-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Hammer_
οχι, κενο που ειναι αρκετα μεγαλο για καποιον να κανει 1 αλλαγη λωριδας και παραλληλα να φρεναρει απο τα 120 στα 80, ΔΕΝ ειναι αρκετα μεγαλο για μενα να κανω 2 αλλαγες λωριδας (απο αριστερα μεσαια και πισω) πηγαινωντας με 160. Τουλαχιστον ετσι πιστευω εγω.
Οκ, αυτό πίστευα κι εγώ. Εδώ είναι θέμα κοινής λογικής και προφανώς συμφωνούμε.
Όντως το κουράσαμε το θέμα. Εγώ θα προσπαθήσω να μην ξανατσιμπήσω σε posts επί της αντιπαράθεσης 'γρήγορων'/'αργών', δεν έχει νόημα πια. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ατόμων που συμμετέχουν στην συζήτηση δεν είναι επικίνδυνοι, και αυτό μου αρκεί. Έστω κι αν μερικές φορές ενοχλούν οι 'γρήγοροι' τους 'αργούς' και αντιστρόφως. Επικίνδυνοι είναι μερικοί αψυχολόγητοι που βγαίνουν στο δρόμο και πάνε με 80 αριστερά σε άδεια εθνική ή με 160+ σε πυκνή κίνηση, και ευτυχώς δεν είδα κανέναν να υπερασπίζεται αυτές τις στάσεις στο forum!
+1
Και εγώ έχω την εντύπωση ότι αυτοί ακριβώς που περιγράφεις δεν
διαβάζουν αυτό το forum οπότε δεν έχει νόημα η αντιπαράθεση .... -
Ζώο ο οδηγός της γαλάζιας περλέ Octavia (γύρω στα 50). Σήμερα το μεσημέρι γυρνώντας απ τη δουλειά μου από Κηφισό στο ρεύμα προς Λαμία κι ενώ θέλοντας να βγω από την έξοδο προς Καβάλας για Χαιδάρι έχω πιάσει στα 300 μέτρα προ της εξόδου (αερογέφυρας) την δεξιά λωρίδα αφήνοντας ελεύθερη τη ΛΕΑ, κάποια στιγμή γύρω στα 150 μέτρα προ της εξόδου ανάβω δεξιό φλας για να χωθώ δεξιά. Το συγκεκριμένο ανθρωποειδές πήγε να χωθεί γκαζωτός σφήνα για να με μπλοκάρει και να μη μπορέσω να βγω, εντελώς αναίτια. Σκέφτομαι απλά πως το ζώον δε θέλει για την κάβλα του να μπω μπροστά του γιατί θα βγει κι αυτός στην ίδια έξοδο με εμένα. Με τα πολλά με αφήνει (ναι, μου έκανε τη χάρη) και, ω του θαύματος, τη στιγμή που εγώ μπαίνω δεξιά για να αρχίσω να ανεβαίνω την αερογέφυρα που βγάζει προς Καβάλας, το ζώο αντί να μπει κι αυτό όπως εγώ συνέχισε κανονικά στον Κηφισό προς Λαμία, και, ακούστε, μου έκανε χειρονομία του στυλ... τι θε ρε μαλάκα....Έλεος...
-
Ένα τετράποδο με δίπλωμα οδήγησης έσπασε τον καθρέπτη του accent και την κοπάνησε.
Ο καθρέπτης κρεμόταν από τα καλώδια. Ένα άλλο περαστικό τετράποδο άρπαξε την ευκαιρία και τον πήρε ξηλώνοντάς τον. Τί να πεις, έχουμε γίνει τελείως σκατοκοινωνία. -
ΖΩΑ όλοι οι κρατικοδίαιτοι 'αρμοδιοι' που κλείσαν το δημοτικό πάρκινγκ για να έχει Μέγαρο ο δήμαρχος (παλιό αυτό), αλλά ενόψει της ΔΕΘ κλείσαν και τα πάρκινγκ στο Βελλίδειο και στην Αγγελάκη, και σήμερα στη Ν. Ζέρβα τόλμησαν να βάλουν κορδέλες που απαγορεύουν το πάρκινγκ από την Παρασκευή για να περνάνε ανεμπόδιστοι όλα τα μεγάλα κεφάλια. ΖΩΑ! Που θα πάνε τόσες χιλιάδες αυτοκίνητα;
-
-
Γυρνώντας από το Κιάτό προς Πάτρα έζησα το εξής σκηνικό:
Ένα μικρό και παλιό αυτοκίνητο (μάλλον metro) βρισκόταν πίσω και αριστερά από νταλίκα περιμένοντας την καταλληλή στιγμή για να προσπεράσει. Ο ανυπόμονος οδηγός Renault Clio που βρισκόταν από πίσω δε μπορούσε να περιμένει και βγήκε ολόκληρος στο αντίθετο ρεύμα για να προσπεράσει και τους δύο μαζί. Η βλακεία του όμως άγγιξε τον υπέρτατο βαθμό μιας και δεν πρόσεξε ένα κακόμοιρο άνθρωπο που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κατά πάνω του. Το αποτέλεσμα ήταν το Clio να κόψει τέρμα αριστερά το τιμόνι, ο απέναντι το έκοψε ευτυχώς και αυτός αριστερά (πρέπει να ήταν οδηγάρα ο άνθρωπος για να αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο) και έτσι το Clio πέρασε οριακά αριστερά από τον απέναντι, αφού πρώτα είχαν 'συναντηθεί' οι καθρέφτες τους. Εκείνη τη στιγμή είδα τον μπροστινό μου να κόβει απότομα και να κάνει δεξιά, έκανα ακριβώς την ίδια κίνηση και ξαφνικά πέρασε από αριστερά μου ένας καθρέφτης , θύμα του όλου σκηνικού. Πάλι καλά που δεν έζησα live μετωπική μπροστά μου.
