-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΑΠΛΑ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ μια προσφατη ψηφοφορια που εκανε η Νετ.
Ποια ομαδα στην ιστορια του επαγγελματικου ποδοσφαιρου επαιξε την καλυτερη μπαλα?Επιστημονική κι αυτή;
ΒΕΒΑΙΑ!!!! Σαν κι αυτές του Fame Story!!!
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Πως ομως οι πιο πολλοι εγιναν ολυμπιακοι? Αραγε το 1925 που ιδρυθηκε η ομαδα ειχε την ευνοια της διαιτησιας?
Απλα πραγματα. Αυτη η ομαδα απο την στιγμη της δημιουργιας της ειχε καποια στοιχεια που εκαναν τους Ελληνες να την αγαπησουν. Παθος,δυναμη και πανω απ'ολα τιμιοτητα. Παντα αυτη η ομαδα ειχε τους καλυτερους παικτες και παντα στοχος της ηταν να ικανοποιει τον Ελληνα φιλαθλο.
Εγω απλα θα πω οτι οταν συνελαβαν εναν αγωνιστη (το 1943 αν θυμαμαι καλα.Το εχω διαβασει σε ενα περιοδικο) οι Γερμανοι για να τον εκτελεσουν εκεινος ζητησε να φορεσει την φανελα του Ολυμπιακου.
ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.Στο 'χω ξαναπεί... καλό θα ήταν να διαβάσεις και καμιά άλλη εφημερίδα εκτός από Πρωταθλητή. Και ακόμα καλύτερα να διαβάσεις και κανένα βιβλίο για την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ξέρεις το ποδόσφαιρο δεν ήρθε στην Ελλάδα το 1925, είχε έρθει πολύ νωρίτερα. And guess what, η ομάδα σου ούτε καν υπήρχε για καμιά 25αριά χρόνια από τότε. -
Να προσθεσω και κατι που θυμηθηκα μολις τωρα επειδη ειναι ευκολο για τους γαυρους να λενε 'εξω οι τσατσοι του Βαρδινογιαννη' ή 'απαγορευεται ενας προεδρος να εχει δυο ομαδες'
Ας μην ξεχναμε πριν μερικα χρονια την άμεση οικονομικη ενισχυση που ειχε η ομαδα των Χανίων, Α.Ε.Χ. αν θυμαμαι καλα, στο πρωταθλημα της Γ εθνικης απο τον guess who!!!
Το χειροτερο της υποθεσης ηταν οτι ο Κοκκαλης δεν το εκανε μονο για να κοντραρει τους ΠΑΟ/ΟΦΗ, αλλα ηθελε να σπειρει μεγαλυτερη διχονοια μεταξυ των δυο πολεων.
Δυστυχως ομως οι Χανιωτες εκαναν ενα μεγαλο λαθος. Τους δινει λοιπον ο Κοκκαλης καποια χρηματα τη πρωτη χρονια. Τη δευτερη χωρις να ζητησουν παραπανω, ο Κοκκαλης τους εδωσε αρκετα περισοτερα. Αν θυμαμαι κιολας καλα η ομαδα πηγα παρα πολυ καλα στο πρωταθλημα. Τη τρίτη λοιπον σεζον εκαναν τη μ@λ@κι@ και του ζητησαν ενα αστρονομικο ποσο και ο Κοκκαλης λεει κι αυτος 'Δε γ@μ'Μηπως, λεω μηπως πρεπει να τιμωρηθει λιιιιγο και ο Ολυμπιακος;
Πως ειπατε; Δε ξερω τί λεω;Αλλα στην Ελλαδα οποιος ειναι μαγκας και εχει τη δυναμη να εχει τους πάντες να τον γλυφουν, ειναι σωστος. Ο αλλος που εινα 'μικρος' και προσπαθει να επιζησει οπως μπορει ειναι τσατσος.
Αυτο βεβαια ειναι γενικο φαινομενο στην Ελληνικη κοινωνια, αρα περνει η μπαλα και το ποδοσφαιρο. Τουλαχιστον ας μην λεει ομως κανενας 'μεγαλος' οτι 'το πρωταθλημα το πηρα με την αξια μου', σε ουκ ολιγες περιπτωσεις τουλαχιστον. -
Άντε πες το αυτό στον πετσοχανιώτη που νομίζει πως, σ'αυτήν την πόλη, ή είσαι γαύρος ή δεν υπάρχεις.
-
μαλώνετε για ξένα μαγαζιά...εάν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι μιλάμε για Α.Ε.
