-
Χθες πρόσεξα ανέβασμα Κιφησσό, κάπου στο ύψος της Renault, ταμπέλα:
Χαλάνδρι ευθεία...
-
πρώτη φορά πέτυχες κίνηση κι είδες την ταμπέλα;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
πρώτη φορά πέτυχες κίνηση κι είδες την ταμπέλα;Την πέτυχα πάνω σε σφήνα από τέρμα αριστερά, τέρμα δεξιά και αριστερά πάλι...
-
Τι είναι αυτό; Στουπί;;;
-
Κάτι από ghost busters μου θυμίζει.
-
XAXAXAXA
Είναι ένα υλικό που απλά μειώνει τον θόρυβο που βγάζει η εξάτμιση.
Κάπως έτσι είναι και η δικιά μου τώρα που κόπηκε η μπούκα της…
Μοιάζει με πούπουλα.
Όταν το είχα πάει για σέρβις τώρα πριν μερικές μέρες, αστειευόμενος ρώτησα τον μηχανικό, με ποιο τρόπο στέλνει τις βλάβες, το κάθε εξάρτημα στον εγκέφαλο…φυσικά στο ίδιο κλήμα μου απάντησε και αυτός, λέγοντας μου με ταχυδρομικό περιστέρι.
Φυσικά δεν έχασα την πάσα και συνέχισα, λέγοντας του: ααα για αυτό σταμάτησε να έχει επικοινωνία ο εγκέφαλος με τα επιμέρους τμήματα; Με κοίταξε κάπως απορριμμένα… και συνεχίζοντας εγώ… πώς να στέλνει σήμα, αφού το ρούφηξε ο κινητήρας, δείχνοντας του τα πούπουλα που κρέμονταν από την εξάτμιση μου… -
Υαλοβάμβακα δλδ;
-
Κάτι τέτοιο...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
στην Αμερική είναι ο κανόνας...ότι Χάμερ κυκλοφορεί εκεί φορά ΤΕΡΑΣΤΙΑ νικελωμένη ζάντα.
Pimp my Ride rules!
απολογούμε...η ζάντα ήταν νικελομένη!
Ρε παιδιά μέχρι τι ζάντες φοράνε αυτά? πραγματικά αν μπορεί να μπει ας πούμε 30ρα ζάντα θα έλεγα πως ήταν 30ρα....πόσο όργιο πρέπει να είνα ικάποιος για να βάλει τέτοια ζάντα?
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
στην Αμερική είναι ο κανόνας...
ότι Χάμερ κυκλοφορεί εκεί φορά ΤΕΡΑΣΤΙΑ νικελωμένη ζάντα.
Pimp my Ride rules!
Ρε παιδιά μέχρι τι ζάντες φοράνε αυτά? πραγματικά αν μπορεί να μπει ας πούμε 30ρα ζάντα θα έλεγα πως ήταν 30ρα....πόσο όργιο πρέπει να είνα ικάποιος για να βάλει τέτοια ζάντα?
εάν βλέπεις το Pimp my Ride στο ΣΚΑΙ έξω από το μαγαζί που φτιάχνει τα σαπάκια είναι αραγμένα 3-4 κάθε φορά απόξω με HUGE ζάντες. Ακόμα και ο παρουσιαστής ο Εξ του δε Ζι ή κάπως έτσι έχει ένα τέτοιο. Το έδειχνε την άλλη φορά. Νομίζω είπε ότι είναι 24 ή 26'...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εάν βλέπεις το Pimp my Ride στο ΣΚΑΙ έξω από το μαγαζί που φτιάχνει τα σαπάκια είναι αραγμένα 3-4 κάθε φορά απόξω με HUGE ζάντες.
Ακόμα και ο παρουσιαστής ο Εξ του δε Ζι ή κάπως έτσι έχει ένα τέτοιο. Το έδειχνε την άλλη φορά. Νομίζω είπε ότι είναι 24 ή 26'...Xzibit βρε λέγεται!!!
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
εάν βλέπεις το Pimp my Ride στο ΣΚΑΙ έξω από το μαγαζί που φτιάχνει τα σαπάκια είναι αραγμένα 3-4 κάθε φορά απόξω με HUGE ζάντες.
Ακόμα και ο παρουσιαστής ο Εξ του δε Ζι ή κάπως έτσι έχει ένα τέτοιο. Το έδειχνε την άλλη φορά. Νομίζω είπε ότι είναι 24 ή 26'...Xzibit βρε λέγεται!!!
γράφω ή κάπως έτσι
τα παράπονά σου στην μεταγλώτιση του ΣΚΑΙ.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
στην Αμερική είναι ο κανόνας...
ότι Χάμερ κυκλοφορεί εκεί φορά ΤΕΡΑΣΤΙΑ νικελωμένη ζάντα.
Pimp my Ride rules!
Ρε παιδιά μέχρι τι ζάντες φοράνε αυτά?
Να ρωτήσουμε τη γνωστή κυρία με το άρμα που περιφέρετε στα στενά του Κολωνακίου. Αυτή θα γνωρίζει.
-
Περίπου σε αυτή τη διάσταση αλλά χαμηλωμένο το Hummer...
-
πωπω, οι νικελ ειναι πραγματικα απαισιες!
Παντως το pimp my ride εχει τρελο γελιο! ειμαι περιεργος! Δεν πηγε ποτε καποιος και να δει μετα το καγκουρω του και να μην του αρεσει???? Να του φανει γελοιο πχ?
-
Βασικά αν είναι όντως 30'' το μαύρο.....αυτό που είδα εγώ πρεπει να ήταν 28''
-
-
Μα η χαζομάρα αυτών των ανθρώπων είναι ότι χρυσοπληρώνουν ένα τέτοιο 'σκυλί'για να το 'δένουν' έξω από τα κλαμπ και τις καφετέρειες... σαν να λένε 'κοιτάξτε με ήρθα κι εγώ'...
-
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]