-
Ο χρήστης RIZONAKIS MAN έγραψε:
;μηπως το θεμα το μεγαλωνουν καποιοι που δεν εχουν κατσει ποτε σε μπακετ η εχουν κατσει 1-2 φορες;Το πρόβλημα είναι πως αυτοί που έχουν κάτσει 1-2 φορές σε μπάκετ, σκοτώνονται.
-
Ο χρήστης RIZONAKIS MAN έγραψε:
καλημερα σε ολους! ρε παιδια μηπως πρεπει να πεσετε λιγο στα φρενα με το θεμα αποχη; καλα και σωστα ειναι αυτα που ζητατε αλλα μηπως πρεπει να σκεφτειτε οτι ολα αυτα θα γυρισουν μπουμερανκ στους αγωνιζομενους; πχ πως θα σας φαινοταν να πατε να πληρωσετε μια συμμετοχη της ταξης των 600 eyro και σας ζητησουν 2000 χιλιαρικα;ολα αυτα που ζητατε απο καπου πρεπει να βγουνε και πιστευω οτι στο τελος εσεις παλι θα πληρωσετε τη νυφη! ο ανθρωπος κατι εκανε,εγινε μια αρχη και πιστευω οτι στην πορεια θα γινουν και αλλα.και μια τελευτεα απορια,τι αποχη ειναι αυτη οταν τρεχουν ο βωβος-χατζητσοπανης-κυρκος-νασουλας-παραδεισης-νιωρας και λοιπα ονοματα που πρωταγωνιστουν στους ελληνικους αγωνες;μηπως το θεμα το μεγαλωνουν καποιοι που δεν εχουν κατσει ποτε σε μπακετ η εχουν κατσει 1-2 φορες;βαλτε λιγο νερο λοιπον στο κρασι σας γιατι βλεπω να τρεχετε με τα ποδια και εγω σαν μηχανικος να σας αλλαζω παπουτσια!Dhladh gia esena einai mono aytoi oi 4 poy aneferes kai oi ypoloipoi na pane na kopsoyn to laimo toys etsi?
Re ti wraioi poy eiste orismenoi.... -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
;μηπως το θεμα το μεγαλωνουν καποιοι που δεν εχουν κατσει ποτε σε μπακετ η εχουν κατσει 1-2 φορες;
Το πρόβλημα είναι πως αυτοί που έχουν κάτσει 1-2 φορές σε μπάκετ, σκοτώνονται.
Και φυσικά εμείς οι νέοι είμαστε τα θύματα. Όμως όλοι εμείς έχουμε πολύ περισσότερες πιθανότητες να περάσουμε την δοκιμασία του ΚΕΨΑ από ότι οι μεγαλύτεροι οι οποίοι όμως δεν προκαλούν ατυχήματα. Έτσι ωραία και καλά όλα αυτά περί ΚΕΨΑ αλλά δεν νομίζω ότι βοηθούν ιδιαίτερα στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε.
Κανένας από όσους έφυγαν δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας. ΄Ηταν όλοι νέα παιδιά γαμάτα υγεία. Και τέστ κοπώσεως αντιμετωπίζουν και αντανακλαστικά έχουν και από όλα εκτός βεβαίως κάποιας κρυφής πάθησης. Δεν μπορούμε να στηρίξουμε όλη την πολιτική της ΕΛΠΑ στο ΚΕΨΑ. Πάλι στο επόμενο ατύχημα θα ψάχνουμε να δούμε τι έφταιξε.
kri.kri
-
kri.kri
Μπορει να μας στέλνουν για ΚΕΨΑ στο εξωτερικό με αιτιολογία οτι εδώ στο 'Ελλαντα' οι γιατροί λαδώνονται (τι στιγμή που οι ίδιοι θα εκδίδουν license, σε μεγάλα όνοματα χωρίς καν να ζητάνε τα στοιχειώδη χαρτιά γιατρού)RIZONAKIS MAN
Αν όσοι έχουμε κάτσει στο bucket το μεγαλώναμε το θέμα θα γινόταν παραγωγή του Spielberg...
Δυστηχώς και οι δύο αγώνες που έχω κάνει μέχρι στιγμής δεν ήταν οτι το καλύτερο. Ειδικα το σπριντ Αγ.Κωσταντίνου. Οπου είδα απο πρώτο χέρι την ανοργανοσια των 'οργανοτων'. Το πρόβλημα δεν είναι ούτε τα αντακλαστικά ούτε το αν έχει μπαριέρες ο δρόμος. Είναι να εφαρμόζονται στο μέγιστο δυνατόν οι κανονισμοί και οι διαδικασίες που ήδη υπάρχουν. -
Νομίζω ότι το όλο θέμα έχει πάρει λάθος ρότα. Και εξηγούμαι: Τα οργανωτικά και κατ'επέκταση τα θέματα ασφαλείας, σίγουρα ενδιαφέρουν όλους. Τις λέσχες, την ΕΘΕΑ και φυσικά στο μέγιστο βαθμό τους οδηγούς - συνοδηγούς.
