-
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
skullone κι εσυ με φανατισμο μιλας, κι ας μην εισαι Χριστιανοδημοκραρης! Δεν χρειαζεται να εισαι οπαδος ομαδς/κομματος/θρησκειας για να εισαι φανατισμενος
Επισης οταν θα τον ειχα περιποιηθει ομοιως, τι ακριβως εννοεις??
Είναι φανατισμός η αφοσίωση στο χλευασμό των φανατικών;
Για το ερώτημά σου, δες το δούλεμα που έκανα στον red_army... Αν δεν ήταν φανατικός, θα του μιλούσα σοβαρά. Τώρα, τον ΔΟΥΛΕΥΩ.
Και ποιός σου είπε ότι έχεις δικαίωμα να δουλεύεις κάποιον για αυτά που πιστεύει?!
Θα σου άρεσε να σου κάνουν το ίδιο όσοι δεν συμφωνούν με τις απόψεις σου? -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://blue-whitegt.com/covers/8yra7.jpgΣυμφωνουμε!!!
Συμφωνουμε!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
skullone κι εσυ με φανατισμο μιλας, κι ας μην εισαι Χριστιανοδημοκραρης! Δεν χρειαζεται να εισαι οπαδος ομαδς/κομματος/θρησκειας για να εισαι φανατισμενος
Επισης οταν θα τον ειχα περιποιηθει ομοιως, τι ακριβως εννοεις??
Είναι φανατισμός η αφοσίωση στο χλευασμό των φανατικών;
Για το ερώτημά σου, δες το δούλεμα που έκανα στον red_army... Αν δεν ήταν φανατικός, θα του μιλούσα σοβαρά. Τώρα, τον ΔΟΥΛΕΥΩ.
Και ποιός σου είπε ότι έχεις δικαίωμα να δουλεύεις κάποιον για αυτά που πιστεύει?!
Θα σου άρεσε να σου κάνουν το ίδιο όσοι δεν συμφωνούν με τις απόψεις σου?Ξέχασες να ρωτήσεις πού τους έχω γραμμένους (μου πήρε καιρό να μάθω να τους γράφω όπου πρέπει, αλλά έχω βρει την υγειά μου από τότε).
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάμε παιδιά:Βαρδινογιάννηδες.
Κόκκαλης.
Καρράς.
Μελισσανίδης.
Κοσκωτάς.
Μάκης (ο ένας).
Μπατατούδης.Διαλιέχτεεεεεε...
Ε καλά μη συγκρίνουμε τα λαμόγια (Μάκης) και τους απατεωνίσκους (Μπατατούδης) με τους μεγαλονονούς της χώρας (Βαρδινογιάννηδες, Κόκκαλης)
-
Γνώμη σου.Εγώ αρνούμαι να πάρω στα σοβαρά όσους μηρυκάζουν τις βλακείες των οπαδικών εντύπων.
Άσε που γουστάρω να τους κράζω...
Που ξερεις τι λενε τα οπαδικα εντυπα? Αφου εσυ δεν τα διαβαζεις. Εκτος και αν κρινεις μονο απο τα πρωτοσελιδα. Κατι μου λεει πως διαβαζεις ΟΛΑ τα οπαδικα εντυπα.
Να σου πω κατι που δεν ξερεις?
Αυτοι που δηλητηριαζουν την φιλαθλη κοινη γνωμη δεν ειναι οι οπαδοι οπως νομιζεις. Αυτους οπως ειπες τους αγνοουν οι περισσοτεροι. Αυτοι που την δηλητηριαζουν ειναι οι υποτιθεμενοι σοβαροι και οι αποκαλουμενοι''φιλαθλοι''. Οι ''αντικειμενικοι'' δημοσιογραφοι που κατω απο αυτον τον μανδυα της ''αντικειμενικοτητας'' δημιουργουν φανατισμο με τα λεγομενα τους.
Ο μενιος σακελαροπουλος δεν θεωρειται απο πολλους αντικειμενικος? Εγω λεω οτι ειναι ο μεγαλυτερος καφρος απο ολους. Μετα τον αγωνα Παο- Ολυμπιακος μιλουσε για ματωμενα σπαθια και για το μαγκουν του καλαχαν. ΕΛΕΟΣ.Ο απογονος του 6 στολου red_army7 μιλησε
-
ο μενιος αντικειμενικος?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο μενιος αντικειμενικος?Πραγματικα? Ο Μενιος δεν καλυπτε παλια το ρεπορταζ του ΠΑΟ η κανω λαθος?? Τι αντικειμενικοτητα περιμενεις λοιπον?
-
Καλα, ο Red Army ειναι υπερβολικος στον παροξυσμο του αλλά ειστε κι εσεις οι... αντιολυμπιακοι... απιστευτοι...
