-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Εχω έναν γειτονα (μέγα ζώο) που συνεχεια φωνάζει να μην παρκαρουμε εξω από το σπίτι του επειδη εκει (λεει) ειναι θεση μπροστα απο το σπίτι του για το αυτοκινητο του! (ουτε ταμπελα παρκινγκ φυσικα ουτετιποτα, ουτε καν μπροστα στην πορτα, μιλαμε για το δρομο μπροστα απο το φραχτη του) Εχουμε μαλωσει απειρες φορες αλλά μιας και εμεις εχουμε παρκινγκ στο σπίτι εχω πάψει να ασχολουμαι με τον θρασυτατο κυριο..
Αλλά προχτες είχε έρθει η ξαδερφη μου και μη βρισκοντας καπου αλλου να το αφησει και θεωρωντας κανονικη θεση παρκινγκ εκεινη (οπως και είναι δηλαδη) το αφησε εκει. Οταν βγηκε για να γυρισει σπιτι της κατα τη 1 το πρωι βρηκε το δεξι καθρεφτη βγαλμενο και πεταμενο κατω καθως και τους υαλοκαθαριστηρες σηκωμενους από το τζάμι!! Ειμαι 1000% σιγουρη οτι το κανε αυτος! Ακομα και αν ο καθρεφτης ήταν ατυχημα, οι υαλοκαθαριστηρες με πειθουν απόλυτα..η ζημια φυσικα δεν ειναι και τιποτα το φοβερο, αλλά υπαρχει κάτι που να μπορω να κανω για να σταματησει το ζωο να φερεται σαν τραμπουκος της περιοχης? Πως θα αποδειξω οτι ειναι αυτος υπευθυνος για τις ζημιες?
Απο την άλλη οταν προκειται για μια μικροζημια (του τυπου ενας καθρεφτης) κανενας δεν καθεται να ασχοληθει με τον τυπο...
Χωρίς μάρτυρα(ες) δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα για αυτές τις ζημιές.
Οι λύσεις είναι δύο:
Νόμιμη Κάνεις ότι και ο cmarin(;) σε αντίστοιχει περίπτωση: τοποθέτηση κάμερας στο μπαλκόνι και παρκάρισμα στην επίμαχη θέση.
Παράνομη Ανταπόδωση με ζημιά σε κάποια περιουσία του. Απλά άσε να περάσει κάποιος καιρός ώστε να μη σας υποπτευθεί και αρχίσετε να κάνετε ζημιές ο ένας στον άλλο.Βρες ένα χρεπι και βάλτο μπροστά από το σπίτι του, μέχρι να έρθει ο δήμος να το μαζέψει θα περάσει καιρός, φυσικά έτσι χάνετε μια θέση parking αλλά δείχνεις στο ζώο ότι δεν του ανήκει ο δρόμος μπροστά από το σπίτι του, έχω και εγώ ένα τέτοιο ζώο γείτονα που πιστεύει ότι μαζί με το σπίτι αγόρασε και τον δρόμο μπροστά από αυτό.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αν κερνάς καφέ, έρχομαι με το εταιρικό και κάμερα αλά cmarinΕ, ρε γαμώτο είναι 500 χιλιόμετρα...θα ήθελα πολύ να το δω αυτό!
-
Ο χρήστης epicouros έγραψε:
Βρες ένα χρεπι και βάλτο μπροστά από το σπίτι του, μέχρι να έρθει ο δήμος να το μαζέψει θα περάσει καιρός, φυσικά έτσι χάνετε μια θέση parking αλλά δείχνεις στο ζώο ότι δεν του ανήκει ο δρόμος μπροστά από το σπίτι του, έχω και εγώ ένα τέτοιο ζώο γείτονα που πιστεύει ότι μαζί με το σπίτι αγόρασε και τον δρόμο μπροστά από αυτό.Γι αυτο μου αρεσει αυτο το forum,*ρεαλιστικες *και *απλες *λύσεις
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
αν κερνάς καφέ, έρχομαι με το εταιρικό και κάμερα αλά cmarin
Ε, ρε γαμώτο είναι 500 χιλιόμετρα...θα ήθελα πολύ να το δω αυτό!