Ξεκινώντας από τις λέσχες υπάρχουν κάποιες που κατά γενική ομολογία, είναι παράδειγμα προς μίμηση. Θυμάμαι από την περσινή χρονιά, την Ανάβαση Μοσχοκαρυάς. Είχε προηγηθεί μια επιστολή του ΣΟΑΑ με σημεία που έχρηζαν βελτίωσης και η λέσχη τα ικανοποίησε όλα. Εκ των προτέρων δηλώνω ότι δεν έχω απολύτως καμμία σχέση με τους ανθρώπους αλλά θεωρώ σωστό, επειδή συμμετείχα σε εκείνο τον αγώνα να το αναφέρω.
Υπάρχουν λοιπόν σημεία που μπορεί, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες (αναβάσεις), να γίνουν καλύτερα χωρίς αύξηση του κόστους. Υπάρχουν όμως και κάποια άλλα (σε αγώνα rally π.χ.) τα οποία για να γίνουν σωστά θα ανεβάσουν το κόστος. Και εδώ αρχίζουν τα προβλήματα που όλοι ξέρουμε. Είναι ακριβώς το ίδιο όπως όταν ετοιμάζεις ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο. Αν έχεις αρκετά χρήματα θα βάλεις το καλό roll cage, αλλιώς ένα φθηνότερο. Θα κάνεις rebuild την ανάρτηση αλλιώς όχι. Και ούτω καθεξής.
Είναι αδιαμφισβήτητο ότι ένας αγώνας πρέπει να ακολουθεί κάποια standards. Πιστεύω ότι η αρχή του σπορ τα γνωρίζει, εφόσον κατά κοινή ομολογία, τα υλοποιεί σε αγώνες όπως το rally ΕΛΠΑ η το ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ. Το ερώτημα είναι πως τα επιβάλεις σε εθνικούς αγώνες χωρίς να κάνεις συνεχώς αφαίμαξη από τους οδηγούς.
Η λύση στο πρόβλημα είναι μία. Το κόστος θα πρέπει να καλύπτεται από ΧΟΡΗΓΟΥΣ. Και εδώ είναι για μένα το σημείο κλειδί όπου η ΕΘΕΑ πρέπει να παίξει το ρόλο της. Για να οργανωθεί σωστά ένας αγώνας εθνικού επιπέδου, το κόστος είναι λίγο πολύ γνωστό. Τι γίνεται μέχρι σήμερα; Μπορώ να υποθέσω. Εκπτώσεις. Λιγότεροι ενδιάμεσοι π.χ. που πληρώνονται με λιγότερα χρήματα (η καθόλου), κάποιοι βάζουν χρήματα από την τσέπη τους για εξοπλισμό και άλλα τέτοια. Οι αγώνες όμως δεν χρειάζονται ήρωες.
Πρόταση : Για να δώσει η ΕΘΕΑ την άδεια διεξαγωγής του αγώνα, η διοργανώτρια λέσχη θα πρέπει αποδεδειγμένα να συγκεντρώσει ένα συγκεκριμένο ποσό που θα έχει προυπολογιστεί και θα περιλαμβάνει τα πάντα. Από μπαριέρες, όπου αυτές είναι απαραίτητες μέχρι ικανοποιητκό αριθμό κριτών κ.λ.π. Και το τονίζω. Από χορηγούς. Το καλό θα είναι διπλό. Σωστή οργάνωση αλλά και προβολή. Διότι απλούστατα θα το απαιτήσει ο χορηγός. Κάποιοι, άτυπα το κάνουν και σήμερα. Απ' την στιγμή λοιπόν που λυθεί το πρόβλημα του κόστους, με σωστό προγραμματισμό θα γίνουν και τα υπόλοιπα. Χρειάζεται εκπαίδευση, επαγρύπνηση και μεταφορά των εμπειριών των παλιών στους νεότερους. Και αναφέρομαι στους κριτές - ενδιάμεσους. Οση καλή διάθεση και αν έχουν οι κύριοι Χαλιβελάκης και Αθανασίου, αν οι ενδιάμεσοι αισθάνονται ότι κάνουν αγγαρεία, το πράγμα δεν λειτουργεί.
