-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άρχισε τις ζεϊμπεκιές ο Τουρέ. Δεν γύρισε στο τέλος της άδειάς του, θυμίζοντας τον Οφορίκουε.Μη βιάζεσαι... Αποχαιρετά τα αδέρφια του. Σε λίγο τελειώνει.
-
Πού είναι ο Γιάγια; Ο ιός της καθυστερημένης άφιξης των Αφρικανών, που κρατά από εποχής του Πίτερ Οφορίκουε, χτύπησε και τον Τουρέ, που πήρε άδεια από τη σημαία και ενημέρωσε ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα μετά το Κόπα Άφρικα. Έξαλλος ο Σόλιντ που προαννηγγειλε τιμωρία του παίκτη.
Αρχισαν τα οργανα......
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Μια νικη κατα της Ρεαλ ειναι αρκετη. Μου αρεσει που λετε οτι επαιζε με τα δευτερα. Ρομπινιο,Μπατιστα,Ραουλ Μπραβο,Γκραβενσεν,Παβον,Σερχιο Ραμος . Αυτοι μονο κανουν πανω απο 150 εκ ευρο και ολη η ομαδα του Ολυμπιακου 12-13 εκ ευρο. Υπαρχει μια διαφορα ετσι?
Καναμε και μια εκτος εδρας ισοπαλια αν και θα μπορουσαμε να παρουμε ευκολα την νικη. Καναμε 2 **τρομερες **εμφανισεις κατα της Ρεαλ και της Λυον εκτος εδρας(χασαμε στο 90'). Στην ουσια καναμε 2 ασχημα παιχνιδια. Με την Ροζεμποργκ και την Λυον εντος. Αν και με την Ροζεμποργκ ειχαμε 23 τελικες προσπαθειες και με την Λυον στο πρωτο ημιρονο ημασταν καλοι.
Αντιθετως ο Παο ξεφτιλιστικε μεσα-εξω απο την Καλιθεα της Ιταλιας,εφαγε 2 ξεγυρισμενες 5αρες απο Βερντερ και Μπαρτσα και εκανε μια νικη με μουφα πεναλτυ και απειρη τυχη αφου εχασαν καμια 10αρια τετ-α-τετ οι παικτες της Βερντερ. Α εκανε και μια ισοπαλια με την Μπαρτσελονα οπου δεν εκανε μια φαση σε ολο το παιχνιδι ,ενω η Μπαρτσελονα ειχε 2-3 τετ-ατετ με τον Ετο. Ξεχασα να σου θυμισω την **ξεγυρισμενη **3αρα που εφαγε απο την Βισλα Κρακοβιας.Ολοι μου εχετε γινει Ευρωπαιοι. Κοροιδευετε τον θρυλο και τον λετε @@τανα της Ευρωπης ,γιατι λετε οτι δεν εχει εκτος εδρας νικη στο c.l, λες και ο Παο εχει πολλες. Τρεις εχει και καμια 30αρια ηττες. ΕΛΕΟΣ. Ξεχνατε οτι ο ολυμπιακος εχει περισσοτερες εντος εδρας νικες. Ξεχνατε οτι εχει ριξει 6αρα στην φιναλιστ του c.l Λεβερκουζεν. Ξεχνατε την προκριση στους 8 και τον αποκλεισμο του στο 88 απο την Γιουβεντους. Ξεχνατε το **ολοκληρωτικο **ποδοσφαιρο του 98-99,ξεχνατε τις νικες του κατα των Αγιαξ, Λυον, Λιβερπουλ, Μονακο, Λα κορουνια, Βαλενθια κ.τ.λ .
Επισης ,οτι εχει κανει ο Ολυμπιακος το εχει κανει με την αξια του και εχοντας την διατησια εις βαρος του.
Αντιθετως ο Παο παντα με την ευνοια της διαιτησιας κανει οτι κανει. Ξεχναμε οτι η Γιουβεντους εμεινε με 9 παικτες? Ξεχναμε την χουντα? Ξεχναμε ολη την βρωμια? Επισης ειναι πολυ τυχερος. Το 96 οταν ηταν στους 8 αντιμετωπισε την Λεγκια, μια ομαδα της πλακας.
Ο Ολυμπιακος παντα αντιμετωπιζε ομαδαρες.(δεν εννοω Χερενφεν και Μολντε. Αυτες αλλωστε τις περναγε στην βαθμολογια αν και πολλοι δεν το ξερουν. Εβγαινε απλα τριτος).
