-
Ο χρήστης After έγραψε:
....Τα λεμε ''πεταλο'' και παρκινγκ ''λουνα παρκ'' οκ?Πασίγνωστες ελληνικές πίστες με χαρακτηριστική χάραξη, τέλεια ποιότητα οδοστρώματος και πάνω από όλα ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσφερόμενη ασφάλεια για τους οδηγούς και τους θεατές...
-
Ο χρήστης Dimikonomou έγραψε:
1η Αυγούστου σήμερα, πάει και το καλοκαίρι...
1η Αυγούστου είναι ρε σύ όχι 1η Σεπτεμβρίου!!!!!!
Είμαι από αυτούς που βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο...
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
και εγω πριν 20 χρονια με το ποδηλατο ειχα καψει το αριστερο μου γονατο απο επαφη με το δρομο...
Και εγώ ... αλλά εγώ πήγαινα γρήγορα...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
....Τα λεμε ''πεταλο'' και παρκινγκ ''λουνα παρκ'' οκ?
Πασίγνωστες ελληνικές πίστες με χαρακτηριστική χάραξη, τέλεια ποιότητα οδοστρώματος και πάνω από όλα ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσφερόμενη ασφάλεια για τους οδηγούς και τους θεατές...
το μερος δεν το κανουν επικινδυνο ουτε η ασφαλτος ουτε η χαραξη ουτε η προσφερομενη ασφαλεια...
ενα μερος, μια διαδρομη, ενας δρομος, ενα αυτοκινητο γινεται επικινδυνο οταν ο οδηγος δεν σεβεται το αυτοκινητο αλλα ειτε το φοβαται είτε κανει υπερεκτιμηση δυνατοτητων.by the way το παρκινγκ ειναι ενα μερος που απλα παρκαρουν τα αυτοκινητα και το λουνα παρκ ειναι ενα μερος οπου μετα απο μια ωρα δεν κυκλοφοροει ουτε γατα...οποτε στην χειροτερη περιπτωση να προκλη8ει καμια γραντουνια σε κανα πεζοδρομιο...απο αυτα που δεν υπαρχουν.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
και εγω πριν 20 χρονια με το ποδηλατο ειχα καψει το αριστερο μου γονατο απο επαφη με το δρομο...
Και εγώ ... αλλά εγώ πήγαινα γρήγορα...
το γρηγορα ειναι σχετικο με τα ποδηλατα
-
το μερος δεν το κανουν επικινδυνο ουτε η ασφαλτος ουτε η χαραξη ουτε η προσφερομενη ασφαλεια...
ενα μερος, μια διαδρομη, ενας δρομος, ενα αυτοκινητο γινεται επικινδυνο οταν ο οδηγος δεν σεβεται το αυτοκινητο αλλα ειτε το φοβαται είτε κανει υπερεκτιμηση δυνατοτητων.Σωστά. Όταν λοιπόν σε ένα δρόμο με στροφές, μέτρια άσφαλτο, διπλής κατεύθυνσης με αρκετά τυφλά σημεία και με όριο 30, ένας μπαίνει με 100, τί ακριβώς είναι; Χεράς ή επικίνδυνος;
-
ενα μερος, μια διαδρομη, ενας δρομος, ενα αυτοκινητο γινεται επικινδυνο οταν ο οδηγος δεν σεβεται το αυτοκινητο αλλα ειτε το φοβαται είτε κανει υπερεκτιμηση δυνατοτητων.by the way το παρκινγκ ειναι ενα μερος που απλα παρκαρουν τα αυτοκινητα και το λουνα παρκ ειναι ενα μερος οπου μετα απο μια ωρα δεν κυκλοφοροει ουτε γατα...οποτε στην χειροτερη περιπτωση να προκλη8ει καμια γραντουνια σε κανα πεζοδρομιο...απο αυτα που δεν υπαρχουν.
Φίλε μου, τυχαίνει να γνωρίζω πολύ καλά ακόμα και τις λακούβες από την Βούλα μέχρι την Ανάβυσσο...
Τα μέρη όπου αναφέρεσαι δεν τα φοβάμαι.
Τους χεράδες-king-of-the-road που μαζεύονται εκεί φοβάμαι.Οι παρόντες εξαιρούνται.
-
οταν μπαινει με 100 και τα ορια οδηγου και αυτοκινητου ειναι για 110 τοτε ειναι γρηγορος και σκεπτομενος
οταν τα 2 ορια ειναι 90 και μπαινεις με 100 εισαι αμυαλος και επικινδυνος
οταν το οριο ειναι 30 (στην συγκεκριμενη στροφη) και κινησε αριστερη λωριδα και με 40 εισαι παρανομος
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Δικαιωμα μου να πιστευω οτι ανοικω στην ελιτ
Οπως δικαιωμα μου να πιστευω οτι και εσυ ανοικεις στην ελιτ των καγκουραιων, tfrc γαρ
Μην συνεχιζεις, δεν κανω συζητηση μαζι σου, σορρυΘεωρώ ότι οι μοτοσυκλετιστές ανοίκουν σε 2 κατηγορίες.
