-
Πάει, τον χαλάσαμε και τον Τουρέ. Κι εμένα αν μου έκαναν πρωτοσέλιδα 2 εφημερίδες κάθε δεύτερη μέρα θα μου φαινόταν ότι είμαι κράμα Ροναλντίνιο και Κακά, οπότε σιγά μην έτρεχα για τις βρωμοδουλειές. Θα αρκούσε μια καλή κλωτσιά σε κάθε παιχνίδι για να κρατάω τη θέση/δόξα μου κι άσε τους Στολτίδηδες να κάνουν τάκλιν και να ρίχνουν μπουνιές.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάει, τον χαλάσαμε και τον Τουρέ. Κι εμένα αν μου έκαναν πρωτοσέλιδα 2 εφημερίδες κάθε δεύτερη μέρα θα μου φαινόταν ότι είμαι κράμα Ροναλντίνιο και Κακά, οπότε σιγά μην έτρεχα για τις βρωμοδουλειές. Θα αρκούσε μια καλή κλωτσιά σε κάθε παιχνίδι για να κρατάω τη θέση/δόξα μου κι άσε τους Στολτίδηδες να κάνουν τάκλιν και να ρίχνουν μπουνιές.Δεν φταίει και τόσο ο Τουρέ. Απλά αποδεικνύεται σιγά-σιγά ότι η κανονική του θέση είναι αυτή που τώρα καλύπτει ο Ριβάλντο...
-
Sportfm.gr:
Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Παναγιώτης Κονέ μετά από απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που επικύρωσε τον ποδοσφαιριστή στους «κιτρινόμαυρους». Ο παίκτης είχε αρχικά αποδοθεί στον Ολυμπιακό, ωστόσο η «Ένωση» προσέφυγε στη δικαιοσύνη και δικαιώθηκε. Πλέον ο διεθνής με την εθνική ομάδα Νέων άσος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των «κιτρινόμαυρων» και ο Φερνάντο Σάντος αποκτά ένα ακόμη όπλο για τη μεσαία γραμμή της ομάδας του.Η είδηση, όπως ήταν φυσικό, χαροποίησε αφάνταστα το νεαρό άσο, που δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ: «Νιώθω πολύ χαρούμενος. Την απόφαση αυτή περίμενα τόσο καιρό για να ηρεμήσω. Αυτό που θέλω τώρα είναι να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου. Ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του προπονητή μου και σε όσους πίστεψαν σε μένα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ που από την πρώτη στιγμή με στήριξαν και τόσο καιρό ήταν δίπλα» μου».
Ελάχιστα λεπτά μετά την έκδοση της απόφασης, ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρης Γρηγορίου, μιλώντας στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δικαίωση της ΑΕΚ.
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί δικαιωθήκαμε στην επιλογή της γραμμής που ακολουθήσαμε, αν και κατηγορηθήκαμε από μερίδα του Τύπου ότι δεν κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Δεν ξέρουμε ακόμη το σκεπτικό της απόφασης. Η βούλήση του εργαζόμενου είναι σημαντική. Ο εργαζόμενος είναι ενήλικος και έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον εργοδότη του. Είχε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Λανς, κάτι που παραδέχεται και ο Ολυμπιακός. Επιπλέον δεν μπορείς να πάρεις έναν επαγγελματία και να τον κάνεις ερασιτέχνη. Όταν γίνεται από ερασιτέχνης επαγγελματίας, ο ποδοσφαιριστής αλλάζει ιδιότητα. Εμείς θεωρήσαμε από την αρχή πως διαπραγματευόμαστε με έναν ενήλικο και ελεύθερο ποδοσφαιριστή. Είναι η πρώτη φορά που δύο μεγάλες ομάδες διεκδικούν στα δικαστήρια έναν ποδοσφαιριστή. Δεν είχαμε τίποτα με τον Ολυμπιακό, δεν μας χωρίζει κάτι. Στο μέλλον θα κυριαρχήσει η λογική ότι η ελεύθερη κυκλοφορία και βούληση του εργαζομένου να επιλέγει τον εργοδότη του είναι κυριαρχική», τόνισε ο άνθρωπος που χάραξε τη γραμμή που ακολούθησε η πλευρά της ΑΕΚ για να δικαιωθεί.