Επισης ο Παναθηναικος επαιζε αντιποδοσφαιρο. **Ουλοι **πισω και σεντρες. Ο Καραγκουνης με το που τον ακουμπαγανε εκανε 15 τουμπες,ο Λυμπεροπουλος τα ιδια κ.τ.λ
Παμε και στην ΑΕΚ. Απ'οτι ακουω στα ραδιοφωνα μιλανε για Ευρωπη και οι Αεκτζηδες και κοροιδευουν και τον Ολυμπιακο. Ε αυτο ειναι θρασσος. **Να πεσει φωτια να τους καψει. **Λενε οτι αν ειχαν τις συμμετοχες του Ολυμπιακου θα εκαναν θαυματα. Η αληθεια ομως ειναι πικρη. Εχουνε παιξει μια φορα προκριματικα και αποκλειστηκαν απο την ΑΙΚ και εχουν αλλες 3 συμμετοχες και δεν εχουν σταυρωσει νικη.
Ο Ολυμπιακος σε 9 συμμετοχες εχει 17-18 νικες. ΕΛΕΟΣ .
Εδω περυσι στο uefa δεν πηραν ποντο και εφαγαν 5αρες και φετος αποκλειστηκαν παλι απο την Ζενιτ.Υ.Γ Σιγουρα αυτα που διαβασατε παραπανω θα σας φανηκαν ''περιεργα'' και θα τα χαρακτηρισατε, ως κακοβουλα σχολια ενος εμπαθη Ολυμπιακου. Δυστυχως για εσας δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Ειναι η πικρη αληθεια και καλα θα κανετε να μην παραμυθιαζεστε απο τους δημοσιογρασους.
Υ.Γ:ΜαστροΝικόλα μικρός είναι ο Πιπης ακόμα.Κάτσε να ψηθεί στην λεβεντογέννα Κρήτη και βλέπουμε.
-
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΕΦΑΝΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ....
Θυμαται κανεις τους στιχους? Τα παιδια απο την Πατρα το ελεγαν -
Ευχαριστουμε που μας ανοιγεις τα ματια παντως βρε Red army
Σκεφτομαι σοβαρα να γινω Ολυμπιακος μπας και δω χαρα στην Ευρωπη γιατι με την ομαδα μου δεν......
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ευχαριστουμε που μας ανοιγεις τα ματια παντως βρε Red armyΣκεφτομαι σοβαρα να γινω Ολυμπιακος μπας και δω χαρα στην Ευρωπη γιατι με την ομαδα μου δεν......
Ναι, ενώ με τον γαύρο θα προκόψεις..
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ευχαριστουμε που μας ανοιγεις τα ματια παντως βρε Red armyΣκεφτομαι σοβαρα να γινω Ολυμπιακος μπας και δω χαρα στην Ευρωπη γιατι με την ομαδα μου δεν......
Γιατί έχει άδικο στο συγκεκριμένο θέμα; Εχεις δει προκοπή με την ομάδα σου;
2 χρονιές χάλια μαύρα. Δεν λέω να γίνεις Ολυμπιακός αλλά μην γινόμαστε και υπερβολικοί ελέω red army 7... -
Οχι βεβαια....2 χρονια χαλια μαυρα και ακομα χειροτερα....Ευελπιστω να αλλαξει αυτο απο την επομενη χρονια ομως γιατι γινεται δουλεια στην ομαδα η οποια θα αρχισει να φαινεται σιγα σιγα.....
Αλλα στο θεμα μας τωρα,φυσικα και εχει αδικο... Θελετε να μας πειτε οτι εχετε δει εσεις προκοπη στην Ευρωπη ???
Βαλε κατω το budget,τις υποδομες(γηπεδο,προπονητηρια κτλ) της μιας ομαδας και της αλλης και ας συγκρινουμε τις ελαχιστες επιτυχιες μας στην Ευρωπη...
Αλλα οχι και να λεμε οτι ειναι Ευρωπαιος ο Οσφπ γιατι ακομα και ο προπονητης της Manchester σε μια δηλωση του σε ανυποπτη στιγμη ειχε πει: Στην Ευρωπη πρεπει να εισαι προσεκτικος ειτε παιζεις με την Ρεαλ ειτε με τον Ολυμπιακο....
Θεωρεις οτι τυχαια εκανε αυτο το σχολιο ??
Δεν τα ισοπεδωνω ολα αλλα να ξερουμε τι λεμε...Ποδοσφαιρικα ειμαστε πολυ πισω κ καμμια Ελληνικη ομαδα δεν ειναι Ευρωπαϊκη εκτος απο καποιες αναλαμπες...Φυσικα και για την ΑΕΚ τα ιδια ισχυουν...
