-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Στέλιο όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες πανηγυρίζουν για την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά δε νομίζω να είναι κανένας ευχαριστημένος από την εμφάνιση. Αυτό που με απογοήτευσε καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν οτι η ομάδα έπαιξε χωρίς τσαγανό. Και χωρίς τσαμπουκά δεν προκειται να κάνουμε τίποτα ούτε φέτος ούτε ποτέ. Ελπίζω αυτή η νίκη να τονώσει την ψυχολογία της ομάδας και να δούμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια. Η ομάδα έχει καλούς παίχτες! Και νέους με ταλέντο και παλιότερους με εμπειρία. Αν καταφέρουν και γίνουν μια παρέα όπως οι ομάδες του Ρεχάγκελ και του Γιαννάκη ίσως να καταφέρουν να κάνουν την υπέρβαση.
Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από την ομάδα. Όχι ότι έπαιξε μπαλάρα αλλά όλοι οι παίχτες έτρεχαν, βγαίνανε αλληλοβοήθειες και υπήρχε κάτι παραπάνω από όρεξη και τσαγανό. Χίλια μπράβο τους αξίζουν! Όσο για αυτό που γράφτηκε για τον τρόπο ανάπτυξης του ΠΑΟΚ και τις αντεπιθέσεις, θα έπρεπε να ήταν βλάκας ο Κωστίκος για να μην παίξει έτσι και να εκμεταλευτεί τους ταχύτατους επιθετικούς που έχει. Εφόσον το μεγάλο ατού τους είναι η ταχύτητα, ποιος ο λόγος να βγούνε απέναντι σε οργανωμένη άμυνα;
Πάρα πολύ λίγος ο Ολυμπιακός. Απορώ πως κατάφερε με τέτοια άμυνα να έχει φάει φέτος τόσα λίγα γκολ. Ίσως η ήττα του βάλει μυαλό και γλιτώσει τα χειρότερα από τα μηχανάκια της Λυόν.Σχεδον με ολες τις ομαδες παιζαμε λιγακι πιο αμυντικα. Με τον παοκ παιζαμε φουλ επιθεση. Μην νομιζεις οτι επειδη κανατε καποιες φασεις στις αντεπιθεσεις ειστε μεγαλη ομαδα. Μεγαλη ομαδα ειναι αυτη που επιτιθεται και οχι αυτη που κανει ανταρτοπολεμο. Εγω ειμαι σιγουρος οτι ο σολιντ δεν θα παιξει οπως με τον Παοκ. Αν το κανει αυτο επειδη οι παικτες της λυον ειναι 100 φορες καλυτεροι απο του παοκ θα μας βαλει 10 γκολ. ΟΜΩΣ δεν προκειται να παιξει τοσο επιθετικα. Εδω ομαδαρες οπως η λακορουνια εχουν φαει 8αρες απο την μονακο επειδη επαιξαν επιθετικα.
Υ.Γ Δεν θα μου κανει καμια εντυπωση αν ο παοκ χασει ευκολα απο την σαχταρ αλλα και απο τον ιωνικο μετα.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Χαλαρα θα το πάρει και φέτος ο γαύρος.
Δηλαδή σας γεμίζει το μάτι ο φέτινος βάζελος ή η ΑΕΚ με τον Μάλπασα και τον Αλεξόπουλο;;
Οχι μας γεμιζει ο γαυρος με τον Παντο, τις Γιαγιαδς και τους Μπαμπαδες..
Ο Παντος φιλε μου ηταν απο τους καλυτερους στο ματσ με την Αεκ ,αλλα το δεχομαι οτι δεν ειναι παικταρας. Ο μπαμπακιτα για αλλαγη καλος ειναι.
Οσο αφορα τον τουρε θα σε συμβουλευα να μην ανοιγεσαι. Ειναι μονο λιγο καιρο στην Ελλαδα και για μενα παιζει πολυ καλα. Το φαουλακι που εβαλε χθες ειναι ενα δεγμα της τεχνικης που εχει. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Οσο αφορα τον τουρε θα σε συμβουλευα να μην ανοιγεσαι. Ειναι μονο λιγο καιρο στην Ελλαδα και για μενα παιζει πολυ καλα. Το φαουλακι που εβαλε χθες ειναι ενα δεγμα της τεχνικης που εχει.Ναι αλλα το ονομα του προσφερεται!! Περα απο την πλάκα, ο Τουρε (πολυ εξελιξιμος παίχτης) στα φιλικα ειχε δειξει διαφορετικο στυλ παιχνιδιου.