Σχετικά με το θέμα ΣΟΑΑ - ΕΘΕΑ. Νομίζω ότι το πράγμα έχει ξεφύγει. Η ανταλλαγή επιστολών και μομφών δεν οδηγεί πουθενά. Εδώ και τώρα πρέπει να τραβήξουμε μια γραμμή και να ξεκινήσουμε από την αρχή.
Η ΕΘΕΑ θα πρέπει να σταματήσει να αντιμετωπίζει απαξιωτικά τους οδηγούς. Είμαστε οι αποδέκτες όλων όσων γίνονται. Είτε σωστά είτε λάθος. Θέλουμε τα κάνουμε το χόμπυ μας σωστά και με ασφάλεια. Γνωρίζουμε τους κινδύνους. Δεν παίζουμε γκολφ.
Ο ΣΟΑΑ πρέπει να ρίξει λίγο τους τόνους. Να επεξεργαστεί και να υποβάλει μια πρόταση και να γίνει μια ανοιχτή συζήτηση με την ΕΘΕΑ όπου θα συζητηθούν όλα. Με ανοιχτά χαρτιά. Χωρίς λεονταρισμούς και αφορισμούς.
-
Ο χρήστης racer έγραψε:
Νομίζω ότι το όλο θέμα έχει πάρει λάθος ρότα. Και εξηγούμαι: Τα οργανωτικά και κατ'επέκταση τα θέματα ασφαλείας, σίγουρα ενδιαφέρουν όλους. Τις λέσχες, την ΕΘΕΑ και φυσικά στο μέγιστο βαθμό τους οδηγούς - συνοδηγούς.Ξεκινώντας από τις λέσχες υπάρχουν κάποιες που κατά γενική ομολογία, είναι παράδειγμα προς μίμηση. Θυμάμαι από την περσινή χρονιά, την Ανάβαση Μοσχοκαρυάς. Είχε προηγηθεί μια επιστολή του ΣΟΑΑ με σημεία που έχρηζαν βελτίωσης και η λέσχη τα ικανοποίησε όλα. Εκ των προτέρων δηλώνω ότι δεν έχω απολύτως καμμία σχέση με τους ανθρώπους αλλά θεωρώ σωστό, επειδή συμμετείχα σε εκείνο τον αγώνα να το αναφέρω.
Υπάρχουν λοιπόν σημεία που μπορεί, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες (αναβάσεις), να γίνουν καλύτερα χωρίς αύξηση του κόστους. Υπάρχουν όμως και κάποια άλλα (σε αγώνα rally π.χ.) τα οποία για να γίνουν σωστά θα ανεβάσουν το κόστος. Και εδώ αρχίζουν τα προβλήματα που όλοι ξέρουμε. Είναι ακριβώς το ίδιο όπως όταν ετοιμάζεις ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο. Αν έχεις αρκετά χρήματα θα βάλεις το καλό roll cage, αλλιώς ένα φθηνότερο. Θα κάνεις rebuild την ανάρτηση αλλιώς όχι. Και ούτω καθεξής.
Είναι αδιαμφισβήτητο ότι ένας αγώνας πρέπει να ακολουθεί κάποια standards. Πιστεύω ότι η αρχή του σπορ τα γνωρίζει, εφόσον κατά κοινή ομολογία, τα υλοποιεί σε αγώνες όπως το rally ΕΛΠΑ η το ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ. Το ερώτημα είναι πως τα επιβάλεις σε εθνικούς αγώνες χωρίς να κάνεις συνεχώς αφαίμαξη από τους οδηγούς.
Η λύση στο πρόβλημα είναι μία. Το κόστος θα πρέπει να καλύπτεται από ΧΟΡΗΓΟΥΣ. Και εδώ είναι για μένα το σημείο κλειδί όπου η ΕΘΕΑ πρέπει να παίξει το ρόλο της. Για να οργανωθεί σωστά ένας αγώνας εθνικού επιπέδου, το κόστος είναι λίγο πολύ γνωστό. Τι γίνεται μέχρι σήμερα; Μπορώ να υποθέσω. Εκπτώσεις. Λιγότεροι ενδιάμεσοι π.χ. που πληρώνονται με λιγότερα χρήματα (η καθόλου), κάποιοι βάζουν χρήματα από την τσέπη τους για εξοπλισμό και άλλα τέτοια. Οι αγώνες όμως δεν χρειάζονται ήρωες.
