-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Σημερα παντως ειμαι πολυ συγκινημενος. Εμαθα οτι θα πανε 1200 ατομα στην Νορβηγια. Και ομως φιλοι μου ενω ο Ολυμπιακος εχει 0 βαθμους και καμια ελπιδα προκρισης ,οι αγνοι φιλαθλοι του Ολυμπιακου, αγαπουν πραγματικα την ομαδα και δινουν τον οβολο τους για να την στηριξουν στην μακρινη και αφιλοξενη Νορβηγια ,οπου αψηφουν τους -10 βαθμους.Άν αυτοί είναι οι 'αγνοί φίλαθλοι' φαντάζομαι πως θα είναι οι... ψυχοπαθείς!
Αυτη ειναι η διαφορα των οπαδων του Ολυμπιακου απο τους οπαδους των αλλων ομαδων. Εμεις οι Ολυμπιακοι αγαπαμε πραγματικα την ομαδα. Αυριο θα ειμαστε 15.000 στο σεφ και στην Νορβηγια 1200 ατομα.
Γι'αυτο τον κοσμο αξιζει η ομαδα να κατακτησει το c.l και να παιρνει τα παντα σε ολα τα αθληματα.Στα περισσότερα μέρη του κόσμου (του γαλαξία, του σύμπαντος, κλπ) αυτό δεν ονομάζεται αγάπη. Ονομάζεται παθογενής εμμονή.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Ενταξει ειναι σχεδον διπλασιοι οι Ολυμπιακοι απο τους Παναθηναικους αλλα αυτο δεν λεει και παρα πολλα. Θα μπορουσαν να πανε 500 παναθηναικοι.
Γιατι γελας? Δεν ειπα κατι αστειο. Ειναι ψεμματα οτι πηγατε 30 ατομα στην Νορβηγια? Στα ραδιοφωνα και στα forums φαινεστε πολλοι. Στα γηπεδα ειστε ανυπαρκτοι. 1000 ατομα με τον Πανελληνιο στο μπασκετ και 30 ατομα στην Νορβηγια.
Που να καταλαβεις το μεγαλειο του κοσμου του Ολυμπιακου. Να σου πω οτι στον αγωνα Μονακο-οσφπ ηταν 8.000 ολυμπιακοι? Να σου μιλησω για 10.000 ολυμπιακους στο παλερμο εναντιον της γιουβεντους στο 2-1?
Εσεις πηγατε μονο στην μπαρτσελονα 3.000 ατομα με τις γυναικες σας για να κανετε ψωνια -
Τουλαχιστον οταν παμε στα ματς στην ευρωπη φευγουμε με το κεφαλι ψηλα!
Δεν ζηταμε λεφτα για την υπέροχη βραδυα που χαρισαμε στους παικτες και τους οπαδους της αλλης ομαδας! -
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Τουλαχιστον οταν παμε στα ματς στην ευρωπη φευγουμε με το κεφαλι ψηλα!
Δεν ζηταμε λεφτα για την υπέροχη βραδυα που χαρισαμε στους παικτες και τους οπαδους της αλλης ομαδας!Οπως με την Μπαρτσελονα οπου μετα το 5-0 ζητουσατε ελεος και οπως με την καλιθεα της ιταλιας την ουντινεζε.
-
Ενταξει ειναι σχεδον διπλασιοι οι Ολυμπιακοι απο τους Παναθηναικους αλλα αυτο δεν λεει και παρα πολλα. Θα μπορουσαν να πανε 500 παναθηναικοι.
Γιατι γελας? Δεν ειπα κατι αστειο.
Θα μου επιτρέψεις να το θεωρώ αστείο, και μάλιστα διαχρονικό, το 'επιχείρημα' ότι οι γάβροι είναι τάχα διπλάσιοι από τους βάζελους.
Ειναι ψεμματα οτι πηγατε 30 ατομα στην Νορβηγια? Στα ραδιοφωνα και στα forums φαινεστε πολλοι. Στα γηπεδα ειστε ανυπαρκτοι. 1000 ατομα με τον Πανελληνιο στο μπασκετ και 30 ατομα στην Νορβηγια.
Που να καταλαβεις το μεγαλειο του κοσμου του Ολυμπιακου. Να σου πω οτι στον αγωνα Μονακο-οσφπ ηταν 8.000 ολυμπιακοι? Να σου μιλησω για 10.000 ολυμπιακους στο παλερμο εναντιον της γιουβεντους στο 2-1?
