-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Παιδιά νομίζω ότι τζάμπα περιγηγιέστε. Για να έχει ένα νόημα η συζήτηση πρεπει να μιλήσουμε για συγκεκριμένες συνθήκες κινησης. Προφανώς ο king alexander αναφέρεται σε πυκνή ροή. Μα σε τέτοιες συνθήκες κανείς δεν θα έρχεται πίσω σου με 160+.Mα φυσικά και αναφέρομαι σε πυκνή ροή φίλε μου: νομίζει κανένας ότι έχω βίτσιο να πηγαίνω στην αριστερή λωρίδα όλη την ώρα με σκοπό να εμποδίζω άλλους που θέλουν να πάνε πιο γρήγορα; Νόμιζα ότι το είχα ξεκαθαρίσει αυτό, αν όχι, ζητώ συγνώμη από τους φίλους χρήστες του 4τροχοί.
***Διόρθωσα και την προηγούμενη δημοσίευση.
-
Εμένα πάντως μ'αρέσει πολύ να πετυχαίνω κάτι τέτοιους τιμωρούς στο δρόμο. Εχει πολύ πλάκα...
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
νομίζει κανένας ότι έχω βίτσιο να πηγαίνω στην αριστερή λωρίδα όλη την ώρα με σκοπό να εμποδίζω άλλους που θέλουν να πάνε πιο γρήγορα;Βίτσιο ίσως όχι, αλλά κόμπλεξ μάλλον ναι...
Από την άλλη, είναι απορίας άξιον που στα τόσα χρόνια που οδηγώ μου έχουν κολλήσει στον προφυλακτήρα για προσπέραση ζώα τα οποία είναι μετρημένα μόνο στα δάκτυλα του ενός χεριού. Που τους πετυχαίνετε εσείς; Μήπως βάζετε κι εσείς το χεράκι σας;
-
Μα ρε Νάσο ο άνθρωπος είπε ξεκάθαρα πως αν έχει χώρο να κάνει δεξιά με ασφάλεια, θα κάνει. Το να πλακωθεί στα φρένα για να μειώσει κατα 50χλμ/ωρα την ταχυτητά του προφανώς δεν είναι με ασφαλεία.
Δεν κανω τον δικηγόρο κανενός, απλά είναι κρίμα να μαλώνουμε ενώ στην ουσία το ίδιο λεμε. -
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Που τους πετυχαίνετε εσείς; Μήπως βάζετε κι εσείς το χεράκι σας;Εξαρτάται και με πόσο πας βεβαια. Αν η μικρότερη ταχύτητα που έχεις στον αυτοκινητόδρομο είναι 160 πχ προφανώς και είναι απιθανό να σου κολλάνε.
-
Αν κατάλαβα καλά, κάποιος κινείται αριστερά επειδή θεωρεί ότι είναι στο όριο ταχύτητας; Και ποιος είσαι ρε φίλε, η αστυνομία;
-
Εντάξει, εγώ ότι είχα να πω το είπα, συγνώμη για κάθε παρεξήγηση κιόλας. Όποιος με κατάλαβε, με κατάλαβε, όποιος δεν, δεν.
Αμήν, hard rock halelloujah, και εις των αιώνα των αιώνων αμήν.
-
Επειδη εχω βαρεθει πια, δυο πραγματα θα γραψω:
alfa156
το να κοκκαλωνεις επιτηδες φρενα μπροστα απο καποιον, επειδη σου εκανε το οτιδηποτε, ειναι απαραδεκτο απλα και μονο γιατι το πιθανοτερο ειναι να παθεις εσυ ζημια (πανω σου θα πεσει).rocsta
δεν ειπε ΚΑΘΟΛΟΥ αυτο. Για την ακριβεια ειπε:Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
- Μήπως έχει κανείς σας λύση όταν το πίσω αυτοκίνητο έχει ανάψει προβολείς(τους ξέχασε, μάλλον ή αδιαφορεί); Τι κάνουμε; Είναι αρκετές οι φορές που με τυφλώνουν με προβολείς χωρίς λόγο, μέχρι που μετά από κάποια ώρα, σκέφτομαι να κάνω στην άκρη, να περιμένω να περάσει και μετά να συνεχίσω, τόσο ενοχλητικό είναι όταν διαρκεί για ώρα...