Αυτος ο Ντανι τι ρολο βαραει; -
Οσο αφορα τον τουρε θα σε συμβουλευα να μην ανοιγεσαι. Ειναι μονο λιγο καιρο στην Ελλαδα και για μενα παιζει πολυ καλα. Το φαουλακι που εβαλε χθες ειναι ενα δεγμα της τεχνικης που εχει.
Ναι αλλα το ονομα του προσφερεται!! Περα απο την πλάκα, ο Τουρε (πολυ εξελιξιμος παίχτης) στα φιλικα ειχε δειξει διαφορετικο στυλ παιχνιδιου.
Αυτος ο Ντανι τι ρολο βαραει;Του δοκιμαστή φαγητών της ομάδας. Είναι πολύ χοντρός ρε γμτ!
Πάντως αλλιώς τον θυμάμαι και αλλιώς τον βλέπω. Να μου πεις αν ήταν καλά σιγά μην ερχόταν. σωστό κι αυτό
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Στέλιο όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες πανηγυρίζουν για την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά δε νομίζω να είναι κανένας ευχαριστημένος από την εμφάνιση. Αυτό που με απογοήτευσε καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν οτι η ομάδα έπαιξε χωρίς τσαγανό. Και χωρίς τσαμπουκά δεν προκειται να κάνουμε τίποτα ούτε φέτος ούτε ποτέ. Ελπίζω αυτή η νίκη να τονώσει την ψυχολογία της ομάδας και να δούμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια. Η ομάδα έχει καλούς παίχτες! Και νέους με ταλέντο και παλιότερους με εμπειρία. Αν καταφέρουν και γίνουν μια παρέα όπως οι ομάδες του Ρεχάγκελ και του Γιαννάκη ίσως να καταφέρουν να κάνουν την υπέρβαση.
Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από την ομάδα. Όχι ότι έπαιξε μπαλάρα αλλά όλοι οι παίχτες έτρεχαν, βγαίνανε αλληλοβοήθειες και υπήρχε κάτι παραπάνω από όρεξη και τσαγανό. Χίλια μπράβο τους αξίζουν! Όσο για αυτό που γράφτηκε για τον τρόπο ανάπτυξης του ΠΑΟΚ και τις αντεπιθέσεις, θα έπρεπε να ήταν βλάκας ο Κωστίκος για να μην παίξει έτσι και να εκμεταλευτεί τους ταχύτατους επιθετικούς που έχει. Εφόσον το μεγάλο ατού τους είναι η ταχύτητα, ποιος ο λόγος να βγούνε απέναντι σε οργανωμένη άμυνα;
Πάρα πολύ λίγος ο Ολυμπιακός. Απορώ πως κατάφερε με τέτοια άμυνα να έχει φάει φέτος τόσα λίγα γκολ. Ίσως η ήττα του βάλει μυαλό και γλιτώσει τα χειρότερα από τα μηχανάκια της Λυόν.Κοιτάξτε, δεν έχω αντίρρηση με την αρχή του τρόπου παιχνιδιού. Όταν η άλλη ομάδα είναι θωρητικά τουλάχοστον καλύτερη από εσένα και παίζεις και εκτός έδρας, ε, τότε κάπως έτσι είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος παιχνιδιού. Διπλή ζώνη και pressing ειδικά όταν ο αντίπαλος δεν είναι γρήγορος όπως ο Ολυμπιακός.
Το πρόβλημα εντοπίζεται στο διώχτε παληκάρια να σωθούμε. Στο γάμο του καραγκιόζη. Μακριά και όπου να είναι.
Αν παίζατε στην άμυνα λίγο πιο συγκρατημένα και κάνατε περισσότερες επιθέσεις (όπως αυτές στις οποίες βάλατε τα γκολ), τότε ναι θα παραδεχόμουνα και εμφάνιση.Αλλά τι συζητάμε, το αποτέλεσμα μετράει
Με τις υγείες μας -
δε θα μου κανει εντυπωση να χασει ο οσφπ τα αυγα και τα πασχαλια με τη λυον!
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Μην νομιζεις οτι επειδη κανατε καποιες φασεις στις αντεπιθεσεις ειστε μεγαλη ομαδα. Μεγαλη ομαδα ειναι αυτη που επιτιθεται και οχι αυτη που κανει ανταρτοπολεμο. Εγω ειμαι σιγουρος οτι ο σολιντ δεν θα παιξει οπως με τον Παοκ.
Ο χαρακτηρισμός μεγάλη ομάδα εξαρτάται από πολλά πράγματα και το χτεσινό παιχνίδι μόνο στα υπέρ μπορεί να αναφερθεί για τον ΠΑΟΚ.
