-
Γκεραρντ η επιστροφη:
Στην οικογένεια της ΑΕΚ επιστρέφει μετά από τέσσερα περίπου χρόνια απουσίας (από τη σεζόν 2000/01) ο Ευγένιος Γκέραρντ. Αυτή τη φορά ο Ολλανδός τεχνικός δεν αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, όπως είχε κάνει παρέα με τον Τόνι Σαβέφσκι, αλλά τη θέση του διευθυντή του τμήματος σκάουτινγκ της «Ένωσης». Ο πολύπειρος προπονητής, που έχει «ανακαλύψει» τόσους και τόσους ποδοσφαιριστές σε Ελλάδα και εξωτερικό, συναντήθηκε με τον Ντέμη Νικολαΐδη και συμφώνησε να ηγηθεί του νεοσύστατου αυτού τμήματος.
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον κ.Ευγένιο Γκέραρντ, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή τμήματος 'scouting', με αποκλειστική αρμοδιότητα την αναζήτηση ποδοσφαιριστών κάτω των 18 ετών σε χώρες και συλλόγους του εξωτερικού. Ο κ.Γκέραρντ θα στελεχώσει το συγκεκριμένο τμήμα και θα οργανώσει τη λειτουργία του», αναφέρει η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ που προχώρησε σε μια ακόμη κίνηση με γνώμονα το… μέλλον.
Βημα προς βημα γινεται τρομερη δουλεια στην ΑΕΚ...Οι Αεκτζηδες θα «απογειωθουμε» μετα την συμφωνια για το γηπεδικο η οποια ειναι σχετικα κοντα...
-
Κάτι μου λέει ότι θα έχουμε πολλά επεισόδια ακόμη για το γηπεδικό, ακόμη και μετά που βρεθεί τοποθεσία...
-
Σιγουρα αλλα την Παρασκευη θα βγει λογικα η 1η ανακοινωση για την τοποθεσια του......
-
Δεν εννοώ τις ανακοινώσεις, αλλά τις μουρμούρες επειδή θα γίνει(αν γίνει)το γήπεδο εκτός ΝΦ. Θα προσπαθούν να βρουν και να χρησιμοποιήσουν ατέλειες-αδυναμίες για να κτυπήσουν τον Ντέμη.
-
Καλα αυτο ειναι σιγουρο,αλλα δεν πτοουμαστε......
-
Ο 'ΛΑΟΣ' ΑΠΑΙΤΕΙ!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο 'ΛΑΟΣ' ΑΠΑΙΤΕΙ!Πάλι τα ίδια. Λυπάμαι τους κακόμοιρους αντιπάλους του...έχουν να φάνε κλωτσιά και φτύσιμο που θα πάει σύννεφο
Αν οι διαιτητές διεπίστωναν και είχαν τα κότσια να γράψουν ό,τι κάνει...το συγκεκριμένο ταλέντο σ'έναν αγώνα..τώρα ο μαστίγιο θα έπαιζε στον Ατρόμητο λυκόβρυσης...και αυτό με επιφύλαξη.Φυσικά κάνει τον τζάμπα μάγκα γιατί όλα αυτά τα κάνει με την Φανέλα την κόκκινη.Αν φόραγε οποιαδήποτε άλλη φανέλα θα είχε εισπράξει το ξύλο της ζωής του...ο ζουμπάς. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ο 'ΛΑΟΣ' ΑΠΑΙΤΕΙ!
Πάλι τα ίδια. Λυπάμαι τους κακόμοιρους αντιπάλους του...έχουν να φάνε κλωτσιά και φτύσιμο που θα πάει σύννεφο
Αν οι διαιτητές διεπίστωναν και είχαν τα κότσια να γράψουν ό,τι κάνει...το συγκεκριμένο ταλέντο σ'έναν αγώνα..τώρα ο μαστίγιο θα έπαιζε στον Ατρόμητο λυκόβρυσης...και αυτό με επιφύλαξη.Φυσικά κάνει τον τζάμπα μάγκα γιατί όλα αυτά τα κάνει με την Φανέλα την κόκκινη.Αν φόραγε οποιαδήποτε άλλη φανέλα θα είχε εισπράξει το ξύλο της ζωής του...ο ζουμπάς.Ηθελες να τον τελειωσουμε ε? Δεν προκειται να φυγει ο παικταρας αυτος απο τον θρυλο. Οση μπαλα ξερει αυτος δεν ξερουν ολοι οι παικτες του παο και της αεκ μαζι. Για να λεει ο Δεληκαρης οτι κανει για 10 σαβιολα σημαινει πολλα.
Μπορει να βγει τωρα ο καθε αμπαλος να πει οτι θελει για την αξια του.