Εσεις πηγατε μονο στην μπαρτσελονα 3.000 ατομα με τις γυναικες σας για να κανετε ψωνιαΚαθόλου ψέμματα δεν είναι. Τυγχάνει να είμαστε σκεπτόμενοι φίλαθλοι!
-
2 ματς!να αρχισουμε να λεμε ενα-ενα τα 20κατι(δεν ξερω ποσα ειναι ακριβως)εκτος εδρας που εχετε να παρετε νικη? Το 7-0 σου λεει κατι? 'Η κατι ματς στην Χερενβεν και την Μολντε?
-
Δηλαδη στο μπασκετ τι σκεφτεστε και δεν πατε? μουαχαχα.
Καθηστε αυριο και κλαψτε που θα βλεπετε 15.000 ολυμπιακους στο σεφ.
ΝΙΚΗ Η ΘΑΝΑΤΟΣ -
24 ειναι και τα δικα σας 21. Τεραστια διαφορα. μουααχαχαχαχ
-
Δηλαδη στο μπασκετ τι σκεφτεστε και δεν πατε? μουαχαχα.
Καθηστε αυριο και κλαψτε που θα βλεπετε 15.000 ολυμπιακους στο σεφ.
ΝΙΚΗ Η ΘΑΝΑΤΟΣΤι σε κάνει να νομίζεις ότι κλαίμε όταν σας βλέπουμε να σας σέρνει ο Κόκκαλης από δω κι από κει βρέξει-χιονίσει; Σας κοροϊδεύουμε, όπως κάνει κι εκείνος
-
24ειναι και τα δικα σας 21
Συνεχομενα?
-
24ειναι και τα δικα σας 21
Συνεχομενα?
Eχει σημασια? Δεν θυμαμαι κανενα οπαδο του Ολυμπιακου να λεει οτι ειναι ΕυρωΟλυμπιακος. Ευρωπαναθες εχουμε γεμισει. Σας προσγειωσε ανωμαλα ο Μεσι βεβαια.
Δηλαδη να αρχισω να μιλαω για τους εντος εδρας αγωνες του Ολυμπιακου επειδη εχουμε περισσοτερες νικες απο εσας? -
Δεν θυμαμαι κανενα οπαδο του Ολυμπιακου να λεει οτι ειναι ΕυρωΟλυμπιακος
Ξερω! Εσενα!!!
Γι'αυτο τον κοσμο αξιζει η ομαδα να κατακτησει το c.l
-
Δεν θυμαμαι κανενα οπαδο του Ολυμπιακου να λεει οτι ειναι ΕυρωΟλυμπιακος
Ξερω! Εσενα!!!
Γι'αυτο τον κοσμο αξιζει η ομαδα να κατακτησει το c.l
Ποτε δεν ειπα οτι ο Ολυμπιακος ειναι μεγαλη ομαδα στην Ευρωπη. Δεν ειναι καν μεσαια. Ειναι μικρη. Οσο και αν με πικραινει ειναι η αληθεια ,αλλα ευτυχως αυτο θα αλλαξει συντομα.
Εγω απλα λεω για τις νικες του Ολυμπιακου και καμια φορα υπερβαλλω για να τονισω και την δικια σας γυμνια. -
Ποτε δεν ειπα οτι ο Ολυμπιακος ειναι μεγαλη ομαδα στην Ευρωπη. Δεν ειναι καν μεσαια. Ειναι μικρη. Οσο και αν με πικραινει ειναι η αληθεια ,αλλα ευτυχως αυτο θα αλλαξει συντομα.
Πώς θα αλλάξει ρε φίλος;
Αν ο πρόεδρος δε σοβαρευτεί να χώσει κανά γιούρο να πάρουμε κανά παίχτη, κάθε χρόνο τα ίδια θα λέμε.. -
Δειτε την εθνικαρα!!Κουδουνια τους εχουμε κανει τους Ουγγρους!
Oτι πιο αστειο εχω διαβασει τα τελευταια 10 χρονια. Εγω σηκωθηκα απο την τηλεοραση στο 60 λεπτο . Δεν ειναι ποδοσφαιρο αυτο. Ακομα και στα φιλικα χαλια παιζουμε. Οτι φασεις κανουμε ειναι απο φαουλ. Παιζουμε με μια ομαδα λιγο καλυτερη απο το καζακσταν και ειμαστε ενας λακος σκατα.