Πρόταση : Για να δώσει η ΕΘΕΑ την άδεια διεξαγωγής του αγώνα, η διοργανώτρια λέσχη θα πρέπει αποδεδειγμένα να συγκεντρώσει ένα συγκεκριμένο ποσό που θα έχει προυπολογιστεί και θα περιλαμβάνει τα πάντα. Από μπαριέρες, όπου αυτές είναι απαραίτητες μέχρι ικανοποιητκό αριθμό κριτών κ.λ.π. Και το τονίζω. Από χορηγούς. Το καλό θα είναι διπλό. Σωστή οργάνωση αλλά και προβολή. Διότι απλούστατα θα το απαιτήσει ο χορηγός. Κάποιοι, άτυπα το κάνουν και σήμερα. Απ' την στιγμή λοιπόν που λυθεί το πρόβλημα του κόστους, με σωστό προγραμματισμό θα γίνουν και τα υπόλοιπα. Χρειάζεται εκπαίδευση, επαγρύπνηση και μεταφορά των εμπειριών των παλιών στους νεότερους. Και αναφέρομαι στους κριτές - ενδιάμεσους. Οση καλή διάθεση και αν έχουν οι κύριοι Χαλιβελάκης και Αθανασίου, αν οι ενδιάμεσοι αισθάνονται ότι κάνουν αγγαρεία, το πράγμα δεν λειτουργεί.
Σχετικά με το θέμα ΣΟΑΑ - ΕΘΕΑ. Νομίζω ότι το πράγμα έχει ξεφύγει. Η ανταλλαγή επιστολών και μομφών δεν οδηγεί πουθενά. Εδώ και τώρα πρέπει να τραβήξουμε μια γραμμή και να ξεκινήσουμε από την αρχή.
Η ΕΘΕΑ θα πρέπει να σταματήσει να αντιμετωπίζει απαξιωτικά τους οδηγούς. Είμαστε οι αποδέκτες όλων όσων γίνονται. Είτε σωστά είτε λάθος. Θέλουμε τα κάνουμε το χόμπυ μας σωστά και με ασφάλεια. Γνωρίζουμε τους κινδύνους. Δεν παίζουμε γκολφ.
Ο ΣΟΑΑ πρέπει να ρίξει λίγο τους τόνους. Να επεξεργαστεί και να υποβάλει μια πρόταση και να γίνει μια ανοιχτή συζήτηση με την ΕΘΕΑ όπου θα συζητηθούν όλα. Με ανοιχτά χαρτιά. Χωρίς λεονταρισμούς και αφορισμούς.
- 10
-
ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΙΧΑ 4ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Τ. ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΣΗΜΕΡΑ .
ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟΝ ΦΙΛΤΑΤΟ Χ. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ , ΕΝΑΝ ΟΔΗΓΟ 4-5 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΗΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΔΗΓΩΝ 20ΕΤΙΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ ΤΗΣ ΕΘΕΑ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ...ΕΣΤΩ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ , ΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΣΤΟΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ .
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ ΠΛΕΟΝ ........υ.γ. τελικα , καλυτερα χαλασμενη η συνδεση ? μαλον
-
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΩ Η ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο Racer:
Χρισταρα, εισαι ο πιο γλυκος τρελλογερος των Ελληνικων αγωνων (ενταξει...οταν εχεις τις καλες σου ). Αυτο το Κουτσογιωργικο 'ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΣ' να μην ειχες....
Δηλαδη τι λεει ο ανθρωπος? Λεει τη γνωμη του (συμφωνουμε η διαφωνουμε το ιδιο κανει) και στο τελος προτρεπει:
'ΚΑΘΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΤΕ'
Ολοι αυτο δεν θελουμε?Ακομα και μετα απο τις μεγαλυτερες στην ιστορια επαναστασεις, το τραπεζι ειχε την τιμητικη του. Εμεις ακομα κι εδω θα πρωτοτυπησουμε?
Αιντε, καλημερα.
Κοιτα τη ληξη στα χαπια σου.
Τσατσενκο. -
Ο χρήστης racer έγραψε:
Νομίζω ότι το όλο θέμα έχει πάρει λάθος ρότα. Και εξηγούμαι: Τα οργανωτικά και κατ'επέκταση τα θέματα ασφαλείας, σίγουρα ενδιαφέρουν όλους. Τις λέσχες, την ΕΘΕΑ και φυσικά στο μέγιστο βαθμό τους οδηγούς - συνοδηγούς.Ξεκινώντας από τις λέσχες υπάρχουν κάποιες που κατά γενική ομολογία, είναι παράδειγμα προς μίμηση. Θυμάμαι από την περσινή χρονιά, την Ανάβαση Μοσχοκαρυάς. Είχε προηγηθεί μια επιστολή του ΣΟΑΑ με σημεία που έχρηζαν βελτίωσης και η λέσχη τα ικανοποίησε όλα. Εκ των προτέρων δηλώνω ότι δεν έχω απολύτως καμμία σχέση με τους ανθρώπους αλλά θεωρώ σωστό, επειδή συμμετείχα σε εκείνο τον αγώνα να το αναφέρω.
