-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Εγω βλεπω την ΑΕΚ δευτερη παντως........Καλά Βαγγέλη...αν βγούμε 2οι κερνάω στην Αρζεντίνα!!!
-
Ενταξει.......
Τον Μαϊο θα δουμε αν θα επαληθευτω..
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
E,ενταξει μη το παρατραβαμε ρε παιδια,θα τερματισει 2 η Skoda????
Μη το αποκλείεις... Τρίτη είναι ακόμα πιο πιθανό. Θα κοντραριστεί με την ΑΕΚ
Βέβαια από Γενάρη θα αρχίσουν οι κόντρα διαιτησίες όπως πέρισυ και το πιο πιθανό (τελικά) και ρεαλιστικό είναι να τερματίσει πάλι τέταρτη πάνω από εμάςEνταξει εχω την εντυπωση οτι Εμερσον ,Λουτσιανο και σια θα 'ξεφουσκοσουν'.Ηδη ο Λουτσιανο δεν 'τραβαει' οπως στην αρχη...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εγω βλεπω την ΑΕΚ δευτερη παντως........
Καλά Βαγγέλη...αν βγούμε 2οι κερνάω στην Αρζεντίνα!!!
Καλα θα κανεις Νικο να παραγγειλεις απο τωρα τα κρεατα!!!
-
Εγω βλεπω την ΑΕΚ δευτερη παντως........
Καλά Βαγγέλη...αν βγούμε 2οι κερνάω στην Αρζεντίνα!!!
Καλα θα κανεις Νικο να παραγγειλεις απο τωρα τα κρεατα!!!
Μωρέ ας βγούμε 2οι....και θα ετοιμαστούνε γρήγορα!!
-
Εγω βλεπω την ΑΕΚ δευτερη παντως........Απο πίτα που δεν τρως...
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
E,ενταξει μη το παρατραβαμε ρε παιδια,θα τερματισει 2 η Skoda????
Μη το αποκλείεις... Τρίτη είναι ακόμα πιο πιθανό. Θα κοντραριστεί με την ΑΕΚ
Βέβαια από Γενάρη θα αρχίσουν οι κόντρα διαιτησίες όπως πέρισυ και το πιο πιθανό (τελικά) και ρεαλιστικό είναι να τερματίσει πάλι τέταρτη πάνω από εμάςEνταξει εχω την εντυπωση οτι Εμερσον ,Λουτσιανο και σια θα 'ξεφουσκοσουν'.Ηδη ο Λουτσιανο δεν 'τραβαει' οπως στην αρχη...
Η Ξανθη εχει μια ταση να κανει ενα πολυ καλο πρωτο γυρο και μετα να ξεφουσκωνει,μακαρι να μην το κανει και φετος.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η Ξανθη εχει μια ταση να κανει ενα πολυ καλο πρωτο γυρο και μετα να ξεφουσκωνει,μακαρι να μην το κανει και φετος.
Πέρισυ πάτησε και σε κάτι πρόκες ΝΑΑΑΑΑΑΑΑ! Βοήθησε κι αυτό στο ξεφούσκωμα...
-
Ακουσα σήμερα στην εκπομπή του Ασημακόπουλου,ότι ο Ντέμης ανέβαλε την εξυγίανση του ποδοσφαίρου για καποια άλλη φορά.
Η Original παίρνει κανονικά εισιτήρια, τα πουλάει με ένα 'ελαφρό' καπέλο για τα βγάλει τα προς το ζην, η εφαρμογή του PIN πήγε στις καλένδες, δεν αξιώνει προπληρωμή των εισιτηρίων, 'σκληροπυρηνικά' παρακλάδια της ή ομάδες της παίρνουν κανονικά εισιτήρια και βέβαια ούτε λόγος για ποινική δίωξη των καλόπαιδων που ο ίδιος κατήγγειλε.Όπως έλεγε και ο μακαρίτης ο Ηλιόπουλος...'είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα ...είμαστε'
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Πέρισυ πάτησε και σε κάτι πρόκες ΝΑΑΑΑΑΑΑΑ! Βοήθησε κι αυτό στο ξεφούσκωμα...
μπα... δεν είναι από πρόκες... είναι γνωστό ότι οι 1,8Τ 'ξεφουσκώνουν' στις ψηλές στροφές
-
Άρθρο για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.
Πολύ καλό -
Ο Ασημακοπουλος ειναι γνωστος αντιντεμικος μαζι με τον Ξενακη και 3-4 αλλους....
Θελω να δω που θα κρυφτουν ολοι αυτοι μετα απο λιγο καιρο....
-
Ο Ασημακοπουλος ειναι γνωστος αντιντεμικος μαζι με τον Ξενακη και 3-4 αλλους....Θελω να δω που θα κρυφτουν ολοι αυτοι μετα απο λιγο καιρο....
Πουθενά....οι φελλοί επιπλέουν!
-
Ετσι δυστυχως ειναι Νικο.......Μπορει να επιπλεουν,αλλα κρυβονται
Ο Ντεμης εχει καταφερει παρα πολλα πραγματα σε μικρο χρονικο διαστημα....
Οσο και να βαλλουν οι διαφοροι Ασημακοπουλοι και Ξενακηδες η λιμνη θα μεγαλωνει....
-
Εγώ πάντως Βαγγέλη και Νίκο επιμένω... αν ήμουν ΑΕΚτζής, θα ήμουν δύσπιστος ως προς τον Ντέμη... όχι ως προς τα αισθήματά του! Ως προς την ικανότητά του
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εγώ πάντως Βαγγέλη και Νίκο επιμένω... αν ήμουν ΑΕΚτζής, θα ήμουν δύσπιστος ως προς τον Ντέμη... όχι ως προς τα αισθήματά του! Ως προς την ικανότητά τουΗ ικανότητά του, για μένα, μικρή σημασία έχει!
