-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ξέρω ότι με βάση στατιστική, οι περισσότεροι από εσάς πετάτε τα σκουπίδια σας κάτω... και θα σας φανεί παράλογο αυτό που έκανα
Μονο το τσιγαρο....αλλα αποφευγω να καπνιζω στ αμαξι.....
Κακώς ΙΜΗΟ. Γιατί το τσιγάρο έξω? Σκουπίδι δεν είναι κι αυτό? Μέσα σβήσιμο, και στον πρώτο κάδο άδειασμα. Άσε που, αν είναι πολλά τα χιλιόμετρα, το τρώει στη μάπα ο από πίσω. Μου έχει συμβεί, έσκασε πάνω στο καπό πετώντας σπίθες, και τον πήρε και τον σήκωσε αυτόν που το πέταξε. Επίσης, έχω δει μοτοσικλετιστή που το έφαγε στα μούτρα με τον ίδιο τρόπο, να κάνει ασήκωτο στο ξύλο τον άλλο. Σόρι, αλλά δεν είχε και πολύ άδικο
ελπιζω να μην πετας το τσιγαρο και στην εξοχη
παντως πριν 1μιση μηνα πηγαινα Πατρα..
περιττο να σας πω οτι αριστερα και δεξια απ'τον εθνικο ηταν ολα καμμενα επειδη πετουσαν καποιοι τα τσιγαρα τους εξω..
και οχι, τα συγκεκριμενα δεν ηταν εμπρησμοι για αυθαιρετα, ηταν απο τσιγαρα (οποιος εχει περασει κ εχει δει ξερει τι λεω)Μα... ΔΕΝ τα πετάω έξω, αυτό λέω!
βλακεια με τα quotes..
δεν το'πα σε σενα Σπυρο
sorryedit. tazio δεν εχεις αδικο, αν τον επαιρνε τον παπακια μαζι..
καληνυχτα.. -
-
Έξω από το καρφούρ στο Ρέντη τύπισσα (που πάρκαρε φυσικά πιάνοντας δύο θέσεις) μπαίνει στο αμάξι για να φύγει και πριν κλείσει την πόρτα της διαβάζει και πετάει απ'έξω μια αποδειξάρα(κτήνος) από τα ψώνια της. Την πιάνω την απόδειξη και της λέω 'στο σπίτι σου κάτω τα πετάς τα σκουπίδια;', 'να κοιτάς τη δουλειά σου' μου λέει.
Στην πόλη που ζω θέλω να είναι καθαρά της είπα... και ανεβάζω τον υαλοκαθαριστήρα της και της σφηνώνω την απόδειξη.Ξέρω ότι με βάση στατιστική, οι περισσότεροι από εσάς πετάτε τα σκουπίδια σας κάτω... και θα σας φανεί παράλογο αυτό που έκανα
Καθόλου παράλογο. Καλά 'ξηγήθηκες. Αν μάλιστα μου απαντούσε έτσι ('να κοιτάς τη δουλειά σου'), δε νομίζω να της την έβαζα απλώς στον καθαριστήρα
Ξέρω ότι με βάση στατιστική, οι περισσότεροι από εσάς πετάτε τα σκουπίδια σας κάτω... και θα σας φανεί παράλογο αυτό που έκανα
Κακώς ΙΜΗΟ. Γιατί το τσιγάρο έξω? Σκουπίδι δεν είναι κι αυτό? Μέσα σβήσιμο, και στον πρώτο κάδο άδειασμα. Άσε που, αν είναι πολλά τα χιλιόμετρα, το τρώει στη μάπα ο από πίσω. Μου έχει συμβεί, έσκασε πάνω στο καπό πετώντας σπίθες, και τον πήρε και τον σήκωσε αυτόν που το πέταξε. Επίσης, έχω δει μοτοσικλετιστή που το έφαγε στα μούτρα με τον ίδιο τρόπο, να κάνει ασήκωτο στο ξύλο τον άλλο. Σόρι, αλλά δεν είχε και πολύ άδικο
Τσιγαρακι συνηθως στην καταραμενη κινηση, οπου δεν χρειαζοντε και τα δυο χερια στο τιμονι.... και χωρις τσιγαρο θα βγεις εξω να κοπανας τα διαφορα ζωα....
Οπωτε συνηθως πεφτει απλα κατω.
Μεσα στ αμαξι αν αφισω τις γοπες, για να μαζευτουν 5-6 και να αδειασω το τα τασακι, θα περασει κανα 6μηνο.....
Οποτε φαντασου μποχα..... -
Ζώο στον κύβο ο π@πάρας με Octavia έκδοση δεν ξέρω αλλά σίγουρα turbo που στο τελείωμα της κύπρου προς βουλιαγμένης (απέναντι απο την Citroen) έκοψε κάθετα το δρόμο που κινούμε (κατέβενα να βγω βουλιαγμένης) ενω έχει ένα STOP ΝΑ με το συμπάθειο με το γκάζι στο πάτωμα!!! Ευτυχώς που φτερνιζώτανε και έκανε βαβούρα και μου τράβηξε την προσοχή και φρέναρα εγκαίρος ενώ σερνόμουνα με ένα corsa 1200 me to ΑΒS να βαράει υπερωρίες
ΥΓ πριν 4 χρόνια μου έχει κάνει το ίδιο παπούς με πορτοκαλί -μάλλον κόκκινο ήταν καινούργιο- Lada ή Fiat 124......για όνομα του θεου!
