-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Σε λίγο θα ακουστεί ότι όποιος δεν μένει σε διαμέρισμα, μένει σε αυθαίρετο. Νοοτροπία 80's all time fashion.
Κάτι σαν το 'αν δεν είσαι Δημ. υπάλληλος, φοροδιαφεύγεις'
Επίσης ακούστηκε 'ναι αλλά, κόβεις δέντρα για να χτίσεις'... κοιτάζοντας το δέντρο αλλά χάνοντας το δάσος με τη μπάλα μέσα του.έχεις αυθαίρετο σε δάσος ε?
-
leonp: Αν μιλάμε για αυθαίρετο εκ θεμελίων το οποίο κατασκευάστηκε μετά το 1984, τα πρόστιμα είναι τόσο δυσβάσταχτα που αγοράζεις σαλέ όχι στην Κηφισσιά (πασέ) αλλά στο Μονακό. Οπότε αν είμαστε τόσο βέβαιοι δεν έχουμε παρά να τους δώσουμε στεγνά στην πολεοδομία, μια και η ίδια δηλώνει ότι δεν ενεργεί παρά μόνο μετά από καταγγελία.
Στο NJ δεν ξέρω τι παίζει αλλά στην Αγγλία υποβάλλεις αίτηση για την κοπή ενός δέντρου και περιμένεις την αυτοψία τους. Τους διακρίνει η αυστηρότητα και τους τρέμουν οι εργολάβοι.
Μόνο που πιθανόν να μην είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Γιατί μπορεί να ιδρυθεί παράλληλα άλλη υπηρεσία που να κρίνει την πολυκατοικία μας παράνομη (λόγω του ότι χτίστηκε εκεί οπου υπήρχε κάποτε νεοκλασσικό στο οποίο νεοκλασσικό, αν υπήρχε σήμερα, δεν θα μπορούσες ούτε πρόκα να βάλεις χωρίς δακρύβρεχτη αίτηση σε 5 υπουργεία) και το πρόστιμο που θα ορίσουν και θα κατανεμηθεί βάση οριζοντίου, να κάνει τους ιδιοκτήτες να ψάχνουν συνεργείο κατεδαφίσεων άμεσα.manosk έχεις πάει στο άλλο άκρο. Δεν εφαρμόζουν όλοι στη ζωή αυτά που διάβασαν στο Λούκι-Λουκ, να τρέξουν να καρφώσουν το σημαιάκι τους για να αποκτήσουν ιδιοκτησία.
Εκεί που κανονικά και πρώτα απ'όλα θα έπρεπε να βλέπεις δέντρα είναι στην Αθήνα. ΚΑΙ εκεί 'Δεν είναι φυσικά θέμα οπτικής, είναι θέμα νομιμότητας και προστασίας του περιβάλλοντος.' και της υγείας των κατοίκων.
Πιθανόν γι'αυτό να αναζητάς και να θεωρείς λογικό η Ελλάδα εκτός Αττικής να είναι πράσινη και ακάλυπτη (κτισμάτων). Και αν το πάμε αναλογικά βάση κατοίκων, έτσι θα έπρεπε να είναι, μόνο που δεν είναι έτσι.
Η κοινωνία δουλεύει με κάποιο βαθμό συνοχής. Δεν είναι ο βουνίσιος αέρας αυτός που σε κάνει να παρανομείς αλλά ο ελληνικός.**elteo: **αυθαίρετο δεν έχω αλλά έχω επικλινές οικόπεδο εντός ορίων ορεινού οικισμού. Η κλίση βέβαια ισιώθηκε, μαζί με τα δέντρα που είχε, αλλά φύτεψα άλλα για να κρατηθούν τα χώματα. Φυσικά όταν χτίσω θα χρειαστεί να κόψω μερικά για την ασφάλεια του σπιτιού, για να μην καεί το σπίτι και με δείτε στην TV να ωρύομαι. Play-room και λοιπές κιτς αττικόαμερικανιές δεν ταιριάζουν με τον χαρακτήρα του χωριού οπότε ένα τζάκι και 2 παράθυρα προς το βουνό μου αρκούν.
-
Reality check.
Στο Βουτσά, τον χειμώνα μετά την φωτιά πρίν μερικά χρόνια, ταμπελίτσες κρεμασμένες στα (φρέσκα) συρματοπλέγματα που τοποθετήθηκαν στα 'καμμένα'.
Αποχαρακτιρισμός δασικών εκτάσεων.
Άμεση διευθέτηση.Πληροφορίες 69... -
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
Άρχισε η σεζόν του 'ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ'. Καλό χειμώνα.
-
Τωρα τελευταια με καθε καταιγιδα εχουμε και καποιον που πνιγεται προσπαθωντας να περασει καποιο ρεμα.
Ηθελα να μαθω πρωτη φορα στην ζωη τους βλεπουν ρεμα , δεν εχουν ακουσει τη σημαινει ορμή νερου???
