-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Μονο οταν παρουμε το c.l θα σταματησετε να διαμαρτυρεστε γιατι ειναι το μοναδικο οχυρο που σας εχει μεινει. Πιστεψτε με δεν αργει η ωρα που ο οσφπ θα το κανει. Ο σολιντ ειναι προπονηταρα,θα παρει τους καταλληλους παικτες και σε λιγο καιρο θα πεταει η ομαδα.Καλά, φτάστε πρώτα το οχυρό των προημιτελικών (έστω και του ΟΥΕΦΑ) και το ξανασυζητάμε...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
ομως πλακα-πλακα ο γαυρος φαινεται οτι εχει αρκετα καλυτερη ομαδα απο οσο χρειαζεται για την ελλαδα αυτη την εποχη...
αυτο ειναι κατι που πρεπει λιγο ως πολυ να το αναγνωρισουνε ολοι και απλως να περιμενουμε σιγα-σιγα και τις πρωτες ευρωπαϊκες επιτυχιες..Για ευρωπαϊκές επιτυχίες δεν ξέρω αλλά οτι στην ελλάδα φέτος (και προς το παρόν) δεν έχει αντίπαλο (έστω και ως μονόφθαλμος) νομίζω οτι ελάχιστοι είναι τόσο φανατισμένοι για να μην το αναγνωρίσουν
Σωστα. Τα περι ανωτεροτητας της ΑΕΚ κτλ ειναι για να γραφουν οι φυλλαδες. Οπως ελεγε και ο Ασιμοφ την προηγουμενη εβδομαδα, το αποτελεσμα μετραει. Δεν φταιει ο Ολυμπιακος αν η ΑΕΚ δεν εχει τους παικτες με την προσωπικοτητα που απαιτειται για να παρει ενα ματς.
Το προβλημα για το Γαυρο ειναι οτι στην Ευρωπη φετος ακομα και η 3η θεση θα ειναι επιτυχια. Εκει δεν φαινεται να αλλαξε τιποτα, ουτε σε αποτελεσματα ουτε σε αποδοση και νοοτροπια (οποτε δυσκολευει και η υποθεση 'τελικος Champions League' για του χρονου ).
Βεβαια ειναι νωρις για να κριθει ο Σολιντ, που φαινεται σοβαρος ανθρωπος και επαγγελματιας, αλλα εγω δεν βλεπω σοβαρη βελτιωση, με υλικο μαλιστα αρκετα βελτιωμενο απο περσι.ΥΓ: Αυτες τια αλλαγες στο 90φευγα, μπορει να τις εξηγησει καποιος ρε παιδια;;; Και καλα την Κυριακη, νικουσε 3-1 και εκανε αλλαγη στο 90'. Με Ροζεμποργκ (στο 87' και στο 90') και με Ρεαλ (στο 90') γιατι τις εκανε; Για καθυστερηση;;;
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
meister δεν ξερω τι ομαδα εισαι, αλλα πιστευω οτι σε συμφερει καλυτερα να μιλας για ...GolfΔεν εχει σημασια το ομαδα ειμαι,σημασια εχει οτι μενω 100 μετρα απο το Καραισκακη και δεν εγινα γαυρος γιατι ακουγα τετοιες μ@λ..... μια ζωη. Ισως γιατι θελω να βλεπω τα πραγματα οπως ειναι και δεν επηρεαζομαι απο τα μεσα.
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Καποια στιγμη θα τελειωσει αυτη η τυχη σας στο πρωταθλημα και θα προσγειωθειτε ανωμαλα,δεν πειραζει.
Δεν είναι τύχη το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή.
edit: Δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο αυτό αλλά λέμε τώρα...
-
καλα τον Οκκα ακουσα οτι σφαζονται στα ποδια του η Real, η Barca και η Τσελσι...
Ti παιχταράς ειναι αυτος, φοβερη ντρίπλα, πλάσε επιπέδου, παιχταράς ειναι...
Με κάνατε και γελασα πρωινιάτικα.
Αυτο που μου αρεσει ειναι ότι χτυπιέται σαν αρνι που το σφάζουν αν τον ακουμπήσουν λίγο.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Καποια στιγμη θα τελειωσει αυτη η τυχη σας στο πρωταθλημα και θα προσγειωθειτε ανωμαλα,δεν πειραζει.
Δεν είναι τύχη το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή.
Ο Ολυμπιακος εχει σιγουρα τις καλυτερες μοναδες(κι αυτο πλεον αμφιβολο αλλα τελος παντων),αλλα την καλυτερη ομαδα στο γηπεδο δεν την εχει δειξει.
-
Ε, με 15 βαθμούς σε 5 αγωνες κι εκτος εδρας νικες επί ΠΑΟ, ΑΕΚ κατι εδειξε...
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Ο Ολυμπιακος εχει σιγουρα τις καλυτερες μοναδες(κι αυτο πλεον αμφιβολο αλλα τελος παντων),αλλα την καλυτερη ομαδα στο γηπεδο δεν την εχει δειξει.
Μάλιστα, ΟΚ.
Και ποια ομάδα έχει δείξει ότι είναι καλύτερη μέσα στο γήπεδο, μέχρι τώρα;
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Μάλιστα, ΟΚ.Και ποια ομάδα έχει δείξει ότι είναι καλύτερη μέσα στο γήπεδο, μέχρι τώρα;
εεε... η Λάρισα???
-
Skoda Xanthi μηπως ???
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Scoda Xanthi μηπως ???Skoda Ξάνθη!
-
αυτα κανει η βιασυνη
-
ρε σεις!!! λαθος τη γραψατε την ΟΜΑΔΑΡΑ?
πλακα-πλακα αμα συνεχισει στο ιδιο μοτιβο....την βαψανε μερικοι-μερικοι
-
λέτε να βγει ch.l. πλάκα-πλάκα;
-
E,ενταξει μη το παρατραβαμε ρε παιδια,θα τερματισει 2 η Skoda????
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
E,ενταξει μη το παρατραβαμε ρε παιδια,θα τερματισει 2 η Skoda????όΧι, πρώτη
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
E,ενταξει μη το παρατραβαμε ρε παιδια,θα τερματισει 2 η Skoda????
όΧι, πρώτη
Ετσι μαλιστα
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
E,ενταξει μη το παρατραβαμε ρε παιδια,θα τερματισει 2 η Skoda????Μη το αποκλείεις... Τρίτη είναι ακόμα πιο πιθανό. Θα κοντραριστεί με την ΑΕΚ
Βέβαια από Γενάρη θα αρχίσουν οι κόντρα διαιτησίες όπως πέρισυ και το πιο πιθανό (τελικά) και ρεαλιστικό είναι να τερματίσει πάλι τέταρτη πάνω από εμάς -
Εγω βλεπω την ΑΕΚ δευτερη παντως........
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Εγω βλεπω την ΑΕΚ δευτερη παντως........Eγω σε βλεπω πολυ αισιοδοξο
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]