Μην μου πείτε για καθρέφτες που σκουραίνουν κ.λ.π. αστεία, γιατί έχω απλούς καθρέφτες: το ερώτημα είναι αν υπάρχει τρόπος να καταλάβει αυτός που ακολουθεί ότι κάνει κάτι ηλίθιο και επικίνδυνο. Καμιά φορά φοβάμαι μη μου στρίψει τελείως, τραβήξω χειρόφρενο επιτόπου και πάω να τον περάσω κανένα χεράκι(μαζί με τα φώτα του)
- Γενικά, πλέον, όταν είμαι αριστερή λωρίδα εθνικής, είμαι σε φάση προσπεράσματος και βλέπω άλλους 'πατητούς' να πλησιάζουν, ΔΕΝ κάνω στην άκρη: να πάνε να γ@μηθούνε και να περιμένουν να τελειώσω εγώ πρώτα το προσπέρασμά μου(όση ώρα πάρει, ακόμα και για κονβόι με φορτηγά) και μετά θα κάνω στην άκρη! Σιγά μην κολλήσω πίσω από φορτηγό με το έτσι θέλω, να πέσω στα 80(από 120+) και να κολλήσω από πίσω, μόνο και μόνο για βλάκες.
Ακόμα και να ΒΡΩ χώρο για να κάνω δεξιά αμέσως μετά την προσπέραση, ΑΝ το ρεύμα που θα μπω πάει με 80-90, θα συνεχίσω κανονικά στην αριστερή λωρίδα και δεν θα κόψω τον ρυθμό μου απλά για να με περάσει κάποιος ο οποίος θέλει πάει με 160+: ε, και εγώ θέλω να πάω με 120-140, βλάκα, αν έχεις 'μπάλες', βγες στο αντίθετο ρεύμα για προσπέραση, παλιοπαπάρα.
μεχρι το bold καλα το πηγαινες (δεν θα σε αναγκασουμε να πλακωθεις στα φρενα για να μπεις με σφηνα σε κονβοι με 80), αλλα απο κει και κατω το γαμησες. Αμα μπορεις να μπεις ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ στην μεσαια αλλα χρειαστεις να κοψεις στα 80 για να το κανεις αυτο, θα τσακιστεις να το κανεις και θα χαλασεις τον ρυθμο σου ειτε σου αρεσει ειτε οχι...
-
Mα ρε kacey το να κόψει απο τα 120+ στα 80(γιατι με τόσα θα πηγαίνει η δεξιότερη λωρίδα) δεν είναι 'κανω δεξιά με ασφάλεια'. Εγω πάντα μιλάω για πυκνη ροή αυτοκινήτων, ετσι;
Κατα τα άλλα συμφωνούμε. -
μεχρι το bold καλα το πηγαινες (δεν θα σε αναγκασουμε να πλακωθεις στα φρενα για να μπεις με σφηνα σε κονβοι με 80), αλλα απο κει και κατω το γαμησες. Αμα μπορεις να μπεις ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ στην μεσαια αλλα χρειαστεις να κοψεις στα 80 για να το κανεις αυτο, θα τσακιστεις να το κανεις και θα χαλασεις τον ρυθμο σου ειτε σου αρεσει ειτε οχι...
Τώρα μιλάς ΣΟΒΑΡΑ ότι θα κόψω στα 80 απ' τα 120-140, για να μπω στο δεξιότερο ρεύμα, ώστε να περάσει κάποιος που θέλει να πάει με 160+; ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ Ο Κ@ΡΙΟΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ.