Αγαπητέ
Γιά να ξεκαθαρίσω και εγώ την θέση μου. Δεν έχω σχέση με κάποια λέσχη, δεν έχω σχέση με την ΕΛΠΑ, αν και Βορειοελλαδίτης στην συγκεκριμένη στιγμή η θέση του ΣΟΑΒΕ δεν με εκφράζει.
Η βάση που χρησιμοποιείς στον προβληματισμό σου καλύπτεται πλήρως από επιστολή του ΣΟΑΑ που έχει δημοσιευτεί και εδώ αλλά έχει σταλεί και στην ΕΛΠΑ. Στις θέσεις αυτές η ΕΛΠΑ έχει απαντήσει με δική της επιστολή το καλοκαίρι όπου έλεγε ότι γιά να λυθούν τα προβλήματα η λύση είναι: 1. Το ΚΕΨΑ και 2. Ο Υπεύθυνος Ασφαλείας. Ούτε κουβέντα γιά όλα τα άλλα αιτήματα.
Οι σύνδεσμοι ΣΟΑΒΕ και ΣΟΑΑ έχουν ζητήσει πολλές φορές την αναβάθμιση της προβολής των αγώνων ώστε να είναι δελεαστικοί γιά κάποιο χορηγό, αλλά μάλλον η ΕΛΠΑ αδιαφορεί. Αντί όλων αυτών διαβάσαμε την τελευταία επιστολή του κ. Μανιατόπουλου. Εμένα αγαπητέ με προσβάλλει και μάλιστα πολύ. Δεν ξέρω εσύ πως το αντιμετωπίζεις, όπως επίσης δεν ξέρω που θα αντιδρούσα αν ήμουν και το ΔΣ του ΣΟΑΑ.
Η πολη μου έχει μιά μικρή λέσχη η οποία σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να διοργανώσει έναν πρωταθληματικό αγώνα. Όμως όταν πηγαίνουν τα παιδιά του ΔΣ σε κάποιο χορηγό τους ρωτάει ποιό κανάλι ή ποιό έντυπο θα γράψει κ.λ.π..Τι έκανε η ΕΛΠΑ όλα αυτά τα χρόνια γιά την προβολή; Μάλλον τίποτε. Επομένως από που θα βρουν χορηγούς οι λέσχες ώστε να κουβαλήσουν χρήματα στην ΕΛΠΑ; Και τι θα γίνει με τα χρήματα που εισπράττει η ΕΛΠΑ από τους αγώνες ς Γνωρίζεις αν υπάρχει πλεόνασμα και αν ναι τι γίνεται αυτό το πλεόνασμα; Γιατί δεν βγήκε κάποιος να μςς δώσει αναλυτικά τα ποσά που τζιράρονται; Πως οι Βούλγαροι, που υποτίθεται ότι είναι φτωχοί και άλλα παρόμοια απαξιωτικά κάνουν τόσο καλές διοργανώσεις, έχουν νέα άτομα, νέες ομάδες που πάνε εξωτερικό, ανερχόμενα οδηγικά πληρώματα και εμείς ακόμη προσπαθούμε να τους κερδίσουμε μέσα στο σπίτι μας και δεν τα καταφέρνουμε ή έχουμε περιστατικά όπως αυτό που έγινε προ ημερών στα σύνορα με την ομάδα κάρτ, όπου δεν είχε φροντίσει η ΕΛΠΑ γιά την χωρίς προβλήματα μεταφορά των αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να μην αγωνισθεί η Ελληνική ομάδα στην Τουρκία και να χάσουμε πολλές διεθνείς διακρίσεις.
Εάν όλες αυτές οι βάσεις σκέψεις και προβληματισμού θεωρηθούν ότι πραγματικά είναι θετικές γιά διάλογο, τότε συμφωνώ μαζί σου γιά διάλογο από μηδενική βάση. Διαφορετικά όταν κάποιος από τους δύο οριοθετεί τα προς συζήτηση θέματα πως μπορείς να ελπίζεις σε διάλογο από μηδενική βάση;
΄Οσον αφορά το +10 του κ. el-em , επειδή είναι παλιός και γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις, θα ΄ήθελα το +10 να το πεί με λόγια, αν φυσικά έχει τη διάθεση.