Σε αυτούς που λόγω ανάγκης μετακίνησης μέσα στην πόλη χρησιμοποιούν συνήθως τα ''παπάκια'', οι οποίοι κατά το 99% είναι άσχετοι και για πολύ ξύλο και η δεύτερη κατηγορία με τους συνηδειτοποιημένους, για τους οποίους η μηχανή είναι αγάπη και τρόπος ζωής οπότε το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών οδηγούνε με κανόνες και όχι με την απόλυτη αναρχία που προσφέρει το μικρό μέγεθος των δίτροχων.Τώρα στα σχόλια που κάνεις δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική ενώ συζητάς κάτι προσωπικά με ένα άτομο, το γυρνάς σε ομαδοποιήσεις τσουβαλοποιήσεις, club αυτοκίνησης, ομάδες ποσοσφαίρου ή δεν ξέρω τι άλλη ομάδα.
Αυτό δείχνει εμπάθεια και κόμπλεξ. Μήπως σε έχει περάσει κανένας με αυτοκόλλητο Tfrc σε καμιά στροφή;Κάτι άλλο...Κάγκουρες δεν έχει αποκαλέσει κανένας μέλη του Tfrc ακόμα και αν ήταν ''άσπονδος'' εχθρός και δεν γούσταρε την όλη φάση. Μπορείς να πεις ότι τρέχουμε στους δημόσιους δρόμους όταν μας επιτρέπεται, ότι δεν τηρούμε τον Κ.Ο.Κ κατά γράμμα, μπορείς να πεις οτιδήποτε.
Αλλά το να λες κάγκουρες τα μέλη του Tfrc αποδεικνύει πόσο δεν ξέρεις...Αν βέβαια στόχος είναι να πας αλλού την όλη συζήτηση με flame baiting, επειδή δεν μπορείς να συζητήσεις με επιχειρήματα με τον mad-max, τότε πάω πάσο.
-
οταν μπαινει με 100 και τα ορια οδηγου και αυτοκινητου ειναι για 110 τοτε ειναι γρηγορος και σκεπτομενοςοταν τα 2 ορια ειναι 90 και μπαινεις με 100 εισαι αμυαλος και επικινδυνος
οταν το οριο ειναι 30 (στην συγκεκριμενη στροφη) και κινησε αριστερη λωριδα και με 40 εισαι παρανομος
Δηλαδή στη χώρα όπου οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι οι καλύτεροι εραστές, προπονητές ποδοσφαίρου/μπάσκετ, οι καλύτεροι ταβλαδόροι και οι καλύτεροι οδηγοί, θα πρέπει να εμπιστευθώ την κρίση κάποιου που πιστεύει ότι ο ίδιος είναι επιπέδου '110'; No way Jose!
-
manosk
με ρωτησες κατι συγκεκριμενο και σου απαντησα πολυ συγκεκριμενα...
αν εσυ πιστευεις οτι ανηκεις στην κατηγορια των καλυτερων εραστων, προπονητων, ταβλαδορων, οδηγων και αλαθητων που εφαρμοουν κατα γραμμα τον
ΚΟΚ (και οχι οπου κρινουν αυτοι) τοτε να μου το πεις να προσεχω....γιατι εγω δεν ανηκω στην παραπανω κατηγορια....γιαυτο και ειπα οτι σεβομαι το τιμονι... -
Αfter, το δεδομενο ειναι οτι αμα ξεκινησουμε μαζι απο την Π. Φωκαια, πρωτοι εμεις θα φτασουμε στο Σουνιο. Αντε εσυ να ξυνεις γονατα στα Μεγαρα, μπας και σου φυγει η φαγουρα. Οταν καποιοι πηγαιναν σπιτι τους επειδη εβρεχε και δεν μπορουσαν να στηθουν στο φαναρι, εμεις φευγαμε 1 το πρωι καθημερινης και πηγαιναμε στην Ριτσωνα παλικαρι μου...
ΥΓ Εχεις πολυ πλακα οταν πιανεις στο στομα σου πραγματα για τα οποια δεν εχεις ιδεα, και τελικα γινεσαι ρεντικολο. Ο ωμος πως παει, εφτιαξε για να να ξαναβγεις στον δρομο να μας ζαλισεις?
-
Εμένα μου φαίνεται σαν να πετυχαίνεις έναν άγνωστο στο δρόμο που σε διαβεβαιώνει ότι κάνει πολύ καλές εγχειρήσεις σκωληκοειδίτιδας και να κάθεσαι να σου ρίξει μία.
Με λίγα λόγια, εκτός αν υπάρχει περί του αντιθέτου απόδειξη (πχ να είναι ο άλλος γνωστός οδηγός αγώνων με άριστα και πιστοποιημένα συντηρημένο και στημένο όχημα), δεν επιτρέπω να παίζει με το κεφάλι μου ο καθένας. -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Δικαιωμα μου να πιστευω οτι ανοικω στην ελιτ
Οπως δικαιωμα μου να πιστευω οτι και εσυ ανοικεις στην ελιτ των καγκουραιων, tfrc γαρ
Μην συνεχιζεις, δεν κανω συζητηση μαζι σου, σορρυΘεωρώ ότι οι μοτοσυκλετιστές ανοίκουν σε 2 κατηγορίες.
