-
Αρχίζουνε τα κρύα και οι μικροί μας φίλοι την κάνουνε σιγά σιγά για θερμότερα μέρη. Ή πέφτουνε σε χειμεριά νάρκη, ή ... δεν ξέρω πάντως έχω αρκετές μέρες να δώ Τερέζες κλπ
-
Νομιζω τωρα ειναι ο καιρος της αναπαραγωγης τους,μετα θα ξεπροβάλουν
-
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Αρχίζουνε τα κρύα και οι μικροί μας φίλοι την κάνουνε σιγά σιγά για θερμότερα μέρη. Ή πέφτουνε σε χειμεριά νάρκη, ή ... δεν ξέρω πάντως έχω αρκετές μέρες να δώ Τερέζες κλπΚαι εγω το ιδιο.Λες να τους ηρθε 'περιοδο'??
-
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Αρχίζουνε τα κρύα και οι μικροί μας φίλοι την κάνουνε σιγά σιγά για θερμότερα μέρη. Ή πέφτουνε σε χειμεριά νάρκη, ή ... δεν ξέρω πάντως έχω αρκετές μέρες να δώ Τερέζες κλπ΄
Ή επείκειται σεσμός... (κυριολεκτικά, το έχω παρατηρήσει...!)
-
ξερει κανεις αν αυτες οι σιχαμερες ελλεινες και τρισαθλιες κατσαριδες μπορουν να μπουν στο σπιτι απο το σιφωνι της τουαλετας στο πατωμα που χει;
ειδα μια το πρωι και μου εχει σηκωθει η τριχα καγκελο .
-
Σηκωνουν το τρυπητό καπακι !!!
Προσεξε μην σε δαγκωσει !!!!! -
εχω προβλημα ρε,μιλαμε για μεγαλες κατσαριδες,
το σιφωνι εχει τετοιες τρυπες και σκεφτομαι μηπως περνανε απο κει γιατι μονο στην τουαλετα τις βρισκω.αλλα το σιφωνι απο κατω εχει βρωμονερα ,πως περνανε μεσα απτο νερο;
-
Οι κατσαριδες θα γλυτωσουν και απο πυρηνική καταστροφη
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ξερει κανεις αν αυτες οι σιχαμερες ελλεινες και τρισαθλιες κατσαριδες μπορουν να μπουν στο σπιτι απο το σιφωνι της τουαλετας στο πατωμα που χει;ειδα μια το πρωι και μου εχει σηκωθει η τριχα καγκελο .
-
αυτη που ειδα το πρωι πηγε και περασε κατω απο το πλακακι του τοιχου της τουαλετας.
το σημειο αυτο βλεπει προς τον φωταγωγο και φοβαμαι μην εχει κανει καμια ρωγμη ο τοιχος σαυτο το σημειο και μπαινουν και απο κει. -
ξερει κανεις αν αυτες οι σιχαμερες ελλεινες και τρισαθλιες κατσαριδες μπορουν να μπουν στο σπιτι απο το σιφωνι της τουαλετας στο πατωμα που χει;ειδα μια το πρωι και μου εχει σηκωθει η τριχα καγκελο .
Κοίτα... υπάρχει λύση.
Λίγο ζημιάρα, αλλά θα κάνει εντύπωση.
Μπες μέσα με ένα τέτοιο και πάτα τες όπου τις δεις. -
αυτη η μπουλντοζα ειναι η ισχυροτερη απολες ακομα και απο D11 και φτανει τους 1000 ιππους.
-
Βαλε την τεραστια ρε συ που εβαλες χθες...!!
-
αυτη η μπουλντοζα ειναι η ισχυροτερη απολες ακομα και απο D11 και φτανει τους 1000 ιππους.4000 πόδια δηλαδή θα τις τσαλαπατάνε.
Άντε αγόρι μου. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν τώρα με την κρίση.ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ
ITALAKIAS.
-
Aυτο που εβαλα χθες ειναι εκσκαφεας ρε.
ετσι φαινεται και ο ογκος της.
-
αυτη που ειδα το πρωι πηγε και περασε κατω απο το πλακακι του τοιχου της τουαλετας.
το σημειο αυτο βλεπει προς τον φωταγωγο και φοβαμαι μην εχει κανει καμια ρωγμη ο τοιχος σαυτο το σημειο και μπαινουν και απο κει.Ανέκδοτο:
Ένας επιστήμονας (Ε) που είχε κατσαρίδες έβγαλε ένα είδος που πολεμάει μόνο με τις κατσαρίδες!
Και με περηφάνια το είπε σε έναν συνάδελφό (Σ) του!
Σε λίγο καιρό ο (Σ) ρωτά τον (Ε) για το πείραμα:- Τι έγινε με τις κατσαρίδες;
- Όλα καλά ήταν στην αρχή - μόλις τους αφίσα πήγαν και κήρυξαν πόλεμο στις κατσαρίδες του γείτονα!
- ..και ;
- Τι και!!! Τους κέρδισαν, όσες έμειναν τις πήραν αιχμαλώτους και γύρισαν πίσω!!!
-
Καλά που έβαλες (Ε) και (Σ)...!!
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Καλά που έβαλες (Ε) και (Σ)...!!Σωστός!!! Κανε κατάλληλο edit .... γιατί μετάφραση που εκανα από τα ρώσικα δεν είναι και τόσο ...
-
Aυτο που εβαλα χθες ειναι εκσκαφεας ρε.ετσι φαινεται και ο ογκος της.
Αυτή τη 'μπουλντόζα' ή κάποια ίδια την έχω δει σε ένα ορυχείο στη Νορβηγία, και μας είπαν εκεί ότι είναι το μεγαλύτερο τέτοιο μηχάνημα στον κόσμο.
-
για να μην υπαρξουν απο τωρα κατσαριδες πρεπει να προχωρησουμε στην αποτελεσματικη αντιμετωπιση τους.
καποιος μου ειπε για συριγγα κατα των κατσαριδων. μηπως ξερετε πως λεγεται, που και ποσο?
Έντομα .... Αντιμετώπιση! HEEeeeeelp!!!