**Σημερα παντως ειμαι πολυ συγκινημενος. **Εμαθα οτι θα πανε 1200 ατομα στην Νορβηγια. Και ομως φιλοι μου ενω ο Ολυμπιακος εχει 0 βαθμους και καμια ελπιδα προκρισης ,οι αγνοι φιλαθλοι του Ολυμπιακου, αγαπουν πραγματικα την ομαδα και δινουν τον οβολο τους για να την στηριξουν στην μακρινη και αφιλοξενη Νορβηγια ,οπου αψηφουν τους -10 βαθμους.
Την περσινη χρονια ο Παναθηναικος σε αντιστοιχο παιχνιδι ειχε 30 οπαδους. Ναι καλα διαβασατε. 30 οπαδους και ηταν και μεσα στο παιχνιδι της προκρισης.
Αυτη ειναι η διαφορα των οπαδων του Ολυμπιακου απο τους οπαδους των αλλων ομαδων. Εμεις οι Ολυμπιακοι αγαπαμε πραγματικα την ομαδα. Αυριο θα ειμαστε 15.000 στο σεφ και στην Νορβηγια 1200 ατομα.
Γι'αυτο τον κοσμο αξιζει η ομαδα να κατακτησει το c.l και να παιρνει τα παντα σε ολα τα αθληματα.Με αφορμή μία φράση-προσωπική εκτίμηση του φαρμακοποιού για το ματς της εθνικής Ελλάδος...αφού στολίστηκες από μόνος σου(είμαστε ένας λάκος σκατά )άρχισες το δελτίο τύπου σου..για την αγαπημένη σου ομάδα και τον αιώνιο εχθρό της
Από τη μια λοιπόν χαρακτηρίζεις την εθνική Ελλάδος λάκο με σκατά(ούτε Τούρκος δεν θα μας χαρακτήριζε έτσι πάντως ),η οποία έχει κερδίσει κι ένα ευρωπαικό κύπελο... και για τον ΘΡΥΛΟ σου(την εταιρεία του κυρίου Κόκαλη,γιατί περί αυτής πρόκειται)που δεν έχει κερδίσει ΑΚΟΜΑ εκτός έδρας νιώθεις συγκινημένος για την εκστρατεία της κόκκινης στρατιάς,που για μια ακόμα φορά θα δει το ίδιο έργο πάλι. Βοήθησέ με να σε καταλάβω...Eκτος απο φανατικος Ολυμπιακος ειμαι και εχθρος των ιταλικων αυτοκινητων. Ψαξε τα ποστ μου και θα με καταλαβεις
Στο θεμα μας τωρα. Τι σχεση εχει η Εθνικη. 11 τσουρουκαδες μαζευτηκαν και με αντιποδοσφαιρο-κωλοφαρδια και λογω της κουρασης των αντιπαλων και επειδη μας υποτιμησαν κανανε το ακατορθωτο.
Πρεπει ομως να ξερετε οτι αν βαζαμε αυτους τους 11 να παιξουν c.l δεν θα επαιρναν βαθμο. To c.l ειναι 125 φορες πιο δυσκολο απο ενα euro και οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο ειναι αφελης. Μην παραμυθιαζεστε ρε γαμωτο μου.
Βλεπετε την Λυον με μαλουντα,γκοβου,καριου. Ολοι αυτοι ειναι απο Νορβηγια Αφρικη κ.τ.λ. Με καλους σκαουτερ μπορουμε και εμεις να φερουμε αναλογα ταλεντα.
Ειδαμε και τους νεους παικτες του παο με τον Εργοτελη. Εγω αυτο που ειδα ειναι οτι ο Εργοτελης εχει ισαξιους παικτες.Στο ματς των Ελλήνων τσουρουκάδων με τους Γάλλους σε πηγαίνω,στην φάση του γκολ:
1)Ο Ζαγοράκης παιρνάει την μπάλα πάνω από τον Λιζαραζού,αφήνοντας τον με το στόμα ανοιχτό και κάνοντάς τον ρόμπα παγκοσμίως.
Κλασσικό παράδειγμα ελληνικού αντιποδόσφαιρου.2)Με μπαλιά-πάσα ακριβείας βρίσκει τον Χαριστέα.
Κλασσικό παράδειγμα κωλοφαρδίας.3)Ο Χαριστέας σηκώθηκε στον κατάλληλο χρόνο...