Μετα τον Κονε λεω να σας παρουμε και τον Τουρε
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Μετα τον Κονε λεω να σας παρουμε και τον Τουρε'Μαύρο' χιούμορ
-
Μαυρα χαλια η ΑΕΚ με τον Εθνικο στο πρωτο ημιχρονο.......
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
:lol:Μαυρα χαλια η ΑΕΚ με τον Εθνικο στο πρωτο ημιχρονο.......
1-0 στο 91' και 1-1 στο 95'!
Και μετά πάμε για πρωτάθλημα...
Εδώ χάνουμε παίκτες αντί να πάρουμε. -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
:lol:
Εδώ χάνουμε παίκτες αντί να πάρουμε.Δεν πειραζει εμενα μου αρεσε αυτο...
Θα δουν ποια ειναι η πραγματικη ΑΕΚ στο 2ο παιχνιδι,ας τους αφησουμε λιγο να ονειρευτουνε και αυτοι... -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
:lol:
Εδώ χάνουμε παίκτες αντί να πάρουμε.Δεν πειραζει εμενα μου αρεσε αυτο...
Θα δουν ποια ειναι η πραγματικη ΑΕΚ στο 2ο παιχνιδι,ας τους αφησουμε λιγο να ονειρευτουνε και αυτοι...Σιγα τα ωα παιδες, την ειδαν ολοι πλεον υπερομαδες του διαστηματος και θα κερδιζουν τα ματς με τους μικρους απο τα αποδυτηρια?
Αξιζε μηπως κατι παραπανω αυτη η ΑΕΚ που νομιζε οτι θα παιξει με την Κωλοπετινιτσα και οχι με μια ομαδα με ιστορια; Αυτη η υπεροψια πια ειναι απιστευτη, υστερα θα εβαζε το γκολ παλι στο 90-φευγα και θα τους κανατε θεους που διευρυναν το σερι νικων.
Δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι ελαχιστοι ειναι οι παικτες που μπορουν να κανουν τη διαφορα στις μεγαλες ομαδες (χθες Λυμπε και Σεζαρ μονο μπορουσαν να κανουν κατι) ενω κατα τα αλλα οι διαφορες ειναι μικρες και οταν παιζει ο καθενας για την παρτη του και οχι ομαδικα το πληρωνει...Η ομαδαρα μας εδειξε οτι εχει ψυχη και αυτα περι αστους να ονειρευονται ακουγονται αστεια
Αρε εθνικαρααααααααααα
-
Οι παικτες της ΑΕΚ φανηκε οτι εκαναν αγγαρεια με αποτελεσμα να την πατησουν απο τον πολυ μαχητικο Εθνικο....
Αυτο το αποτελεσμα καλο θα κανει στους αναπληρωματικους,για να μαθουν οτι πρεπει να τα δινουν ολα ανεξαρτητως αντιπαλου.....
Συγχαρητηρια στην 2η μου ομαδα τον Εθνικο(που εχει μεγαλη ιστορια και πρεπει να κανει την υπερβαση φετος για να παιξει β' εθνικη του χρονου )
Στη ρεβανς αν η Αεκ ειναι σοβαρη δεν θα εχει κανενα προβλημα...
Απο αυτο το ματς κραταω μονο την επανεμφανιση του Σταυρου Τζιωρτζοπουλου(σιδερενιος Σταυρακα)
-
κι εμενα η 2η ομαδα μου ειναι η εθνικαρα!
α ρε πατερα!! 3 ειμαστε οι οπαδοι της ομαδας σου να'ουμε!! (ειναι ΚΑΙ ο bagus!!)
θα του το πω να χαρει -
Ο πατερας μου παλαιοτερα επαιζε μπασκετ στον Εθνικο...
Επισης την 10ετια του 80 με επαιρνε στο γηπεδο και βλεπαμε τον Εθνικο στο παλιο Καραϊσκακη....