Ναι, η Κορίνθου-Πατρών είναι ένας επικίνδυνος δρόμος, ο κίνδυνος αυτός όμως προκαλείται από κάτι τέτοιους χάρους των δρόμων που προσπερνάνε δίχως αύριο, εκθέτοντας σε κίνδυνο όχι μόνο τους εαυτούς τους αλλά και αυτούς που κινούνται γύρω τους και απέναντί τους. -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
έτσι το Clio πέρασε οριακά αριστερά από τον απέναντι, αφού πρώτα είχαν 'συναντηθεί' οι καθρέφτες τους -
ζωα οι γκομενες με πρασινο κλιο 1.2 που κανανε βολτα στη περιφερειακη με 60χλμ την ωρα στην αριστερη λωριδα...πριν το τουνελ αλλαξαν λωριδα και παλι καλα που δεν εγινε καμια καραμπολα ετσι οπως το εκανε...
κανονικα θα επρεπε να περασει ενα βραδακι στη στενη για αυτες τις μ@λακιες...
-
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
ΖΩΑ όλοι οι κρατικοδίαιτοι 'αρμοδιοι' που κλείσαν το δημοτικό πάρκινγκ για να έχει Μέγαρο ο δήμαρχος (παλιό αυτό), αλλά ενόψει της ΔΕΘ κλείσαν και τα πάρκινγκ στο Βελλίδειο και στην Αγγελάκη, και σήμερα στη Ν. Ζέρβα τόλμησαν να βάλουν κορδέλες που απαγορεύουν το πάρκινγκ από την Παρασκευή για να περνάνε ανεμπόδιστοι όλα τα μεγάλα κεφάλια. ΖΩΑ! Που θα πάνε τόσες χιλιάδες αυτοκίνητα;Στα @@ που θα πάνε
-
Στο θερμαϊκό
-
Απαράδεκτος ο οδηγός του Golf!
Το θέμα του παρκαρίσματος στη Γλυφάδα είναι τραγικό, και θα γίνει ακόμα χειρότερο, θα παρκάρουν μόνο όσοι ξέρουν, απλά θέλει και λίγο περπατημα!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ΖΩΑ όλοι οι κρατικοδίαιτοι 'αρμοδιοι' που κλείσαν το δημοτικό πάρκινγκ για να έχει Μέγαρο ο δήμαρχος (παλιό αυτό), αλλά ενόψει της ΔΕΘ κλείσαν και τα πάρκινγκ στο Βελλίδειο και στην Αγγελάκη, και σήμερα στη Ν. Ζέρβα τόλμησαν να βάλουν κορδέλες που απαγορεύουν το πάρκινγκ από την Παρασκευή για να περνάνε ανεμπόδιστοι όλα τα μεγάλα κεφάλια. ΖΩΑ! Που θα πάνε τόσες χιλιάδες αυτοκίνητα;
Στα @@ που θα πάνε
Βάλτε και την 3ης Σεπτεμβρίου στις 'απαγορευμένες ζώνες', για να μη πω τι θα γίνεται απ' τα στοιβαγμένα αμάξια στούς δρόμους γύρω απ΄την έκθεση και μέσα στό ΑΠΘ.
-
ZΩΑ οι 3 'μηχανοβιοι' χθες βραδυ στη παραλιακη που κυκλοφορουσαν με 'καθαρα' χωρις φωτα φυσικα (μπροστα πισω) και εκαναν ανοιγματα αναμεσα σε αυτοκινητα...
ΖΩΟ ο οδηγος της CL500 επισης στη παραλιακη οπου ηθελε 2 λωριδες για να στριψει στις ανοιχτες στροφες. Σε μια απο αυτες, μπηκε ο μισος στη λωριδα μου, του κολησα τη κορνα, τρομοκρατηθηκε, προφανως δεν ειχε ιδες του που ηταν και τι εκανε και αρχισε να πηγαινει δεξια αριστερα... Απο τοτε και μετα παντως εμενε στη λωριδα του.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ZΩΑ οι 3 'μηχανοβιοι' χθες βραδυ στη παραλιακη που κυκλοφορουσαν με 'καθαρα' χωρις φωτα φυσικα (μπροστα πισω) και εκαναν ανοιγματα αναμεσα σε αυτοκινητα...τα ιδια ζωα περασαν και απο πεταλο...