Κλασσικό παράδειγμα κούρασης αντιπάλου αμυντικού και όχι ικανότητας του Χαριστέα(τουλάχιστον όσον αφορά το διάβασμα της φάσης και την δύναμη του στο ψηλό παιχνίδι)4)Ο Χαριστέας βρήκε με το κεφάλι την μπάλα και σημάδεψε τα δίχτυα μην αφήνοντας καμία ευκαιρίας αντίδρασης στον Μπαρτέζ.
Κλασσικό παράδειγμα υποτίμησης.Αν ο Μπαρτέζ δεν τον υποτιμούσε θα άνοιγε τις φτερά του και θα πέταγε για να το πιάσει.Θα συνεχίσω να διαβάζω τις ποδοσφαιρικές σου αναλύσεις/τοποθετήσεις γιατί ειλικρινά μαθαίνω νέα πράγματα.
-
Το εχω γραψει πιο πριν και θα το ξαναγραψω! Ποδοσφαιρο χωρις υποδομες κ ¨βιομηχανια¨παραγωγης νεων παικτων δεν υπαρχει! Δειτε στις μεγαλες ομαδες της Ευρωπης πως εχουν ξεκινησει οι μεγαλοι παικτες! Ο Rooney εβαλε το πρωτο του γκολ στην Premiership εναντιον της Arsenal πριν κλεισει τα 18!
Πειτε μου σε ποια ελληνική ομαδα παιζει Ελληνας κατω των 18 βασικος?
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Δειτε την εθνικαρα!!Κουδουνια τους εχουμε κανει τους Ουγγρους!
Oτι πιο αστειο εχω διαβασει τα τελευταια 10 χρονια. Εγω σηκωθηκα απο την τηλεοραση στο 60 λεπτο . Δεν ειναι ποδοσφαιρο αυτο. Ακομα και στα φιλικα χαλια παιζουμε. Οτι φασεις κανουμε ειναι απο φαουλ. Παιζουμε με μια ομαδα λιγο καλυτερη απο το καζακσταν και ειμαστε ενας λακος σκατα.
**Σημερα παντως ειμαι πολυ συγκινημενος. **Εμαθα οτι θα πανε 1200 ατομα στην Νορβηγια. Και ομως φιλοι μου ενω ο Ολυμπιακος εχει 0 βαθμους και καμια ελπιδα προκρισης ,οι αγνοι φιλαθλοι του Ολυμπιακου, αγαπουν πραγματικα την ομαδα και δινουν τον οβολο τους για να την στηριξουν στην μακρινη και αφιλοξενη Νορβηγια ,οπου αψηφουν τους -10 βαθμους.
Την περσινη χρονια ο Παναθηναικος σε αντιστοιχο παιχνιδι ειχε 30 οπαδους. Ναι καλα διαβασατε. 30 οπαδους και ηταν και μεσα στο παιχνιδι της προκρισης.
Γι'αυτο τον κοσμο αξιζει η ομαδα να κατακτησει το c.l και να παιρνει τα παντα σε ολα τα αθληματα.Με αφορμή μία φράση-προσωπική εκτίμηση του φαρμακοποιού για το ματς της εθνικής Ελλάδος...αφού στολίστηκες από μόνος σου(είμαστε ένας λάκος σκατά )άρχισες το δελτίο τύπου σου..για την αγαπημένη σου ομάδα και τον αιώνιο εχθρό της
Από τη μια λοιπόν χαρακτηρίζεις την εθνική Ελλάδος λάκο με σκατά(ούτε Τούρκος δεν θα μας χαρακτήριζε έτσι πάντως ),η οποία έχει κερδίσει κι ένα ευρωπαικό κύπελο... και για τον ΘΡΥΛΟ σου(την εταιρεία του κυρίου Κόκαλη,γιατί περί αυτής πρόκειται)που δεν έχει κερδίσει ΑΚΟΜΑ εκτός έδρας νιώθεις συγκινημένος για την εκστρατεία της κόκκινης στρατιάς,που για μια ακόμα φορά θα δει το ίδιο έργο πάλι. Βοήθησέ με να σε καταλάβω...Eκτος απο φανατικος Ολυμπιακος ειμαι και εχθρος των ιταλικων αυτοκινητων. Ψαξε τα ποστ μου και θα με καταλαβεις
Στο θεμα μας τωρα. Τι σχεση εχει η Εθνικη. 11 τσουρουκαδες μαζευτηκαν και με αντιποδοσφαιρο-κωλοφαρδια και λογω της κουρασης των αντιπαλων και επειδη μας υποτιμησαν κανανε το ακατορθωτο.
