-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εμένα θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω άρδην και με σένα και με τη ψηφοφορία της ΝΕΤ. Διότι αφού μιλάνε για καλύτερη ομάδα όλων των εποχών, οφείλουν να αξιολογήσουν Π.Χ. και τον ΠΑΟΚ του Κούδα, και την ΑΕΚ του Παπαϊωάννου και τη Λάρισα του Καραπιάλη (αφήνω επίτηδες απ' έξω βάζελο και γάβρο).
Πόσοι λοιπόν από αυτούς που ψήφισαν στη ΝΕΤ έχουν ζήσει τις ομάδες αυτές για να εκλάβουμε ως σοβαρά τα αποτελέσματα;Και εμένα με τη σειρά μου θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω στη βάση του ερωτήματος που έθεσες. Έχουν γίνει στο παρελθόν και άλλες παρόμοιες ερωτήσεις, όπως ποιός είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής ή ο καλύτερο οδηγός όλων των εποχών.
Θεωρώ λοιπόν ότι μια τέτοια ερώτηση είναι άστοχη γιατί προσπαθεί να βάλει σε σύγκριση πράγματα και πρόσωπα που δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να συγκριθούν λόγω διαφορετικών συνθηκών και κανόνων καθώς και λόγω έλλειψης τηλεόρασης σε παλιές εποχές.
Νομίζω άλλωστε ότι και εσύ ο ίδιος δεν είχες εκφέρει ευθεία τουλάχιστον άποψη σε αντίστοιχο ερώτημα για οδηγούς στην F1 (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος) -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Και εμένα με τη σειρά μου θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω στη βάση του ερωτήματος που έθεσες. Έχουν γίνει στο παρελθόν και άλλες παρόμοιες ερωτήσεις, όπως ποιός είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής ή ο καλύτερο οδηγός όλων των εποχών.Θεωρώ λοιπόν ότι μια τέτοια ερώτηση είναι άστοχη γιατί προσπαθεί να βάλει σε σύγκριση πράγματα και πρόσωπα που δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να συγκριθούν λόγω διαφορετικών συνθηκών και κανόνων καθώς και λόγω έλλειψης τηλεόρασης σε παλιές εποχές.
Νομίζω άλλωστε ότι και εσύ ο ίδιος δεν είχες εκφέρει ευθεία τουλάχιστον άποψη σε αντίστοιχο ερώτημα για οδηγούς στην F1 (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος)Που διαφωνούμε; Φυσικά και δεν μπορούμε να εκφέρουμε σαφή άποψη (στον RedArmy πες το )
-
H ψηφοφορια αφορουσε την καλυτερη ομαδα που εχει περασει απο το επαγγελματικο ποδοσφαιρο(μετα το 80 αν θυμαμαι) και οχι για την καλυτερη ομαδα ολων των εποχων.
Οι ψηφοι ηταν δεκαδες χιλιαδες αλλα και παλι δεν μπορω να υποστηριξω οτι η ψηφοφορια ηταν επιστημονικη. Απλα πιστευω οτι ηταν ενα καλο δειγμα -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
H ψηφοφορια αφορουσε την καλυτερη ομαδα που εχει περασει απο το επαγγελματικο ποδοσφαιρο(μετα το 80 αν θυμαμαι) και οχι για την καλυτερη ομαδα ολων των εποχων.