Μακαρι να αλλαξουν στο μελλον τα πραγματα,αλλα πρεπει να αλλαξει ριζικα το Ελληνικο ποδοσφαιρο πρωτα,πραγμα αδυνατον....
-
Δεν αναφέρομαι στον Ολυμπιακό αλλά στην καζούρα που γίνεται για την πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.
Γιατί πλην Παναθηναϊκού (υπό προϋποθέσεις) βγάλε την σκούφια σου και βάρα με οι υπόλοιπες καφετέριες... -
Μα πως να μην γινεται καζουρε βρε Σαββα οταν ο προεδρος λεει οτι στοχος ειναι ο τελικος champions league την σεζον 2006-2007 ???
Αν εβγαινε ο Ντεμης η ο Τζιγκερ και το δηλωναν αυτο παλι τα ιδια θα ελεγα....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Μα πως να μην γινεται καζουρε βρε Σαββα οταν ο προεδρος λεει οτι στοχος ειναι ο τελικος champions league την σεζον 2006-2007 ???Αν εβγαινε ο Ντεμης η ο Τζιγκερ και το δηλωναν αυτο παλι τα ιδια θα ελεγα....
O πρώτος είναι ή ο τελευταίος που τάζει λαγούς με πετραχείλια.
Φαίνεται πήραν τα μυαλά του έλληνα (γαύρου και όχι μόνο) αέρα μετά την κατάκτηση του Εuro 2004. -
Καποτε ο Πανουτσος οταν ειχε αρνηθει ο βαζελος να πουλησει τον Μποάτενγκ ειχε πει το φοβερο: 'Στον Παο παραβιασαν εναν βασικό νόμο του ποδοσφαιρου: Ο Γκανεζος πρεπει να πουλιεται φρεσκος' Βεβαια ο Γιαγιά ειναι Ιβουαριανός (που τους λενε οι Γαλλοι) αλλα δε βαριεσαι...
-
Ρε Greo παιζει τιποτα με τον Καπετανο ???
-
Η πληροφοριες που εχουμε απο ανθρωπους που μιλησαν με τον μανατζερ του και απο τον ιδιο τον Παντελη στο φιλικο με ενα χωριο ειναι οτι δεν εχουν την παραμικρη ιδεα για το δημοσιευμα. Οχι πως μου λεει κατι αυτο, αλλα ειναι ενα πρωτο στοιχειο.
Απο την αλλη το δημοσιευμα ειναι περα για περα εξωπραγματικο γιατι αναφερει χρεη του Ηρακλη προς τον Παντελη 200.000 ευρω!!! Ποσο που ειναι ζητημα αν μαζευεται ακομα και αν τα 4 χρονια που παιζει δεν εχει παρει φραγκο. Το καλοκαιρι ειναι οντως ελευθερος ομως και η νεα (απο σημερα) διοικηση εχει κλεισει (λεει) τον Ογκουνσοτο. Οποτε ολα παιζουν, αλλα για ολους! Οχι μονο για ΑΕΚ. Γιατι περσυ μας ελεγαν οτι υπαρχει προσυμφωνο με γάβρο! Αντε βγαλε ακρη τωρα!Γνωμη μου ειναι πως φευγει για να ερθει ο μαυρουκος. Επειδη εχω πανω απο 20 χρονια στα γηπεδα, η γνωμη μου επισης ειναι οτι ο Παντελης ειναι ιδια περιπτωση και στυλ με τον Βασιλη Δημητριαδη τον οποιον τοτε οι σκωληκες τον ελεγαν βαρυ και χασογκολη, οποτε ταιριαζει με την ΑΕΚ, δεν αποκλειεται να παιζει οντως για ΑΕΚ. Επισης η αντιδραση του ιδιου και του μανατζερ ηταν παρα πολυ εντονη, γεγονος που με εκανε να πιστευω οτι πιο πολυ τσατιστηκαν γιατι βγηκαν στη φορα πραματα σε χρονο που δεν επρεπε παρα γιατι το δημοσιευμα ειναι κατασκευασμενο.
Οτι καταλαβες, καταλαβα...
-
Ακουσα λιγο sport fm πριν λιγο που ελεγε τα θεματα της ΑΕΚΑΡΑΣ και ο ρεπορτερ ειπε οτι η ΑΕΚ εχει κανει προσφορα στον Ηρακλη και περιμενει την απαντηση...
ΙΜΗΟ ειναι μεγαλο ταλεντο ο Παντελης και θα ταιριαζει στην ΑΕΚ.....
Ειδωμεν...
Edit: Οσο για το δημοσιευμα που ελεγε οτι η ΑΕΚ προσπαθει να πιεσει τον Καπετανο να κανει προσφυγη,ειναι περα για περα αναληθες...
