-
Εl Mundo Deportivo: «Ποδοσφαιρικό μεθύσι. Χατ τρικ σημείωσε ο Ετό και με ρεσιτάλ του Μέσι η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε την πρόκριση στους 16. Με συμφωνία από γκολ και ποδοσφαιρικό ρεσιτάλ η Μπαρτσελόνα κατέβαλε εύκολα την αντίσταση του Παναθηναϊκού. Με βάση την εικόνα του αγώνα, φαντάζει απίστευτο πώς η ελληνική ομάδα κατάφερε να αποσπάσει λευκή ισοπαλία στην έδρα της. Πιο περίεργο από όλα είναι το ότι ο Παναθηναϊκός στην έδρα του έπαιξε πιο συνετά και κλειστά από ό,τι στη Βαρκελώνη».
Diariosport: «Αν και η ομάδα του Παναθηναϊκού θα είχε πολλές δυσκολίες στο να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, είναι βέβαιο πως ελάχιστες ομάδες θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τον ποδοσφαιρικό τυφώνα που χτύπησε το βράδυ της Τετάρτης στο Καμπ Νου. Η Μπαρτσελόνα έδειξε πως ήθελε να τελειώσει το παιχνίδι από το πρώτο σφύριγμα του Ολλανδού γίγαντα-διαιτητή, Ρενέ Τέμινκ».
-
για χαρη της ισοροπιας, γιααα βαλτε και κανα εξωφυλο απο τις ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ αθλητικες εφημεριδες
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
για χαρη της ισοροπιας, γιααα βαλτε και κανα εξωφυλο απο τις ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ αθλητικες εφημεριδες -
Έχει πλάκα πάντως πόσο εύκολα εξαφανίζονται όλοι αυτοί που κορόιδευαν χθες
Wellcome to the club
Ρε Petran βαλε το Derby να γελάσουμε
(οπως ευστοχα εγραψε κάποιος σε μια αθλητική εφημερίδα, πάλι καλά που ο ΠΑΟΚ εχει ρεπό σήμερα )
edit: Με πρόλαβες συνάδελφε!
-
Παρών Χρήστο
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Παρών ΧρήστοΑ, δεν το 'πα για σένα!!!
Εισαι τακτικότατος
Αεκτζής δεν είσαι; Έχουμε και για σένα ράμματα, αλλά αργείς... Του χρόνου, καλά να 'μαστε -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Έχει πλάκα πάντως πόσο εύκολα εξαφανίζονται όλοι αυτοί που κορόιδευαν χθεςΤουλαχιστον γαυρακια ο βαζελος
- την περιμενε αυτη την ητα (ενταξει....οχι τοσο βαρια)
- εχει ελπιδες προκρισης (4 βαθμους-3πλη ισοβαθμια)
ενω εσεις
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.....ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΞΑΝΑ (ουτε ΟΥΕΦΑ)
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
Τουλαχιστον γαυρακια ο βαζελος- την περιμενε αυτη την ητα (ενταξει....οχι τοσο βαρια)
ενω εσεις
Μηδένα προ του τέλους μακάριζε
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τουλαχιστον γαυρακια ο βαζελος
ενω εσεις
Μηδένα προ του τέλους μακάριζε
Ειπα ελπιδες. Πολυ περισοτερες απο τον γαυρο παντως[/b]
-
αλλη μια φορα μας τιμησαν με την παρουσια τους οι ελληνικες ομαδες...τουλαχιστον οι δικοι μου ειχαν ρεπο αυτη την εβδομαδα!
αναμενομενο παντως ηταν...
-
Αυτο που δεν κατάλαβα όλα αυτά τα χρόνια είναι το κλισε 'είμαι ΟΣΦΠ/ΑΕΚ/ΠΑΟ κλπ. αλλά στην Ευρώπη υποστηρίζω όλες τις ελληνικές ομάδες. Λες κι ο Ριβαλντο, ο Γκονζαλες, ο Σεζαρ κι αλλοι καμια δεκαρια-δεκαπενταρια σε κάθε ομάδα γεννηθηκαν και μεγάλωσαν στην Ηλιουπολη, τα Κατω Πετράλωνα ή το Αστρος Κυνουρίας... Αμα θέλω ελληνική ομάδα υπάρχει η εθνική. Μεχρι τότε μονο ο σύλλογος που υποστηρίζω και οι κατα καιρούς αντίπαλοι των αντιπάλων μου.
