-
Απίστευτος ο διαιτητής που σφύριξε τη λήξη στο παιχνίδι της Μπαγερν!!
Απλά κορυφαίος!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Απίστευτος ο διαιτητής που σφύριξε τη λήξη στο παιχνίδι της Μπαγερν!!Απλά κορυφαίος!
Γιατί, τι έκανε;
-
Σφύριξε τη λήξη του αγώνα όταν ο επιθετικός της Μπάγερν σούταρε για γκολ.
ΥΓ: τελικά το σουτ μπήκε γκολ
-
Μαφιόζοι Ιταλιάνοι.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Σφύριξε τη λήξη του αγώνα όταν ο επιθετικός της Μπάγερν σούταρε για γκολ.ΥΓ: τελικά το σουτ μπήκε γκολ
Είχε νομίζω συμβεί ξανά σε έναν αγώνα ΑΕΚ-Ιντερ (δεν θυμάμαι χρονολογία) με κόρνερ, που στον αέρα σφύριξε τέλος και η κεφαλιά ήταν μέσα.
Επίσης έχει συμβεί να δώσει πέναλτι και με τις διαμαρτυρίες των αντιπάλων να περάσει λίγη ώρα και να σφυρίξει λήξη χωρίς να εκτελεστεί καν το πεναλτι.Άρχοντας του αγώνα δεν είπαμε...?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σφύριξε τη λήξη του αγώνα όταν ο επιθετικός της Μπάγερν σούταρε για γκολ.
ΥΓ: τελικά το σουτ μπήκε γκολ
Είχε νομίζω συμβεί ξανά σε έναν αγώνα ΑΕΚ-Ιντερ (δεν θυμάμαι χρονολογία) με κόρνερ, που στον αέρα σφύριξε τέλος και η κεφαλιά ήταν μέσα.
Επίσης έχει συμβεί να δώσει πέναλτι και με τις διαμαρτυρίες των αντιπάλων να περάσει λίγη ώρα και να σφυρίξει λήξη χωρίς να εκτελεστεί καν το πεναλτι.Άρχοντας του αγώνα δεν είπαμε...?
Μα καλά, τι πίνουν?
-
Λετε να τελειωσει ο Μαλεχανι και να αναλλαβει ο τεως Πριγκηψ,νυν βατραχος, Ντουσκο κουαξ Μπαγεβιτς ????
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Λετε να τελειωσει ο Μαλεχανι και να αναλλαβει ο τεως Πριγκηψ,νυν βατραχος, Ντουσκο κουαξ Μπαγεβιτς ????Παόγεβιτς;
-
Η Manchester United 4η
Η πλάκα είναι ότι στην προχθεσινή του συνέντευξη ο γρουσούζης ο Ραμαζάνι την έπιασε στο στόμα του(αναφέρθηκε στην πρώτη επταετία που πέρασε χωρίς τίτλους με τον Φέργκιουσον στον πάγκο,στα χρόνια που έχει κάτσει και γενικά στην υπομονή των φιλάθλων της)και την έκαψε..
Αυτός ο άνθρωπος ό,τι αγγίξει γίνεται κάρβουνο..
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Η Manchester United 4ηΊσως είναι και λογικό. Τέτοια διάρκεια!! πόσο θα συνεχιζόταν ακόμα; Κάποια στιγμή ο κύκλος θα έκλεινε.
Αλλά αυτές οι ομάδες αυτά τα στραβοπατήματα τα έχουν σαν αφορμή για νέο ξεκινήμα και έχουν τα μέσα και την υπομονή να το πετύχουν. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Η Manchester United 4ηΗ πλάκα είναι ότι στην προχθεσινή του συνέντευξη ο γρουσούζης ο Ραμαζάνι την έπιασε στο στόμα του(αναφέρθηκε στην πρώτη επταετία που πέρασε χωρίς τίτλους με τον Φέργκιουσον στον πάγκο,στα χρόνια που έχει κάτσει και γενικά στην υπομονή των φιλάθλων της)και την έκαψε..
Είδατε τελικά που τον κατηγορούσατε οτι είναι μακριά από την ελληνική πραγματικότητα του 'τίτλο θέλω τώρα τον θέλω';
Κανονικά είχε σκοπό να μιλήσει για επταετάες πλάνο σαν αυτό της MAN.UTD (για να μην πω 10ετές αφού όσο μεγάλη ομάδα και να είναι ο ΠΑΟ, MAN.UTD δεν είναι), αλλά όταν έμαθε οτι εδώ δεν περνάνε αυτά (και για να γλιτώσει την καζούρα των γαύρων του στύλ 'Επταετία-Χούντα-Γουέμπλεϋ) συμβιβάστηκε στην πενταετία. -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Η Manchester United 4η
Η πλάκα είναι ότι στην προχθεσινή του συνέντευξη ο γρουσούζης ο Ραμαζάνι την έπιασε στο στόμα του(αναφέρθηκε στην πρώτη επταετία που πέρασε χωρίς τίτλους με τον Φέργκιουσον στον πάγκο,στα χρόνια που έχει κάτσει και γενικά στην υπομονή των φιλάθλων της)και την έκαψε..