Συγνώμη βρε kacey, αλλά, και ΕΓΩ γουστάρω να τρέχω λιγάκι και ΔΕΝ θα κάνω δεξιά για να πέσω στα 80, είτε αρέσει σε κάποιον, σε όλους, στον πρωθυπουργό-παρά-το-πρωθυπουργό, είτε σε κανέναν: Αυτό λέω εγώ, τώρα αν ο άλλος(ή οι άλλοι) γουστάρει, ας έρθει να μου πει να σταματήσω να βγούμε έξω, δεν έχω κανένα πρόβλημα, ίσα-ίσα που τρελαίνομαι με εξυπνάκηδες και κουτοπόνηρους και είναι το μόνο πράγμα που μπορεί πραγματικά να με κάνει να εκραγώ(ενώ μπορεί να καταπίνω βρισιές χωρίς να αντιδρώ), ανεξαρτήτως μέρους(κυριολεκτικά), θέσης του άλλου στην κοινωνία, κ.λ.π.Αυτό έλειπε, να πάω εγώ με 80 επειδή ο κάθε λαλάκας θέλει να τρέξει όταν ο δρόμος έχει πολλή κίνηση και δεν πάει όλοι να μαμηθούνε να στριμωχτούνε στη δεξιά λωρίδα! Ε όχι ρε φίλε, δεν είναι έτσι τα πράγματα!
Αν, λέω ΑΝ, μπορώ να μπω στο δεξιότερο ρεύμα ΧΩΡΙΣ να πέσω κάτω από 100, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟΜΙΑΣ το πρώτο κλάσμα του δευτερολέπτου που θα έχω τελειώσει την δική μου προσπέραση, και εφόσον δω ότι δεν θα είμαι κολλημένος για 15' μέχρι να βρω ευκαιρία να ξανακάνω προσπέραση(λόγω κίνησης, πάντα).Αν ο δρόμος είναι άδειος, να είσαι σίγουρος ότι ΠΟΤΕ δεν θα ταξιδέψω αριστερότερα από την δεξιότερη λωρίδα, αλλά σε κίνηση, δεν θα μαμιέται ο κόσμος για 2-3 μπούρδες που γουστάρουν να πάνε μαμιώντας.
Διόρθωση
Μάλλον από το Διαδίκτυο δεν μπορούμε να συννενοηθούμε καλά, ή εγώ δεν σας δίνω ακριβώς να καταλάβετε τι εννοώ: ίσως με προφορικό λόγο να ήταν πιο εύκολο να καταλάβει κάποιος. -
Πώς ακριβώς θα μπω στη μεσαία(ή στη δεξιά) με ασφάλεια και 80χιλ; Αυτό δεν προϋποθέτει να κόψω την ταχύτητά μου απ'΄τα 120-140 που συνήθως ταξιδεύω, ώστε να μην καρφωθώ πίσω από λεωφορεία/φορτηγά; Δηλαδή μου λες να πάω με 80, στην εθνική σε ώρα κίνησης προφανώς, επειδή κάποιος άλλος θέλει να πάει 'με χίλια'; Εντάξει, πάω πάσο, δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Από την άλλη, είναι απορίας άξιον που στα τόσα χρόνια που οδηγώ μου έχουν κολλήσει στον προφυλακτήρα για προσπέραση ζώα τα οποία είναι μετρημένα μόνο στα δάκτυλα του ενός χεριού. Που τους πετυχαίνετε εσείς; Μήπως βάζετε κι εσείς το χεράκι σας;Μήπως εσύ πηγαίνεις πάντα με 200, οπότε είναι πιο δύσκολο να σου κολλήσει κάποιος; Λέω τώρα...
-
Μερικοι δεν εχουν μεγαλωσει ακομα, και εχουν μεινει στα του Λυκειου και τα της Ροδας τσαντας και κοπανας...
ΜΑΓΚΙΑ, ΚΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ
χαλαρωστεεεεεεεεεεεεεε
-
Ζώο νούμερο ένα:
έχω κάτι μισελέν ένερτζι που θέλουν αλλαγή. Το αμάξι δεν φρενάρει καλά, δεν πάει καλά καθόλου σε γλιστερή άσφαλτο. Πάει πολύ καλά σε επαρχιακές διαδρομές όπου έχει καλή άσφαλτο. Τα έχω δύο χρόνια.
Περιμένω την συνάντηση στις Σέρρες πριν αλλάξω λάστιχα.
Θα έπρεπε να τα αλλάξω, αλλά λέω, δεν πειράζει, ούτως ή άλλως ακόμα πάνε αρκετά καλά.
