-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Με τον βασικό συν κάποια έξοδα για το μηχανάκι (που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι δικό τους)...- τα tips.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Με τον βασικό συν κάποια έξοδα για το μηχανάκι (που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι δικό τους)...
- τα tips.
Οχι στις ταχυμεταφορές Δημήτρη.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Με τον βασικό συν κάποια έξοδα για το μηχανάκι (που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι δικό τους)...
- τα tips.
Οχι στις ταχυμεταφορές Δημήτρη.
Για τους πιτσερμεν έλεγα..
Αλήθεια, στις ταχυμεταφορές, όποτε υπάρχει tip, ποιος το παίρνει?
-
Δεν υπάρχει tip. Αν υπάρξει το παίρνει ο οδηγός...
-
Έχω γνωστό παιδί εδώ που δουλεύει μηχανάκι courier μεγάλης εταιρίας. 700
-
-
-
εγω δεν μπορω να καταλαβω με ποιο σκεπτικο βαζουν σε κινδυνο την ακεραιοτητα και τη ζωη τους για να φαω εγω σουβλακια. ειναι πολυ αδοξο τελος.
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
εγω δεν μπορω να καταλαβω με ποιο σκεπτικο βαζουν σε κινδυνο την ακεραιοτητα και τη ζωη τους για να φαω εγω σουβλακια. ειναι πολυ αδοξο τελος.1ον Δεν βρισκουν/δεν μπορουν να κανουν αλλη δουλεια
2ον Τα tips ειναι το κινητρο για την ταχυτητα -
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
εγω δεν μπορω να καταλαβω με ποιο σκεπτικο βαζουν σε κινδυνο την ακεραιοτητα και τη ζωη τους για να φαω εγω σουβλακια. ειναι πολυ αδοξο τελος.
1ον Δεν βρισκουν/δεν μπορουν να κανουν αλλη δουλεια
2ον Τα tips ειναι το κινητρο για την ταχυτητα3oν Τέλος? Ποιο τέλος? Οι τύποι είναι Χαϊλάντερ, ο χάρος δεν τους αγγίζει!
-
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
συνήθως οι σουβλακοπιτσοντελιβεράδες κάνουν τις περισσότερες μαλακίες γιατί τους πιέζουν να πάνε γρήγορα και ζεστά.
+και επειδη ειναι πιτσιρικαδες οι περισσοτεροι και επειδη ειναι απο συνοικιακα μαγαζια ειναι πολυ χυμα φαση
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
1ον Δεν βρισκουν/δεν μπορουν να κανουν αλλη δουλεια
2ον Τα tips ειναι το κινητρο για την ταχυτηταδεν τους κατηγορω που κανουν αυτη την δουλεια. αλοιμονο!
αλλα δεν καταλαβαινω γιατι να μην φορας κρανος?
γιατι να χωνεσαι πατημενος αναποδα σε στενο?
γιατι να περνας κοκκινα/στοπ? -
Σχολή οδηγών με παλιά bmw 520 (αυτό το μοντέλο που κυκλοφορεί έντονα σε άσπρο χρώμα...)
-
Έχω δει σχολή οδηγών με yaris t-sport,punto καγκουρεμένο,και τουρμπατο starlet
-
Seat Ibiza FR
-
Σχολή οδηγών με RX8, νομίζω Cosmo (δεν είμαι σίγουρος...)
Τι κερδίζω;
-
2 λίτρα λάδι!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]