kri.kri
-
Λοιπον εχουμε και λεμε
Αυτο το εορταστικο Σαββατοκυριακο μπορουμε να παρακολουθησουμε
Α. ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΕΛΙΚΩΝΑ ΜΕ 33 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 66ΛΙΣΑΝΣ
Β. ΡΑΛΛΥΣΠΡΙΝΤ ΣΜΟΚΟΒΟ ΜΕ 58 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 116 ΛΙΣΑΝΣ
Γ. ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ 32 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 64 ΛΙΣΑΝΣ
Δ. ΣΙΚΟΥΙ ΡΟΔΟΥ ΜΕ 59 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 59 ΛΙΣΑΝΣ
ΣΥΝΟΛΟ 305 Ο Δ Η Γ Ο Ι305 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ αψηφουν-αγνοουν-αδιαφορουν-διαφωνουν με την αποφαση του ΣΟΑΑ για αποχη
Γιατι συμβαινει αυτο ...αραγε?
Τι λεει ο ΣΟΑΑ ,ποια ειναι η αποψη του? Γιατι η εθεα φανταζομαι τριβει με ικανοποιηση τα χερια της.Εμεις κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας και λεμε οτι η αποχη εχει επιτυχια?
Και προσωπικα πιστευω οτι εχει καποια επιτυχια, πως την εκμεταλευομαστε? πως την χρησιμοποιουμε για να επιτυχουμε τα πολυ δικαια αιτηματα μας?
**Εγινε καποια δημοσιοποιηση των θεσεων μας εκτος του rally.gr?
Εγινε η επαφη με την πολιτεια ,που η προσφατη Γ.Σ. ψηφισε?**
Φιλοι του Δ.Σ. μηπως πρεπει να κανετε κατι (εκτος απο το να τρεχετε στηνΙταλια επιδεικτικα και αστοχα) ,για να παψουμε εμεις οι υπολοιποι που στηριζουμε την αποχη (δηλαδη τα δικαια αιτηματα μας) να νοιωθουμε αδικημενοι και Δον Κιχωτηδες?
dimos
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΙΧΑ 4ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Τ. ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΣΗΜΕΡΑ .
ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟΝ ΦΙΛΤΑΤΟ Χ. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ , ΕΝΑΝ ΟΔΗΓΟ 4-5 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΗΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΔΗΓΩΝ 20ΕΤΙΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ ΤΗΣ ΕΘΕΑ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ...ΕΣΤΩ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ , ΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΣΤΟΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ , ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ .
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ ΠΛΕΟΝ ........υ.γ. τελικα , καλυτερα χαλασμενη η συνδεση ? μαλον
Χρίστο μου νομίζω ότι το πρόβλημα των αγώνων (όπως άλλωστε και κάθε άλλης δραστηριότητας) είναι θέμα εξεύρεσης των απαραίτητων πόρων. Η μιζέρια, η γκρίνια και οι κόντρες πηγάζουν από εκεί. Ούτε θέλω ούτε είναι του χαρακτήρα μου να υποβαθμίσω το ρόλο του ΔΣ του ΣΟΑΑ και λυπάμαι αν φάνηκε κάτι τέτοιο.
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
Λοιπον εχουμε και λεμε
Αυτο το εορταστικο Σαββατοκυριακο μπορουμε να παρακολουθησουμε
Α. ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΕΛΙΚΩΝΑ ΜΕ 33 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 66ΛΙΣΑΝΣ
Β. ΡΑΛΛΥΣΠΡΙΝΤ ΣΜΟΚΟΒΟ ΜΕ 58 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 116 ΛΙΣΑΝΣ
Γ. ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ 32 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 64 ΛΙΣΑΝΣ
Δ. ΣΙΚΟΥΙ ΡΟΔΟΥ ΜΕ 59 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 59 ΛΙΣΑΝΣ
ΣΥΝΟΛΟ 305 Ο Δ Η Γ Ο Ι305 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ αψηφουν-αγνοουν-αδιαφορουν-διαφωνουν με την αποφαση του ΣΟΑΑ για αποχη
Γιατι συμβαινει αυτο ...αραγε?
Τι λεει ο ΣΟΑΑ ,ποια ειναι η αποψη του? Γιατι η εθεα φανταζομαι τριβει με ικανοποιηση τα χερια της.Εμεις κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας και λεμε οτι η αποχη εχει επιτυχια?
Και προσωπικα πιστευω οτι εχει καποια επιτυχια, πως την εκμεταλευομαστε? πως την χρησιμοποιουμε για να επιτυχουμε τα πολυ δικαια αιτηματα μας?