Ζώο νούμερο δύο:
Φεύγω από το αναγνωστήριο του ΑΠΘ και είμαι στην Αγ. Δημητρίου. Φανάρι ΑΧΕΠΑ. Ζόρικο φανάρι, περιμένεις πολύ ώρα (για να κόψεις την Αγ. Δημ. και να μπεις ΑΠΘ). Εγώ επί της Αγ. Δημ. με δευτέρα και κουρασμένος. Φανάρι κόκκινο. Με δευτέρα πλησιάζω ξέροντας ότι θα ανάψει.
Ανάβει.
Ξεκινούν οι αριστεροί, πάω να τους πλησιάσω και εγώ με 30 χαω.
ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. (Η Αγ. Δημ. έχει δύο λωρίδες/κατεύθυνση). Ψιλιάζομαι την δουλειά και αφήνω το γκάζι.
ΕΝΑ ΟΠΕΛ ΒΕΚΤΡΑ, ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ για πολλά δεύτερα το κόκκινο (αυτό το ζόρικο, της αναμονής φανάρι), αφήνεται στον Άγιο Χριστόφορο, ο οποίος τον προστάτευσε, για 20 εκατοστά.
Εγώ πάντως είπα ότι τον έφαγα. Απλώς έβλεπα τα μισελέν να προσπαθούν να φρενάρουν στο γυαλί της Αγ. Δημητρίου. 30 χαω σε 10 μέτρα. Δεν είχα ούτε την ψυχραιμία να κορνάρω. Φρενάρισμα πανικού που λέμε...
Άντε ρε φίλε, εσύ είσαι ηλίθιος και θέλεις να πεθάνεις. Το καταλαβαίνω. Την οικογένειά σου την ρώτησες;
Ζώο νούμερο 3
Άμα δείτε ένα χιουντάι τουσόν, με πινακίδες ΚΟΚ - κάπως, λαχανί χρώματος, να το αποφύγετε. Ο άνθρωπος σκοτώνει.
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Τώρα μιλάς ΣΟΒΑΡΑ ότι θα κόψω στα 80 απ' τα 120-140, για να μπω στο δεξιότερο ρεύμα, ώστε να περάσει κάποιος που θέλει να πάει με 160+; ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ Ο Κ@ΡΙΟΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ.
Συγνώμη βρε kacey, αλλά, και ΕΓΩ γουστάρω να τρέχω λιγάκι...
Αυτό έλειπε, να πάω εγώ με 80 επειδή ο κάθε λαλάκας θέλει να τρέξει όταν ο δρόμος έχει πολλή κίνηση [size=18]ναι αμε! φυσικα και θα ειχα την απαιτηση να κοψεις δεξια απο τη στιγμη που εχεις βαλει cruise control στη αριστερη και πας για να την σπασεις στον κ@ριολη απο πισω και οχι γιατι προσπερνας... και απο τη στιγμη που 80χλμ ταχυτητα στη δεξια δεν εχει καμια σχεση με πολλη κινηση, τοτε θα απαιτουσα να αλλαξεις λωριδα αμεσα...
οσο για τη 2α παρουσια και τον κ@ριολη απο πισω τα σχολια ειναι περιττα... καποια ατομα σαν εσενα και το φιλο μας που κοκκαλωνει δημιουργουν τα ατυχηματα...
και οχι ο κ@ριολης που θελει να παει με 160 γιατι οι συνθηκες και οι ικανοτητες οι δικες του και του αυτοκινητου του το επιτρεπουν...
με οποια ταχυτητα και αν πηγαινω στην αριστερη ειναι υποχρεωση μου οταν καποιος με πλησιασει να βγαλω φλασακι, να φρεναρω ηρεμα και να αλλαξω λωριδα... -
Ευχαριστώ πάρα πολύ τον χειριστή του λευκού Primera προηγούμενης γενιάς που σήμερα το πρωί στο Γαλάτσι δε μια απόσταση λιγότερη από 500 μέτρα κατάφερε να με κάνει να χάσω κάμποσα χρόνια από τη ζωή μου. Πρώτα βγαίνοντας μπροστά μου χωρίς αύριο κι ας είχα προτεραιότητα (τι λέω τώρα ε; ) και μετά όταν ήμουν δεξιά του και θέλησε από την αριστερή λωρίδα να στρίψει δεξιά μπροστά μου.
