-
Ο χρήστης Sardanapalos έγραψε:
Αυτοι που κανανε τις κοντρες και περασανε μεσα απο την βαρκιζα χωρις αυριο ηταν κατι ταπερ και vti και ενα s2000 που δεν ηταν μαζι μας....... Ok....
Δεν ξερω να ξεχωριζω τα Ταπερ απο τα S2K....Επαναλαμβανω.
S2K, με 30ΧΑΩ, πηγαιναν ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ειχαν κλεισει 3 λωριδες στη παραλιακη και τα λεγαν εν κινειση....Δεν παιρνω ναρκωτικα και παραισθισιογωνα.
Περασα προσφατα απο επιτροπη ψυχιατρων.
Ξερω να ξεχωριζω τα 3θυρα απο τα καμπριο και Ταπερ απο τα S2K -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Φιλαρακι δεν πηγαιναμε με 30 στην παραλιακη και το ξερεις πολυ καλα και σιγουρα δεν γινεται να πας με 30, δεν ειμαστε και τοσο σταρχιδιστες για να του γραψουμε ολους και να πηγαινουμε με 1Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ.Απλα γουσταρεις να πεις την εξυπναδα σου και πεταξες ενα νουμερακι εντυπωσιακο των 30χλμ. Και κατι ακομα μην μας κανεις υποδειξης για σωστη οδηγηση με υπογραφη Κατεχακη ring και μελος του tfrc.
edit [kouk]πρόσεχε τι λες!
Ναι...
Αλλη δουλεια δεν ειχα να ασχολουμε.
Νεξτ ταϊμ πινακιδες και τηλ στη τροχαια να μαζεψουν τα φαντασματα που βγαζω απο το μυαλο μου.
Καλλες βολτες.Quiz.....
Χτες το βραδυ....
Τι εκανε ενα S2K με καρμπον καπο και εξατμησεις τιτανιου στο πεταλο;;;;Θα σχολειασεις και τα ορθωγραφικα μου στο τοπικ αυτο;
Ένα ρητό θα σου πω και το τελειώνω εδώ την ρουφιανια πολλοί αγάπησαν , τον ρουφιανο κανεις.
Έχεις p.m. -
Ο χρήστης Hector έγραψε:
Ε Τιμο το s2k κατα 99% το εχουν ποζεραδες που κυκλοφορουν
με 30km/h στην παραλια ανοιχτοι(γι'αυτο και τα ξυλωνα εγω τοτε).
Μην κοιτας εσενα που εισαι 106ακιας και τα πας ολα ταπα,
εχεις δει πολλα rx8 να πανε οπως παω εγω του αδερφου μου???Και οσο για εσας του s2k club που κλεισατε το δρομο(με οσα km/h και να εισασταν)πραγματικα ειναι πολυ ηλιθια ενεργεια και κοφτε το.
Να κατσετε διπλα διπλα....για να πατησετε ταπα γκαζι ομως.Στην παραλια κι εγω το παω περιπου ετσι οπως λες., ισως οχι με 30 αλλα με κατι παραπανω. Σιγα μην καθομαι να κανω αηδιες μεσα στην κινηση με αυτοκινητο αξιας 30.000€ (μεταχειρισμενο...). Ουτως ή αλλως στην παραλιακη δεν τρεχω ουτε με το 106, ουτε με τιποτα. Υπαρχουν καλυτερα μερη για παιχνιδι. Και δεν με νοιαζει να με ξηλωνουν και τα Atos...!
-
Υπάρχει άρθρο στον κώδικα που να λέει ότι αν 3 αμάξια κλείνουν τις αντίστοιχες 3 λωρίδες, αν τους τρακάρεις από πίσω φταίνε αυτοί;
Κάτι τέτοιο άκουσα... -
Καλα κανω και σε λεω γαμπρο....παλιογαμπρε
-
Taurus διαβασε παραπανω post τι εγραψα γι αυτη την περιπτωση.Ακρως επικινδυνο και συμφωνω 1000% και εγραψα οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ.