Εγω τον θυμαμαι στο καραισκακι με αντιπαλο την γιουβεντους να βγαζει ματια. Τον θυμαμαι να βαζει κρισιμα γκολ.
Ειναι ταχυτατος εχει αντοχη και τεχνικη.
Εμεις στον Ολυμπιακο θα τον συμμορφωσουμε και δεν θα τον καταστρεψουμε.
Στους αντιολυμπιακους απλα εχω να πω : ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ηθελες να τον τελειωσουμε ε? Δεν προκειται να φυγει ο παικταρας αυτος απο τον θρυλο. Οση μπαλα ξερει αυτος δεν ξερουν ολοι οι παικτες του παο και της αεκ μαζι. Για να λεει ο Δεληκαρης οτι κανει για 10 σαβιολα σημαινει πολλα.
Εγω τον θυμαμαι στο καραισκακι με αντιπαλο την γιουβεντους να βγαζει ματια. Τον θυμαμαι να βαζει κρισιμα γκολ.
Στους αντιολυμπιακους απλα εχω να πω : ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.Δεν χρειάζεται να τον τελειώσει κανείς..τελειωμένος είναι.Όταν αυτός ο παικταράς παίξει σε ευρωπαικό σύλλογο τότε να τα δεχθώ τα περαστικά.Δυστυχώς το τέλος του θα είναι άσχημο,θα το δεις.Ή θα ''σαπίσει''στο λιμάνι ή θα περιφέρεται στην ελληνική επικράτεια ως δανεικός κι αγύριστος.Για τα υπόλοιπα(σαβιόλα κλπ) live your myth.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ηθελες να τον τελειωσουμε ε? Δεν προκειται να φυγει ο παικταρας αυτος απο τον θρυλο. Οση μπαλα ξερει αυτος δεν ξερουν ολοι οι παικτες του παο και της αεκ μαζι. Για να λεει ο Δεληκαρης οτι κανει για 10 σαβιολα σημαινει πολλα.
Στους αντιολυμπιακους απλα εχω να πω : ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.Δεν χρειάζεται να τον τελειώσει κανείς..τελειωμένος είναι.Όταν αυτός ο παικταράς παίξει σε ευρωπαικό σύλλογο τότε να τα δεχθώ τα περαστικά.Δυστυχώς το τέλος του θα είναι άσχημο,θα το δεις.Ή θα ''σαπίσει''στο λιμάνι ή θα περιφέρεται στην ελληνική επικράτεια ως δανεικός κι αγύριστος.Για τα υπόλοιπα(σαβιόλα κλπ) live your myth.
Θα παιξει γιατι ειναι 21 ετων ακομα. Εχει ολο το μελλον μπροστα του. Εγω ξερω την αξια του αλλα εχω μαθει να σεβομαι τις αποψεις μεγαλων ποδοσφαιριστων.
Και ο Καστιγιο θα παιξει και ο Τουρε για τον οποιο ο Ντρογκμπα λεει οτι ειναι ο νεος Βιερα. Τωρα τι λεει ο καθε red_army7 και τι λεει ο καθε GTI λιγη σημασια εχει. Οταν εκφραζουν την αποψη τους παικταραδες οι γνωμες των αλλων περιττευουν.
Kανε λιγο υπομονη για να δουμε που θα πανε οι τουρε ,καστιγιο και που οι δαρλας ,λεοντιου,λαγος κ.τ.λ.
Και επανερχομαι σε αυτο που ελεγα και παλαιοτερα. Ο Ελληνας ποδοσφαιριστης ειναι αταλαντος. Ο Μπασινας ακομα ψαχνει ομαδα και παει και δοκιμαζεται απο την γουλφς. Τον καραγκουνη τον εδιωξαν απο την Ιντερ και τον εστειλαν στην Μπενφικα. Ο σειταριδης απο την Πορτο πηγε στην ρωσια. Ο κυργιακος παιζει στην σκωτια,τα ιδια και ο φυσσας κ.τ.λ
Υποτιθεται οτι το μεγαλυτερο ταλεντο ειναι ο Κατσουρανης. Ξερετε ποσα εδινε η Βερντερ για να τον αποκτησει ? 3 εκ ευρο. Εδινε 3 εκ ευρο για ενα 27χρονο παικτη. Τοσα λιγα λεφτα αξιζει αυτος ο παικταρας. Τοσο κανει το δεξι ποδι του Τουρε αυτην την στιγμη.
