-
τι φαουλ ομως ε....???????
-
O εκφωνητής του sportfm μόλις έβαλε το γκολ ο Καφές :
'Και τωρα το Ζερλάν, θυμίζει ψυγείο σε χασάπικο'
-
deja vu en France (apres Madrid)
-
κρίμα που έχασε ο γαύρος, τους έπαιξε στα ίσα και υπήρχε ελπίδα για νίκη μετά την ισοφάριση
-
Δε μας θέλει με τίποτα ρε π..... μου...
-
οφείλουμε να ομολογήσουμε πάντως, πως φέτος έξω πάει καλά ο γαύρος, χάνει μόνο με 2-1, ενώ εντός με 3-1
-
Δυστυχώς ήξερα τι θα γινόταν, λες και έβλεπα μαγνητοσκοπημένο το παιχνίδι.
Άσε που είχα κάνει περιγραφή του αγώνα από πριν.
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί, μήπως κάνει κάτι διαφορετικό ο γαύρος στην Ευρώπη; Πάντα κλείνεται πίσω, πάντα τρώει το γκολ, πάντα επιτίθεται κατόπιν εορτής και αν του κάτσει η ισοφάριση, κλείνεται πάλι πίσω μετά το 80 κάνοντας τον σταυρό του. Στο Μπερναμπέου, αντί να ανοιχτούμε για να φάμε τον χρόνο μακρυά από την περιοχή μας, χτίσαμε πάλι το χάνι της Γραβιάς.Νόμος: εναντίον ομάδας που ρίχνει τριάρες, αν κάτσεις πίσω και δεν σκοράρεις, έχεις χάσει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δυστυχώς ήξερα τι θα γινόταν, λες και έβλεπα μαγνητοσκοπημένο το παιχνίδι.Άσε που είχα κάνει περιγραφή του αγώνα από πριν.
Γιατί, μήπως κάνει κάτι διαφορετικό ο γαύρος στην Ευρώπη; Πάντα κλείνεται πίσω, πάντα τρώει το γκολ, πάντα επιτίθεται κατόπιν εορτής και αν του κάτσει η ισοφάριση, κλείνεται πάλι πίσω μετά το 80 κάνοντας τον σταυρό του. Στο Μπερναμπέου, αντί να ανοιχτούμε για να φάμε τον χρόνο μακρυά από την περιοχή μας, χτίσαμε πάλι το χάνι της Γραβιάς.
Νόμος: εναντίον ομάδας που ρίχνει τριάρες, αν κάτσεις πίσω και δεν σκοράρεις, έχεις χάσει.
νομίζω ότι κάνεις λάθος Μάνο, δεν έκατσε πίσω ο Ολυμπιακός, αντίθετα προσπαθούσε συνέχεια να βγει μπροστά, μόνο που δεν έβρισκε διεξόδους
-
Ναι, στο συγκεκριμένο παιχνίδι βγήκε πιο μπροστά γιατί ήταν πίσω από το 4'!
Μόλις έβαλε το γκόλ, πάλι πίσω, αντί να φάει τον χρόνο μακρυά από την περιοχή του. Βαρέθηκα ρε γμτ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ναι, στο συγκεκριμένο παιχνίδι βγήκε πιο μπροστά γιατί ήταν πίσω από το 4'!Μόλις έβαλε το γκόλ, πάλι πίσω, αντί να φάει τον χρόνο μακρυά από την περιοχή του. Βαρέθηκα ρε γμτ.
Πάντως ο Σόλιντ βάζοντας τον Μιχαλάκη στην θέση του Στολτίδη μάλλον κυνήγησε το διπλό παρά ταμπουρώθηκε πίσω (μέγα λάθος κατά την γνώμη μου)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ναι, στο συγκεκριμένο παιχνίδι βγήκε πιο μπροστά γιατί ήταν πίσω από το 4'!Μόλις έβαλε το γκόλ, πάλι πίσω, αντί να φάει τον χρόνο μακρυά από την περιοχή του. Βαρέθηκα ρε γμτ.