**Εγινε καποια δημοσιοποιηση των θεσεων μας εκτος του rally.gr?
Εγινε η επαφη με την πολιτεια ,που η προσφατη Γ.Σ. ψηφισε?**
Φιλοι του Δ.Σ. μηπως πρεπει να κανετε κατι (εκτος απο το να τρεχετε στηνΙταλια επιδεικτικα και αστοχα) ,για να παψουμε εμεις οι υπολοιποι που στηριζουμε την αποχη (δηλαδη τα δικαια αιτηματα μας) να νοιωθουμε αδικημενοι και Δον Κιχωτηδες?
dimos
για ποια αποχη μιλαμε κ.δημο ειδατε εσεις καμια αποχη γιατι εγω δεν ειδα τιποτα.τη στιγμη που 300 ατομα ψηφιζαν αποχη καποιοι αλλοι εκαναν δοκιμες για τον αγωνα που θα ετρεχαν,συμφωνητε η οχι?
αυτο το πραγμα γινετε ομαδικα και οχι μεμονομενα και παρτε παραδειγμα
τους καθηγητες η ολοι η κανενας μονο ετσι κερδιζεις αυτο που απαιτεις. -
Ο χρήστης kri.kri έγραψε:
Η πολη μου έχει μιά μικρή λέσχη η οποία σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να διοργανώσει έναν πρωταθληματικό αγώνα. Όμως όταν πηγαίνουν τα παιδιά του ΔΣ σε κάποιο χορηγό τους ρωτάει ποιό κανάλι ή ποιό έντυπο θα γράψει κ.λ.π..Τι έκανε η ΕΛΠΑ όλα αυτά τα χρόνια γιά την προβολή; Μάλλον τίποτε. Επομένως από που θα βρουν χορηγούς οι λέσχες ώστε να κουβαλήσουν χρήματα στην ΕΛΠΑ;Αν οντως αυτο που γραφεις ισχυει και ζεις σε μικρη, επαρχιακη πολη τοτε οι χορηγοι που θα πλησιασεις θα ειναι -μοιραια- τοπικοι. Αυτους τους επιχειρηματιες δεν τους ενδιαφερει κανενα πανελλαδικο εντυπο ή καναλι, τους νοιαζει η τοπικη προβολη. Εκει υπευθυνη δεν μπορει να ειναι καμια ΕΛΠΑ/ΕΘΕΑ, εκει παιζει η λεσχη επομενως δεν μπορω να καταλαβω προς τι η γκρινια.
Οι λεσχες (που για μενα ειναι το νουμερο ενα προβλημα του χωρου) για να εχουν νοημα υπαρξης πρεπει να εχουν καλο προσωπο στην τοπικη κοινωνια. Αν οντως το κανουν αυτο θα εχουν αρκετα εσοδα και απο την τοπικη οικονομια αλλα και απο την τοπικη αυτοδιοικηση. Αθλουμαι σε ενα σωματειο που εχει τετοια καλη εικονα στη Βολιωτικη κοινωνια και με αυτο ακριβως τον τροπο δεν εχουμε προβλημα να βρισκουμε προϋπολογισμους δεκαδων χιλιαδων ευρω. Δεν μπορω να δεχτω οτι το ιδιο δεν μπορει να κανει η ΛΑΒ (αν ειχε σωστους ανθρωπους) ωστε να διοργανωσει ενα κορυφαιο Κενταυρος που δε θα εχει να ζηλεψει τιποτα και που θα φερει κοσμο και χρημα απο αλλες πολεις. Οραμα θελει, δουλεια και σωστους ανθρωπους. Για το τελευταιο μπορεις ανετα να κατηγορησεις ΕΛΠΑ/ΕΘΕΑ οτι αρεσκεται συνειδητα να συντηρει μετριους, απο την αλλη μπορεις να κοιταχτεις στον καθρεφτη, σαν τοπικη κοινωνια, και να αναρωτηθεις αν αυτο που εχεις να δειξεις στο Πανελληνιο ειναι πραγματικα ανθρωποι τετοιου επιπεδου.
έχουμε περιστατικά όπως αυτό που έγινε προ ημερών στα σύνορα με την ομάδα κάρτ, όπου δεν είχε φροντίσει η ΕΛΠΑ γιά την χωρίς προβλήματα μεταφορά των αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να μην αγωνισθεί η Ελληνική ομάδα στην Τουρκία και να χάσουμε πολλές διεθνείς διακρίσεις.
Μου αρεσει που ο χωρος του καρτ απεκτησε πολλους 'φιλους' με αυτο το περιστατικο.
