi ειναι ποιοτικα για τα λεφτα τους η Lambo ομως οχι.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
μιλαει για την Μουρθιε...
για την Gallardo ισως και να ισχυει...
ας μας πειH Gallardo είναι εξαιρετική δεν βρίσκω κανένα ψεγάδι παρά μόνο ότι δεν είναι Ferrari .
κοιτα συμφωνω οτι σε μια τιμη καποιος θελει να αγορασει και λιγη ιστορια...
δεν ειναι κακο αυτο...
δεν πρεπει ομως να γινεται ξεπουλημα...και αυτα που παρεθεσες δεν ειναι Automobili Lamborghini αλλα Τονινο Lamborghini...
ενω τα πανω ειναι scuderia (!!!!!) Ferrari...
επισης δεν πουλαμε πετσετες αλλα γοβες για γκομενετε...
ακομα και εκει εχουμε αλλη φιλοσοφια... -
Οι γοβες ειναι Photoshop και τα προιοντα ειναι tonino lamborghini...μεγααααααλη διαφορα
Lamborghini Forum