-
Κακώς ΙΜΗΟ. Γιατί το τσιγάρο έξω? Σκουπίδι δεν είναι κι αυτό? Μέσα σβήσιμο, και στον πρώτο κάδο άδειασμα. Άσε που, αν είναι πολλά τα χιλιόμετρα, το τρώει στη μάπα ο από πίσω. Μου έχει συμβεί, έσκασε πάνω στο καπό πετώντας σπίθες, και τον πήρε και τον σήκωσε αυτόν που το πέταξε. Επίσης, έχω δει μοτοσικλετιστή που το έφαγε στα μούτρα με τον ίδιο τρόπο, να κάνει ασήκωτο στο ξύλο τον άλλο. Σόρι, αλλά δεν είχε και πολύ άδικοδεν θα το παίξω αναμάρτητος. Κατά καιρούς έχω κάνει τέτοιες αυνανίες. Μικρότερος ήμουνα περισσότερο αυνάν, με τα χρόνια με συμμαζεύω.
Στο accent είναι λίγο χαμηλά το τασάκι, είναι λίγο πρόβλημα. Για το λόγο αυτό έχω σκαρφιστεί το εξής. Έχω βάλει στην ποτηροθήκη ένα μπουκάλι νερό (το μισόλιτρο) και ρίχνω εκεί τις γόπες.
Έχω μειώσει κατακόρυφα τον αριθμό αποτσίγαρων τα οποία πετάω έξω. Δεν είμαι τέλειος, έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης σαν άνθρωπος. Αλλά, το προσπαθώ να γίνομαι λιγότερο ζώον.
-
+100000000
-
-
technik
με τόσο χαμηλοπρόφιλα λάστιχα....μπααα το μάμησε!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
technikμε τόσο χαμηλοπρόφιλα λάστιχα....μπααα το μάμησε!
ας πρόσεχε...
και μιλάμε για parking τεραστίων διαστάσεων (εμπορικό κέντρο)
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
technik
ας πρόσεχε...
Στο Mediterranean Cosmos; Απίστευτος ο τύπος!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
technik
ας πρόσεχε...
κι όμως...
-
Ζώο η τύπισσα στην Καλλιθέα, κοντά στο αστυνομικό τμήμα που έγραψε στο αυτό της το στοπ και πήρε να με πάρει μαζί της, ενώ ήμουν με ποδήλατο... Όταν την έκραξα, με κοίταζε σαν χαζή...
Ζώο επίσης και η πιτσιρίκα με το Ν που δεν έβγαλε ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορά φλας στα 3 λεπτά που την ακολουθούσα στις γέφυρες του Ν. Κόσμου, κάτω από τη Συγγρού. Όταν πια βγήκαμε Συγγρού και την προσπέρασα, της είπα 'αφού είσαι και νέα οδηγός, σε παρακαλώ,βγάλε και ένα φλασάκι, δίπλα στο δάκτυλό σου είναι' και πήγε να βγει και από πάνω το γίδι.
Μέγιστο ΖΩΟ ο κάγκουρας χτες στη Θησέως κατά τις 2 που είχε όλα τα sub του στη διαπασών... Πέρασε δίπλα μου και άρχισαν να χτυπάνε σε 4 (!!!) αμάξια στη σειρά οι συναγερμοί!!! Το πιο κουλό είναι ότι χτύπησε ακόμα και ο δικός μου, που είναι ρυθμισμένος στο λίγο πιο 'αναίσθητο', να μη χτυπάει δηλαδή με ήχο-θόρυβο, αλλά μόνο με επαφή και παραβίαση...
-
Δεν ήξερα ότι τα 206 έχουν τη ρεζέρβα από κάτω... Τι μαθαίνει κανείς!
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Δεν ήξερα ότι τα 206 έχουν τη ρεζέρβα από κάτω... Τι μαθαίνει κανείς!ε;;;;
που αναφερεσαι;;;Στο θεμα μας.....
Ζωα οι ψιφοφοροι που για να ψηφησουν αψιφουσαν καθε συμανση του ΚΟΚΟικοδομικα τετραγονα αποκλειστικαν απο τα 'οπου να ναι' παρκαρισμενα
μονοδρομοι εγιναν διπλης
τα παρκαρισμενα μονο κεντρικους δρομους δεν εφραξαν....
Ευγε.....
Κ εχουν δικαιωμα ψιφου αυτα τα ζωα.Συγκεκριμενα ζωο με φιατ 128 μπικε αναποδα σε μονοδρομο μπροστα απο σχολειο στη Ν.Σμυρνη ....κλειδωσε και πηγε να ψιφησει.....
Η ουρα εφτασε μεχρι την Συγγρου.....
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δεν βρήκε ο καημενος να παρκάρει μεσα στην εισοδο και το έβαλε όσο πιο κοντά μπόρεσε
-
Στο βιντεάκι με την τούμπα του 206 στα λιμανάκια...
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Στο βιντεάκι με την τούμπα του 206 στα λιμανάκια...Στα ποιά;
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Στο βιντεάκι με την τούμπα του 206 στα λιμανάκια...
Στα ποιά;
Το βιντεάκι αυτο ΔΕΝ είναι στα λιμανάκια. 99,9% είναι από εξωτερικό, και κρίνοντας από τα σήματα στο δρόμο, μάλλον Ισπανία.
-
Αν εξαιρούσαμε τα δέντρα και τη διαγράμμιση, όλα τα άλλα έδειχναν ότι είναι λιμανάκια (οι κάγκουρες στο πάρκινγκ, οι στροφές, η οδήγηση του βλάκα, οι βλάκες που περνάνε ντουγρού το δρόμο, ο τίτλος accident in greece). Χίλια συγγνώμη που δεν το πέρασα από ειδική ανάλυση το βίντεο μη με φάτε...
-
Δεν είπαμε να το περάσεις απο ανάλυση μια φορά να έχει περάσει απο εκεί φαίνεται ότι δεν είναι απο λιμανάκια το βίντεο
Ζώα ζώα ζώα [#2]