-
Άντε πες το σε κάποιον που με πάθος υπερασπίζεται τη μια ομάδα ή την άλλη! Αφού οι ομάδες είναι μόνο για να μπορεί το κάθε λαμόγιο (συγγνώμη, εννοούσα 'σοβαρός επιχειρηματίας'... ) να ασκεί πολιτική πίεση.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μαλώνετε για ξένα μαγαζιά...εάν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι μιλάμε για Α.Ε.Μα, αν παλι δεν με απατα η μνημη μου η ΑΕΧ ειχε γινει Α.Ε εκεινη την εποχη.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εγώ πάλι δε θυμάμαι ποτέ να έπαιζε ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ καλύτερο ποδόσφαιρο απ'τις άλλες ομάδες...Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε την τάση του homo sapiens να πηγαίνει και να εντάσσεται στην πολυπληθέστερη ομάδα και να πάει δίπλα στο νικητή, ανεξαρτήτως του πώς νικά...
Και σε ό,τι αφορά τις ψηφοφορίες που έχουν σχέση με ομάδες, νομίζω ότι [kouk], θα καταλάβαινες πόσο εύκολα μπορούν να σπεύσουν οι οπαδοί μιας ομάδας για να υποστηρίξουν αυτό που θέλουν εκείνοι, ακόμη και με διπλές/τριπλές ψήφους (πράγμα εξόχως εύκολο με τηλεφωνικές ψηφοφορίες τύπου Fame Story). Και δεν έχω λόγους να λαμβάνω υπόψιν μου την 'άποψη' του καθενός που βλέπει Γεωργίου ή Τσουκαλά. Μάλλον το αντίθετο ισχύει. Προτιμώ ν'ακούσω κανέναν πιο σοβαρό άνθρωπο (που να μην ανήκει σε οπαδικό έντυπο).
Όσον αφορά εσένα red_army (που απ'το ψευδώνυμό σου και μόνο καταλαβαίνουμε ότι νιώθεις την ανάγκη να στρατευθείς για τα συμφέροντα μιας ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ)... Άντε διάβασε 'Πρωταθλητή' εκεί χάμου, που είναι και το μόνο έντυπο που μπορείς να κατανοήσεις.
Δεν θα μπω στον κοπο να απαντησω για τα σχολια που εκανες περι του IQ μου. (Μπορουμε να συναντηθουμε αν θες εντελως φιλικα να διαπιστωσεις απο κοντα το iq μου). Περιμενω απλα την επεμβαση του moderator.
Στην ψηφοφορια της νετ η ομαδα του παο το 96 θα επρεπε να βγει δευτερη εφ'οσον οι οπαδοι του παο ειναι περισσοτεροι απο της Αεκ. Επισης συμφωνα με το σκεπτικο σου η ψηφοφορια διαμορφωθηκε απο διπλες και τριπλες ψηφους. Δεν ξερω αν σε εχουν ενημερωσει αλλα αυτοι που θα επρεπε να στελνουν περισσοτερα μηνυματα ειναι οι οπαδοι του παο που κατα κυριο λογο ειναι απο τα βορεια προαστια.
Το ψευδωνυμο μου δεν ξερεις απο που το πηρα ή αν μου το εχουν ''δωσει'' καποιοι αλλοι και κυριως δεν ξερεις αν ειναι λογω του ολυμπιακου. (Ουτε λογω κκε ειναι ). Δεν χρειαζεται να σου αποκαλυψω απο που προηλθε.(Βεβαια αφου εισαι τοσο σιγουρος οτι εχω την αναγκη να στρατευτω καπου ,μπορουμε και παλι να συναντηθουμε και να διαπιστωσεις απο κοντα αν ισχυει).Υ.Γ δεν διαβαζω πρωταθλητη οπως λες αλλα φως. Ξεχασα να σου πω οτι οι φαινομενικα σοβαροι και αντικειμενικοι ειναι αυτοι που τα ''παιρνουν''. Μην παραμυθιαζεσαι λοιπον απο τους ''σοβαρους'' και προσπαθησε να καταλαβεις μονος σου τι γινεται. Απλα βαλε το μυαλο σου σε λειτουργια.
-
Καλα, ο Red Army ειναι υπερβολικος στον παροξυσμο του αλλά ειστε κι εσεις οι... αντιολυμπιακοι... απιστευτοι...
Αν ανθολογησω μερικα απο τις προηγουμενες σελιδες (και τα πάρω στα σοβαρα ) τοτε θα πρεπει να καταργησουμε την ποδοσφαιρική ομαδα Ολυμπιακος-επιχειρηση του μοναδικου λαμογιου επιχειρηματια στην Ελλαδα, γιατι, εκτος οτι πηρε τα 30τοσα πρωταθληματα και τα 20τοσα κυπελλα με λαμογιες, παιζει και μπαλα β' εθνικης Τσεχιας με συνεπεια να καθυστερει την προοδο της μεγαλης ελληνικης ποδοσφαιρικης σχολής στην οποία συμβαλλουν ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες ομάδες...