Πάντως ήταν ευγενέστατος μου χαμογελούσε σε κάθε προσπάθεια που έκανε εναντίον μου. -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
ÐáéäéÜ íïìßæù üôé ôæÜìðá ðåñéãçãéÝóôå. Ãéá íá Ý÷åé Ýíá íüçìá ç óõæÞôçóç ðñåðåé íá ìéëÞóïõìå ãéá óõãêåêñéìÝíåò óõíèÞêåò êéíçóçò. Ðñïöáíþò ï king alexander áíáöÝñåôáé óå ðõêíÞ ñïÞ. Ìá óå ôÝôïéåò óõíèÞêåò êáíåßò äåí èá Ýñ÷åôáé ðßóù óïõ ìå 160+.Ãéá âÜëå óôïß÷çìá .....
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Παιδιά νομίζω ότι τζάμπα περιγηγιέστε. Για να έχει ένα νόημα η συζήτηση πρεπει να μιλήσουμε για συγκεκριμένες συνθήκες κινησης. Προφανώς ο king alexander αναφέρεται σε πυκνή ροή. Μα σε τέτοιες συνθήκες κανείς δεν θα έρχεται πίσω σου με 160+.
Για βάλε στοίχημα .....
Σε τέτοιες συνθήκες εσύ πας με τόσα ;
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
ÐáéäéÜ íïìßæù üôé ôæÜìðá ðåñéãçãéÝóôå. Ãéá íá Ý÷åé Ýíá íüçìá ç óõæÞôçóç ðñåðåé íá ìéëÞóïõìå ãéá óõãêåêñéìÝíåò óõíèÞêåò êéíçóçò. Ðñïöáíþò ï king alexander áíáöÝñåôáé óå ðõêíÞ ñïÞ. Ìá óå ôÝôïéåò óõíèÞêåò êáíåßò äåí èá Ýñ÷åôáé ðßóù óïõ ìå 160+.
Ãéá âÜëå óôïß÷çìá .....
Óå ôÝôïéåò óõíèÞêåò åóý ðáò ìå ôüóá ;
Ôï óôïß÷çìá áöïñÜ ôá ðéï êÜôù ....
Ìéá Ðüñóå, Ýíá Åâï ,ìéá ÌåñôóåíôÝò 200 Compressor ãéá åêäßêçóç ãéá ôçí ðßêñá óå óôñïöéëßêéá ,åíá Öéáô Óôéëï ,4 Ôïãéüôá ÁâÝíóéò ááá êáé Ýíá 307 ìå 140 áðï ôçí ËÅÁ ......ÁõôÜ ôá ïëßãá ôéò ôåëåõôáßåò 30 çìÝñåò ëüãù áõîçìÝíùí õðï÷ñåþóåùí óå Áèçíþí Ëáìßáò/Èåóóáëïíßêçò ,Áèçíþí Êïñßíèïõ ...ç Êïñßíèïõ Ðáôñþí ìïõ îÝöõãå
Ï ðåñéöåñåéáêüò Èåóóáëïíßêçò Åßíáé Áðáé÷ôïò ìå êïñýöùóç
Åíá Colt CZT & 2 Audi A4 1,8t íá êïíôñÜñïíôáé óôï ýøïò ôçò Ôïýìðáò åßìïõíá ìåóáßá ìå ~90 ÷ëì ìå ðåñÜóáíå áÝñáÔá üñéá ìïõ ôá èÝôïõí ïé óõíèÞêåò ïðüôå Ýíáò åíáñìïíéóìüò óôçí ôá÷ýôçôá ôùí õðïëïßðùí åßíáé áñêåôüò ôéò ðåñéóóüôåñåò öïñÝò ...åíßïôå ìåñéêÝò ãñÞãïñåò ðñïóðåñÜóåéò ÷Üñùí ìå ðñïõðïëïãóìÝíåò áðïóôÜóåéò êáé ôá÷ýôçôåò ôùí 2-3 ðñïðïñåõüìåíùí ãéá Ýõñåóç êåíïý êáé õðïëïãéóìü óôïí ñõèìü ìåßùóçò äéêÞò ìïõ ôá÷ýôçôáò êáé ðáñáìïíÞò ôÝñìá áñéóôåñÜ
-
Ο χρήστης endless έγραψε:
ναι αμε! φυσικα και θα ειχα την απαιτηση να κοψεις δεξια απο τη στιγμη που εχεις βαλει cruise control στη αριστερη και πας για να την σπασεις στον κ@ριολη απο πισω και οχι γιατι προσπερνας... και απο τη στιγμη που 80χλμ ταχυτητα στη δεξια δεν εχει καμια σχεση με πολλη κινηση, τοτε θα απαιτουσα να αλλαξεις λωριδα αμεσα...