Επρεπε να ειχα κρατησει την αποδειξη για τα σουβλακια απο τον ζαχο και να την σκαναρω τι αλλο να πωΡε φίλε, διάβασε και εσύ τι γράφω. Είπα ότι το τάδε s2000 με την τάδε πινακίδα μπλα-μπλα-μπλα...? Είπα ΖΩΑ τα μέλη ενός κλαμπ 'σχιστομάτηδων' μπλα-μπλα-μπλα... που πήγαιναν τάπα στη Βάρκιζα. Αφού δεν είσαι μέλος του κλαμπ και αφού δεν ήσουν εσύ, γιατί παρεξηγείσαι? Νόμιζα ότι μίλησες σαν μέλος του κλαμπ στην αρχή. Εφόσον όμως δεν ήσουν εσύ, πάει, έληξε. Οτι είναι ζώα όμως, αναμφισβήτητο...
-
Φιλαρακι δεν πηγαιναμε με 30 στην παραλιακη και το ξερεις πολυ καλα και σιγουρα δεν γινεται να πας με 30, δεν ειμαστε και τοσο σταρχιδιστες για να του γραψουμε ολους και να πηγαινουμε με 1Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ.Απλα γουσταρεις να πεις την εξυπναδα σου και πεταξες ενα νουμερακι εντυπωσιακο των 30χλμ. Και κατι ακομα μην μας κανεις υποδειξης για σωστη οδηγηση με υπογραφη Κατεχακη ring και μελος του tfrc.Δηλαδή αν πηγαίνατε με 70χ.α.ώ. και 3η ταχύτητα δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν ενοχλούσατε κανέναν, ήσασταν νόμιμοι, κτλ.
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Υπάρχει άρθρο στον κώδικα που να λέει ότι αν 3 αμάξια κλείνουν τις αντίστοιχες 3 λωρίδες, αν τους τρακάρεις από πίσω φταίνε αυτοί;
Κάτι τέτοιο άκουσα...Ισως οχι, αλλα νομιζω οτι εφοσον παρανομουν οδηγωντας με αυτον τον τροπο, ισως το δικαστηριο εκδικασει συνυπαιτιοτητα.
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Κάτι τέτοιο άκουσα...Οχι, δεν το λεει πουθενα αλλα αν εχεις μαρτυρες και καλο δικιγορο, ισχυριζεσαι οτι:
Ενω πηγαιναν παραλληλα και τα λεγαν με 30-40χαω, ηρθες και αρχησες τις κορνες και τα φωτα και ο μπροστινος τσαρουχωσε τα φρενα. -
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Καλα κανω και σε λεω γαμπρο....παλιογαμπρε -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Κάτι τέτοιο άκουσα...Οχι, δεν το λεει πουθενα αλλα αν εχεις μαρτυρες και καλο δικιγορο, ισχυριζεσαι οτι:
Ενω πηγαιναν παραλληλα και τα λεγαν με 30-40χαω, ηρθες και αρχησες τις κορνες και τα φωτα και ο μπροστινος τσαρουχωσε τα φρενα.Τσαμπα θα πανε τα λεφτα για τον δικηγορο
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ενω πηγαιναν παραλληλα και τα λεγαν με 30-40χαω, ηρθες και αρχησες τις κορνες και τα φωτα και ο μπροστινος τσαρουχωσε τα φρενα.Τσαμπα θα πανε τα λεφτα για τον δικηγορο
Νομικη προστασεια.....
Οποτε....
Τσαμπα ο δικηγορος -
ετσι οπως εγινε η περιγραφη του σκηνικου εν μερη μπορει να ενταχθει στην παρακωλυση δημοσιων συγκοινωνιων (δεν βαζω το χερι μου στην φωτιά)
-
Φιλαρακι δεν πηγαιναμε με 30 στην παραλιακη και το ξερεις πολυ καλα και σιγουρα δεν γινεται να πας με 30, δεν ειμαστε και τοσο σταρχιδιστες για να του γραψουμε ολους και να πηγαινουμε με 1Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ.Απλα γουσταρεις να πεις την εξυπναδα σου και πεταξες ενα νουμερακι εντυπωσιακο των 30χλμ. Και κατι ακομα μην μας κανεις υποδειξης για σωστη οδηγηση με υπογραφη Κατεχακη ring και μελος του tfrc.edit [kouk]πρόσεχε τι λες!