Είδατε τελικά που τον κατηγορούσατε οτι είναι μακριά από την ελληνική πραγματικότητα του 'τίτλο θέλω τώρα τον θέλω';
Κανονικά είχε σκοπό να μιλήσει για επταετάες πλάνο σαν αυτό της MAN.UTD (για να μην πω 10ετές αφού όσο μεγάλη ομάδα και να είναι ο ΠΑΟ, MAN.UTD δεν είναι), αλλά όταν έμαθε οτι εδώ δεν περνάνε αυτά (και για να γλιτώσει την καζούρα των γαύρων του στύλ 'Επταετία-Χούντα-Γουέμπλεϋ) συμβιβάστηκε στην πενταετία.Δεν λες που συμβιβάστηκε με το 5ετές πλάνο και τρώμε **μόνο **5αρες..
Φαντάζεσαι να πήγαινε σε 7ετές ή 10ετές;Ο superMario ακόμα στη Βρέμη θα ήταν και θα κατάπινε τεμάχια.. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Η Manchester United 4η
Ίσως είναι και λογικό. Τέτοια διάρκεια!! πόσο θα συνεχιζόταν ακόμα; Κάποια στιγμή ο κύκλος θα έκλεινε.
Αλλά αυτές οι ομάδες αυτά τα στραβοπατήματα τα έχουν σαν αφορμή για νέο ξεκινήμα και έχουν τα μέσα και την υπομονή να το πετύχουν.Οι ελληνικές ομάδες διάρκεια έχουν... στον πάτο
-
η ξεφτιλα των ελληνικων ομαδων στην ευρωπη!!!!
'griechenland ist europameister oder?' τι να πω μετα..
δεν ηξερα που να κρυφτω χθες!!!!!!μετα τα ριχνουν στους προπονητες.
ο γαυρος ποτε ειπαμε πως θα παει τελικο? του χρονου ε?
-
Πάντως και οι γαύροι(αλλάζω θέμα )έπρεπε να την ψυλιαστούν ότι θα βγουν φέτος τελευταίοι.Ο θείος Σωκράτης μίλησε για τελικό CL του χρόνου(τέτοια ημέρα συμπληρώνω εγώ..),δεν είπε τίποτα για τελικό UEFA φέτος,ώστε να βγουν τρίτοι και να πάνε ουέφα.1οι ή 2οι δεν βγήκαν,γιατί αν έβγαιναν θα προκρίνονταν και θα έφταναν τελικό φέτος,οπότε θα έμενε ξεκρέμαστη η Προεδράρα.
Οπότε η 4η θέση φέτος ήταν μέσα στον προγραμματισμό του Προέδρου. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Η Manchester United 4ηΚαι η Λίβερ πρώτη! Έεεεεεεεετσι!!!
-
Εμπνευσμενο απο τον Μητσικωστα..
-Ποιος ειναι αγαπημενος επεξεργαστης του Μαλεζανι;
-Ο intel pentium!! -
Δεν την βλέπω να πίνει νεράκι φέτος,θα δούμε.
Ένα (αν)άξιο λόγου που άκουσα μια που την ανέφερες,στα 4 παιχνίδια πέρσυ και φέτος της Τσέλσυ με Λιβερπουλ στο CL μπήκε ΜΟΝΟ ένα γκολ,το οποίο μάλιστα δεν είναι σίγουρο αν μπήκε(το περιβόητο που πέρασε/δεν πέρασε τη γραμμή). -
Εγώ γνωρίζω ελάχιστα πράγματα από ποδόσφαιρο αλλα δύο πράγματα μου έκαναν εντύπωση :
1ο) Παίζει με 4 'στην ευθεία' και εισπράττουμε 5άρα στη Βαρκελώνη.
Πάλι με 4 στην ευθεία άλλη μια 3άρα από τους κουλούς στο Ούντινε.
Χθες πήγαινε για δύο αποτελέσματα και ξαναπαίζει με 4 στην ευθεία. Τι διάολο συμβαίνει;2ο) Στις δηλώσεις του, ανέφερε στους διακριθέντες τον Μόρις και το Μπίσκαν. Πώς μπορεί να είναι διακριθέντες τα σεντερ-μπακ, όταν τρως 5;;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Εγώ γνωρίζω ελάχιστα πράγματα από ποδόσφαιρο αλλα δύο πράγματα μου έκαναν εντύπωση :1ο) Παίζει με 4 'στην ευθεία' και εισπράττουμε 5άρα στη Βαρκελώνη.
Πάλι με 4 στην ευθεία άλλη μια 3άρα από τους κουλούς στο Ούντινε.
Χθες πήγαινε για δύο αποτελέσματα και ξαναπαίζει με 4 στην ευθεία. Τι διάολο συμβαίνει;2ο) Στις δηλώσεις του, ανέφερε στους διακριθέντες τον Μόρις και το Μπίσκαν. Πώς μπορεί να είναι διακριθέντες τα σεντερ-μπακ, όταν τρως 5;;
δεν έφαγες 10
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#3]