-
ZΩΟ ο ταρίφας χτες το απόγευμα στην ΑΟ. Ημουν στην αριστερή έχοντας μπροστά μου at least 5 αυτοκίνητα. Κινούμασταν όλοι με 120. Ο ταρίφας με το παλιό Avensis νόμιζε ότι είναι ο άρχοντας. Τον βλέπω από μακρυά έπαιζε τα φώτα. Σιγά μην κάνω άκρη λέω. Κι εγώ ήθελα να κινηθώ γρήγορα αλλά είχε κίνηση. Αλλωστε και να έκανα άκρη είχε και άλλ αυτοκίνητα μπροστά. Αυτός εκεί ...συνέχιζε ΦΩΤΑ και ΦΩΤΑ. Κοιτάζω καλύτερα μήπως πραγματικά υπάρχει ανάγκη αλλά ήταν ξεκάθαρα μόνος. Bιαζόνταν να πάρει κούρσα από το Βενιζέλος...
Συνέχιζε και συνέχιζε ....το βιολί του. Ωσπου βγήκα από ΑΟ συνέχιζε στον επόμενο (ένα Volvo S80 T5) . Tι να πω...μυαλό θέλει? -
Αυτό ποτέ δεν θα το καταλάβω πάντως.
Χθες, καθώς πήγαινα προς χαλκιδική, η δεξιά λωρίδα να πηγαίνει με 90 περίπου, γεμάτη, και στην αριστερή είμαστε καμιά 20αρια αυτοκίνητα που πηγαίνουμε με ~130. ΑΠο μακριά βλέπω μαγκια-κλανια-εξάτμιση καγκούριους όπελ τίγκρα, ο τυπάκος με το χέρι έξω κρεμασμένο να ανάβει φώτα. Που θα πας ρε μοσχάρι;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τραβηγμένη απόψε στην πλατεία Εσπερίδων στην Γλυφάδα. Υποδομές για τα άτομα με ειδικές ανάγκες έχουμε. Φιλότιμο δεν έχουμε...
Σιγά το πράγμα που το έκανες και θέμα...
Εγώ σήμερα περπάτησα στον Πειραιά όλο το πρωί, και δεν είδα ούτε μία ράμπα που να μην ήταν κλειστή από αυτοκίνητο. Συνολικά κάπου 30 ράμπες κλειστές.
Και όχι μόνο για τους ανθρώπους με ειδικά προβλήματα. Εδώ εμείς οι ...όρθιοι πεζοί δε μπορούσαμε να περάσουμε.
Και φυσικά ούτε μία κλήση, και ούτε ένας αστυνομικός.
-
- Ζωα οι ενστολοι που ενω χτυπησαν μηχανη μεγαλου κυβισμου και ριξαν κατω τον αναβατη τον αφησαν ελαφρως(ευτυχως) τραυματισμενο και φυγανε, και οταν τους πηρε στο κυνησγη ο φιλος του παιδιου με την αλλη μηχανη της παρεας τους ελεγε να γυρισουν πισω και αυτοι εκει... τπτ. τοτε ενω βρισκοντουσαν εν κινηση και διπλα τους η 2η μηχανη το παιδι απιβδισε και αρχισε το περιπολικο στις κλωτσιες. τοτε τα καμαρια μας φωναξανε τα ΜΑΤ οτι τους κανανε πεσιμο κατι μηχανοβιοι και το πληρωμα του πρωτου περιπολικου προσπαθουσε να διωξει τους μαρτυρες(με εκφοβισμο και καλα εξουσιας) που λεγαν οτι ειδαν ολο το σκηνικο... Η συνεχεια λιγο πολυ γνωστη απο τα δελτια ειδησεων. Να ειναι καλα το παιδι με το Μ3 που φωναξε το ΣΤΑΡ.
2)Ζωο εγω( ), ενας τυπος με S-2000 και ενας αλλος με AUDI RS-4, οπου 7¨30 το πρωι κυνηγιομασταν απο την σαρωνιδα μεχρι την Βαρκιζα. Δεν υπηρχαν αλλα αυτοκινητα στον δρομο (θαυμα ειχε γινει). Συνολικα περασαμε 5.
-
Χθές στον Πειραιά και σήμερα στο Γέρακα (ο 'πιλότος' δε, μιλούσε και στο κινητό ταυτόχρονα) μπροστά χωματουργικό και πίσω τους η ουρά ατελείωτη.
Τι θα γίνει τελικά με τα αυτά τα χωματουργικά μηχανήματα που κυκλοφορούν ότι ώρα θέλουν σε όποιο δρόμο θέλουν κάνοντας τη ροή της κίνησης και τα νέυρα των υπολοίπων κουρέλι.Παρακαλώ, αν μπορούν οι γνώστες του κώδικα να ψάξουν μήπως υπάρχει κάποια ειδική διάταξη για αυτά τα οχήματα για τις ώρες που μπορούν να κυκλοφορούν στο δρόμο και πως πρέπει να γίνεται η μετακίνησή τους (Με φορέα κ.λ.π. ).
Ζώα ζώα ζώα [#2]