-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Σκεφτείτε τι μπορεί να πάθει ο φουκαράς,αν έχει πει στη γυναίκα του ότι πάει π.χ στην Κόρινθο και βρεθεί στο δρόμο για Πύργο!Θα τον χωρίσει η γυναίκα του και θα του ζητάει διατροφή!!!!Δεν κάνουμε ποτέ τέτοιες λαλακίες εμείς εδώ.
Δε λέμε ποτέ στις γυναίκες μας που πάμε και πότε θα γυρίσουμε, εννοώ.
-
Αν σε απειλήσει ότι θα κοιμηθείς με τον...σκύλο το λες και το παραλές
Είμαι ελεύθερος...προς το παρών!!!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Και μετά άμα τη χτυπήσεις, άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφας...Γνωρίζω ένα τέτοιο περιστατικό στις δάφνες αυτής της ευθείας. Ο οδηγός έφαγε δύο χρόνια από τη ζωή του για να αποδείξει τα αυτονόητα. Ευτυχώς τα κατάφερε. Οι δρόμοι κάτω δεν είναι παίξε-γέλασε. Είναι δοκιμασία επιβίωσης.
ΟΚ υπερέβαλα. Οι δρόμοι σχεδόν παντού είναι μαύρα χάλια, απλά στο συγκεκριμένο δρόμο το διαπιστώνω πολύ συχνά.
-
Καλα τί παραπονιεστε. Εκει ηθελε να ξεκουραστει η γυναικα, εκει ξεκουραστηκε.
Ειναι ενα τρομερο σεναριο για ταινια τρομου που θα σπασει τα ταμεια. -
Μολις ανοιξε μπροστα μου (Κηφισο) μια McLaren-Mercedes SLR...
ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΓΧΥΖΕΙΣ...
ΥΓ Οντως ακουγεται σαν Spitfire που απογειωνεται...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μολις ανοιξε μπροστα μου (Κηφισο) μια McLaren-Mercedes SLR...ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΓΧΥΖΕΙΣ...
ΥΓ Οντως ακουγεται σαν Spitfire που απογειωνεται...
Είδα μία στη Βάρης Κορωπίου την Κυριακή μετά την έκθεση με γερμανικές πινακίδες παρκαρισμένη σε ένα στενό...
Είναι διαστημική...
_
-
-
Ένα βράδυ στην παραλία στη Νίκης πέρναει απο δίπλα μου ποδήλατο καγκουρεμένο και εξηγούμαι: Στη σχάρα είχε ένα μαγάφωνο που έπαιζε και έτριζε και επιπλέον είχε φως μπλε νεον
-
Ολοκαινουργιο Atos, με 20 χιλιομετρα, νοικιαστηκε σε Ολλανδο τουριστα ο οποιος αφου το 'βρηκε' μαλλον σε καμμια πετρα συνεχισε να οδηγει αμέριμνος, μεχρι που η μηχανη παρεδωσε πνευμα γιατι με το χτυπημα αρχισε να χανει λαδια απο κατω.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ολοκαινουργιο Atos, με 20 χιλιομετρα, νοικιαστηκε σε Ολλανδο τουριστα ο οποιος αφου το 'βρηκε' μαλλον σε καμμια πετρα συνεχισε να οδηγει αμέριμνος, μεχρι που η μηχανη παρεδωσε πνευμα γιατι με το χτυπημα αρχισε να χανει λαδια απο κατω.σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται; Σας αποζημιώνει ο dutch;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ολοκαινουργιο Atos, με 20 χιλιομετρα, νοικιαστηκε σε Ολλανδο τουριστα ο οποιος αφου το 'βρηκε' μαλλον σε καμμια πετρα συνεχισε να οδηγει αμέριμνος, μεχρι που η μηχανη παρεδωσε πνευμα γιατι με το χτυπημα αρχισε να χανει λαδια απο κατω.
σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται; Σας αποζημιώνει ο dutch;
Θα πληρωσει γιατι δεν ηθελε να παρει την 'εξτρα' ασφαλεια για τα ελαστικα και το κατω μερος του αυτοκιντηου. Ας προσεχε...
-
Θα πληρωσει γιατι δεν ηθελε να παρει την 'εξτρα' ασφαλεια για τα ελαστικα και το κατω μερος του αυτοκιντηου. Ας προσεχε...
το παραδέχτηκε;
κλασσικοί σκρούτζηδες δεν μου κάνει εντύπωση...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το παραδέχτηκε;
Τί να παραδεχτει; Καινουργιο αμαξι με μια τρυπαρα 4-5 εκατοστα διαμετρου απο κατω; Πιο καθαρη περιπτωση ευθυνης δεν υπαρχει.
Αλλα...λιγο Σκρουτζηδες που λες κι εσυ, λιγο 'εγω ειμαι οδηγαρα δεν μασαω' ...να τα αποτελεσματα. -
το παραδέχτηκε;
Τί να παραδεχτει; Καινουργιο αμαξι με μια τρυπαρα 4-5 εκατοστα διαμετρου απο κατω; Πιο καθαρη περιπτωση ευθυνης δεν υπαρχει.
Αλλα...λιγο Σκρουτζηδες που λες κι εσυ, λιγο 'εγω ειμαι οδηγαρα δεν μασαω' ...να τα αποτελεσματα.πάει για αλλαγή μοτέρ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το παραδέχτηκε;
Αλλα...λιγο Σκρουτζηδες που λες κι εσυ, λιγο 'εγω ειμαι οδηγαρα δεν μασαω' ...να τα αποτελεσματα.πάει για αλλαγή μοτέρ;
Δεν ξερω. Μπορει να 'ξεκολησει' μια μηχανη οταν εχει μεινει απο λαδια; Μαλλον οχι οποτε ο 'φιλος' μας θα πρεπει να πληρωσει αρκετα ευρω. Ακομα περιμενουμε το κοστολογιο απο την χιουνταϊ για να δουμε.
-
-
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Στο δρόμο για τα κάστρα...λίγο μετά την στροφή του νοσοκομείου Αγίος Δημήτριος...Ντάξει έχω δεί πολλούς να φεύγουν εκεί...αλλά αυτό μοιάζει με παρκάρισμα
Δλδ αυτός ο τύπος κατάφερε να βγει από τη προηγούμενη στροφή-'ορθή γωνία' και να έχει αρκετά χλμ για να καβαλήσει έτσι το τσιμέντο;
ΑΞΙΟΣ! -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Στο δρόμο για τα κάστρα...λίγο μετά την στροφή του νοσοκομείου Αγίος Δημήτριος...Ντάξει έχω δεί πολλούς να φεύγουν εκεί...αλλά αυτό μοιάζει με παρκάρισμαΑυτός δεν έφυγε, έκανε όπισθεν δεν είδε το γκρεμό και έπεσε.
+1
το να έφυγε σε εκείνο το σημείο (το οποίο είναι κ ανηφόρα) το θεωρώ τουλάχιστον αδύνατον!κάτι μου λέει όμως ότι η πέτρα στην ίσω ρόδα είναι γιατί πήγε να παρκάρει,του 'έπεσε' η μπροστά δεξιά ρόδα κ το παράτησε εκεί
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]