Σε αυτούς που λόγω ανάγκης μετακίνησης μέσα στην πόλη χρησιμοποιούν συνήθως τα ''παπάκια'', οι οποίοι κατά το 99% είναι άσχετοι και για πολύ ξύλο και η δεύτερη κατηγορία με τους συνηδειτοποιημένους, για τους οποίους η μηχανή είναι αγάπη και τρόπος ζωής οπότε το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών οδηγούνε με κανόνες και όχι με την απόλυτη αναρχία που προσφέρει το μικρό μέγεθος των δίτροχων.Πάντως εγώ έχω ανάγκη μετακίνησης εντός και εκτός πόλης με δίκυκλο , μ' αρέσει να το κάνω αλλά δεν θα έλεγα ότι το ένα ή το άλλο μέσο ( ΙΧ ) είναι τρόπος ζωής. Περισσότερο τρόπος απόλαυσης μίας ωραίας διαδρομής ( με ξεχωριστές απολάυσεις για το κάθε όχημα ). Το ότι έχω ανάγκη να μετακινούμαι με δίκυκλο δείχνει ότι με βάζει στην πρώτη κατηγορία ( ειδικά όταν είχα ακόμη το παπί ) αλλά η κίνησή μου θα προσπαθώ πάντα να είμαι πολύ μακριά απ' ό,τιδήποτε άναρχο. Μην τσουβαλιάζετε.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αfter, το δεδομενο ειναι οτι αμα ξεκινησουμε μαζι απο την Π. Φωκαια, πρωτοι εμεις θα φτασουμε στο Σουνιο. Αντε εσυ να ξυνεις γονατα στα Μεγαρα, μπας και σου φυγει η φαγουρα. Οταν καποιοι πηγαιναν σπιτι τους επειδη εβρεχε και δεν μπορουσαν να στηθουν στο φαναρι, εμεις φευγαμε 1 το πρωι καθημερινης και πηγαιναμε στην Ριτσωνα παλικαρι μου...ΥΓ Εχεις πολυ πλακα οταν πιανεις στο στομα σου πραγματα για τα οποια δεν εχεις ιδεα, και τελικα γινεσαι ρεντικολο. Ο ωμος πως παει, εφτιαξε για να να ξαναβγεις στον δρομο να μας ζαλισεις?
Μάλλον θα πρέπει να ξεκολλήσετε ρε παιδιά. Ένθεν κακείθεν.
-
Γεμίσαμε χεράδες. Σε τόπικ 'Oτι πιο απίθανο έχω δει στους ελληνικούς δρόμους'
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Γεμίσαμε χεράδες. Σε τόπικ 'Oτι πιο απίθανο έχω δει στους ελληνικούς δρόμους'Επειδή είναι ΕΝΤΕΛΩΣ απίθανο να τους δεις στο δρόμο...
Όλη μέρα είναι στο 4TF... -
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Πάντως εγώ έχω ανάγκη μετακίνησης εντός και εκτός πόλης με δίκυκλο , μ' αρέσει να το κάνω αλλά δεν θα έλεγα ότι το ένα ή το άλλο μέσο ( ΙΧ ) είναι τρόπος ζωής. Περισσότερο τρόπος απόλαυσης μίας ωραίας διαδρομής ( με ξεχωριστές απολάυσεις για το κάθε όχημα ). Το ότι έχω ανάγκη να μετακινούμαι με δίκυκλο δείχνει ότι με βάζει στην πρώτη κατηγορία ( ειδικά όταν είχα ακόμη το παπί ) αλλά η κίνησή μου θα προσπαθώ πάντα να είμαι πολύ μακριά απ' ό,τιδήποτε άναρχο. Μην τσουβαλιάζετε.Δεν τσουβαλιάζω φίλε μου. Φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις. Αλλά δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που ''αναγκάζονται'' να χρησιμοποιούν μηχανάκια, παπάκια κτλπ τα οποία είτε είναι σε ετοιμόροπη κατάσταση, είτε βλέπεις να κουβαλάνε από κουτιά έως κοντέινερ στην πίσω σέλα, είναι εντελώς ασυνείδητοι...
-
Σε αυτό συμφωνώ.
Η μαγική λέξη είναι 'αναγκάζονται' με ή χωρίς τα εισαγωγικά. Χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία γι' αυτούς χωρίς τα εισαγωγικά.
-
Συνεννοηθήκαμε...
Καλή διάθεση χρειάζεται και όχι αφορμή για καβγάδες και να πηγαίνουμε αλλού τις συζητήσεις όταν δεν μας συμφέρει.
Πάμε παρακάτω λοιπόν
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]