Αν ανθολογησω μερικα απο τις προηγουμενες σελιδες (και τα πάρω στα σοβαρα ) τοτε θα πρεπει να καταργησουμε την ποδοσφαιρική ομαδα Ολυμπιακος-επιχειρηση του μοναδικου λαμογιου επιχειρηματια στην Ελλαδα, γιατι, εκτος οτι πηρε τα 30τοσα πρωταθληματα και τα 20τοσα κυπελλα με λαμογιες, παιζει και μπαλα β' εθνικης Τσεχιας με συνεπεια να καθυστερει την προοδο της μεγαλης ελληνικης ποδοσφαιρικης σχολής στην οποία συμβαλλουν ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες ομάδες..Η ομάδα των απογόνων του 6ου Στόλου είναι επιχείρηση ενός ΜΕΓΑΛΟΥ λαμόγιου. Όχι του μοναδικού. Αν κάποιος ζηλωτής άλλης ποδοσφαιρικής αιρέσεως (καθώς, εν τέλει, ο φανατισμός που καλλιεργείται από τις Α.Ε. αυτές μέσω των οπαδικών εντύπων, μοιάζει επικίνδυνα με τον φανατισμό κάτι χριcτιανοβλακών ψηφοφόρων του Μπους, του Γ. Καρατζαφέρη και του Παπαθεμελή, κάτι μαρτύρων του ιεχωβά, κάτι μαυροφορεμένων γενειοφόρων με γελοίες κοτσίδες και καπέλα που χτυπιούνται μπροστά σ'ένα ντουβάρι στο Ισραήλ και κάτι τρελομουλάδων, οπότε μάλλον πρέπει να μιλάμε για φαινόμενα αντίστοιχα των θρησκευτικών αιρέσεων) εμφανιζόταν και αμόλαγε τις ανοησίες του (κιτρινόμαυρου, ασπρόμαυρου, βυσσινί, πράσινου, μπλε ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλου χρωματικού-συνδεσμικού χαρακτήρος), θα τον είχα περιποιηθεί ομοίως. Απλά βρήκαμε τον red_army...
Οφειλω να σε πληροφορησω οτι οι οπαδοι του Ολυμπιακου ηταν εξισου φανατικοι τα παλαιοτερα χρονια(να επαναλαβω το γεγονος του ηρωα που ζητησε την φανελα του ολυμπιακου πριν πεθανει). Επισης και τα παλαιοτερα χρονια γινονταν επεισοδια. Ειναι η αιωνια μαχη του καλου(οσφπ) με το κακο (παο) .
Παντως φιλτατε skullone ευτυχως που υπαρχεις και εσυ να μας βαζεις εμας τους οπαδους στην θεση μας και να μας δουλευεις. Πρεπει να ειναι στοχος ζωης αυτος. Τα 7482 ποστ σου μαρτυρουν την αεναη προσπαθεια σου να βαλεις ολους τους οπαδους στην θεση τους.Υ.Γ μηπως λεω θα ηταν καλυτερο να βγεις και λιγο εξω να σε παρει και καθαρος αερας? Τοσα ωραια μερη εχει η κρητη. Πηγαινε μια βολτα στο κισαμος-καστελι να χαλαρωσεις
-
ο μενιος ειναι κορυφαια φαση!
γελας πολυ με τα σχολια!
-
Σαφως και θεωρειται αντικειμενικος γι'αυτο αλλωστε ειναι και στο mega και σχολιαζει και αγωνες του Ολυμπιακου.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Σαφως και θεωρειται αντικειμενικος γι'αυτο αλλωστε ειναι και στο mega και σχολιαζει και αγωνες του Ολυμπιακου.Οι οποίοι τον αποκαλούν Γαμημένιο.
-
Μια χαρά είναι ο Μένιος, έχει και χαβαλέ. Έχετε ακούσει/διαβάσει Κριτή (βάζελος επίσης); Ή έχετε δει καμιά 'δημοσιογραφική' εκπομπή του Μάτζικ;
-
Φιλε red_army, κυκλοφορει ενα πολυ καλο βιβλιο για τη περιπτωση σου.
'75 χρονια απατης' λεγεται.Παρ'το και διαβασε το σε παρακαλω, θα μαθεις πολλα που δεν ξερεις. -
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
'75 χρονια απατης' λεγεται.Παρ'το και διαβασε το σε παρακαλω, θα μαθεις πολλα που δεν ξερεις.Σωστός!!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μια χαρά είναι ο Μένιος, έχει και χαβαλέ. Έχετε ακούσει/διαβάσει Κριτή (βάζελος επίσης); Ή έχετε δει καμιά 'δημοσιογραφική' εκπομπή του Μάτζικ;Και το Star τετοιες δημοσιογραφικες εκπομπες εχει πάντως
-
Η σημαντική διαφορά μεταξύ Magic και Star, είναι ότι το πρώτο δεν δηλώνει 'ουδέτερο'. Το λένε οι άνθρωποι, ειδικά ο Τσουκαλάς: είναι οπαδικές εκπομπές.
-
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
'75 χρονια απατης' λεγεται.Παρ'το και διαβασε το σε παρακαλω, θα μαθεις πολλα που δεν ξερεις.Ναι το εχω διαβασει και ειναι ενα μεγαλο Ψεμα. Μπορεις αν θελεις να σου αναλυσω γιατι. Λεει π.χ οτι τα πρωταθληματα πριν το επαγγελματικο ποδοσφαιρο τα επαιρνε ευκολα ο ολυμπιακος ,γιατι επαιζε με ομαδες του πειραια(που τοτε βεβαια ηταν ομαδαρες). Ποσοι ξερουν οτι οι πρωτοι του πειραια,της αθηνας και της θεσσαλονικης επαιζαν και μεταξυ τους μετα?
Ρωτηστε να μαθετε. Επισης στα μεταξυ παιχνιδια ολυμπιακου-παο ο ολυμπιακος εχει παραπανω απο 20 νικες διαφορα. Αυτα βεβαια δεν σας τα λεει κανεις.
Αν εχετε ορεξη μπορω να σας γραψω τα παντα. Για λουλουδια,για μηδενικα συμβολαια,για χουντες ,για μη υποβιβασμο του παο λογω ανδριανοπουλου και αλλα πολλα.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]