Εντάξει, άποψή σου.
**Να επαναλάβω για ακόμη μια φορά, ότι όλη η υπόθεση αφορά ώρες μεγάλης κίνησης: έτσι και αλλιώς, αν είμαι σε τελείως άδειο δρόμο, στη δεξιά λωρίδα κινούμαι. **Όλα άρχισαν επειδή κάποιοι 'οδηγοί', κολλάνε πίσω μου(ερχόμενοι από μακριά και με μεγάλες ταχύτητες), την ώρα που είμαι πάνω στη φάση της δικής μου προσπέρασης... Μερικοί μάλιστα θέλουν και να σταματήσω τη δική μου προσπέραση(φρένο και ξανά χώσιμο στη δεξιά), ενώ εγώ ήδη είμαι σε φάση επιτάχυνσης.
Δεν έχω cruise control για να βάλω κιόλας.
Δεν κάνω ότι κάνω για να την σπάσω σε κανέναν: αν αυτό κατάλαβες, τι να πω, μάλλον πρέπει να ξαναδιαβάσεις τα προηγούμενα.
Περισσότερες διευκρινίσεις δεν θα σώσω, μαις και πάλι δεν θα καταλάβεις τίποτα.Τώρα, δεν πάει να καλέσεις και την Τροχαία και τον Καραμανλή μαζί, αν νομίζεις ότι θα βρεις το δίκιο σου (πού ξέρεις, μπορεί να τους πείσεις αν τους πεις'θέλω ΟΛΟΙ να κάνουν στη μπάντα και στη δεξιά λωρίδα και δεν πάει να κάνουν και ένα χρόνο να φθάσουν στη δουλειά τους, προκειμένου εγώ να τρέξω με 200+')
οσο για τη 2α παρουσια και τον κ@ριολη απο πισω τα σχολια ειναι περιττα... καποια ατομα σαν εσενα και το φιλο μας που κοκκαλωνει δημιουργουν τα ατυχηματα...
Ναι το παραδέχομαι, εγώ τα έκανα όλα, μάντης είσα;
και οχι ο κ@ριολης που θελει να παει με 160 γιατι οι συνθηκες και οι ικανοτητες οι δικες του και του αυτοκινητου του το επιτρεπουν...
με οποια ταχυτητα και αν πηγαινω στην αριστερη ειναι υποχρεωση μου οταν καποιος με πλησιασει να βγαλω φλασακι, να φρεναρω ηρεμα και να αλλαξω λωριδα...Αυτό κάνω και εγώ, δεν βλέπω πού διαφωνούμε, αλλά όχι και να πάω ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ απ΄ τα 140 σε ταχύτητες φορτηγού για να περάσει ο κάθε ψευτοχεράς. Θα κόψω την ταχύτητά μου σε λογικά όρια(άντε μέχρι 100), ώστε να αλλάξω λωρίδα, αλλά από εκεί και πέρα...ΔΕΝ, δεν πάει να αυτοπυρποληθεί ο πισινός μου σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Νομίζω, έγινα αρκετά κατανοητός(αν και κάτι μου λέει ότι μερικοί-μερικοί, πάλι έχουν απορίες )
Τέτοιες λαλακίες, ΠΛΕΟΝ, δεν τις κάνω(τις έκανα παλαιότερα, χάνοντας χρόνο και διακινδυνεύοντας για τον κάθε λαλάκα με σούπερ-ντούπερ αυτοκίνητο που νόμιζε ότι ΠΑΝΤΑ οι δρόμοι θα είναι άδειοι και θα τρέχει σαν σε πίστα...)
Ζώα ζώα ζώα [#2]