-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ωχ, τον έθαψε τον βάζελο ο Βασίλης Κωνσταντίνου.Πρώτη φορά είναι; Δεν λες καλά που δεν έχουν και συνέντευξη του Δομάζου;
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
'Πορεια μεχρι τα ημιτελικα του ch league ή κατακτηση του uefa......'Nα σας τα τυλιξω η θα τα παρετε ετσι???????
...πιο σωστά..'Είναι 5,5 κιλά. Να τα αφήσω?..'
-
'Κατάκτηση του πρωταθλήματος'
'πορεία μέχρι τα ημιτελικά στο C.L.'
'ή κατάκτηση του κυπέλλου UEFA'
'και - εννοείται – μόνο νίκες από εδώ και πέρα στην Ελλάδα.' -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
'Κατάκτηση του πρωταθλήματος'Ο μόνος ρεαλιστικά εφικτός στόχος.
-
Απαισιοδοξους τους βλεπω παντως.....
Πως και δεν ζητησαν το διηπειρωτικο????
-
Αυτό το έχουν ήδη πάρει στο μπάσκετ.
-
Στο μπασκετ εχουν τρομερη ομαδα κ θεωρω δεδομενο οτι θα παρει τα παντα φετος....
Αλλα εδω μιλαμε(νε) για ποδοσφαιρο........
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Στο μπασκετ εχουν τρομερη ομαδα κ θεωρω δεδομενο οτι θα παρει τα παντα φετος....Αλλα εδω μιλαμε(νε) για ποδοσφαιρο........
Yπαρχουν οπαδοι του Παο? Στο ματς με τον Πανεληνιο απουσιαζαν παντως
-
Ε ενταξει το μπασκετακι βρισκεται εδω και καιρο στα κατω του κ μονο οι σκληροπυρηνικοι πανε.......
Τα ιδια συμβαινουν και με εσας αλλα κ με την ομαδα μου...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ε ενταξει το μπασκετακι βρισκεται εδω και καιρο στα κατω του κ μονο οι σκληροπυρηνικοι πανε.......Τα ιδια συμβαινουν και με εσας αλλα κ με την ομαδα μου...
Εμεις ομως δεν παμε καλα και ακομα και περυσυ σε καποια ματς πηγαμε αρκετοι οπως στο παιχνιδι οσφπ-ηρακλης οπου ηταν 8.000 ατομα στο ΣΕΦ.
Εμεις αγαπαμε πραγματικα την ομαδα μας και παμε σε ολα τα παιχνιδια. Δεν παμε μονο στα ματς οσφπ-παο. Δεν ειμαστε αντι-παναθηναικοι. Ειμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Δεν ειμαστε αντι-παναθηναικοι. Ειμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.Το έχουμε διαπιστώσει
-
Eλπιζω να ειδατε τι χαμος εγινε sto red store. Ετσι τιμαμε τους παλιους παικτες μας. Ξερετε ποιο ειναι αυτο που με συγκινησε? Ζηταγαν αυτογραφα και τον θαυμαζαν και οι πιτσιρικαδες. Αυτο δειχνει οτι εμεις οι Ολυμπιακοι γνωριζουμε την ιστορια μας και τιμουμε τους παικτες που φορεσαν αυτη την ενδοξη φανελα.
Αυτος ο παικταρας ο Δεληκαρης που ομοιος του δεν εχει περασει στην Ελλαδα και στην Ευπωπη ενα λαθος εκανε στην ζωη του. Να παει στο Παο. Σημερα ζητησε συγγνωμη. Εγω παντως τον συγχωρω. -
Επιτέλους επανεντάχθηκε στην κοινωνία ο άνθρωπος.
-
Εγω παντως τον συγχωρω.εισαι μεγαλη καρδια!!!
Δεν ειμαστε αντι-παναθηναικοι. Ειμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.
αχ, σταματα δεν μπορω να συνελθω από τα γέλια...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εγω παντως τον συγχωρω.
εισαι μεγαλη καρδια!!!
Δεν ειμαστε αντι-παναθηναικοι. Ειμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.
αχ, σταματα δεν μπορω να συνελθω από τα γέλια...
Με εσενα γλυκια μου θα τα πουμε στο καραισκακι οπου θα μου πληρωσεις και το εισητηριο. Αλλαξα γνωμη.
-
Με εσενα γλυκια μου θα τα πουμε στο καραισκακι οπου θα μου πληρωσεις και το εισητηριο. Αλλαξα γνωμη.επιμενεις με το στοιχημα?? Κανε πισω οσο προλαβαινεις!!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Με εσενα γλυκια μου θα τα πουμε στο καραισκακι οπου θα μου πληρωσεις και το εισητηριο. Αλλαξα γνωμη.
επιμενεις με το στοιχημα?? Κανε πισω οσο προλαβαινεις!!!
Αν είναι να βγάλουμε λεφτά, είμαι και γω μέσα. Η φοιτητική ζωή κοστίζει..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εισαι και πολυεξοδο αγορι!!! Παντως με το συγκεκριμενο στοιχημα το κερδος ειναι δεδομενο!! Και ο red army σε παιχνιδι του ΠΑΟ να φοραει φανελιτσα ΕΚΙ.. ανεκτιμητο!!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εισαι και πολυεξοδο αγορι!!! Παντως με το συγκεκριμενο στοιχημα το κερδος ειναι δεδομενο!! Και ο red army σε παιχνιδι του ΠΑΟ να φοραει φανελιτσα ΕΚΙ.. ανεκτιμητο!!!
Σκορπιός είμαι, να μην είμαι πολυέξοδος?
Δεν το χάνω το θέαμα, θα μαι και γω εκεί..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σκορπιός είμαι, να μην είμαι πολυέξοδος?Δεν το χάνω το θέαμα, θα μαι και γω εκεί..
Δημητρη ειπαμε εμεις οι σκορπιοι ειμαστε μεγαλες καρδιες, αλλα προφανως και θα εισαι εκει να βγαλεις φωτο να εχουμε να δειξουμε στο φορουμ!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]