Α! Και να δωσουμε (με ανάθεση; ) το πρωταθλημα στην επαρχιακη ομαδα Skoda (...) Ξανθη με ιδιοκτήτη τον Πρόεδρο του σωματείου Ελλήνων Τιμιων κ. Πανόπουλο, που πάντα με τον σταυρό στο χερι (2 στο ημιχρονο και ασος τελικο ) συμβάλλει στην δεσπόζουσα θέση του ελληνικου ποδοσφαιρου διεθνώς...
Ψυχραιμία και (πανω απ' όλα) σύνεση παιδες...ΥΓ Χωρίς να θελω να υπερασπιστω τον Redarmy που ειναι υπερ το δεον φανατικος, το σχόλιο για το IQ με χάλασε κι εμένα. Ελεος.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Πως ομως οι πιο πολλοι εγιναν ολυμπιακοι? Αραγε το 1925 που ιδρυθηκε η ομαδα ειχε την ευνοια της διαιτησιας?
Απλα πραγματα. Αυτη η ομαδα απο την στιγμη της δημιουργιας της ειχε καποια στοιχεια που εκαναν τους Ελληνες να την αγαπησουν. Παθος,δυναμη και πανω απ'ολα τιμιοτητα. Παντα αυτη η ομαδα ειχε τους καλυτερους παικτες και παντα στοχος της ηταν να ικανοποιει τον Ελληνα φιλαθλο.
Εγω απλα θα πω οτι οταν συνελαβαν εναν αγωνιστη (το 1943 αν θυμαμαι καλα.Το εχω διαβασει σε ενα περιοδικο) οι Γερμανοι για να τον εκτελεσουν εκεινος ζητησε να φορεσει την φανελα του Ολυμπιακου.
ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.Στο 'χω ξαναπεί... καλό θα ήταν να διαβάσεις και καμιά άλλη εφημερίδα εκτός από Πρωταθλητή. Και ακόμα καλύτερα να διαβάσεις και κανένα βιβλίο για την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ξέρεις το ποδόσφαιρο δεν ήρθε στην Ελλάδα το 1925, είχε έρθει πολύ νωρίτερα. And guess what, η ομάδα σου ούτε καν υπήρχε για καμιά 25αριά χρόνια από τότε.Μα εγω το ξερω αυτο και ειναι ακομα σημαντικοτερο οτι ο Ολυμπιακος αν και ιδρυθηκε πολυ αργοτερα απο αλλες ομαδες καταφερε να αποκτησει τους περισσοτερους οπαδους.
-
Καλά, ο Πανόπουλος είναι όπου φυσάει ο άνεμος. Μπράβο του όμως γιατί, ανεξάρτητα από τους ιδιοτελείς σκοπούς (που μέχρι ένα βαθμό είναι και θεμιτοί) έχει δημιουργήσει μια άριστη αθλητική βάση στη βόρειο Ελλάδα, με μέλλον.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Καλα, ο Red Army ειναι υπερβολικος στον παροξυσμο του αλλά ειστε κι εσεις οι... αντιολυμπιακοι... απιστευτοι...
Αν ανθολογησω μερικα απο τις προηγουμενες σελιδες (και τα πάρω στα σοβαρα ) τοτε θα πρεπει να καταργησουμε την ποδοσφαιρική ομαδα Ολυμπιακος-επιχειρηση του μοναδικου λαμογιου επιχειρηματια στην Ελλαδα, γιατι, εκτος οτι πηρε τα 30τοσα πρωταθληματα και τα 20τοσα κυπελλα με λαμογιες, παιζει και μπαλα β' εθνικης Τσεχιας με συνεπεια να καθυστερει την προοδο της μεγαλης ελληνικης ποδοσφαιρικης σχολής στην οποία συμβαλλουν ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες ομάδες..Η ομάδα των απογόνων του 6ου Στόλου είναι επιχείρηση ενός ΜΕΓΑΛΟΥ λαμόγιου. Όχι του μοναδικού. Αν κάποιος ζηλωτής άλλης ποδοσφαιρικής αιρέσεως (καθώς, εν τέλει, ο φανατισμός που καλλιεργείται από τις Α.Ε. αυτές μέσω των οπαδικών εντύπων, μοιάζει επικίνδυνα με τον φανατισμό κάτι χριcτιανοβλακών ψηφοφόρων του Μπους, του Γ. Καρατζαφέρη και του Παπαθεμελή, κάτι μαρτύρων του ιεχωβά, κάτι μαυροφορεμένων γενειοφόρων με γελοίες κοτσίδες και καπέλα που χτυπιούνται μπροστά σ'ένα ντουβάρι στο Ισραήλ και κάτι τρελομουλάδων, οπότε μάλλον πρέπει να μιλάμε για φαινόμενα αντίστοιχα των θρησκευτικών αιρέσεων) εμφανιζόταν και αμόλαγε τις ανοησίες του (κιτρινόμαυρου, ασπρόμαυρου, βυσσινί, πράσινου, μπλε ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλου χρωματικού-συνδεσμικού χαρακτήρος), θα τον είχα περιποιηθεί ομοίως. Απλά βρήκαμε τον red_army...