Άργησε πάλι τις αλλαγές ο Νορβηγός, γι'αυτό. Αν είχε μπει πιο νωρίς ο Κωνσταντίνου, θα μπορούσαμε να μείνουμε λίγο πιο ψηλά ΚΑΙ μετά την ισοφάριση.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δε μας θέλει με τίποτα ρε π..... μου...Άκούω τώρα Σωτηρακόπουλο.
Λέει ότι οι ήττες του γαύρου αυτές είναι ποιοτικά διαφορετικές από εκείνες με Μόλντε και τις άλλες τις κουλές ομάδες.
Νομίζω είναι σωστό αυτό (αν και δεν είδα απόψε το παιχνίδι) -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Λέει ότι οι ήττες του γαύρου αυτές είναι ποιοτικά διαφορετικές από εκείνες με Μόλντε και τις άλλες τις κουλές ομάδες.
Νομίζω είναι σωστό αυτό (αν και δεν είδα απόψε το παιχνίδι)Σωστό αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: μηδέν εις το πηλίκο..
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
[snip]Πολυ καλός ο Μάντζιος, αγωνιστής, αλλά του λείπει η τεχνική. Ο Βαζέχα π.χ. μπορούσε να είχε εκμεταλευτεί καλύτερα τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν χθες.
[snip]Άλλο η τεχνική κι άλλο η αποτελεσματικότητα. Ο Μάτζιος που είδα χτες ήταν από τους πιο τεχνίτες κυνηγούς που έχω δει, τουλάχιστον στα ελληνικά γήπεδα (κοντρόλ, ντρίμπλα, πάσα, κάλυψη & κράτημα μπάλας... εφάμιλλος και καλύτερος αρκετών έως πολλών χαφ του ελληνικού πρωταθλήματος)
-
Άντε πάλι ξανά μανά.
Πραγματικά είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει.Παίζεις με μια από τις καλύτερες ΟΜΑΔΕΣ της Ευρώπης, την περιορίζεις όσο είναι δυνατόν, παίζεις το καλύτερο εκτός έδρας σου παιχνίδι (με την έννοια ότι δεν παίζεις σαν την Κάτω ΑχΠαναγιτσαμουοΘεοςναβαλειτοχεριτου ΑΕ), βάζεις στο καταλληλότερο σημείο ένα εκπληκτικό γκολ και στο τέλος... πάλι σκυμμένα κεφάλια.
Πραγματικά πιστεύω ότι είναι μόνο ψυχολογικό το θέμα. Είναι σαν να πιστεύουν ότι, να τώρα θα φάμε το γκολ και θα χάσουμε. Ε, το τρώμε και τελειώνει η υπόθεση...
Ήμαρτον δηλαδή
-
Κρίμα για τον Ολυμπιακό!Έπαιξε πολύ καλύτερα απ' το αναμενόμενο,αλλά για ακόμη μια φορά βαθμό δεν πήρε...
Δεν πειράζει,του χρόνου πάλι!
Ποιό κανάλοι δείχνει τον ΠΑΟΚ αύριο;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ποιό κανάλοι δείχνει τον ΠΑΟΚ αύριο;Supersport 2 νομίζω.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Πραγματικά πιστεύω ότι είναι μόνο ψυχολογικό το θέμαΣυνήθεια είναι..
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Ποιό κανάλοι δείχνει τον ΠΑΟΚ αύριο;
Supersport 2 νομίζω.
Μάλιστα!
Άρα θα παρακολουθήσω τον αγώνα ραδιοφωνικά.Ίσως να ναι και καλύτερα,γατί δε μας βλέπω καλά... -
παει και ο γαβρος...
αυριο παιρνουμε σειρα εμεις και οτι γινει εγινε!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]