Πρεπει ομως να ξερετε οτι αν βαζαμε αυτους τους 11 να παιξουν c.l δεν θα επαιρναν βαθμο. To c.l ειναι 125 φορες πιο δυσκολο απο ενα euro και οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο ειναι αφελης. Μην παραμυθιαζεστε ρε γαμωτο μου.
Βλεπετε την Λυον με μαλουντα,γκοβου,καριου. Ολοι αυτοι ειναι απο Νορβηγια Αφρικη κ.τ.λ. Με καλους σκαουτερ μπορουμε και εμεις να φερουμε αναλογα ταλεντα.
Ειδαμε και τους νεους παικτες του παο με τον Εργοτελη. Εγω αυτο που ειδα ειναι οτι ο Εργοτελης εχει ισαξιους παικτες.Στο ματς των Ελλήνων τσουρουκάδων με τους Γάλλους σε πηγαίνω,στην φάση του γκολ:
1)Ο Ζαγοράκης παιρνάει την μπάλα πάνω από τον Λιζαραζού,αφήνοντας τον με το στόμα ανοιχτό και κάνοντάς τον ρόμπα παγκοσμίως.
Κλασσικό παράδειγμα ελληνικού αντιποδόσφαιρου.2)Με μπαλιά-πάσα ακριβείας βρίσκει τον Χαριστέα.
Κλασσικό παράδειγμα κωλοφαρδίας.3)Ο Χαριστέας σηκώθηκε στον κατάλληλο χρόνο...
Κλασσικό παράδειγμα κούρασης αντιπάλου αμυντικού και όχι ικανότητας του Χαριστέα(τουλάχιστον όσον αφορά το διάβασμα της φάσης και την δύναμη του στο ψηλό παιχνίδι)4)Ο Χαριστέας βρήκε με το κεφάλι την μπάλα και σημάδεψε τα δίχτυα μην αφήνοντας καμία ευκαιρίας αντίδρασης στον Μπαρτέζ.
Κλασσικό παράδειγμα υποτίμησης.Αν ο Μπαρτέζ δεν τον υποτιμούσε θα άνοιγε τις φτερά του και θα πέταγε για να το πιάσει.Θα συνεχίσω να διαβάζω τις ποδοσφαιρικές σου αναλύσεις/τοποθετήσεις γιατί ειλικρινά μαθαίνω νέα πράγματα.
Φιλε μου εισαι το λιγοτερο ασχετος αν πιστευεις οτι οι 1200 ειναι τιποτα Τσουκαλαδες. Ειναι και οικογενειαρχες που αγαπουν τον Ολυμπιακο και θελουν να υποστηριξουν την ομαδα τους ακομα και αν δουν το ιδιο εργο. Που να καταλαβεις εσυ τι θα πει αγαπη οταν καθε φορα που πας στο γηπεδο σιχτιριζεις την ομαδα σου. Στις ειρωνειες ειστε οι καλυτεροι και στα λογια.
Παμε στην Εθνικη τωρα
Το οτι σε καποιους αγωνες εγιναν καποιες καλες ενεργειες δεν σημαινει οτι εχουμε παικταραδες και υπερομαδα. Ειπαμε ειναι ασχετοι αλλα παραμενουν ποδοσφαιριστες. Καποια στιγμη θα γινει καποια καλη ενεργεια. Εγω ειδα ενα απολυτο 0 με την ανυπαρκτη Ουγγαρια και τα ιδια με το Καζακσταν με την Τουρκια κ.τ.λ.
Και στο Ευρο η Τσεχια μας ειχε κανει γιο-γιο . Να σου θυμισω το 1-1 με την Ισπανια οπου ο Χοακιμ ειχε ξεφτιλισει τον Φυσσα και αργοτερα τον Βενετιδη και τους περναγε οποτε ηθελε? 1000 φασεις μπορω να σου πω.Ξυπνα και επιτελους καταλαβε οτι οι Ελληνες παικτες ειναι αταλαντοι και ειναι 1000 φορες χειροτεροι απο τους ξενους. Ε ωραια συγκρινε μου τον Χαριστεα και τον Βρυζα με τον Ανρι,γιατι εμεις πηραμε Ευρο και αυτος οχι. Με την λογικη σου οταν το πηρε και η Δανια το 92 ειχε τους καλυτερους παικτες και ολες οι ευρωπαικες ομαδες εδιναν δισεκατομυρια για να τους αποκτησουν.