-
skullone κι εσυ με φανατισμο μιλας, κι ας μην εισαι Χριστιανοδημοκραρης! Δεν χρειαζεται να εισαι οπαδος ομαδς/κομματος/θρησκειας για να εισαι φανατισμενος
Επισης οταν θα τον ειχα περιποιηθει ομοιως, τι ακριβως εννοεις??
-
Πάμε παιδιά:
Βαρδινογιάννηδες.
Κόκκαλης.
Καρράς.
Μελισσανίδης.
Κοσκωτάς.
Μάκης (ο ένας).
Μπατατούδης.Διαλιέχτεεεεεε...
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Μα εγω το ξερω αυτο και ειναι ακομα σημαντικοτερο οτι ο Ολυμπιακος αν και ιδρυθηκε πολυ αργοτερα απο αλλες ομαδες καταφερε να αποκτησει τους περισσοτερους οπαδους.Ο Ολυμπιακός έχει τους περισσότερους φιλάθλους (όχι όμως τόσους όσους νομίζεις ή/και κομπάζει ο ίδιος) διότι ξεκίνησε ως εκφραστής λαϊκότερων στρωμάτων, τα οποία (ως γνωστόν) είναι κατά κανόνα μεγαλύτερα σε αριθμό από την εκάστοτε λογιζόμενη αριστοκρατία (την οποία στην Αθήνα εκπροσωπούσε κατά κύριο λόγο ο Παναθηναϊκός... και πριν από αυτόν ο Πανελλήνιος, όχι όμως σε ποδοσφαιρικό επίπεδο). Αποτέλεσε δε ο Ολυμπιακός (και χργησιμοποιήθηκε ως) σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα της ανάπτυξης του Πειραιά.
Αυτά βέβαια πλέον έχουν σταματήσει να υφίστανται εδώ και πολλά χρόνια. Οι ομαδικές όμως προτιμήσεις πάνε κατά κανόνα από παππού σε πατέρα κι από πατέρα σε γιο. Βάσει λοιπόν αυτού του γεγονότος, είναι απορίας άξιον πώς ο Ολυμπιακός δεν έχει ακόμα περισσότερους οπαδούς . Και από την άλλη μεριά είναι απορίας άξιο το πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει λιγότερους οπαδούς από όσους έχει.
Αποκλίσεις του παραπάνω κανόνα (παππούς-πατέρας-γιος) συντελούνται όταν κάποια ομάδα διανύει παρατεταμένη περίοδο επιτυχιών (είτε εντός είτε εκτός χώρας) οπότε και αυξάνει τις πιθανότητες να κερδίσει με το μέρος της γιούς που οι πατεράδες τους υποστηρίζουν άλλη ομάδα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάμε παιδιά:Βαρδινογιάννηδες.
Κόκκαλης.
Καρράς.
Μελισσανίδης.
Κοσκωτάς.
Μάκης (ο ένας).
Μπατατούδης.Διαλιέχτεεεεεε...
Ψιτ, ξεχασες το Λεβεντη!!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
skullone κι εσυ με φανατισμο μιλας, κι ας μην εισαι Χριστιανοδημοκραρης! Δεν χρειαζεται να εισαι οπαδος ομαδς/κομματος/θρησκειας για να εισαι φανατισμενοςΕπισης οταν θα τον ειχα περιποιηθει ομοιως, τι ακριβως εννοεις??
Είναι φανατισμός η αφοσίωση στο χλευασμό των φανατικών;
Για το ερώτημά σου, δες το δούλεμα που έκανα στον red_army... Αν δεν ήταν φανατικός, θα του μιλούσα σοβαρά. Τώρα, τον ΔΟΥΛΕΥΩ.
-
Είναι φανατισμός η αφοσίωση στο χλευασμό των φανατικών
Αν το κανεις με φανατισμο και οπαδικο πνευμα, γραφοντας προσβλητικα πραγματα και μειωνοντας τους συνομιλητες και οσους διαβαζουν ναι ειναι. Επισης οταν για να αποδειξεις στον αλλο οτι κανει λαθος, κανεις κι εσυ με τη σειρα σουτο ιδιο λαθος τοτε αυτο δεν σε καθιστα καλυτερο. Γνωμη μου.
-
Γνώμη σου.
Εγώ αρνούμαι να πάρω στα σοβαρά όσους μηρυκάζουν τις βλακείες των οπαδικών εντύπων.
Άσε που γουστάρω να τους κράζω...
-
Γνώμη σου.μα προφανως και γνωμη μου!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]