Ναι...
Αλλη δουλεια δεν ειχα να ασχολουμε.
Νεξτ ταϊμ πινακιδες και τηλ στη τροχαια να μαζεψουν τα φαντασματα που βγαζω απο το μυαλο μου.
Καλλες βολτες.Quiz 1
Χτες το βραδυ....
Τι εκανε ενα S2K με καρμπον καπο και εξατμησεις τιτανιου στο πεταλο;;;;Quiz 2
Θα σχολειασεις και τα ορθωγραφικα μου στο τοπικ αυτο;Quiz 3
Που αναφερθηκε οτι ειμαι μελος του TFRC;;;
Δεν υπαρχει πλεον TFRCQuiz 4
Που εκανα υποδειξεις για σωστη οδιγηση;Quiz 5
Τι θα παθουν τα S2K, Saxo, 106, Lamborghini, McLaren ή οτιδηποτε αλλο την επωμενη φορα που θα τα πετυχω σε 'παραταξη';Quiz 6
Ρουφιανος καποιος που κανει καταγγελεια για ζωα που κλεινουν τον δρομο χωρις λογο;Quiz 7
Τι εχει η Κατεχακη;;;;Ωραιες υποδειξεις μας κανεις εσυ μελος του S2K Club.
Να μη ρουφιανευουμε επικινδυνους οδιγους και να τους αφηνουμε να παιρνουν το κοσμο στο λαιμο τους..... -
Τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει ένα είδος 'ΖΩΟΥ' που αυξάνει με γοργούς ρυθμούς:πρόκειται για τα 'ευγενικά' ζώα και εντοπίζονται σε διασταυρώσεις με STOP συνήθως.Κύριο γνώρισμά τους ότι -όπως κάθε ζώο που σέβεται τον εαυτό του- περνάνε τα STOP χωρίς να κοιτάξουν αν έρχεται άλλος.Η διαφορά είναι ότι μόλις αυτός ο 'άλλος' φρενάρει,κορνάρει,κλπ τα ζώα γυρίζουν προς το μέρος του,κοιτάνε με ύφος 'ωχ,την έκανα,συγνώμη (!!!)'
και με ένα συγκαταβατικό χαμόγελο αποδοχής της βλακείας τους σηκώνουν και το χέρι για να δώσουν έμφαση προφανώς στο ότι λυπούνται για ό,τι συνέβη.Φυσικά μετά από 10΄ ξαναεπαληθεύουν τον χαρακτηρισμό ΖΩΟ επαναλαμβάνοντας την τυπική συμπεριφορά του είδους τους.
Μάλιστα κύριοι:ο Δαρβίνος τελικά είχε δίκιο!! Εξελίσσονται τα ΖΩΑ και γίνονται ευγενικά (φαίνεται κατάλαβαν τελικά ότι μόνο έτσι θα γλυτώσουν το βρωμόξυλο από τους υπόλοιπους ) -
Εγω αντιμετοπιζω αλλα ζωα.
Που ψωνιζουν απαγορευτικα απο το Πρακτικερ και τα καρφωνουν απο δω κ απο κει.
Εχω βαρεθει αυτη τι κατασταση!
Τι μπορω να κανω;;;; -
Αν θελετε να δειτε πραγματικα τι σημαινει ζωα καβαληστε ενα μηχανακι.Γιατι εκει πλεον δεν μιλαμε για λαμαρινες και ασφαλιστικες μιλαμε για την ιδια σου την ζωη.Το stop οταν το παραβιασε μια καλη κυρια και εγω βρεθηκα σε χρονο ρεκορ στην ασφαλτο σε σταση ηλιοθεραπειας δεν συγκρινετε με τιποτα αλλο.
Γι αυτο και πλεον υπολογιζουμε οχι μονο τα λαθοι τα δικα μας αλλα και των αλλων αλλιως θα βλεπουμε τα ραδικια αναποδα.