Εχω να παω να δω τον Εθνικο απο το 90 αν θυμαμαι καλα κ εναν αγωνα Εθνικος-Διαγορας Ροδου που ειχε ερθει 4-2..
Ωραιες εποχες..
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Οι παικτες της ΑΕΚ φανηκε οτι εκαναν αγγαρεια με αποτελεσμα να την πατησουν απο τον πολυ μαχητικο Εθνικο....Αυτο το αποτελεσμα καλο θα κανει στους αναπληρωματικους,για να μαθουν οτι πρεπει να τα δινουν ολα ανεξαρτητως αντιπαλου.....
Συγχαρητηρια στην 2η μου ομαδα τον Εθνικο(που εχει μεγαλη ιστορια και πρεπει να κανει την υπερβαση φετος για να παιξει β' εθνικη του χρονου )
Στη ρεβανς αν η Αεκ ειναι σοβαρη δεν θα εχει κανενα προβλημα...
Απο αυτο το ματς κραταω μονο την επανεμφανιση του Σταυρου Τζιωρτζοπουλου(σιδερενιος Σταυρακα)
Συμφωνω απολυτα μαζι σου...
-
Φιλε Φανη και εσυ Εθνικος εισαι???
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Φιλε Φανη και εσυ Εθνικος εισαι???Τωρα με προσβαλεις,αλλα σε συγχωρω...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ο πατερας μου παλαιοτερα επαιζε μπασκετ στον Εθνικο...Επισης την 10ετια του 80 με επαιρνε στο γηπεδο και βλεπαμε τον Εθνικο στο παλιο Καραϊσκακη....
Εχω να παω να δω τον Εθνικο απο το 90 αν θυμαμαι καλα κ εναν αγωνα Εθνικος-Διαγορας Ροδου που ειχε ερθει 4-2..
Ωραιες εποχες..
ε, τοτε στανταρ ο δικος μου πατερας ητανε ενας απο αυτους τους 5-6 που χειροκροταγανε
-
Petran οι πατεραδες μας και ο Μαντζουρανης
Κριμα για αυτο το ιστορικο σωματειο ομως.....
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Ο πατερας μου παλαιοτερα επαιζε μπασκετ στον Εθνικο...
Επισης την 10ετια του 80 με επαιρνε στο γηπεδο και βλεπαμε τον Εθνικο στο παλιο Καραϊσκακη....
Ωραιες εποχες..
ε, τοτε στανταρ ο δικος μου πατερας ητανε ενας απο αυτους τους 5-6 που χειροκροταγανε
Κι ο δικός μου!
-
Ρε ειμαστε πολλοι τελικα
-
Καλα σοβαρα μιλατε? Τοσοι πολλοι ειχατε πατεραδες Εθνικους και δεν εγινε ουτε ενας?
Στον ΚΑΙΑΔΑ γρηγορα
Στη ρεβανς με την ΑΕΚ παντως υποσχομαι αριστη φιλοξενια στη θυρα του Εθνικου σε οποιον θελει να θυμηθει τα παλια!
Αντε παλιοπαιδα γιατι με συγχησατε
Πατερα σ'ευχαριστω που με εκανες ΕθνικοοοοοΥΓ. Καλες γιορτες καθ'οτι ειναι το πρωτο ποστ μου μετα τα Χριστουγεννα
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ο πατερας μου παλαιοτερα επαιζε μπασκετ στον Εθνικο...Επισης την 10ετια του 80 με επαιρνε στο γηπεδο και βλεπαμε τον Εθνικο στο παλιο Καραϊσκακη....
Ωραιες εποχες..
Παρεπιπτοντως, απο εκεινη τη δεκαετια που ηταν η πρωτη της ζωης μου δεν θυμαμαι γενικως πολλα, εκτος απο τα παιδικα που εβλεπα και ΟΛΕΣ τις ομαδες του Εθνικου. Ηξερα απο τα 7 μου το δρομο για το Καραϊσκακη με κλειστα ματια. Το πιθανοτερο ειναι bagus να εχουμε συναντηθει πολλες φορες εκεινη τη δεκαετια στο γηπεδο, ως πουλεν και οι δυο
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#3]