-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Youtube Videoτι είναι αυτές οι σπίθες που βγαίνουν από το πέλμα των ελαστικών προς το τέλος του βίντεο?
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
τι είναι αυτές οι σπίθες που βγαίνουν από το πέλμα των ελαστικών προς το τέλος του βίντεο?
ελα ντε?μπας και εχουνε βαλει τιποτα μεταλλικο απο κατω ετσι για εφε?
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
τι είναι αυτές οι σπίθες που βγαίνουν από το πέλμα των ελαστικών προς το τέλος του βίντεο?
βγήκαν οι ίνες?
-
Στα πολύ δυνατά ελαστικά πέρα από ναιλον ίνες βάζουν και μεταλλικές (έχω δει με τα μάτια μου σε Χαγιαμπούσα) οπότε προφανώς οπως αναφέρθηκε και από τον Κάβουρα είναι οι μεταλλικές ίνες.
Άσχετο, με το βίντεο αυτό σκεφτόμουνα ότι αυτά τα πολυ όμορφα/δυνατα/ντελικάτα μηχανήματα δεν φτιάχτηκαν για υπερστροφές νομίζω αλλά για γραμμές. Μου δίνανε μια παράταιρη εικόνα. Σαν να έβλεπα το Σταλόνε να περπατά και να κουνιέται σα ξεφωνήμενη !
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
τι είναι αυτές οι σπίθες που βγαίνουν από το πέλμα των ελαστικών προς το τέλος του βίντεο?Βάζει φωτιά στην άσφαλτο
-
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Στα πολύ δυνατά ελαστικά πέρα από ναιλον ίνες βάζουν και μεταλλικές (έχω δει με τα μάτια μου σε Χαγιαμπούσα) οπότε προφανώς οπως αναφέρθηκε και από τον Κάβουρα είναι οι μεταλλικές ίνες.Άσχετο, με το βίντεο αυτό σκεφτόμουνα ότι αυτά τα πολυ όμορφα/δυνατα/ντελικάτα μηχανήματα δεν φτιάχτηκαν για υπερστροφές νομίζω αλλά για γραμμές. Μου δίνανε μια παράταιρη εικόνα. Σαν να έβλεπα το Σταλόνε να περπατά και να κουνιέται σα ξεφωνήμενη !
Μπα γι αυτο τις κανανε πισωκινητες...για τετοιες φασεις
-
-
-
-
-
-
-
Δεν ξερω τι χρωμα να διαλεξω ρε γμ..
-
Τα υπόλοιπα εκτός από το πράσινο.
-
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
που ειναι το μπρικι ρε παιδια για να ψησουμε το καφεδακι μας?
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Δεν ξερω τι χρωμα να διαλεξω ρε γμ..μακατι αυτο να ηταν το μονο σπυ προβλημα...
-
σεισμος...
Youtube Video -
γιατι ημουν σιγουρος πως αυτο ηταν το βιντεο πριν το δω...;
και ενα ομορφο με την Θεα...
http://www.youtube.com/watch?v=xDlKDaOw ... re=channelκαι ενα ακομα πιο ομορφο...
Lamborghini Forum