Τον θεωρώ τίμιο και ΑΕΚτζή!Κι αυτό μου φτάνει!!
Το ότι κατάφερε να κάνει μια εξέδρα να βρίσει τον κάφρο που πέταξε το μπουκάλι μου φτάνει!
Αν ισχύουν αυτά που διαβάζω βέβαια περί Original και κωλοτούμπας...αλλάζει!:-(
Ας δούμε και λίγο την ομάδα να παίζει μπαλα!
Που είναι λογικό να συμβαίνει!Θεωρώ οτι δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο στα χρονικά! -
Τα εχουμε πει ουκ ολιγες φορες στο παρελθον αυτα...
Την ικανοτητα του θεωρω οτι την εχει αποδειξει σε καποια ζητηματα μεγαλης σημασιας(αρθρο 44,επιστροφη του κοσμου στην εξεδρα-συσπειρωση,δημιουργια προπονητικου κεντρου στο Μενιδι,τρεξιμο διεργασιων για το γηπεδικο κ.α.)
Φυσικα εχει κανει και λαθη(ουδεις ασφαλτος!!! ) αλλα αν δεν κανεις λαθη δεν μαθαινεις....Και μην ξεχναμε οτι ειναι μολις 1 χρονο στην ηγεσια της ΠΑΕ.
Παμε στα γραφομενα του Ασημακοπουλου τωρα...Απο την στιγμη που ανελαβε την ομαδα ο Ντεμης και οι συνεργατες του,ο «κυριος» αυτος τον πολεμαει με πολυ βρωμικο τροπο...
Τιποτε απο αυτα που γραφονται δεν ειναι αληθες(pin,εισιτηρια original κτλ) Επισης τι μας λεει ο κ Ασημακοπουλος???Οτι πρεπει να γινει και δικαστης τωρα???Ε μαλλον αφου την καταγγελια την εκανε και το αν προχωρησει και ποτε δεν ειναι θεμα Ντεμη και Παε ΑΕΚ αλλα της δικαιοσυνης.. Μια φορα το χρεος του το εκανε κ συμφωνησε μαζι του το 80-90% των φιλαθλων συμφωνα με δημοσκοπησεις για τα αθλητικα site...Και φτανουμε στα αγωνιστικα τωρα...
Τι εχουμε δει απο την ΑΕΚ??? Χμμμ Τιποτα το ιδιαιτερο μεχρι τωρα εκτος απο 2-3 καλα ημιχρονα και καποιες σποραδικες εκλαμψεις παικτων και φυσικα μια σταδιακη μικρη βελτιωση απο αγωνα σε αγωνα..
Στα 2 τελευταια παιχνιδια ομως ειδα μια ΑΕΚ αρκετα καλη με ομως εμφανες προβλημα στο τελειωμα των φασεων..Στον αγωνα με την Ζενιτ εκτος απο το πρωτο ημιχρονο που κυλησε ετσι(χωρις ωστοσο να απειληθει η ομαδα) στο δευτερο τους παιζαμε στην περιοχη τους ανημποροι ομως να κανουμε την μεγαλη φαση....Στο ματς με τον Οσφπ κανεις δεν μπορει να μην δεχτει οτι η ΑΕΚ ηταν καλυτερη στη μεγαλυτερη διαρκεια του ματς,εκανε ευκαιριες θα τελειωνε πολυ νωρις το ντερμπυ αλλα παλι ελεω ανικανοτητας η ατυχιας(μαλλον το πρωτο) δεν το εκανε με αποτελεσμα να παρει αυτο που της αξιζε(0 εις το πηλικο)
Προβλεψη: Απο παιχνιδι σε παιχνιδι θα γινομαστε καλυτεροι και με το come back του Δελλα και του Σταυρακα(Τζιωρτζοπουλος) θα δεσουμε και στα ακρα....
Ο Κατσουρ ανεβαινει και ο Λακης το ιδιο...Για αυτους κυριως τους λογους ειμαι αισιοδοξος.....
Νικο στο επομενο εντος εδρας ματς ας παμε και αν δεν βγουν τα γραφομενα μου ας μην ξαναπαμε
-
....
Νικο στο επομενο εντος εδρας ματς ας παμε και αν δεν βγουν τα γραφομενα μου ας μην ξαναπαμεΜέσα!! Με όποιον κι αν παίζουμε!
-
Στην εσκασα
με τον ΠΑΟ παιζουμε!!!!!!
-
Ο Ασημακοπουλος ειναι γνωστος αντιντεμικος μαζι με τον Ξενακη και 3-4 αλλους....Επειδή τον Ασημακόπουλο και τον ακούω και τον διαβάζω, δε νομίζω να είναι φελλός.Το να είναι τόσα χρόνια Δ/ντης στην ΕΡΑ δεν πρέπει να είναι τυχαίο. Οτι κάνει κριτική στο Ντέμη κάνει αλλά δεν κάνει μόνο στο Ντέμη.
Να δεις τι 'έσερνε' στον Σουμ και στο Ζάετς Άλλωστε δε νομίζω να είναι κανείς υπεράνω κριτικής:)Γενικά μου δίνει την εντύπωση σοβαρού ανθρώπου.
Επί της ουσίας όμως φαίνεται να έχει δίκιο, καθώς αυτά που άκουσα σήμερα, είναι όντως έτσι.
Εγώ είχα σταθεί θετικά απένταντι σε αυτό που είπε πώς θα κάνει ο Ντέμης. Μόνο που (για την ώρα τουλάχιστο) δεν το κάνει . Θα δείξει.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]