-
Άλλο ένα ρεκόρ για τον φίλτατο Ολυμπιακό! 1 βαθμός συγκομιδή, έναντι των 4 που ήταν το προηγούμενο ρεκόρ! Άντε και του χρόνου 0!
Μ' αρέσει που θα κάναν την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους, σήμερα...
'Είναι φόβος επιτυχίας', διαπίστωσαν στο Mega...
-
Πλάκα μας κάνουν!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Υπήρχε εδώ μέσα κάποιος που να ΜΗΝ το περίμενε; Για να δω χεράκια....εγώ, έχω και μάρτυρες που υποστηρίζανε το αντίθετο μέχρι και μετά το χαμένο πέναλτυ (και τελικά δικαιώθηκαν)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Υπήρχε εδώ μέσα κάποιος που να ΜΗΝ το περίμενε; Για να δω χεράκια...Μέχρι και το πέναλτυ ήμουν σίγουρος ότι θα καταφερουν να ισοφαριστούν. Μετά δεν πίστεψα στην παραδοσιακή συνέπεια του Ολυμπιακού. Καλά να πάθω ....
Και τώρα όλοι TV Magic. Καρπετόπουλος και αηδίες! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Υπήρχε εδώ μέσα κάποιος που να ΜΗΝ το περίμενε; Για να δω χεράκια...Έχω πάθει ανοσία πλέον, ούτε μούτζα δεν είχα όρεξη να ρίξω. Του χρόνου παιδιά.
o red army, για 6 βαθμούς μιλούσε
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Υπήρχε εδώ μέσα κάποιος που να ΜΗΝ το περίμενε; Για να δω χεράκια...
Μέχρι και το πέναλτυ ήμουν σίγουρος ότι θα καταφερουν να ισοφαριστούν. Μετά δεν πίστεψα στην παραδοσιακή συνέπεια του Ολυμπιακού. Καλά να πάθω ....
Και τώρα όλοι TV Magic. Καρπετόπουλος και αηδίες!Στα Γιάννενα δεν πιάνει TV Magic..
-
'Xελσταντ ...κι άστα' από το sport24.gr
'Θρύλε, μόνο εσύ' από το sportime.gr
-
Red army μην φοβάσαι...δεν θα σε πειράξουμε...
Το φόρουμ κερνάει κονιάκ και παξιμαδάκια..
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
:lol:Red army μην φοβάσαι...δεν θα σε πειράξουμε...
Το φόρουμ κερνάει κονιάκ και παξιμαδάκια..
Αφήστε τον ρε σεις.............δύσκολες ώρες!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μέχρι και το πέναλτυ ήμουν σίγουρος ότι θα καταφερουν να ισοφαριστούν. Μετά δεν πίστεψα στην παραδοσιακή συνέπεια του Ολυμπιακού. Καλά να πάθω ....
Και τώρα όλοι TV Magic. Καρπετόπουλος και αηδίες!Στα Γιάννενα δεν πιάνει TV Magic..
Κρίμα, χάνεις ρεσιτάλ ανάλυσης.
Αδικείται η ομάδα, υποθήκες για του χρόνου, ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει επιθετικό και όχι πέναλτυ, μπαλάρα κ.λ.π. -
Κάποιος θα πάει στο ΟΑΚΑ...
-
...με φανέλα Έκι...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Υπήρχε εδώ μέσα κάποιος που να ΜΗΝ το περίμενε; Για να δω χεράκια...Έχω πάθει ανοσία πλέον, ούτε μούτζα δεν είχα όρεξη να ρίξω. Του χρόνου παιδιά.
Μια απ'τα ίδια κι εδώ... τι να πω ρε π....στη μου
-
M' αρέσει που κάποιοι έπαιζαν και στοίχημα
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Κρίμα, χάνεις ρεσιτάλ ανάλυσης.
Αδικείται η ομάδα, υποθήκες για του χρόνου, ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει επιθετικό και όχι πέναλτυ, μπαλάρα κ.λ.π.Όχι ρε γαμώτο, τα καλύτερα χάνω..
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ευελπιστω να κερδισει σημερα......Θα δειξει το βραδυ....
Πέτασαν τα ευρωπουλάκια...
Bagus, μην ανακατεύεσαι σε ξένα χωράφια, κάτσε στα της ΑΕΚ... -
Ε Λ Ε Ο Σ
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το άκουσα κι'εγω.
Φοβερό έτσι???
Έχουν στερέψει από σχόλια.
Άκου φόβος επιτυχίας!! -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Κάποιος θα πάει στο ΟΑΚΑ......με φανέλα Έκι...
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Το άκουσα κι'εγω.
Φοβερό έτσι???
Έχουν στερέψει από σχόλια.
Άκου φόβος επιτυχίας!!Είπαν και ένα άλλο καλό:
'Ο Ολυμπιακός θα κερδίσει όταν σταματήσει να σκέφτεται πως πρέπει να κερδίσει' ή κάπως έτσι...Πληρώνονται για τα λένε αυτά;;;
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]