Υ.Γ Φιλε skye απ'οτι εμαθα θα επενδυσει σοβαρα σε νεους ξενους παικτες οπως τον 22χρονο Γιοπο της ναντ κ.τ.λ. Σε καποιους ασχετους αυτα τα ονοματα που ακουγονται φαινονται της πλακας, αλλα ευτυχως εχουμε πλεον καλους σκαουτερς και θα παμε ψηλα . Για τον παικτη της Ναντ θα δωσει 3 εκ ευρο για να τον αποκτησει. Ριμπο και λοιποι γερεοι θα φυγουν. Ειναι αμαρτια να δινουμε 1.6 εκ ευρο και να περπαταει. Απο το καλοκαιρι θα δεις αν εχω δικιο η αδικο.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Παμε στην Εθνικη τωρα
Το οτι σε καποιους αγωνες εγιναν καποιες καλες ενεργειες δεν σημαινει οτι εχουμε παικταραδες και υπερομαδα. Ειπαμε ειναι ασχετοι αλλα παραμενουν ποδοσφαιριστες. Καποια στιγμη θα γινει καποια καλη ενεργεια. Εγω ειδα ενα απολυτο 0 με την ανυπαρκτη Ουγγαρια και τα ιδια με το Καζακσταν με την Τουρκια κ.τ.λ.
Και στο Ευρο η Τσεχια μας ειχε κανει γιο-γιο . Να σου θυμισω το 1-1 με την Ισπανια οπου ο Χοακιμ ειχε ξεφτιλισει τον Φυσσα και αργοτερα τον Βενετιδη και τους περναγε οποτε ηθελε? 1000 φασεις μπορω να σου πω.Ξυπνα και επιτελους καταλαβε οτι οι Ελληνες παικτες ειναι αταλαντοι και ειναι 1000 φορες χειροτεροι απο τους ξενους. Ε ωραια συγκρινε μου τον Χαριστεα και τον Βρυζα με τον Ανρι,γιατι εμεις πηραμε Ευρο και αυτος οχι. Με την λογικη σου οταν το πηρε και η Δανια το 92 ειχε τους καλυτερους παικτες και ολες οι ευρωπαικες ομαδες εδιναν δισεκατομυρια για να τους αποκτησουν.
μα ειλικρινα τι το εποικοδομητικο βρισκεις με αυτα που λες?
ασε μας στην αγνοια μας και να πιστευουμε οτι δικαια το πηραμε το κυπελλακι. πιστευεις οτι εστω και ενας να σε παρει στα σοβαρα?
αυτα τα λες και εξω στον κοσμο ή μονο εδω?
Εγω απαντησα στον GTI. Φυσικα τα λεω και ''εξω'' στον κοσμο. Λεω τιποτα ψεμματα? Απαντησε σε αυτα που λεω και τεκμηριωσε αυτα που λες.
Δηλαδη εμενα δεν με παιρνει κανεις στα σοβαρα επειδη θιγω τον εγωισμο σου και τις εθνικιστικες σου αντιληψεις? Μαθε να εισαι αντικειμενικος και να βλεπεις την πραγματικοτητα.
Οταν πηραμε το Ευρο ο Πλατινι σιχτιριζε για την μπαλα που παιζαμε. Αλλα βεβαια και αυτος ειναι εχθρος της Ελλαδας και ολοι οι Ευρωπαιοι που μας κοροιδευαν και μας κοροιδευουν.
Εδω εχουν καβαλησει το καλαμι οι Ελληνες παικτες. Ο Χαριστεας πιστευει σε θεωριες συνωμοσιας. Πιστευει οτι καποιοι Ολλανδοι θελουν να τον καταστρεψουν ,γιατι ειναι Ελληνας . ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΙΣΤΕΑ. ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. Εμ βεβαια εχετε παραμυθιαστει και εσεις απο τους δημοσιογραφους και απο τους εθνικιστες οπαδους. -
Φιλε μου εισαι το λιγοτερο ασχετος αν πιστευεις οτι οι 1200 ειναι τιποτα Τσουκαλαδες. Ειναι και οικογενειαρχες που αγαπουν τον Ολυμπιακο και θελουν να υποστηριξουν την ομαδα τους ακομα και αν δουν το ιδιο εργο. Που να καταλαβεις εσυ τι θα πει αγαπη οταν καθε φορα που πας στο γηπεδο σιχτιριζεις την ομαδα σου. Στις ειρωνειες ειστε οι καλυτεροι και στα λογια.Πάλι τα ίδια!