ευκαιρία για νέα μέτρηση κατανάλωσης
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Του μ@λ@κα που διπλοπαρκαρει την Cayenne έξω από συνοικιακό supermarket, ενώ κυριολεκτικά 10 μέτρα παραδίπλα υπάρχει parking που έχει πάντα ελεύθερες θέσεις, αν του βάλεις όλη τη πλευρά μέσα με το χρέπι σου καθώς περνάς δίπλα, ή του δείξεις πόσα χιλιοστά επίσρτρωση είναι το χρώμα του μέχρι τη λαμαρίνα, κατά μήκος του αυτοκινήτου του, θα φταις;Ε.Ε.Π. Αυτό με τους γέρους και την αντίληψή τους για το πεζοδρόμιο μπροστά στο σπίτι/πολυκατοικία τους είναι απίστευτο. Και μετά αυτοί οι άνθρωποι γκρινιάζουν πόσο αγενείς είναι 'οι νέοι'...
χτες κολλησα ενα 'γαιδουρακι'* σε εναν που στο υπογειο παρκινγκ το ΑΒ Καστελλας, ειχε βαλει το ρημαδι του ΑΚΡΙΒΩΣ εκει που εκλεινε ΟΛΟ το παρκινγκ, 2 υπογειοι οροφοι αυτοκινητα δεν μπορουσαν να βγουν να πανε σπιτι τους. Βγαλε και εσυ φωτοτυπιες και κολλα ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ απο ενα.
*ας του εξηγησει καποιος τι ειναι το 'γαιδουρακι'...
-
Αναρρωτιέμαι πόσες φορές έχω 'τρακάρει' στο δρόμο τον kacey.
-
Το πιο καλό είναι να κάνει κάποιος ανακατασκευή στο σπίτι του, και να βάλει τον κάδο (αυτόν τον τεράστιο) ακριβώς μπροστά στο σπίτι του!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
ΖΩΑ τα μέλη ενός κλαμπ 'σχιστομάτηδων' ιδιοκτητών αυτοκινήτου που χτες περναγαν μέσα από τη Βάρκιζα, σε κατοικημένη περιοχή και ώρα που δεν ήταν και άδειοι οι δρόμοι με όσα, σπινάροντας, και κάνοντας κόντρες.
Και μετά λέτε γιατί σας κυνηγάνε οι μπάτσοι, ΖΩΑ!
Ωραια βραδια.....
Ενα ματσο S2000 ηταν....
Να κλεινουν 3 λωριδες και να τα λενε εν κινησει....
Κοντεψα να αγορασω 5-6 απο δαυτα....
Μεχρι που καταλαβαν οτι
ΔΕΝ ΦΡΕΝΑΡΩ ΓΙΑ ΤΑ *ΖΩΑ
*Διποδα.....
Φιλε μου αμα θελεις να το παμε και τυπικα κανενα προβλημα.Πηγαιναμε με το οριο ταχυτητας οποτε μαλον εσυ εισαι το ζωο που για να λες οτι θα αγοραζες 5-6 παει να πει οτι ερχοσουνα ταπα στην παραλιακη η οπου αλλου μας πετυχες. Οσο για την βαρκιζα δεν ηταν η παρεα με τα S γιατι ητανε στον Ζαχο και καταπινανε πιτογυρα.Αυτοι που κανανε τις κοντρες και περασανε μεσα απο την βαρκιζα χωρις αυριο ηταν κατι ταπερ και vti και ενα s2000 που δεν ηταν μαζι μας.
Ελπιζω σε περιπτωση αγορας σου 5-6 αυτοκινητων να διαθετεις τα φραγκα εσυ η η ασφαλιστικη να τα πληρωσεις μετα και δεν εχω καταλαβει ακομα πως μας εδωσες να καταλαβουμε οτι εσυ δεν φρεναρεις για τα ζωα.Μπραβο ρε μαγκα αφρεναριστε. -
Παίδες, παρακαλώ τα προσωπικά με πμ ή εκτός φόρουμ. Eυχαριστούμε.