Το πρόβλημα εντοπίζεται στο διώχτε παληκάρια να σωθούμε. Στο γάμο του καραγκιόζη. Μακριά και όπου να είναι.
Αν παίζατε στην άμυνα λίγο πιο συγκρατημένα και κάνατε περισσότερες επιθέσεις (όπως αυτές στις οποίες βάλατε τα γκολ), τότε ναι θα παραδεχόμουνα και εμφάνιση.Αλλά τι συζητάμε, το αποτέλεσμα μετράει
Με τις υγείες μαςΕδώ είναι που διαφωνούμε. Πέρα από τα τελευταία 10 λεπτά, ο ΠΑΟΚ σε καμία περίπτωση δεν έδιωχνε την μπάλα στο γάμο του καραγκιόζη όπως λες. Αντιθέτως η μπάλα έφευγε με κοφτές κάθετες μπαλιές και βγαίνανε οι αντεπιθέσεις.
Διαφωνώ επίσης ότι το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Αν μιλούσαμε για τελικό θα είχες δίκιο. Εφόσον όμως αναφερόμαστε σε πρωτάθλημα σημασία έχει να παίζεις μπάλα. Αν το αποτέλεσμα δεν έρθει τη μια μέρα θα έρθει την δεύτερη. Αντιθέτως μόνο η τύχη που θα σου φέρει ένα αποτέλεσμα δεν αρκεί για σε ξελασπώσει σε σειρά αγώνων. Η άμυνα του Ολυμπιακού δεν ήταν μόνο χτες άθλια. Και σε κάποιο άλλο φετινό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη κεκλεισμένων των θυρών το είχα παρατηρήσει. Κι αν τότε ήταν τυχερός, χτες δεν ήταν. Όχι ότι λειτούργησαν καλά οι άλλες γραμμές του, αλλά από την άμυνα ξεκινάνε όλα. -
Δηλαδή σας γεμίζει το μάτι ο φέτινος βάζελος ή η ΑΕΚ με τον Μάλπασα και τον Αλεξόπουλο;;
Κοίτα τους παίχτες που είχες πριν μερικά χρόνια, κοίτα και τωρα και...'κλάψε'.
Στο ίδιο 'στρατόπεδο' είμαστε αλλά εγώ...από μακριά πλέον.Αν εσένα σε ικανοποιεί ο Κώτσιος και Βύντρα, ο Μάριτς και ο Γκέκας και διάφορα αλλα φυντάνια, εμένα μου περισσεύουν.
Αν εσύ μπορείς πλέον να κάτσεις μπροστά την τηλεόραση και να δεις ποδόσφαιρο,(πρωτάθλημα) ένα μόνο έχω να πω: 'Χαρά στο κουράγιο σου' (το εννοώ, δεν κάνω πλάκα) -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Κοίτα τους παίχτες που είχες πριν μερικά χρόνια, κοίτα και τωρα και...'κλάψε'.
Στο ίδιο 'στρατόπεδο' είμαστε αλλά εγώ...από μακριά πλέον.Αν εσένα σε ικανοποιεί ο Κώτσιος και Βύντρα, ο Μάριτς και ο Γκέκας και διάφορα αλλα φυντάνια, εμένα μου περισσεύουν.
Αν εσύ μπορείς πλέον να κάτσεις μπροστά την τηλεόραση και να δεις ποδόσφαιρο,(πρωτάθλημα) ένα μόνο έχω να πω: 'Χαρά στο κουράγιο σου' (το εννοώ, δεν κάνω πλάκα)Δεν είναι μόνο αυτοί.. Είναι και ο Έκι, ο Παπ, ο Φλάβιο, ο Σέριτς, ο Νίλσον, ο Μπίσκαν, τα πιτσιρίκια που βγάζουν μάτια..
Σίγουρα δεν είναι τα μεγάλα ονόματα όλοι οι υπόλοιποι αλλά πότε ο ΠΑΟ (ή ο γαύρος) είχε 11 παίκτες ΑΑ?
-
Καμια ομάδα πλέον δεν έχει 11 παικτες 'πρώτης γραμμής' , αυτό είναι πολύ σωστό. Σημασία έχει, τι μπορούν να κάνουν οι πρωτοκλασάτοι και οι 'δευτεράντζες' μαζί. Από αυτούς που λες, το μόνο παρήγορο είναι οι μικροί της Ελπίδων. Ο Γκονζάλες βέβαια ξέρει μπάλα όσο λίγοι αλλά ένας κούκος...
Τους είδες στο Φρίουλι φαντάζομαι. Ειλικρινά σου μιλάω τους λυπήθηκα.