Και η Μπαρτσελόνα σε κάθε περίπτωση
(αν και χθες με στενοχωρησε γιατι κάποια στιγμή εσβησε τις μηχανές και άραξε και μου χάλασε το όραμα ) -
Aπόλυτα λογικό, συμφωνώ 100%. Την ίδια άποψη είχα εκφράσει κι εγώ πριν κάτι μήνες.
-
κοιτα οταν σε λιγο καιρο απο τις ξεφτιλες της ευρωπης δε θα μπορουμε να βγαλουμε καθαρη ομαδα στο τσαμπιονς λιγκ κατευθειαν, θα σου πω ποιους θα υποστηριζεις... αν φυσικα σε ενδιαφερει να παιζει η ομαδα σου ευρωπη...
-
Ευρώπη θα παίζει σε κάθε περίπτωση.
Τωρα θα μου πείς θα φτάσει να παίζει από τον Ιούλιο. Ε, και; Να παιξει σοβαρα, να προχωρήσει.
Σ' αυτή τη ζωή τιποτα δε μας χαριζεται. Να βγαζουμε 6 ομαδες, ν' αποκλειονται οι 3 πριν αρχισει η σεζον κι οι αλλες 3 να παραπαιουν μεχρι τον Δεκεμβρη οποτε και μας αποχαιρετουν... Ποιο το νοημα;
Αμα εισαι μαγκας κι εχεις καλη ομαδα ξεκινας απο το... Ιντερτοτο και τα σηκώνεις ολα. Τα αλλα ειναι για λαϊκή κατανάλωσηΑσε που στο 'κλισε' που εγραψα η λογικη των βαθμων δοθηκε τα τελευταια χρονια. Μεχρι τοτε ειχε τη λογικη 'ελληνικη ομαδα', λογική του παραλόγου κατα τη γνώμη μου...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
κοιτα οταν σε λιγο καιρο απο τις ξεφτιλες της ευρωπης δε θα μπορουμε να βγαλουμε καθαρη ομαδα στο τσαμπιονς λιγκ κατευθειαν, θα σου πω ποιους θα υποστηριζεις... αν φυσικα σε ενδιαφερει να παιζει η ομαδα σου ευρωπη...Ας βάλουνε μυαλό και ας φτιάξουνε ομάδες adis4gr.Mια αξιοπρεπή ομάδα μπορεί να έχει οποιοσδήποτε σημερα. Οι διαφορές έχουν μικρύνει δραματικά. Οποιοσδήποτε μπορεί να κοντράρει οποιονδήποτε πλέον. Αν οι ελληνικές θέλουν να μείνουν στη μιζέρια τους, δικαίωμά τους.
Αλλά δε θα σκάσω κιόλας -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αυτο που δεν κατάλαβα όλα αυτά τα χρόνια είναι το κλισε 'είμαι ΟΣΦΠ/ΑΕΚ/ΠΑΟ κλπ. αλλά στην Ευρώπη υποστηρίζω όλες τις ελληνικές ομάδες.Διότι σαν Έλληνας, ο κοντινότερος εκπρόσωπος που έχεις στην Ευρώπη μετά την ομάδα σου είναι οι εγχώριοι αντίπαλοί της.
-
φυσικα δεν ειναι για να σκασουμε, προσωπικα δε με νοιαζει και αν φανε και μια ντουζινα γκολ στο καθε ματς...δεν ειμαι καν φοβερα ποδοσφαιροφιλος...
καλη ομαδα δεν μπορει να χει ο καθενας...επισης αν βαλεις τις 4 μεγαλες ομαδες να παιξουν ιντερτοτο στις αρχες του καλοκαριου θα γελασει και το παρδαλο κατσικι!
δεν μπορω να πω οτι θα ευχαριστιομουν ιδιαιτερα να ετρωγε ο γαβρος προχθες 10 γκολ και ο βαζελος 15...ειδικα απο τη στιγμη που η ελλαδα ειναι πρωταθλητρια ευρωπης...και γιατι να γουσταρεις απο τις ηττες των αλλων...?χαιρεκακια?
-
Αντε σειρά μας να τα ακούσουμε σημερα...
Αυτα που έχω να πω είναι:
-Με την ιδια ομάδα παίξαμε και πριν 15 μερες και τη σταματήσαμε οχι και τοσο δύσκολα. Οποτε για ποιες υπεργαλαξιακές ομάδες μιλάμε; Ο Παναθηναικός ήταν ανύπαρκτος χθες, και προδόθηκε από τα λάθη του Δαρλα, και την αμυντική διάταξη που παρέταξε ο Μαλεζάνι. Με την χθεσινή του εμφάνιση ο ΠΑΟ (οχι Παο ρε παιδιά) ήταν όντως η χειροτερη ομάδα που πάτησε στο Καμπ.