[mod]
-
Ο χρήστης Sardanapalos έγραψε:
Ωραια βραδια.....
Ενα ματσο S2000 ηταν....
Να κλεινουν 3 λωριδες και να τα λενε εν κινησει....
Κοντεψα να αγορασω 5-6 απο δαυτα....
Μεχρι που καταλαβαν οτι
ΔΕΝ ΦΡΕΝΑΡΩ ΓΙΑ ΤΑ *ΖΩΑ
*Διποδα.....
Φιλε μου αμα θελεις να το παμε και τυπικα κανενα προβλημα.Πηγαιναμε με το οριο ταχυτητας οποτε μαλον εσυ εισαι το ζωο που για να λες οτι θα αγοραζες 5-6 παει να πει οτι ερχοσουνα ταπα στην παραλιακη η οπου αλλου μας πετυχες. Οσο για την βαρκιζα δεν ηταν η παρεα με τα S γιατι ητανε στον Ζαχο και καταπινανε πιτογυρα.Αυτοι που κανανε τις κοντρες και περασανε μεσα απο την βαρκιζα χωρις αυριο ηταν κατι ταπερ και vti και ενα s2000 που δεν ηταν μαζι μας.
Ελπιζω σε περιπτωση αγορας σου 5-6 αυτοκινητων να διαθετεις τα φραγκα εσυ η η ασφαλιστικη να τα πληρωσεις μετα και δεν εχω καταλαβει ακομα πως μας εδωσες να καταλαβουμε οτι εσυ δεν φρεναρεις για τα ζωα.Μπραβο ρε μαγκα αφρεναριστε.Aν εισαι ενας απο τα ΖΩΑ που πηγαιναν ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ στην Παραλιακη με 30ΧΑΩ και εκλειναν 3 απο τις.....3 λωριδες κυκλωφοριας για να τα πουν, τοτε θα ειδες ενα Opel με κορνες και φωτα να ερχεται με την WARP Speed των 90 ΧΑΩ...
Οσο για την αγορα των 5-6.
Και λεφτα εχω να παρω 5-6 S2000 -αν ηθελα να τα πεταξω, θα τα κανα γαρδενιες σε καμια πιστα αντι για RICE-2 μαρτυρες που να διλωσουν οτι εισασταν παραλληλα και κλεινατε τον δρομο και κανενα δικαστηριο δεν θα με υποχρεωσει να πληρωσω τιποτα.
Ασε που θα καλυψετε τις ζημιες στο δικο μου αμαξι γιατι ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ.
Διαβασε τον Κ.Ο.Κ.
Θα σου λυσει πολλες απορριες. -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εχω έναν γειτονα (μέγα ζώο) που συνεχεια φωνάζει να μην παρκαρουμε εξω από το σπίτι του επειδη εκει (λεει) ειναι θεση μπροστα απο το σπίτι του για το αυτοκινητο του! (ουτε ταμπελα παρκινγκ φυσικα ουτετιποτα, ουτε καν μπροστα στην πορτα, μιλαμε για το δρομο μπροστα απο το φραχτη του) Εχουμε μαλωσει απειρες φορες αλλά μιας και εμεις εχουμε παρκινγκ στο σπίτι εχω πάψει να ασχολουμαι με τον θρασυτατο κυριο..Αλλά προχτες είχε έρθει η ξαδερφη μου και μη βρισκοντας καπου αλλου να το αφησει και θεωρωντας κανονικη θεση παρκινγκ εκεινη (οπως και είναι δηλαδη) το αφησε εκει. Οταν βγηκε για να γυρισει σπιτι της κατα τη 1 το πρωι βρηκε το δεξι καθρεφτη βγαλμενο και πεταμενο κατω καθως και τους υαλοκαθαριστηρες σηκωμενους από το τζάμι!! Ειμαι 1000% σιγουρη οτι το κανε αυτος! Ακομα και αν ο καθρεφτης ήταν ατυχημα, οι υαλοκαθαριστηρες με πειθουν απόλυτα..η ζημια φυσικα δεν ειναι και τιποτα το φοβερο, αλλά υπαρχει κάτι που να μπορω να κανω για να σταματησει το ζωο να φερεται σαν τραμπουκος της περιοχης? Πως θα αποδειξω οτι ειναι αυτος υπευθυνος για τις ζημιες?