Στην ηλικία σου πρόλαβα, την ομάδα του Ρότσα και του Ζάετς, και έχω αυτές τις παραστάσεις. Δεν μ'ένω εκεί, καθώς το ποδόσφαιρο έχει αλλα΄ξει σημαντικά και όπως σου είπα καμια ομάδα δεν έχει πλέον τετοιους παιχτες .
Αλλά κοίτα και το κοντινό παρελθόν, είχες Βαζέχα, Λυμπερόπουλο, Καραγκούνη, ακόμα και Μικλαντ και Μικάελσεν και Χενρικσεν.
Τωρα...
Τέλος παντων μακάρι να πέφτω έξω (δεν είμαι και κανένας θεωρητικός του ποδοσφαίρου) και να κάνουν κάτι καλό. -
btw, 2-0 η skoda
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Καμια ομάδα πλέον δεν έχει 11 παικτες 'πρώτης γραμμής' , αυτό είναι πολύ σωστό. Σημασία έχει, τι μπορούν να κάνουν οι πρωτοκλασάτοι και οι 'δευτεράντζες' μαζί. Από αυτούς που λες, το μόνο παρήγορο είναι οι μικροί της Ελπίδων. Ο Γκονζάλες βέβαια ξέρει μπάλα όσο λίγοι αλλά ένας κούκος...
Στην ηλικία σου πρόλαβα, την ομάδα του Ρότσα και του Ζάετς, και έχω αυτές τις παραστάσεις. Δεν μ'ένω εκεί, καθώς το ποδόσφαιρο έχει αλλα΄ξει σημαντικά και όπως σου είπα καμια ομάδα δεν έχει πλέον τετοιους παιχτες .
Αλλά κοίτα και το κοντινό παρελθόν, είχες Βαζέχα, Λυμπερόπουλο, Καραγκούνη, ακόμα και Μικλαντ και Μικάελσεν και Χενρικσεν.
Τωρα...
Τέλος παντων μακάρι να πέφτω έξω (δεν είμαι και κανένας θεωρητικός του ποδοσφαίρου) και να κάνουν κάτι καλό.Φέτος δεν περιμένω πολλά, σε 1-2 χρόνια όμως νομίζω ότι θα χτυπάμε άνετα 8 ChL..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τωρα...
Τέλος παντων μακάρι να πέφτω έξω (δεν είμαι και κανένας θεωρητικός του ποδοσφαίρου) και να κάνουν κάτι καλό.Φέτος δεν περιμένω πολλά, σε 1-2 χρόνια όμως νομίζω ότι θα χτυπάμε άνετα 8 ChL..
Το θεμα δεν ειναι το να το κανεις μια φορα και μετα τελος(η μετα απο 10 χρονια παλι) αλλα η ΣΥΝΕΧΕΙΑ.......
Δυστυχως καμμια Ελληνικη ομαδα δεν ειναι ετσι.....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Το θεμα δεν ειναι το να το κανεις μια φορα και μετα τελος(η μετα απο 10 χρονια παλι) αλλα η ΣΥΝΕΧΕΙΑ.......Δυστυχως καμμια Ελληνικη ομαδα δεν ειναι ετσι.....
Η συγκεκριμένη ομάδα έχει βάθος μία 5ετία πιστεύω.. (Ντάξει, ο Φλάβιο είναι παππούς αλλά θα τον αλλάξουμε)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Φέτος δεν περιμένω πολλά, σε 1-2 χρόνια όμως νομίζω ότι θα χτυπάμε άνετα 8 ChL..
Ψιτ... κύριος... Αυτο είναι το thread του ποδοσφαίρου...
Για να μην εκτίθεσαι πεστο καλύτερα εδώ
...και σε παίρνει να πεις και περισσότερα! -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Φέτος δεν περιμένω πολλά, σε 1-2 χρόνια όμως νομίζω ότι θα χτυπάμε άνετα 8 ChL..
Ψιτ... κύριος... Αυτο είναι το thread του ποδοσφαίρου...