Εάν όλες αυτές οι βάσεις σκέψεις και προβληματισμού θεωρηθούν ότι πραγματικά είναι θετικές γιά διάλογο, τότε συμφωνώ μαζί σου γιά διάλογο από μηδενική βάση. Διαφορετικά όταν κάποιος από τους δύο οριοθετεί τα προς συζήτηση θέματα πως μπορείς να ελπίζεις σε διάλογο από μηδενική βάση;
Με αυτη την λογικη ας μεινει το πραγμα στο διηνεκες ετσι ε; Σωστο και αυτο απλα στο κεφαλι μου χρησιμος δε θεωρειται τοσο αυτος που καταγγελει ενα προβλημα οσο αυτος που το λυνει ή αν δεν ειναι στο χερι του αυτος που μεθοδευει με τις πραξεις του την επιλυση του προβληματος.
-
Και η απάντηση του ΣΟΑΑ........
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=11293
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΩ Η ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο Racer:
Χρισταρα, εισαι ο πιο γλυκος τρελλογερος των Ελληνικων αγωνων (ενταξει...οταν εχεις τις καλες σου ). Αυτο το Κουτσογιωργικο 'ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΣ' να μην ειχες....
Δηλαδη τι λεει ο ανθρωπος? Λεει τη γνωμη του (συμφωνουμε η διαφωνουμε το ιδιο κανει) και στο τελος προτρεπει:
'ΚΑΘΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΤΕ'
Ολοι αυτο δεν θελουμε?Ακομα και μετα απο τις μεγαλυτερες στην ιστορια επαναστασεις, το τραπεζι ειχε την τιμητικη του. Εμεις ακομα κι εδω θα πρωτοτυπησουμε?
Αιντε, καλημερα.
Κοιτα τη ληξη στα χαπια σου.
Τσατσενκο.OXI ΤΣΑΤΣΕΝΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ
ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ (ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ) , Η ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΙΡΑ , ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ .
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ...... ΕΠΙΤΥΧΙΑ , ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ .....
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ... ΘΑ ΤΑ ΚΟΨΩ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ........... ΟΙ ΠΑΡAIΣΘΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ -
Δεν πειράζει καλύτερα.... να παραιτηθούνε όλοι να αρχίσουμε απο την αρχή
-
Αν ο ΣΟΑΑ δεν κάνει τώρα οποιαδήποτε κίνηση ματ, η αποχή θα ξεφουσκώσει εντελώς, η Ριτσώνα θα μαζέψει καμιά 90άρα συμμετοχές και από του χρόνου όλα τα φετινά ως μη γενόμενα...
-
ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ.
ΕΙΤΕ ΘΑ 'ΠΕΘΑΝΟΥΝ' ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΡΑΖΩΣΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΚΟΝΤΡΑ, ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΟΝΤΡΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ,ΩΦΕΙΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΣΑΝ ΠΙΟ ΕΦΙΚΤΗ.ΑΠΟ 01.01.07
Α.ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΚΥΠΕΛΛΑ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΑ ΧΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΥΡΙΣΣΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ 8 ΑΓΩΝΕΣ ΜΟΝΟΝ.
Β. ΣΤΕΛΕΧΩΝΕΤΑΙ ΤΟ 'ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΠΑ' ΜΕ 4-5 ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ STANDARDS ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ PROMOTION ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΨΟΓΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΟΠΩΣ Η ΕΛΠΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΕΙ.
Γ. ΑΠΟ 01.01.08 ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΛΠΑ ΚΑΙ 'ΜΟΙΡΑΖΕΙ' ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΑ (Η ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ) ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ STANDARDS ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.
Δ. Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΣΧΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΠΑ ΤΟΝ ΧΩΡΗΓΟ ΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΟΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΥΨΗΛΑ STANDARDS ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.
Ε. Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΛΕΣΧΗ ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΙΑΣ ΤΗΣ,ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΑ MINIMUM ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ, ΠΑΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘ.Ε.Α. ΤΟ 35-40% ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΟΛΩΝ. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.
Ζ. ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΔΗΓΩΝ-ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ.
ΣΤ.ΑΠΟ 01.01.09 ΞΑΝΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ,ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΙΚΑΝΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ.
ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΧΟΡΗΓΙΩΝ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ Ο Λ Α ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 60% ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΟΛΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗΣ.
ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΣΟΒΑΤΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΙΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α. ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΑΝ ΑΡΩΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΟΛΕΜΙΟΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Μου αρεση που κανουμα αποχη
-
**ΑΠΟ 01.01.08 ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΛΠΑ ΚΑΙ 'ΜΟΙΡΑΖΕΙ' ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ **...............
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΛΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΕΙΝΑΙ .....ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ < ΔΕΙΓΜΑ > ....... ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΡΙΤΙΡΙΑ , ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ .... ΜΑΛΛΟΝ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ?
Αποχη...Κυριοι την αποψη σας παρακαλω!