-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
για αρχη θα φτιαξω ενα φραπε!οταν και αν δω κατσαριδα μεσα στο σπιτι θα ριξω χειροβομβιδα.
δεν ειναι δα και κατι τρομερο
[spoiler:2cze4uxv]
[/spoiler:2cze4uxv]
-
^ O Geo F1 μόλις λιποθύμησε
-
REPORT BAN EΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ !!
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
REPORT BAN EΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ !! -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Η κουτσουνα σκοτωσε μια χθες...Εγω στο κρεββατι με τον Σπαικ αγκαλια και να ακουω απο το Σαλονι...ΑΑΑΑ ειναι ζαλισμενη...μπαμ....τραυματιας...
ααααα ανοιγει τα φτερα.....
Μπαμ...
αααα μα 7ψυχη ειναιΜπαμ...
οκ...
Εγω το ζουσα σαν να ημουν εκει!!!!!
Μαλακί@ έκανες,στην ντουλαπα επρεπε να κρυφτείς!!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η κουτσουνα σκοτωσε μια χθες...Εγω στο κρεββατι με τον Σπαικ αγκαλια και να ακουω απο το Σαλονι...
ΑΑΑΑ ειναι ζαλισμενη...μπαμ....τραυματιας...
ααααα ανοιγει τα φτερα.....
Μπαμ...
αααα μα 7ψυχη ειναιΜπαμ...
οκ...
Εγω το ζουσα σαν να ημουν εκει!!!!!
Μαλακί@ έκανες,στην ντουλαπα επρεπε να κρυφτείς!!!!
Ναι αλλά χωράει μαζί με τον Σπαικ στην ντουλάπα; Άσε που μπορεί να κρύβει εκπλήξεις η ντουλάπα....
-
-
Οποιος εχει προβλημα με κατσαριδες, ας παρει ενα γατακι. Θα τις εξαφανισει τις τερέζες.
-
ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΡΑΚΕΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ
Μύγες - κουνούπια, τέλος. Απλά υπερόπλο. Είδα, πίστεψα. Ε μαστ χεβ.
Και επαναφορτιζόμενη.
-
Κατι καινουριο??? 4 χρονια πανω στο τραπεζι στο Π.Ραφτη!! Ετοιμοπολεμη..Φορτισμενη!!!!
Εμεις εχουμε και με φακο!!!!Με λεντ!!!
Τερμα ηδονη το τσφτστστστςττστσ !!!!!!
-
Εγώ νόμιζα ότι είναι κανένα αγιοβασιλιάτικο παιχνίδι, μέχρι φέτο που την είδα σε δράση και έπαθα σοκ και δέος. Το κοφτό και σαδιστικό ΤΣΣΣΙΚ, είναι σκέτη απόλαυση.
-
Αν βαλεις χερι στη ρακετα, σε 'τσιμπαει' πολυ ??
-
Ωραίο πράμα εκεί που τρως/κάθεσε/πίνεις καφέ να κυνηγάς και να καις κουνούπια.
Ταμπλέτες, υγρό, φιδάκι. -
@alexandros1234 Απαγορεύεται η διαφήμιση στο Forum. Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε, μπορείτε να απευθυνθείτε στο εμπορικό τμήμα του Περιοδικού. {Admin}
-
Κάνει και για την φαλάκρα?
-
@alexandros1234 Απαγορεύεται η διαφήμιση στο Forum. Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε, μπορείτε να απευθυνθείτε στο εμπορικό τμήμα του Περιοδικού. {Mod}
Έντομα .... Αντιμετώπιση! HEEeeeeelp!!!