Οσο για τα ζωα, τα πραγματικα ζωα ειναι αυτα που εκεινη την ωρα δεν ξερουν οτι κανουν την βλακια και νομιζουν οτι ειναι σωστοι.
Προσφατο πριν λιγες μερες ειμαι στην βουλιαγμενης στην αριστερη λωριδα και ενα matrix να εχει πιασει την αριστερη και την μεσαια και πηγαινει κυριος.Αφου εκανα υπομονη χωρις αποτελεσμα αποφασισα να του παιξω φωτα και βεβαια αυτος επιασε την αριστερη.Αδιαφορος περναω απο δεξια (στην μεσαια) και βλεπω με την ακρη του ματιου ενα ωραιο φασκελο ολο δικο μου.Το κουφο.... το φασκελο δεν ηρθε απο τον οδηγο αλλα απο την γκομενα του.Βεβαια εκοψα για να του εξηγησω οτι το πουτα...ακι που εχει διπλα του καλο θα ηταν να το μαζευε γιατι αμα εκανε δεξια για να ζητησει και τα ρεστα (που προσεβαλα το μπαζο που ειχε διπλα του) δεν θα βαραγα αυτην αλλα αυτον. -
Αν θελετε να δειτε πραγματικα τι σημαινει ζωα καβαληστε ενα μηχανακι.Γιατι εκει πλεον δεν μιλαμε για λαμαρινες και ασφαλιστικες μιλαμε για την ιδια σου την ζωη.Το stop οταν το παραβιασε μια καλη κυρια και εγω βρεθηκα σε χρονο ρεκορ στην ασφαλτο σε σταση ηλιοθεραπειας δεν συγκρινετε με τιποτα αλλο.
Γι αυτο και πλεον υπολογιζουμε οχι μονο τα λαθοι τα δικα μας αλλα και των αλλων αλλιως θα βλεπουμε τα ραδικια αναποδα.
Οσο για τα ζωα, τα πραγματικα ζωα ειναι αυτα που εκεινη την ωρα δεν ξερουν οτι κανουν την βλακια και νομιζουν οτι ειναι σωστοι.
Προσφατο πριν λιγες μερες ειμαι στην βουλιαγμενης στην αριστερη λωριδα και ενα matrix να εχει πιασει την αριστερη και την μεσαια και πηγαινει κυριος.Αφου εκανα υπομονη χωρις αποτελεσμα αποφασισα να του παιξω φωτα και βεβαια αυτος επιασε την αριστερη.Αδιαφορος περναω απο δεξια (στην μεσαια) και βλεπω με την ακρη του ματιου ενα ωραιο φασκελο ολο δικο μου.Το κουφο.... το φασκελο δεν ηρθε απο τον οδηγο αλλα απο την γκομενα του.Βεβαια εκοψα για να του εξηγησω οτι το πουτα...ακι που εχει διπλα του καλο θα ηταν να το μαζευε γιατι αμα εκανε δεξια για να ζητησει και τα ρεστα (που προσεβαλα το μπαζο που ειχε διπλα του) δεν θα βαραγα αυτην αλλα αυτον.Ενας απο τους λογους που τους τελευταιους 6 μηνες ολο σκεφτομαι να παρω μιχανη κ ολου το ξανασκεφτωμαι.....
Εδω με τις λαμαρινες δεν καταφερνω να μεινω 6 μηνες χωρις συνεργειο....
Με την μιχανη τι θα γινει;;; -
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΡΝΑΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥΣ..... ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ......
-
Μεγάλα ζώα τα κ@λ@π@ιδ@ με τα πειραγμένα μηχανάκια χθες το βράδυ στον Κηφισό στη γέφυρα του ΣΕΦ. Εκτός από τα συνηθισμένα (όλα δικάβαλο χωρίς κράνος, εξατμίσεις που τρυπάνε τύμπανα, κτλ) ΚΑΝΕΝΑ δεν είχε πίσω φως!
Έτυχε ή είναι κάποιου είδους 'μαγκιά'; Δεν μπορώ να καταλάβω
Ζώα ζώα ζώα [#2]