-
Ψηφιζουν τα ζωα οποιον καραγκιοζη τους λεει το κομμα, επειδη πηρε χρυσο, επειδη τραγουδαει Καζαντζιδη, επειδη εχει ωραια βυζια, επειδη εκανε καλες αφισοκολλησεις και μετα κλαινε. 60% και πανω παιρνει στα χωρια αυτα ο 'της καρδιας μας'...
-
Επειδή έχω πάθει απίστευτη ανοσία με αυτά που γίνονται.... δεν μου καίγεται καρφάκι πλέον για τίποτα για να μην πώ το διασκεδάζω κιόλας!!!!!
'Που πήγε η γέφυρα οεό??????'
Στην Ελλάδα του 2006 πόσο μυαλό χρειάζεται για να καταλάβει κάποιος ότι δεν περνάμε ορμητικό χείμαρο με το αμάξι????? Που πας ρε ταλαίπωρα????? -
μου αρεσει που ειπαν οτι ηταν 'εμπειρος οδηγος'!
δηλ αν ηταν απειρος τι θα εκανε?
-
- Ηταν εμπειρος οδηγος
- Δεν ειχε δωσει ποτε αφορμη
- Ηταν το καλυτερο παιδι
- Θα επαιρνε το απολυτηριο του στρατού
και στο Νο1
Ετοιμαζε το γαμο τουΤα powerplay καθε καλου δυστυχηματος
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
5. Ηταν εμπειρος οδηγος
4. Δεν ειχε δωσει ποτε αφορμη
3. Ηταν το καλυτερο παιδι
2. Θα επαιρνε το απολυτηριο του στρατούκαι στο Νο1
Ετοιμαζε το γαμο τουΤα powerplay καθε καλου δυστυχηματος
Και να πούμε ότι βγήκε ο άλλος ο ελληνάρας... και είπε 'Εγώ ακολουθούσα με το φορτηγό μου. Αυτός ήταν μπροστά μου αλλά δεν περνούσε.... έκανε όπισθεν, πέρασε εγώ με το φοτηγό μου (γιατί είμαι πιο μάγκας και τα έχω μεγάλα) και με ακολούθησε με την μοιραία κατάληξη'
Ηταν που ήταν... τσίμπησε το τυράκι όταν είδε τον άλλο με το φορτηγό να περνάει... Πάρτο το αμαξάκι στο μπλέντερ!!!
-
αυτός ο Ψωμιάδης...έλεος πια! Δεν τον μαζεύει κανείς? Πόσο θα χαρώ να χάσει τις εκλογές...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αυτός ο Ψωμιάδης...έλεος πια! Δεν τον μαζεύει κανείς? Πόσο θα χαρώ να χάσει τις εκλογές...Μωρέ θα βγει. Η Αθήνα θα τον εκλέξει, αφού ως γνωστόν για όλα τα δεινά της Θεσ/νίκης αυτή φταίει.
-
Συμφωνώ. Μετά να δω ποιός θα υποστηρίξει οτι ο λαός έχει κριτήρια και ψηφίζει και επιλέγει και οτι ....δεν είμαστε άξιοι αυτών που μας κυβερνάνε!?
-
+1. Αν ήμουν Σαλονικιός, θα τα είχα πολύ άσχημα παρμένα με όσους είναι υπαίτιοι που το... πράγμα αυτό είναι νομάρχης. Την πονάω τη Σαλονίκη, έχω ζήσει ωραίες μέρες εκεί. Μέσα στην ομορφιά της, έχει τρανταχτά προβλήματα που ΠΡΕΠΕΙ να λυθούν.
Το αυτό ισχύει και για ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των υποψηφίων.
Να χαιρόμαστε όσους ψηφίσουν Τριφύλλη, Τζώρτζογλου, Γκλέτσο και το λοιπό σινάφι. Να χαιρόμαστε όσους ψηφίσουν αυτούς που κλείνουν τους δρόμους για τα προεκλογικά τους πανηγύρια (θυμήσου το Γύθειο ). Να χαιρόμαστε όσους ΞΑΝΑψηφίσουν όσους αμολάνε τα σκουπιδιάρικα στο κέντρο της 3ης σε μέγεθος πόλης της Ελλάδας τις ώρες που κλείνουν τα μαγαζιά.Έλεος. Δημοκρατία-δημοκρατία, αλλά είναι εκνευριστικό να πρέπει η ψήφος σου να αντιμετωπίσει εκατομμύρια ψήφους ηλιθίων
Να με συμπαθάτε για το έντονο ύφος
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ψηφιζουν τα ζωα οποιον καραγκιοζη τους λεει το κομμα, επειδη πηρε χρυσο, επειδη τραγουδαει Καζαντζιδη, επειδη εχει ωραια βυζια, επειδη εκανε καλες αφισοκολλησεις και μετα κλαινε. 60% και πανω παιρνει στα χωρια αυτα ο 'της καρδιας μας'...Και λίγα λες!!! Χώστα αρχηγέ!!!
Να δούμε αν ποτέ βάλουμε μυαλό ... !!!!+1. Αν ήμουν Σαλονικιός, θα τα είχα πολύ άσχημα παρμένα με όσους είναι υπαίτιοι που το... πράγμα αυτό είναι νομάρχης. Την πονάω τη Σαλονίκη, έχω ζήσει ωραίες μέρες εκεί. Μέσα στην ομορφιά της, έχει τρανταχτά προβλήματα που ΠΡΕΠΕΙ να λυθούν.