Για να μην εκτίθεσαι πεστο καλύτερα εδώΕίσαι εγκάθετος.-
Σοβαρά τώρα, με μερικές μεταγραφές γιατί να μην φτάσουμε μέχρι τους 8?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Είσαι εγκάθετος.-
Κάτσε και πρόσθεσε πόσες ομάδες στέλνουν κάθε χρόνο οι Ισπανοί, οι Ιταλοί, οι Αγγλοι και οι Γάλλοι, αφαίρεσε 4-5 ομάδες απο αυτές (κάτι Ουντινέζε, Εβερτον (αυτή αφαιρέθηκε από μόνη της), Σοσιεδαδ και τα σχετικα) πρόσθεσε Μπάγερν Μονάχου και έχεις τις ομάδες που κάθε χρόνο και για τα επόμενα χρόνια είναι τα φαβορί για τους 8. Κάθε χρόνο μπορεί και να τρυπώνουν κανα δυο αλλά μέχρι εκεί. Να χτυπάς 8άδα **άνετα **(δηλαδή για κάποια χρόνια συνεχόμενα) προερχόμενος από το ελληνικό πρωτάθλημα δεν παίζει.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Είσαι εγκάθετος.-
Κάτσε και πρόσθεσε πόσες ομάδες στέλνουν κάθε χρόνο οι Ισπανοί, οι Ιταλοί, οι Αγγλοι και οι Γάλλοι, αφαίρεσε 4-5 ομάδες απο αυτές (κάτι Ουντινέζε, Εβερτον (αυτή αφαιρέθηκε από μόνη της), Σοσιεδαδ και τα σχετικα) πρόσθεσε Μπάγερν Μονάχου και έχεις τις ομάδες που κάθε χρόνο και για τα επόμενα χρόνια είναι τα φαβορί για τους 8. Κάθε χρόνο μπορεί και να τρυπώνουν κανα δυο αλλά μέχρι εκεί. Να χτυπάς 8άδα **άνετα **(δηλαδή για κάποια χρόνια συνεχόμενα) προερχόμενος από το ελληνικό πρωτάθλημα δεν παίζει.
2 χρονιές μπορούμε, τουλάχιστον έτσι πιστεύω.. Αλλά να γίνουν κανά δυο μεταγραφές ακόμα, έτσι η ομάδα δεν μπορει.-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
2 χρονιές μπορούμε, τουλάχιστον έτσι πιστεύω.. Αλλά να γίνουν κανά δυο μεταγραφές ακόμα, έτσι η ομάδα δεν μπορει.-
Μαλεζάνι: 'Κι αν αποκλειστούμε δεν έγινε τίποτα, λειτουργούμε βάσει πενταετούς πλάνου' (22/08/05)
Κατσουράνης: 'Σε πέντε χρόνια θα πρωταγωνιστούμε σε Ελλάδα και Ευρώπη' (30/09/05)
Για να γλυτώσουμε από τον κόπο τους κκ Σόλιντ και Κωστίκο, το γράφουμε εμείς:
Σόλιντ: 'Σε πέντε χρόνια θα τρίβετε τα μάτια σας με την ομάδα. Παραγγείλτε από τώρα νέα ράφια για την αίθουσα με τα τρόπαια'
Κωστίκος: 'Ο λαός του ΠΑΟΚ μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Σε πέντε χρόνια, ο μαρμαρωμένος βασιλιάς θα είναι ξύπνιος και στον θρόνο του'
Μπορείτε να φανταστείτε τι έχει να γίνει σε Ελλάδα, Ευρώπη, Γη, Γαλαξία το 2010?
(θα το πάρει η Λάρισα - χοχοχο)
-
Η αλητεία δεν έχει χώρα. Μια 57χρονη φίλαθλος της Σαμπντόρια τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί μάτι από φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Άσκολι. Κι επειδή στην Ιταλία η αστυνομία δεν έχει διακοσμητικό ρόλο, οι δράστες βρέθηκαν άμεσα. Το αδιανόητο; Πρόκειται για άτομα ηλικίας 16 και 18 ετών.
Η άτυχη οπαδός της 'Σαμπ' μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και μετά από πολύωρη επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε, οι γιατροί ανακοίνωσαν πως δε διατρέχει κίνδυνο να χάσει την όραση της από το δεξί μάτι. Η αστυνομία πήρε στην κατοχή της το βίντεο του αγώνα και δεν χρειάστηκε να περάσουν πολλές ώρες για να εντοπίσουν τους δράστες.
Οι υπεύθυνοι βρέθηκαν εν ριπή οφθαλμού. Πρόκειται για δύο άτομα ηλικίας 16 και 18 ετών (!) που είχαν μπει στο γήπεδο μόλις πέντε λεπτά νωρίτερα και εκτόξευσαν με πιστόλι τη φονική φωτοβολίδα. Αξίζει να σημειωθεί πως όταν στην Ιταλία προ ημερών ανακοινώθηκε ότι θα παρθούν νέα μέτρα ασφαλείας στα γήπεδα, οι τιφόζι όλων των ομάδων αντέδρασαν έντονα.
Αυτα σε καποιον αλλο γαλαξια
Εδω ομως ειναι ΕΛΛΑΔΑ κυριοι....Θα τους χαϊδευουμε το αυτι μεχρι να βαρεθουν να κανουν επεισοδια....
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]