-Το γκολ στο 45'' έσβησε και τις ελάχιστες ελπίδες για μια πιο αξιοπρεπή εμφάνιση.
-Ατυχής η επιλογή του Λεοντίου, κρίμα που δεν μπόρεσε να παίξει ο Μαντζιος.
-Η Barcelona με λίγη τυχη θα μπορούσε να σπασει και το ρεκορ του Θρηνου. Αλλά σε καμιά περίπτωση δεδν έσβησε τις μηχανές. Μεχρι το 93' ο Ροναλντίνιο προσπαθούσε για το 6ο..
-Δεχομαι οτι ολες οι Ελληνικές ομάδες ειναι γ.τ.π. στην Ευρώπη (μεσα και ο Παναθηναικός) αλλά όχι και να μην μπορέσουμε να νικήσουμε την Ουντινέζε στο ΟΑΚΑ! Μην τρελαθούμε κιόλας! Ο Ολυμπιακός άνετα θα την καθάριζε. Για αποτέλεσμα στη Γερμανία δεν το συζητάω...Και 10 να τρώγαμε χθες δεν αλλάζουν το παρελθόν. Οποτε no comment περι ποιος ειναι Ευρωπαική ομάδα και ποιος όχι.
Οι γαυροι χθες εμειναν με ανάμεικτα συναισθήματα. Αφου δεν έσπασε και τώρα το ρεκόρ μας τοτε, **ΠΟΤΕ??? **...Αλλά για να σας καθησυχάσω, μην ανησυχείται. Ερχεται η ΑΕΚ του χρόνου!!(αν περάσει τη Σλάβια στα προκριματικά..)Τέλος, ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΜΑΡΙΟ
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αυτο που δεν κατάλαβα όλα αυτά τα χρόνια είναι το κλισε 'είμαι ΟΣΦΠ/ΑΕΚ/ΠΑΟ κλπ. αλλά στην Ευρώπη υποστηρίζω όλες τις ελληνικές ομάδες.
Διότι σαν Έλληνας, ο κοντινότερος εκπρόσωπος που έχεις στην Ευρώπη μετά την ομάδα σου είναι οι εγχώριοι αντίπαλοί της.
Από τη μία, επειδή μιλάμε για ανώνυμες εταιρείες, που όπως προανεφερα έχουν χάσει προ πολλού τον χαρακτήρα του συγγενούς ή καλύτερα του γείτονα, του συμπολίτη, του συμπατριώτη (καθώς οι εθνοτικοί διαχωρισμοί δε μου πολυαρέσουν), δε θα έλεγα ότι θεωρούνται καποιου είδους 'εκπροσωποι'. Κοντινοί ή μακρινοί...
Το μόνο που παραμένουν είναι αντίπαλοι. Κι επειδή είναι και εγχώριοι (αρα μόνιμοι και τακτικοί) έχω περισσότερους λόγους να τους βλέπω ανταγωνιστικά παρά με συμπάθεια.
Από την άλλη, εκεί που πήγε το ποδόσφαιρο προτιμώ το καλό θέαμα απ' οπου κι αν προέρχεται, οπότε, αν θες, οι προτεραιότητές μου ιεραρχούνται ως εξής:- Καλό ποδόσφαιρο
- Ο σύλλογος που προτιμώ
- Οι αντίπαλοι των αντιπάλων μου
- Οι αντίπαλοί μου
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
Έχει πλάκα πάντως πόσο εύκολα εξαφανίζονται όλοι αυτοί που κορόιδευαν χθες
Τουλαχιστον γαυρακια ο βαζελος
ενω εσεις
Το θεμα δεν ειναι οι βαθμοι που εχετε ουτε το 5-0. Αυτο το 5-0 δεν εχει καμια σχεση με την 5αρα που ειχατε φαει απο την ματσεστερ. Εδω μιλαμε οτι και 10-0 να τελειωνε το παιχνιδι παλι αδικο για την μπαρτσελονα θα ηταν. Οποτε ηθελαν εκανα φαση. Ολες οι ισπανικες εφημεριδες σας κοροιδευουν. Μα καλα δεν ξερουν οτι ειστε ευρωπαικη ομαδα?
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]