Ευτυχως ο Κοκκαλης το εχει καταλαβει και μαζι με τον σολιντ ψαχνουν για 22χρονα ταλεντα στην αφρικη και σε ολη την Ευρωπη. Μακρια απο τα Ελληνικα ταλεντα και την αβαντα που εχουν απο τους ρουφιανους δημοσιογραφους -
Εγώ δεν μίλησα για τον Τουρέ.Μίλησα για τον Μαστίγιο.Όταν δεις προκοπή με αυτόν σου είπα,θα δεχτώ τα περαστικά σου.18 δεν ήρθε σ'εσάς;Είδες καμία πρόοδο;Στο μόνο που έχει βελτιωθεί είναι στα ύπουλα χτυπήματα.Τελοσπάντων δεν χρείαζεται να το συνεχίσουμε,θα δούμε σε λίγο καιρό ποιος έχει δίκιο.
-
Ποιος Τουρέ; Αυτός που τον κλώτσαγε ο μικρός Μαραντόνα του θρύλου;
-
Σιγα ρε παιδια ψυχραιμια με το Τουρε....
Εγινε ξαφνικα τοσο μεγαλος παιχτης με 10-15 παιχνιδια στον ΟΣΦΠ...και πετατε τα εκατομυρια σαν φυλλαρακια???Καθιστε να βγαλει τι σεζον να τον δουμε σε διαρκεια και μετα τον κρινεται...
Φαινεται καλος αλλα πρεπει και να το αποδειξει εμπρακτος....
Ο Καστιγιο ειναι τελειωμενος.....και ο ζαχοβιτς ηξερε μπαλα αλλα δεν επαιξε πουθενα, λογο οτι ηταν ΕΠΕ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ποιος Τουρέ; Αυτός που τον κλώτσαγε ο μικρός Μαραντόνα του θρύλου;ΣΩΣΤΟΣ
Πώς και δεν τον σάπισε εκείνη την ημέρα ο Τουρέ τον ζουμπά...Αλλά το παιδί(Τουρέ)ξέρει πως σε μερικούς μήνες θα παίζει αλλού και δεν χρειάζεται να καταστρέψει το μέλλον του.Ο άλλος έτσι κι αλλιώς χαμένος είναι..
-
Ο Καστίγιο είναι καλός παίκτης, απλά αυτό που τον έφαγε ήταν η οξυθυμία του(λατινοαμερικάνος γαρ). Είμαι υπέρ του να δίνεις ευκαιρίες, αλλά να υπάρχει βελτίωση.
Τώρα για τα σχόλια του κόκκινουστρατού, που έβγαλε πάλι άμπαλους όλους τους Έλληνες παίκτες που δεν παίζουν στον Ολυμπιακό, ΕΛΕΟΣ!!!
Δεν είμαστε και η Βραζιλία. Αφού τσαντίζεσαι τόσο πολύ, παράτα το ελληνικό ποδόσφαιρο, και άσε μας ήσυχους. Είπαμε να κάνεις κριτική(θετική και αρνητική) αλλά τα μηδενίζεις όλα. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Στους αντιολυμπιακους απλα εχω να πω : ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.Πλάκα μας κάνεις? 18 χρονών ήρθε, ΑΚΟΜΑ κωλόπαιδο και 'ταλεντάκι' παραμένει. Ποιος νομίζει ότι είναι, που από την αρχή της χρονιάς πέταγε στον τύπο σπόντες για τον προπονητή? Ο καλός παίκτης, έχει και χαρακτήρα. Προσωπικά, νομίζω ότι το τρένο πέρασε για τον Καστίγιο. Άλλο ένα ταλέντο που θα μείνει ταλέντο + κωλόπαιδο συγχρόνως. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ να βγω ψεύτης.
-
Στους αντιολυμπιακους απλα εχω να πω : ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑ
Το quiz της ημερας....
10 Σαβιολα+5 Ρομπινιο+3 Τεβεζ = ? ? ?
Οποιος απαντησει κερδιζει ενα αυτογραφο ΤΟΥ παικτη.........
-
τέλος ο Σέζαρ από την ΑΕΚ Βάγγο?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
τέλος ο Σέζαρ από την ΑΕΚ Βάγγο?Δεν είμαι ο Bagus, αλλά κατά 80% τέλος ο Σέζαρ από την ΑΕΚ.
-
Μαλλον ναι
Απο οτι φαινεται Σπυρο επελεξαν την ενδυναμωση στη θεση του δεξιου μπακ κ σε συνδυασμο με το σαφαρι του Ιβιτς στην Αργεντινη θα ερθει καποιος καλος παικτης....
Δεν ανησυχω παντως γιατι εμπιστευομαι τον Ιλια και τον Σαντος στις επιλογες τους...
Ο Φινλανδος που εφεραν βγαζει ματια κ θα υπογραψει οπως ολα δειχνουν..
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]