-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Το ξερω ρε Wagner αλλα επειδη σεβομαι τα ρημαδια τα 37 μου χρονια, με το ζορι κρατηθηκα να μην τους παρω παραμαζωμα μετα στη 'μαυρη'.
Κι οταν λεω παραμάζωμα, εννοω αυτη την υπέροχη κινηση να τους χωθεις μπροστα και να πέσεις στα φρενα για να δεις πόσο 'μάγκες' ειναι στην οδήγηση...Υ.Γ. Ντροπή μου...
Αυτο ειναι παρανομο και επικινδυνο.....
Αλλα.....
Το τηλεφωνακι στο 100....ειναι τζαμπα και σε γλειτωνει απο ταλαιπωρεια και συνεργεια.... στην περιπτωση που δεν λενε πολλα πισω απο το τιμονι.... -
Το ξερω βρε αρχηγε!
Απλα μου αρεσε παλιοτερα να βλεπω τις φατσες τους στον καθρεφτη μου.
Από την άλλη το να πάρω το 100, δεν μου παει ρε γ@αμωτο. Μου κανει λιγο κοτιστικο... -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
....Η πλάκα είναι οτι το ζώο σε αυτή την περίπτωση είσαι εσύΚΟΚ 101:
Απο την μεσαία μπορείς να στρίψεις αριστερά. Αν θέλεις να πάς ευθεία πρέπει να πιάσεις δεξιά λωρίδα. Επομένως μάλλον εσένα κορνάρανε οι υπόλοιποιΔΕΝ υπήρχε μεσαία λωρίδα όμως...
Δρόμος δύο λωρίδων είναι η Φιλολάου.Για τα περί ζώου τα ανέφερα κλείνωντας.
Δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω. -
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Το ξερω βρε αρχηγε!
Απλα μου αρεσε παλιοτερα να βλεπω τις φατσες τους στον καθρεφτη μου.
Από την άλλη το να πάρω το 100, δεν μου παει ρε γ@αμωτο. Μου κανει λιγο κοτιστικο...Προεδρος..... οχι αρχηγος
-
Οκ. Προεδρος λοιπον!
-
Ζώα οι ασυντόνιστοι που φρενάρουν χωρίς λόγο στην κάθοδο της Κηφισίας, στο Μαρούσσι, στο ύψος της λ.Πεντέλης και αναγκάζουν τους πίσω σε απότομα φρεναρίσματα κι εμένα να τρακάρω πάνω τους και τώρα και να φταίω και να πληρώνω...
-
Περαστικά...
-
παντα (ή σχεδον παντα) φταιει αποκλειστικα ο απο πισω....
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
παντα (ή σχεδον παντα) φταιει αποκλειστικα ο απο πισω....Νομικες μαλακιες......
Να σου θυμησω το BMW-Ibiza-Astra?????
Ποιος εφταιγε;;;; -
Κοιτάχτε, μπορώ να βρω χίλιες δικαιολογίες για τον εαυτό μου. Αλλά δε συνηθίζω να το κάνω.
Δηλαδή... Κινούμαστε σε φάλλαγγες, όλος ο κόσμος με εννιαία ταχύτητα, απλά αν φρενάρει κάποιος και ο πίσω χάσει κάποια κλάσματα σε αντίδραση, έγινε το μπαμ. Κάθε μέρα έτσι κινούμαστε, είναι να μη σου τύχει.
Όμως εδώ δεν είναι racing, ο πίσω έχει πάντα την ευθύνη και νομικά και ουσιαστικά.
Εγώ προσπάθησα απλά να μην πέσω καρφί πάνω του και σφηνώθηκα μεταξύ μπαρριέρας και μπροστινού αυτοκινήτου. Το Α3 του παιδιού έχει ένα αστείο βούλιαγμα στη γωνία (που στα A3 το κάνεις... και με κλωτσιά), εμένα έχει γδαρσίματα στα δύο φτερά (πλαστικά, έχω Clio), προφυλακτήρας έπεσε, αλλά είναι άθικτος και περιμένω ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ να μην έχει πάθει ζημιά το σύστημα διεύθυνσης, λόγω του ανεβάσματος στο πεζοδρόμιο.