Άσε εμάς τους άσχετους να πηγαίνουμε στο γήπεδο μόνο όταν ΔΕΝ μας κοροϊδεύουν και συνεχίστε εσείς οι 1200 αγαπησιάρηδες και αφελείς να είστε διαχρονικό έρμαιο των επιτήδειων.
Ξυπνα και επιτελους καταλαβε οτι οι Ελληνες παικτες ειναι αταλαντοι και ειναι 1000 φορες χειροτεροι απο τους ξενους. Ε ωραια συγκρινε μου τον Χαριστεα και τον Βρυζα με τον Ανρι,γιατι εμεις πηραμε Ευρο και αυτος οχι. Με την λογικη σου οταν το πηρε και η Δανια το 92 ειχε τους καλυτερους παικτες και ολες οι ευρωπαικες ομαδες εδιναν δισεκατομυρια για να τους αποκτησουν.
Ξύπνα κι εσυ επιτέλους και κατάλαβε 1. ότι η μπάλα είναι πρωτίστως διασκέδαση, 2. ότι ζεις στην Ελλάδα και 3. ότι οι Ανρίδες δεν έρχονται στην Ελλάδα όσα και να τους δώσεις (άμα τους διώξει η Ευρώπη τότε ΜΠΟΡΕΙ και να έρθουν να συμπληρώσουν τίποτα ένσημα).
-
Red army7 oπως είπε και ο migf1 αυτοί είμαστε και αυτά μπορούμε.Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις και συμβιβαστείς τόσο το καλύτερο για σένα.Όπως είχα πει και σε παλιότερο ποστ το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μόνο για να κάνουμε την πλάκα μας(δυστυχώς ή ευτυχώς)και αυτό δεν αλλάζει.
Επειδή ο πρόεδρός σου ψάχνει στις 5 ηπείρους 18χρονα μην ξεθαρεύεις και νομίζεις ότι τους φέρνει(αν τους φέρει)για να ενισχύσει τον Ολυμπιακό.Θα τους φέρει ως επένδυση,να παίξουν 1 χρόνο και μετά να τους μοσχοπουλήσει.Όπως έκανε και ο Παναθηναικός με τους δικούς του.
Ελληνική ομάδα με 40εκ μπάτζετ δεν θα γίνει ποτέ,οπότε άδικα ονειρεύεσαι και δυστυχώς επιμένεις να εθελοτυφλείς.Γι'αυτό σε συμβουλεύω πολύ φιλικά να αρχίσεις να συμβιβάζεσαι με τους Δάρλες και τους Κουλοχέρηδες,γιατί ό,τι είναι να κάνεις με αυτούς θα το κάνεις.
Και για να σε πάω και στη δική μου ομάδα να θέλεις να ξερεις ποτέ μου δεν πίστεψα στις μαλακίες του Βαρδινογιάννη περι 5ετών προγραμμάτων,γιατί ξερω ότι αν έχει κάποιον καλό παίκτη θα τον πουλήσει αμέσως όσο όσο.Όσο για την εθνική ούτε σου είπα να είσαι υπερήφανος ούτε χαρακτήρισα τους Έλληνες παικταράδες.Τους θεωρώ όμως μάγκες γιατί κατόρθωσαν πανάξια το απίστευτο και αναστάτωσαν ολόκληρη την Ευρώπη(θυμίσου μόνο πόσοι ευρωπαίοι παίκτες αποχώρησαν από τις εθνικές τους ομάδες απογοητευμένοι,θυμίσου το κάζο που έφαγαν οι γάλλοι ανρίδες στην πατρίδα τους )Και τέλος να σου θυμίσω ότι για μήνες μετά το ευρωπαικό από όλους τους προπονητές και παίκτες σε όλη την Ευρώπη γινόταν μνεία στο σύστημα της Ελλάδας και στην ομοιογένεια και συνοχή της ελληνικής ομάδας.Αν σε εσένα αυτά δεν λένε τίποτα σε μένα τον άσχετο λένε πάρα πολλά.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]