Το αυτό ισχύει και για ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των υποψηφίων.
Να χαιρόμαστε όσους ψηφίσουν Τριφύλλη, Τζώρτζογλου, Γκλέτσο και το λοιπό σινάφι. Να χαιρόμαστε όσους ψηφίσουν αυτούς που κλείνουν τους δρόμους για τα προεκλογικά τους πανηγύρια (θυμήσου το Γύθειο ). Να χαιρόμαστε όσους ΞΑΝΑψηφίσουν όσους αμολάνε τα σκουπιδιάρικα στο κέντρο της 3ης σε μέγεθος πόλης της Ελλάδας τις ώρες που κλείνουν τα μαγαζιά.Έλεος. Δημοκρατία-δημοκρατία, αλλά είναι εκνευριστικό να πρέπει η ψήφος σου να αντιμετωπίσει εκατομμύρια ψήφους ηλιθίων
Να με συμπαθάτε για το έντονο ύφος
Ετσι! Καλά τα λες και εσύ! Τελικά είμαστε βιτσιόζοι σε αυτή τη 'χώρα'!!! Σε λίγο θα μας βαράνε με τα μαστίγια και θα θέλουμε και άλλο!!!! Ετσι για να γουστάρουμε!!!
α! και το έντονο ύφος κάπου-κάπου κάνει καλό !!!! Και εγώ μαζί σου ...!!!!α! Την άλλη Κυριακή ψηφίζουμε! Ολέ! Ολοι στα καφενεία για κουβεντούλα! Εκλογές και μέρα πανηγυριού!!!!
Μαύρο στους Μαυρογιαλλούρους!!!!
-
Και αυτος ο 'μαγκας' θα πρεπει καποια στιγμη να σταματησει να παραπονιεται οτι η Θεσ/νικη ειναι αδικημενη σε σχεση με την Αθηνα. Γιατι πολυ απλα ΟΛΗ η Ελλαδα ειναι αδικημενη σε σχεση με την Αθηνα!
Δε καταλαβα, δηλ τα Τρικαλα, οι Σερρες, η Παρτα και πολλες δεκαδες αλλες πολεις και χωρια ειναι ...'ευνοημενα' και ολη η 'αδικια' εχει πεσει σα καταρα στη Θεσ/νικη?
Απο πραξεις βεβαια τιποτα, απλα μεταθετουμε την ευθυνη της ανυπαρξιας/ανικανοτητας μας στο Αθηναικο κρατος, και καθαρισαμε...
-
Μην το ζαλίζετε.
Νομάρχης-Γιατρός
Φώφη-Κακλαμάνης
ΦασούλαςΤί κερδίζω;
Καλά να ΠΑΘΟΥΜΕ αφού ψηφίζουμε όποιους μας υποδεικνύουν τα κόμματα.
Φέτος λευκό ή κανέναν αριστερό θα ρίξω. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλά να ΠΑΘΟΥΜΕ αφού ψηφίζουμε όποιους μας υποδεικνύουν τα κόμματα. Φέτος λευκό ή κανέναν αριστερό θα ρίξω.Μαζί σου. Κι εγώ έλεγα να ψηφίσω έναν συγκεκριμένο αριστερό που είχα ακούσει παλαιότερα στο ραδιόφωνο και μου είχε κάνει 'κλικ' (δεν ήταν και προεκλογική περίοδος), αλλά τώρα γέμισε την πόλη αφίσες και τον σιχάθηκα....!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
'Που πήγε η γέφυρα οεό??????'
Eφυγε μαζι με το μπαζωμα στο οποιο ειχε χτιστει.
Και πηγε να συναντησει το σπιτι που ηταν χτισμενο στην κοιτη του χειμμαρου, ο οποιος ξεκινησε απο το βουνο που καηκε το καλοκαιρι για να γινει οικοπεδο, μεζονεττα και βοσκοτοπι, και απεκτησε ορμη και λογω του οτι καποιοι ειχαν φροντισει να αποχωριστουν στις οχθες του στρωματα, μπαζα, πλυντηρια, κουζινες, τηλεορασεις.Ε ρε Ψωμιαδης, Φωφη, Γιωργακης και Κωστας που μας χρειαζεται....
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ψηφιζουν τα ζωα οποιον καραγκιοζη τους λεει το κομμα, επειδη πηρε χρυσο, επειδη τραγουδαει Καζαντζιδη, επειδη εχει ωραια βυζια, επειδη εκανε καλες αφισοκολλησεις και μετα κλαινε. 60% και πανω παιρνει στα χωρια αυτα ο 'της καρδιας μας'...Έλεος. Δημοκρατία-δημοκρατία, αλλά είναι εκνευριστικό να πρέπει η ψήφος σου να αντιμετωπίσει εκατομμύρια ψήφους ηλιθίων
Κύριοι, ρατσίζετε και χουντίζετε!
Καλημέρα σας!
Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;