-
ΟΙ 3 ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΟΥ ΑΓΑΠΕΣ
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Λ
Μας ακυρωσαν 2 πεντακαθαρα γκολ αλλα η ομαδα δεν μασησε.Πλάκα μας κάνεις; Δεν υπάρχει περίπτωση...
Σύνελθε please -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Στις κουτσουλιές την αφήνεις να ξαπλώνει ρε κοκκινοστράτηγε την κοπελιά;;;;Λειχήνες!
-
Λοιπον αυτος ο Ολυμπιακος δεν χανει απο κανενα. Στο πρωτο 25 λεπτο ημασταν νωθροι λογω της διακοπης του πρωταθληματος και ο Πανιωνιος εκανε 2 φασεις και εβαλε 2 γκολ. Τι εγινε μετα? Ε το γηπεδο κατηφορισε. Εκανε ο Ολυμπιακος γυρω στις 40 τελικες προσπαθειες. Ο 18 χρονος Τζολε σφυροκοπουσε απο τα πλαγια τους δυσμοιρους μπακ του Πανιωνιου και ο παληκαρος Κωνσταντινου παλευε σαν λιονταρι.
Μας ακυρωσαν 2 πεντακαθαρα γκολ αλλα η ομαδα δεν μασησε. Αυτος ειναι ο παντοντινος πρωταθλητης. ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ 1000 ΛΕΟΝΤΩΝ.Ω ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ!!!!!!! Αυτος ο ερυθρολευκος λαος ειναι που δινει φτερα στα ποδια των παικτων. Ακομα και οταν εγινε το 2-0 δεν σταματησαν να φωναζουν υπερ της ομαδας.
Υ.Γ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ , ΠΑΘΑΙΝΩ ΕΠΙΛΗΨΙΑ, ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ , ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΔΥΝΑΤΑ, ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ , %$#^&^% η 13
E νταξ, δεν ήταν πεντακάθαρα γκολ,και τα 2 οφ σαιντ ηταν....Εγώ πάλι απορώ ο επόπτης που τα είδε και τα δυο.. Τσακάλι ο τύπος!!Ακόμα και στο ριπλει με την οθόνη στο freez ίσα που ξεχώριζαν τα σώματα του κωσταντίνου και του ριμπο..Μπράβο του!!
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Στις κουτσουλιές την αφήνεις να ξαπλώνει ρε κοκκινοστράτηγε την κοπελιά;;;;Συγγνωμη εχεις δικιο
Οριστε μια καλυτερη -
Κιρα Ναϊτλι?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Κιρα Ναϊτλι?Oh, yes!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Κιρα Ναϊτλι?Aτιμουτσικο ολα τα ξερεις.
-
Κιρα Ναϊτλι?
Aτιμουτσικο ολα τα ξερεις.
Α, για να σου πω... Στο ποδόσφαιρο συμφωνούμε αλλά το μωρό αυτό το έχω προλάβει εγώ
Οπότε κοντά τα χέρια σου από την γκόμενά μου:evil: -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κιρα Ναϊτλι?
Α, για να σου πω... Στο ποδόσφαιρο συμφωνούμε αλλά το μωρό αυτό το έχω προλάβει εγώ
Οπότε κοντά τα χέρια σου από την γκόμενά μου:evil:Για την keira knightly λες ή την funis?
-
Κιρα Ναϊτλι?
Οπότε κοντά τα χέρια σου από την γκόμενά μου:evil:Για την keira knightly λες ή την funis?
Χμμμ...
Προλαβαίνεις να το σβήσεις αυτό!Προλάβαινες...γιατί το έκανα quote!
-
Κιρα Ναϊτλι?
-
Εμενα μου αρεσε πολυ το παιχνιδι. Ηταν απο τα καλυτερα που εχω δει στο φετινο πρωταθλημα. Αγωνια, εναλλαγες, φασεις σε ολη τη διαρκεια του αγωνα. Δικαιο το 2-0 μεχρι την ωρα που επιτευχθηκε. Στο τελος ομως ηταν δικαιο και το 2-3 περα για περα. Ο πανιωνιος σαν ομαδα δεν εκανε κατι κακο. Ποσες ομαδες θα κερδιζαν 2-0 τον Ολυμπιακο και δεν θα πηγαιναν πισω; Απλα προδοθηκαν απο τη φυσικη τους κατασταση και το βαρος της φανελας του Ολυμπιακου ο οποιος απεδειξε (απο τις λιγες φορες κατα την γνωμη μου) γιατι ειναι μεγαλη ομαδα και γιατι δυσκολα θα χασει το πρωταθλημα.
-
σημειωση:
αυτος ο παλομπαρινι γαυρος ειναι?
οκ, οσο απαραδεχτος ειναι ο βαζελο-καραφλας στο mega, περιπου τοσο ητανε χτες και ο συναγωνιστης παλομπαρινις.
πχ
φαση ριπλέυ το οφφ-σάιντ του παλτου.
ξεκαθαρα φαινεται ενα κεφαλι μονο του πισω απο ολους τους αλλους.
σχολιο:
'απο αυτη τη γωνια δεν μπορουμε να καταλαβουμε.....'ωραιος ο αρχηγος!!!
-
Πρεπει να κανει το ονομα του σε παλιογαυρινι......
-
Συνεχίζω να αφουγκράζομαι τον προβληματισμό και την όποια απογοήτευση υπάρχει σε μεγάλο κομμάτι του κόσμου.