Απο την άλλη οταν προκειται για μια μικροζημια (του τυπου ενας καθρεφτης) κανενας δεν καθεται να ασχοληθει με τον τυπο...
Τον αφηνεις να παρκαρει το μπουρουχι του, τηλεφωνο σε μενα και θα φροντισω να φανει σαν ατιχυμα......
-
Φιλαρακι δεν πηγαιναμε με 30 στην παραλιακη και το ξερεις πολυ καλα και σιγουρα δεν γινεται να πας με 30, δεν ειμαστε και τοσο σταρχιδιστες για να του γραψουμε ολους και να πηγαινουμε με 1Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ.Απλα γουσταρεις να πεις την εξυπναδα σου και πεταξες ενα νουμερακι εντυπωσιακο των 30χλμ. Και κατι ακομα μην μας κανεις υποδειξης για σωστη οδηγηση με υπογραφη Κατεχακη ring και μελος του tfrc.
edit [kouk]πρόσεχε τι λες!
-
σιγα μην σου πεσουν τα @@@@ απο το βαρος!!!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Οσο για την αγορα των 5-6.
Και λεφτα εχω να παρω 5-6 S2000 -αν ηθελα να τα πεταξω, θα τα κανα γαρδενιες σε καμια πιστα αντι για RICE-Δηλαδη για σενα το S2000 ειναι Rice ... ?
-
ΡΕ ΣΕΙΣ!!!Τα προσωπικα σας με pm!!!!
-
Ασχετως με το ποσα πηγαινε ο καθενας παντως, το να πηγαινουν 2 ή 3 αυτοκινητα παραλληλα και να κλεινουν το δρομο (ακομα κι αν πηγαινουν με το οριο) ειναι παρανομο συμφωνα με τον ΚΟΚ. Και φυσικα δεν ειναι καθολου συμφωνο με καθε λογικη σωστης συμπεριφορας στο δρομο...
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Δηλαδη για σενα το S2000 ειναι Rice ... ?
Condoleesa ?
-
Πάντως κι εγώ τα παίρνω κρανίο όταν βλέπω στην 'περιοχή' μερικούς να έχουν κλείσει όλες τις λωρίδες ή τη μεσαία και την αριστερή.
Λες και αν ανοίξουν επειδή 'τσαντίστηκαν' από τις κόρνες και τα φώτα, δεν θα τους φτάσεις. Νομίζουν πως έχουνε κανένα διαστημόπλοιο...
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Δηλαδη για σενα το S2000 ειναι Rice ... ?
Condoleesa ?
Πιθανον ....
Εχω ακουσει κι αλλο κουφο σχετικα προσφατα, οτι το S2000 ειναι γυναικειο αυτοκινητο. Με προβληματιζει.... οχι για το αυτοκινητο ομως, για το νοητικο επιπεδο αυτων που τα λενε ...!! -
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Πάντως κι εγώ τα παίρνω κρανίο όταν βλέπω στην 'περιοχή' μερικούς να έχουν κλείσει όλες τις λωρίδες ή τη μεσαία και την αριστερή.Λες και αν ανοίξουν επειδή 'τσαντίστηκαν' από τις κόρνες και τα φώτα, δεν θα τους φτάσεις. Νομίζουν πως έχουνε κανένα διαστημόπλοιο...
Νασο το ξερεις πολυ καλα οτι εσυ ολο και καποια τρυπα θα βρεις να σφηνωθεις
Ζώα ζώα ζώα [#2]