Οι ψηφοι ηταν δεκαδες χιλιαδες αλλα και παλι δεν μπορω να υποστηριξω οτι η ψηφοφορια ηταν επιστημονικη. Απλα πιστευω οτι ηταν ενα καλο δειγμαΜε τη διαφορά οτι οι πρόσφατες ομάδες ευνοούνται απο τέτοιες ψηφοφορίες λόγω πρόσφατων 'παραστάσεων'. Εδώ το τραγούδι της Παπαρίζου μπήκε στην 5άδα των καλύτερων τραγουδιών της Eurovision ever!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Με τη διαφορά οτι οι πρόσφατες ομάδες ευνοούνται απο τέτοιες ψηφοφορίες λόγω πρόσφατων 'παραστάσεων'. Εδώ το τραγούδι της Παπαρίζου μπήκε στην 5άδα των καλύτερων τραγουδιών της Eurovision ever!Οντως σε τετοιες ψηφοφοριες ψηφιζουν κυριως ατομα νεαρης ηλικιας. Οποτε ειναι επηρεασμενα απο οτι αυτα γνωριζουν (και συνηθως υποστηριζουν, δεν δεχονται οτι αλλη ομαδα ειναι καλυτερη)
@ hrdoukas: Ωραιο το παραδειγμα
-
Το επαγγελματικό ξεκίνησε την περίοδο 79-80. Ακόμα κι έτσι, αμφιβάλλω αν η πλειψηφία όσων ψήφισαν είδαν/έζησαν π.χ. τον ΠΑΟ του Γμοχ, τον ΠΑΟΚ και τη Λάρισα του Σκότσικ ή τη Λάρισα του Γκμοχ.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Οι ψηφοι ηταν δεκαδες χιλιαδες αλλα και παλι δεν μπορω να υποστηριξω οτι η ψηφοφορια ηταν επιστημονικη. Απλα πιστευω οτι ηταν ενα καλο δειγμαΜε τη διαφορά οτι οι πρόσφατες ομάδες ευνοούνται απο τέτοιες ψηφοφορίες λόγω πρόσφατων 'παραστάσεων'. Εδώ το τραγούδι της Παπαρίζου μπήκε στην 5άδα των καλύτερων τραγουδιών της Eurovision ever!
Καπου διαβαζα βέβαια ότι στο televoting το 57% των συνολικων ψήφων έφυγε από Ελλάδα! Αν δεν υπήρχε η κριτική επιτροπή, 'λαμοειδώς' θα είχαμε πάρει χρυσό! Δεν το πιάνεις πουθενά μωρέ τον Ελληνα!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν το πιάνεις πουθενά μωρέ τον Ελληνα!Πως δεν τον πιάνεις; 1,20
-
Μπα, σε λίγο θα βγάλουν smsοδανεια
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μπα, σε λίγο θα βγάλουν smsοδανειαΕυτυχως που στα αλλα euro ο νικητης δεν βγαινει με sms
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ευτυχως που στα αλλα euro ο νικητης δεν βγαινει με smsΣε ένα τουλάχιστον που έχω υπ'όψη βγαίνει με Colina διαιτητή
Καλά καλά αυτά είναι κακοήθειες που λέει το κακό alter ego μου.
Στην πραγματικότητα αισθάνομαι όπως ο τύπος της νοβα
ΕΕΕ ΟΟΟ -
Καποιοι κοροϊδευαν καποιους αλλους για λεμοναδα με πανθρακικο!
Αυτοαποκαλουταν και 'η πιο φορμαρισμενη ομαδα' -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αυτοαποκαλουταν και 'η πιο φορμαρισμενη ομαδα'Εκανε ζημια ο Αγροτικος Αστερας εε???
-
Τι κουφό κι αυτό; Οι μοναδικές ομάδες Α' Εθνικής που βγήκαν εκτός κυπέλου ήταν οι μόνες που κέρδισαν τον Ολυμπιακό.
-
Ειχαν την καταρα του ΤΑΚΗ
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τι κουφό κι αυτό; Οι μοναδικές ομάδες Α' Εθνικής που βγήκαν εκτός κυπέλου ήταν οι μόνες που κέρδισαν τον Ολυμπιακό.να το ξέρουμε για το στοίχημα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αυτοαποκαλουταν και 'η πιο φορμαρισμενη ομαδα'E δε γίνεται η ομάδα να πρωταγωνιστεί σε πρωτάθλημα, UEFA ΚΑΙ κύπελο... πρέπει να επιλέξουμε τους στόχους μας
-
Δεν μπορώ να πω ότι σπάστηκα ιδιαίτερα για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από το Κύπελλο. Περισσότερο με νοιάζει να περάσει έστω και ένα γύρο ο ΠΑΟΚ στο ΟΥΕΦΑ παρά το να πάρει το Κύπελλο στην Ελλάδα. Είναι κάτι που έχουμε ξανακάνει δις στο πρόσφατο παρελθόν και δεν μας έβγαλε πουθενά. Εννοείται φυσικά ότι δεν θα με χαλούσε να προκρινόμασταν, απλά λέω ότι δεν σπάστηκα ιδιαίτερα.
-
Απολλωνιστη εχετε εδω μεσα???
Εαν οχι παρτε εναν...
Ναι,ναι,ειμαι Απολλων Αθηνων,και παρολο τα ατελειωτα χαλια μας( )θα ειμαι για παντα..
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]