Θεωρώ 100 % άδικο να αποτελεί σήμερα ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης το εξιλαστήριο θύμα στον ΠΑΟΚ. Η αυθόρμητη χειρονομία του στον αγώνα με την Ξάνθη είχε ως στόχο την ηρεμία στην ομάδα και σε καμία περίπτωση δεν αποτέλεσε υπόδειξη συμπεριφοράς προς τον κόσμο της. Και είμαι σε θέση να γνωρίζω πολύ καλά τις προθέσεις του. Πρέπει να δώσουμε λοιπόν, ένα τέλος σ΄αυτό το θέμα - που τόσο άδικα προέκυψε - και δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚτσή φίλαθλο.
Θόδωρος Ζαγοράκης
Αρχηγός ΠΑΟΚ
ταδε εφη ο 'ιερος' αρχηγος μας....μερικες φορες καλυτερα να μασας παρα να μιλας....
-
Αδη ο νεος τροπος για να (ξε)πουλιουνται παικτες ειναι να τους κανεις πρωτα αντιπαθεις στον κοσμο σε σημειο να φτασει ο κοσμος να πει 'Να σηκωθει να φυγει το τσογλανι'.
Πρωτοι διδαξαντες εμεις με τον Καπταιν, τωρα φαινεται οτι τα σαϊνια σας ειδαν οτι επιασε και αντιγραφουν τη συνταγη -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Συνεχίζω να αφουγκράζομαι τον προβληματισμό και την όποια απογοήτευση υπάρχει σε μεγάλο κομμάτι του κόσμου.Θεωρώ 100 % άδικο να αποτελεί σήμερα ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης το εξιλαστήριο θύμα στον ΠΑΟΚ. Η αυθόρμητη χειρονομία του στον αγώνα με την Ξάνθη είχε ως στόχο την ηρεμία στην ομάδα και σε καμία περίπτωση δεν αποτέλεσε υπόδειξη συμπεριφοράς προς τον κόσμο της. Και είμαι σε θέση να γνωρίζω πολύ καλά τις προθέσεις του. Πρέπει να δώσουμε λοιπόν, ένα τέλος σ΄αυτό το θέμα - που τόσο άδικα προέκυψε - και δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚτσή φίλαθλο.
Θόδωρος Ζαγοράκης
Αρχηγός ΠΑΟΚ
ταδε εφη ο 'ιερος' αρχηγος μας....μερικες φορες καλυτερα να μασας παρα να μιλας....
Τελικά θα ησυχάσουμε μόνο οταν διώξουμε όλους όσους ανακυρήξαμε πρόδότες... όταν θα έχουν μείνει μόνο οι φανέλες και η Τούμπα, μόνο τότε θα είναι περήφανος για την ομάδα του (;!;!) ο λαός του ΠΑΟΚ
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Συνεχίζω να αφουγκράζομαι τον προβληματισμό και την όποια απογοήτευση υπάρχει σε μεγάλο κομμάτι του κόσμου.
Θεωρώ 100 % άδικο να αποτελεί σήμερα ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης το εξιλαστήριο θύμα στον ΠΑΟΚ. Η αυθόρμητη χειρονομία του στον αγώνα με την Ξάνθη είχε ως στόχο την ηρεμία στην ομάδα και σε καμία περίπτωση δεν αποτέλεσε υπόδειξη συμπεριφοράς προς τον κόσμο της. Και είμαι σε θέση να γνωρίζω πολύ καλά τις προθέσεις του. Πρέπει να δώσουμε λοιπόν, ένα τέλος σ΄αυτό το θέμα - που τόσο άδικα προέκυψε - και δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚτσή φίλαθλο.
Θόδωρος Ζαγοράκης
Αρχηγός ΠΑΟΚ
Τελικά θα ησυχάσουμε μόνο οταν διώξουμε όλους όσους ανακυρήξαμε πρόδότες... όταν θα έχουν μείνει μόνο οι φανέλες και η Τούμπα, μόνο τότε θα είναι περήφανος για την ομάδα του (;!;!) ο λαός του ΠΑΟΚ
Ως γνωστόν, οι φανέλες παίζουν από μόνες τους! Ειδικά αν είναι βαριές, σαν του ΠΑΟΚ... Α, βοηθάει και η θύμιση της Πόλης!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αδη ο νεος τροπος για να (ξε)πουλιουνται παικτες ειναι να τους κανεις πρωτα αντιπαθεις στον κοσμο σε σημειο να φτασει ο κοσμος να πει 'Να σηκωθει να φυγει το τσογλανι'.
Πρωτοι διδαξαντες εμεις με τον Καπταιν, τωρα φαινεται οτι τα σαϊνια σας ειδαν οτι επιασε και αντιγραφουν τη συνταγηαυτη ειναι η απαντηση greo! οταν δε μπορει να φυγει καποιος απο τη μπροστινη πορτα, φευγει απο τη πισω με διαφορες μεθοδευσεις...
hrdouka και charmak για οποιον ειναι πολυ βαρια η πολυ ελαφρια η φανελα μπορει να ζητησει να φυγει...δεν πρεπει να μενει κανεις χωρις να το θελει...αν δε κανεις τη δουλεια σου με κεφι, μη τη κανεις...ο κοσμος δινει τα λεφτα του και παει και καθεται μεσα στα κρυα για να βλεπει ημιεπαγγελματιες μπαλαδορους της σειρας να κανουν χειρονομιες!
ο νεος 'ιερος' αρχηγος δε, εκπλησσει με τη χαζομαρα του να βγαλει την ανακοινωση μετα το καζο του ατρομητου...θα προτιμουσα να το ειχε αφησει να ξεχαστει παρα να προσφερει αφειδως υποστηριξη σε χαζουληδες παικτες...
και αυτα τα λεω εγω που τους συνδεσμιτες τους εχω γραμμενους εκει που δε πιανει μελανι και μου χει τυχει να παω σε αγωνα μπασκετ με 40 ατομα μεσα...επι εποχης 'αληταρα' αλεξοπουλου...
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#3]