Σε καμμια περιπτωση η ΑΕΚ(που εχει καει στο παρελθον απο τετοιες περιπτωσεις) δεν θα επαιρνε παικτη ετσι απο οποιαδηποτε ομαδα....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Οχι βεβαια....2 χρονια χαλια μαυρα και ακομα χειροτερα....Ευελπιστω να αλλαξει αυτο απο την επομενη χρονια ομως γιατι γινεται δουλεια στην ομαδα η οποια θα αρχισει να φαινεται σιγα σιγα.....Αλλα στο θεμα μας τωρα,φυσικα και εχει αδικο... Θελετε να μας πειτε οτι εχετε δει εσεις προκοπη στην Ευρωπη ???
Βαλε κατω το budget,τις υποδομες(γηπεδο,προπονητηρια κτλ) της μιας ομαδας και της αλλης και ας συγκρινουμε τις ελαχιστες επιτυχιες μας στην Ευρωπη...
Αλλα οχι και να λεμε οτι ειναι Ευρωπαιος ο Οσφπ γιατι ακομα και ο προπονητης της Manchester σε μια δηλωση του σε ανυποπτη στιγμη ειχε πει: Στην Ευρωπη πρεπει να εισαι προσεκτικος ειτε παιζεις με την Ρεαλ ειτε με τον Ολυμπιακο....
Θεωρεις οτι τυχαια εκανε αυτο το σχολιο ??
Δεν τα ισοπεδωνω ολα αλλα να ξερουμε τι λεμε...Ποδοσφαιρικα ειμαστε πολυ πισω κ καμμια Ελληνικη ομαδα δεν ειναι Ευρωπαϊκη εκτος απο καποιες αναλαμπες...Φυσικα και για την ΑΕΚ τα ιδια ισχυουν...
Μακαρι να αλλαξουν στο μελλον τα πραγματα,αλλα πρεπει να αλλαξει ριζικα το Ελληνικο ποδοσφαιρο πρωτα,πραγμα αδυνατον....
Τι ωραια τι καλα τα περναμε μια χαρα. Αυτη η επιλεκτικη μνημη πολυ μου αρεσει. Ο προεδρος της Ρεαλ ειπε οτι ο Ολυμπιακος ειναι η Ρεαλ της Ελλαδος, ο προεδρος της Λυον ελεγε, οτι ο Ολυμπιακος ειναι μεγαλη ομαδα,ο προεδρος της Βερντερ πανυγηριζε που κληρωθηκε με τον Παο,το ιδιο και της Ουντινεζε. Οταν ειχε ερθει στην Αθηνα πριν μερικα χρονια η Λα κορουνια να παιξει στο Οακα με τον Παο, ο Ιρουρετα ελεγε οτι ο Ολυμπιακος ειναι η μεγαλη ομαδα στην Ελλαδα κ.τ.λ
Εχω να πω 1000 παραδειγματα.
Να σου θυμισω τι ελεγαν οι ισπανικες εφημεριδες μετα την 5αρα? Ελεγαν οτι ειστε ομαδα β εθνικης και πως οι Δαρλας, Λεοντιου,Κονσεισαο κανουν για τσιρκο.
Αλλα βεβαια αυτοι ειναι ρουφιανοι ενω οι Ελληνες δημοσιογραφοι που σας παραμυθιαζουν με τα ψευτοταλεντα σας ειναι καλοι.
Τα ψεμματακια θα τελειωσουν στο Καραισκακι. ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΩΣ ΤΑ 3-0 -
Η Ρεαλ του Καζακστάν ποια είναι;
-
red army κόψε κάτι...κι εγώ Ολυμπιακός είμαι αλλά δεν κάνω έτσι.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Εχω να πω 1000 παραδειγματα.
Πες τα.
Πριν τα πεις...
Είπες ότι οι πρόεδροι της Βέρντερ και Ουντινεζε πανηγύριζαν στην κλήρωση.Όύτε με τις ομάδες που έπαιξε φέτος ο Παναθηναικός δεν ξέρεις.
Φέτος ο Παναθηναικός κληρώθηκε με:
1)τον Παναθηναικό της Ισπανίας(αφού εσύ είσαι η Ρεάλ της Ελλάδας )
2)τον ΠΑΟΚ της Γερμανίας
3)την Καλλιθέα της ΙταλίαςΑυτή την Βρέχτερ και Ουντέζε που τσαμπουνάς,πρώτη φορά μου τις ακούω.
-
Ρε Red Army ειμαι ΑΕΚ !!! Αναρωτιεμαι αν διαβαζεις τι γραφω τελικα......
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#3]