Ο χρήστης After έγραψε:
Δικαιωμα μου να πιστευω οτι ανοικω στην ελιτ
Οπως δικαιωμα μου να πιστευω οτι και εσυ ανοικεις στην ελιτ των καγκουραιων, tfrc γαρ
Μην συνεχιζεις, δεν κανω συζητηση μαζι σου, σορρυ
Θεωρώ ότι οι μοτοσυκλετιστές ανοίκουν σε 2 κατηγορίες.
Σε αυτούς που λόγω ανάγκης μετακίνησης μέσα στην πόλη χρησιμοποιούν συνήθως τα ''παπάκια'', οι οποίοι κατά το 99% είναι άσχετοι και για πολύ ξύλο και η δεύτερη κατηγορία με τους συνηδειτοποιημένους, για τους οποίους η μηχανή είναι αγάπη και τρόπος ζωής οπότε το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών οδηγούνε με κανόνες και όχι με την απόλυτη αναρχία που προσφέρει το μικρό μέγεθος των δίτροχων.
Τώρα στα σχόλια που κάνεις δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική ενώ συζητάς κάτι προσωπικά με ένα άτομο, το γυρνάς σε ομαδοποιήσεις τσουβαλοποιήσεις, club αυτοκίνησης, ομάδες ποσοσφαίρου ή δεν ξέρω τι άλλη ομάδα.
Αυτό δείχνει εμπάθεια και κόμπλεξ. Μήπως σε έχει περάσει κανένας με αυτοκόλλητο Tfrc σε καμιά στροφή;
Κάτι άλλο...Κάγκουρες δεν έχει αποκαλέσει κανένας μέλη του Tfrc ακόμα και αν ήταν ''άσπονδος'' εχθρός και δεν γούσταρε την όλη φάση. Μπορείς να πεις ότι τρέχουμε στους δημόσιους δρόμους όταν μας επιτρέπεται, ότι δεν τηρούμε τον Κ.Ο.Κ κατά γράμμα, μπορείς να πεις οτιδήποτε.
Αλλά το να λες κάγκουρες τα μέλη του Tfrc αποδεικνύει πόσο δεν ξέρεις...
Αν βέβαια στόχος είναι να πας αλλού την όλη συζήτηση με flame baiting, επειδή δεν μπορείς να συζητήσεις με επιχειρήματα με τον mad-max, τότε πάω πάσο.