Οδηγώντας το προς συνεργείο δε φάνηκε κάτι, αλλά δεν πήγα και πάνω απ 50 km/h.Το Θεϊκό της υπόθεσης? Ενώ η ζάντα (όχι αλουμινένια, για κάτι τέτοιες φάσεις δεν έβαλα...) έχει φάει το χτύπημα, το τάσι βρέθηκε ΑΘΙΚΤΟ στο απέναντι βενζινάδικο!
Anyway, είμαι πάρα πολύ εκνευρισμένος και περιμένοντας το λογαριασμό ανησυχώ ακόμα περισσότερο.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
παντα (ή σχεδον παντα) φταιει αποκλειστικα ο απο πισω....
Νομικες μαλακιες......
Να σου θυμησω το BMW-Ibiza-Astra?????
Ποιος εφταιγε;;;;ρε Π@π@ρ@
αυτο που εγραψα αναφερετε στο προηγουμενο ποστ και οχι στο αν ο μπροστινος ειδε τον δρομοπιστα καλλιτενικου πατιναζ και αρχισε να πηγαινει δεξια αριστερα
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
....Περαστικα....
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κοινως ο φιλος σου ειχε μαλακα δικηγορο...Απο ότι θυμάμαι δικηγόρο έιχε ορίσει το δικαστήριο διότι το παιδί έιναι φτωχαδάκι.Οπότε καταλαβάινεις για τι δικηγόρο/κατήγορο μιλάμε.Επίσης ασκήθηκε έφεση και πέτυχε να μειώσει την αποζημίωση σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό αλλά για κάποιον πού δεν παίρνει ούτε τον βασικό μισθό καλά-καλά (500
-
Ο χρήστης mellodos έγραψε:
Κοινως ο φιλος σου ειχε μαλακα δικηγορο...
Απο ότι θυμάμαι δικηγόρο έιχε ορίσει το δικαστήριο διότι το παιδί έιναι φτωχαδάκι.Οπότε καταλαβάινεις για τι δικηγόρο/κατήγορο μιλάμε.Επίσης ασκήθηκε έφεση και πέτυχε να μειώσει την αποζημίωση σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό αλλά για κάποιον πού δεν παίρνει ούτε τον βασικό μισθό καλά-καλά (500
-
Καλά με τρελή ταχύτητα η γιαγιά μάρτυρας μπορεί να πει και για γιούγκο με κομένη εξάτμιση που σπάει 2ρα!
Phaethon αν χρειάζονται αλλαγή τα φτερά και όχι απλά βάψιμο κα ιαλλαγή και ο προφυλακτήρας γιατί λογικά θα έχουν σπάσει οι βάσεις...... σε αντιπρωσοπεία θα σου πάει κανα 1500ρι περίπου.
Περίμενε να δεις τι θα σου πούνε όμως, και ψάξου και στη λιοσίων κα ισπ.πάτση τοclio δεν είνα ισπάνιο αμάξι, θα βρείς ανταλλακτικά, ειδικά αν είναι και σοτ σρώμα σου θα την βγάλεις πολυ΄φτηνά!
-
Κοινως ο φιλος σου ειχε μαλακα δικηγορο...
Απο ότι θυμάμαι δικηγόρο έιχε ορίσει το δικαστήριο διότι το παιδί έιναι φτωχαδάκι.Οπότε καταλαβάινεις για τι δικηγόρο/κατήγορο μιλάμε.Επίσης ασκήθηκε έφεση και πέτυχε να μειώσει την αποζημίωση σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό αλλά για κάποιον πού δεν παίρνει ούτε τον βασικό μισθό καλά-καλά (500
-
δικαστηριο εδωσε συνυπευθυνοτητα σε καποιον που σταματησε σε STOP καθετο σε μονοδρομο, ελεγξε απο την μερια που ερχονται τα αυτοκινητα νομιμα και περασε. Επεσε πανω καποιος που ερχοταν αναποδα στον καθετο μονοδρομο και φυσικα δεν ειδε ο πρωτος επειδη δεν κοιταξε, και το δικαστηριο του εδωσε συνυπευθυνοτητα επειδη προκαλεσε ατυχημα περνωντας το STOP. Αντε πες μου μετα εσυ για δικαστηρια...
