Ο χρήστης endless έγραψε:
ναι αμε! φυσικα και θα ειχα την απαιτηση να κοψεις δεξια απο τη στιγμη που εχεις βαλει cruise control στη αριστερη και πας για να την σπασεις στον κ@ριολη απο πισω και οχι γιατι προσπερνας... και απο τη στιγμη που 80χλμ ταχυτητα στη δεξια δεν εχει καμια σχεση με πολλη κινηση, τοτε θα απαιτουσα να αλλαξεις λωριδα αμεσα...
Εντάξει, άποψή σου.
**Να επαναλάβω για ακόμη μια φορά, ότι όλη η υπόθεση αφορά ώρες μεγάλης κίνησης: έτσι και αλλιώς, αν είμαι σε τελείως άδειο δρόμο, στη δεξιά λωρίδα κινούμαι. **
Όλα άρχισαν επειδή κάποιοι 'οδηγοί', κολλάνε πίσω μου(ερχόμενοι από μακριά και με μεγάλες ταχύτητες), την ώρα που είμαι πάνω στη φάση της δικής μου προσπέρασης... Μερικοί μάλιστα θέλουν και να σταματήσω τη δική μου προσπέραση(φρένο και ξανά χώσιμο στη δεξιά), ενώ εγώ ήδη είμαι σε φάση επιτάχυνσης.
Δεν έχω cruise control για να βάλω κιόλας.
Δεν κάνω ότι κάνω για να την σπάσω σε κανέναν: αν αυτό κατάλαβες, τι να πω, μάλλον πρέπει να ξαναδιαβάσεις τα προηγούμενα.
Περισσότερες διευκρινίσεις δεν θα σώσω, μαις και πάλι δεν θα καταλάβεις τίποτα.
Τώρα, δεν πάει να καλέσεις και την Τροχαία και τον Καραμανλή μαζί, αν νομίζεις ότι θα βρεις το δίκιο σου (πού ξέρεις, μπορεί να τους πείσεις αν τους πεις'θέλω ΟΛΟΙ να κάνουν στη μπάντα και στη δεξιά λωρίδα και δεν πάει να κάνουν και ένα χρόνο να φθάσουν στη δουλειά τους, προκειμένου εγώ να τρέξω με 200+')
οσο για τη 2α παρουσια και τον κ@ριολη απο πισω τα σχολια ειναι περιττα... καποια ατομα σαν εσενα και το φιλο μας που κοκκαλωνει δημιουργουν τα ατυχηματα...
Ναι το παραδέχομαι, εγώ τα έκανα όλα, μάντης είσα;
και οχι ο κ@ριολης που θελει να παει με 160 γιατι οι συνθηκες και οι ικανοτητες οι δικες του και του αυτοκινητου του το επιτρεπουν...
με οποια ταχυτητα και αν πηγαινω στην αριστερη ειναι υποχρεωση μου οταν καποιος με πλησιασει να βγαλω φλασακι, να φρεναρω ηρεμα και να αλλαξω λωριδα...
Αυτό κάνω και εγώ, δεν βλέπω πού διαφωνούμε, αλλά όχι και να πάω ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ απ΄ τα 140 σε ταχύτητες φορτηγού για να περάσει ο κάθε ψευτοχεράς. Θα κόψω την ταχύτητά μου σε λογικά όρια(άντε μέχρι 100), ώστε να αλλάξω λωρίδα, αλλά από εκεί και πέρα...ΔΕΝ, δεν πάει να αυτοπυρποληθεί ο πισινός μου σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Νομίζω, έγινα αρκετά κατανοητός(αν και κάτι μου λέει ότι μερικοί-μερικοί, πάλι έχουν απορίες )
Τέτοιες λαλακίες, ΠΛΕΟΝ, δεν τις κάνω(τις έκανα παλαιότερα, χάνοντας χρόνο και διακινδυνεύοντας για τον κάθε λαλάκα με σούπερ-ντούπερ αυτοκίνητο που νόμιζε ότι ΠΑΝΤΑ οι δρόμοι θα είναι άδειοι και θα τρέχει σαν σε πίστα...)