-
Από τις βαλβίδες.
-
Εμένα μου έκλεψαν 2 μεταλλικές τάπες από το accent αλλά τις αντικατέστησαν με πλαστικές.
-
αυτό ΄λέμε, εμένα μέχρι τώρα 8 τάπες.
Θα τον μαμίσω..... και έναν υαλοκαθαριστήρα παλιά.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Από τις βαλβίδες.του αερα στα λαστιχα ε?
-
Ναι. Αστα να πάνε...παλιότερα έπαιρναν και τα σήματα...
-
μη τους βάζεις ιδέες..... Το κόκκινο Η μου είναι περιζήτητο
-
Ε δεν είναι το ίδιο. Της ΒΜW με ενα ισιο κατσαβίδι βγαίνει σε 2 δευτερα
-
με μαμησες....
Δηλαδή θα μου χαλάσουν και τη μάσκα?
-
Δεν νομίζω να έχω περάσει για κλέφτης σημάτων
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Δεν νομίζω να έχω περάσει για κλέφτης σημάτωνόχι προς Θεού αλλά άμα δώ πουθενα κοντά το θαλασσί σου αμαξάκι θα αλλάξω μέρος....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
όχι προς Θεού αλλά άμα δώ πουθενα κοντά το θαλασσί σου αμαξάκι θα αλλάξω μέρος....
θα φοβηθείς μην περάσει απο πάνω απο κανενα ταπερ;
-
Στην Κάρπου (Ν. Κόσμος), μεσημεράκι, στη ροή της κίνησης, παπάκι τρικάβαλο και βάλε:
Οδηγός ευτραφής μπροστά, στη μέση πιτσιρίκι 5-6 ετών, πίσω γυναίκα κάποιων κιλών με μαντήλα. Όλοι χωρίς κράνος βεβαίως. Το χειρότερο: Μεταξύ του παιδιού και της γυναίκας είχαν ένα ποδήλατο μεγέθους ΒΜΧ, ανάποδα και εγκάρσια!!
Κάποιοι αισθάνονται πολύ σίγουροι... ή δεν αισθάνονται τίποτα -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
όχι προς Θεού αλλά άμα δώ πουθενα κοντά το θαλασσί σου αμαξάκι θα αλλάξω μέρος....
θα φοβηθείς μην περάσει απο πάνω απο κανενα ταπερ;
λίγο το ΄χεις?... ντιουκς!!!!!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εμένα μου έκλεψαν 2 μεταλλικές τάπες από το accent αλλά τις αντικατέστησαν με πλαστικές.Παίζει να ήταν κάνας γιός μου. Όλα κι όλα, παίρνουμε τις τάπες αλλά να μην κάνουμε και ζημιά στ' αμάξι.
Έχουν ολόκληρη συλλογή! Και ανταλλάσσουν κομμάτια, τις έχουν χωρίσει ανά χρώμα και θυμούνται από τι αυτοκίνητο τις έχουν βγάλει.
Τους προειδοποίησα, αν φάνε κάνα βρωμόξυλο να μην έλθουν για παρηγοριά...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Εμένα μου έκλεψαν 2 μεταλλικές τάπες από το accent αλλά τις αντικατέστησαν με πλαστικές.
Παίζει να ήταν κάνας γιός μου. Όλα κι όλα, παίρνουμε τις τάπες αλλά να μην κάνουμε και ζημιά στ' αμάξι.
Έχουν ολόκληρη συλλογή! Και ανταλλάσσουν κομμάτια, τις έχουν χωρίσει ανά χρώμα και θυμούνται από τι αυτοκίνητο τις έχουν βγάλει.
Ό γιός σου πήρε το Λεωφορεία.... Πηγε Αθηνα,.... εβγαλε τις τάπες μου και ξαναήρθε στην Ηλεία?
-
ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ !!!
-
Εμενα μου ειχαν κλεψει απο τη μηχανη τα αυτοκολητα απο τη Σιενα και τη Φλωρεντια....
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ !!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ !!!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Παίζει να ήταν κάνας γιός μου. Όλα κι όλα, παίρνουμε τις τάπες αλλά να μην κάνουμε και ζημιά στ' αμάξι.
Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται ότι εσύ θα έπρεπε να τους ρίξεις κανά βρωμόξυλο;
Συγγνώμη δηλαδή που επεμβαίνω στα οικογενειακά σου αλλά το να το ξέρεις και να το αφήνεις να συνεχίζεται το βρίσκω απαράδεκτο. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ !!!Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται ότι εσύ θα έπρεπε να τους ρίξεις κανά βρωμόξυλο;
Συγγνώμη δηλαδή που επεμβαίνω στα οικογενειακά σου αλλά το να το ξέρεις και να το αφήνεις να συνεχίζεται το βρίσκω απαράδεκτο.Για πες, προτείνεις να τα χτυπήσω με ζώνη, να τους χώσω τπτ χαστούκια, να τους σπάσω κάνα χέρι; Και λες ότι μετά από αυτό θα σταματήσουν; Και να πω να κάνουν το ίδιο όλοι οι γονείς; Τους έχω εξηγήσει πάρα πολλές φορές τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουν, σίγουρα βάζουν πλαστικές τάπες απ' όπου βγάζουν τις 'καλές', αλλά βλέπεις τους αρέσουν τα αυτοκίνητα και το μόνο που μπορούν ν' αποκτήσουν για την ώρα από αυτά είναι οι τάπες. Τους αγοράζω απ' όπου βρω ωραίες, αλλά όσες κλέβουν είναι στο μυαλό τους συνδεμένες με τ' αυτοκίνητο που τις φορούσε! Ελπίζω βέβαια μεγαλώνοντας να μη βρίσκω στο σπίτι ζαντολάστιχα...
Να σου πω και κάτι άλλο; Προτιμώ τα πίτσι που ζαχαρώνουν τάπες από ωραία αυτοκίνητα, παρά εκείνα που τα χαρακώνουν με κλειδιά.Ό γιός σου πήρε το Λεωφορεία.... Πηγε Αθηνα,.... εβγαλε τις τάπες μου και ξαναήρθε στην Ηλεία?
Για πες πότε έγινε και που, ανεβαίνουμε συχνά Αθήνα.
Πλάκα κάνω, εντάξει;
Ζώα ζώα ζώα [#2]