**Σκηνικό πριν 2 χρόνια :Κουλό STOP στην Ν. Ιωνία όπου και τα δύο στενά που σε διασταυρώνουν έχουν απογορευτικό στην έισοδο τους προς την κατεύθυνση της διασταύρωσης... **:whatever: Φίλος μου που το γνώριζε αυτό πέρασε απο κει αφρενάριστος και τον εμβόλισε με τα χίλια ένα impreza.Τελικά κατέληξαν στα δικαστήρια σε μια δίκη που παρεβρέθησα και εγώ ακουγωντας στο τέλος την δικαστίνα να λέει στο φίλο μου : 'Στην θεση του άλλου (Impreza) μπορεί να ήταν ένα ασθενοφόρο ή ένα περιπολικό που μπήκαν ανάποδα λόγω έκτακτης ανάγκης.Το γεγονός ότι δεν σταμάτησες επειδή γνώριζες την παράπλευρη σήμανση δεν ελαφρύνει αλλά αντιθέτος επιβαρρύνει σημαντικά την θέση σου'.......Τελικά το Impreza χρεώθηκε μόνο ένα πρόστιμο για το απογορευτικό και ο δυστηχής φίλος μου τον πληρώνει μέχρι σήμερα και για πολύ ακόμη.Προσοχή παιδιά....
Δεν γίνεται να πέρναγε κανείς δλδ απο εκεί!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
**Σκηνικό πριν 2 χρόνια :Κουλό STOP στην Ν. Ιωνία όπου και τα δύο στενά που σε διασταυρώνουν έχουν απογορευτικό στην έισοδο τους προς την κατεύθυνση της διασταύρωσης... **:whatever: Φίλος μου που το γνώριζε αυτό πέρασε απο κει αφρενάριστος και τον εμβόλισε με τα χίλια ένα impreza.Τελικά κατέληξαν στα δικαστήρια σε μια δίκη που παρεβρέθησα και εγώ ακουγωντας στο τέλος την δικαστίνα να λέει στο φίλο μου : 'Στην θεση του άλλου (Impreza) μπορεί να ήταν ένα ασθενοφόρο ή ένα περιπολικό που μπήκαν ανάποδα λόγω έκτακτης ανάγκης.Το γεγονός ότι δεν σταμάτησες επειδή γνώριζες την παράπλευρη σήμανση δεν ελαφρύνει αλλά αντιθέτος επιβαρρύνει σημαντικά την θέση σου'.......Τελικά το Impreza χρεώθηκε μόνο ένα πρόστιμο για το απογορευτικό και ο δυστηχής φίλος μου τον πληρώνει μέχρι σήμερα και για πολύ ακόμη.Προσοχή παιδιά....
Δεν γίνεται να πέρναγε κανείς δλδ απο εκεί!
Έχεις δίκιο. Απροσεξία μου.
-
Εντάξει όπως και να έχει, μάλλον ο φίλος την έφαγε επιδή 'γείωσε' το στοπ
αν όντως πήγενε όντως γρήγορα καλώς τημωρήθηκε, αν όχι, αντε να αποδείξεις οτι δεν είσαι ελέφαντας, ειδικά εν έχει τίποτα μάρτυρες του τύπου, περασε με 200, πέρασε με τις πόρτες, πέρασε με σούζα, κλπ κλπ + την αυτοκινητηστική ασχετοσύνη που διέπει τους δικαστές (ειδικά τις γυναίκες) πιάς το αυγό και κούρευτο! -
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είνα ιγιατί είχε στοπ αφού δεν γίνεται να περάσει κα΄ποιος απο εκεί...εκτός αν παρανομήσει!
Ζώα ζώα ζώα [#2]