-
'αφήσαμε' την Alfa και 'πιάσαμε' τους βάζελους;;;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
:lol: 'αφήσαμε' την Alfa και 'πιάσαμε' τους βάζελους;;;παλιότερα ήταν οι γαύροι, τώρα ήρθε η σειρά της Audi
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Εγώ γνωρίζω ελάχιστα πράγματα από ποδόσφαιρο αλλα δύο πράγματα μου έκαναν εντύπωση :1ο) Παίζει με 4 'στην ευθεία' και εισπράττουμε 5άρα στη Βαρκελώνη.
Πάλι με 4 στην ευθεία άλλη μια 3άρα από τους κουλούς στο Ούντινε.
Χθες πήγαινε για δύο αποτελέσματα και ξαναπαίζει με 4 στην ευθεία. Τι διάολο συμβαίνει;2ο) Στις δηλώσεις του, ανέφερε στους διακριθέντες τον Μόρις και το Μπίσκαν. Πώς μπορεί να είναι διακριθέντες τα σεντερ-μπακ, όταν τρως 5;;
Σωστές οι σκέψεις σου,αλλά υπολογίζεις τα πράγματα με βάση το κλασσικό μονοετές πρόγραμμα.
1)Με βάση το πενταετές πρόγραμμα(που σκεφτεται ο ραμαζάνι),τον πρώτο χρόνο κάνεις ό,τι σου έρθει,δοκιμάζεις σχήματα που ούτε οι αντίπαλοί σου δεν θα εύχονταν,για να είσαι σίγουρος τί να μην κάνεις στα υπόλοιπα χρόνια,..τρως τις πεντάρες και πηδάς ευτυχισμένος τη γυναίκα σου(βέρα Βερονιότισσα)σκεπτόμενος τον δεύτερο χρόνο και τα κορόιδα που σε πληρώνουν.Έλα όμως που ντεν έκει δεύτερο...
2)Όσο για τους διακριθέντες ο προφέσορας απλά ανέφερε τα παιδιά που έβλεπε περισσότερο.Είδε κανείς τον Μάντζιο;Μήπως τον Γκονζάλες;Αντιθέτως τον Μόρις εγώ τον είδα 15 φορές,5 στις φάσεις των γκολ και άλλες 10 στις χαμένες ευκαιρίες της Βέρντερ για το 15-1.Έστω και αρνητικά..διακρίθηκε.
Θα τους πρότεινα μάλιστα την επόμενη φορά που θα παίξουν στην ευθεία,στις φανέλες των αμυντικών να βάλουν 10 χορηγούς,θα χεστουν στο τάληρο με τόση διαφήμιση.Και αντί για την ποντικομαμή τον Μόρις ή τον ξυλοκόπο Μπίσκαν θα μπορούσαν να μπουν στη θέση τους μοντέλα(Παρθένης,Σόμερ,Τσαρούχας που έχει και προυπηρεσία)να έχει να βλέπει και τίποτα ενδιαφέρον και η Funis..
5 θα φάνε και αυτοί,θα γράφουν καλύτερα στην κάμερα όμως. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Και αντί για την ποντικομαμή τον Μόρις ή τον ξυλοκόπο Μπίσκαν θα μπορούσαν να μπουν στη θέση τους μοντέλα(Παρθένης,Σόμερ,Τσαρούχας που έχει και προυπηρεσία)να έχει να βλέπει και τίποτα ενδιαφέρον και η Funis..Τι αλτρουιστης αυτος ο GTI
υπαρχει ο ΕΚΙ και αποζημιωνομαι!! Μονο οπτικως όμως...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Και αντί για την ποντικομαμή τον Μόρις ή τον ξυλοκόπο Μπίσκαν θα μπορούσαν να μπουν στη θέση τους μοντέλα(Παρθένης,Σόμερ,Τσαρούχας που έχει και προυπηρεσία)να έχει να βλέπει και τίποτα ενδιαφέρον και η Funis..
Τι αλτρουιστης αυτος ο GTI
υπαρχει ο ΕΚΙ και αποζημιωνομαι!! Μονο οπτικως όμως...
Είδες;Κι εσύ ακόμα αναφέρεσαι σε μένα με το άχαρο GTI.Τουλάχιστον πες το σωστά το ονοματάκι μου..GTI**_** πλάκα κάνω,έτσι;
αν θες πάντως να αποζημιώνεσαι οπτικώς(δεν έχει κι άλλη αποζημίωση να σου προσφέρει)από τον ΕΚΙ πες του να οπισθοχωρήσει και να μπει στην (θρυλική πλέον)ευθεία με τον Μόρις και τα άλλα παιδιά.Θα στριμωχτούν λίγο,αλλά θα χωρέσουν εκεί που είναι ο Εκι χαραμίζεται.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Είδες;Κι εσύ ακόμα αναφέρεσαι σε μένα με το άχαρο GTI.Τουλάχιστον πες το σωστά το ονοματάκι μου..GTI**_** πλάκα κάνω,έτσι;αν θες πάντως να αποζημιώνεσαι οπτικώς(δεν έχει κι άλλη αποζημίωση να σου προσφέρει)από τον ΕΚΙ πες του να οπισθοχωρήσει και να μπει στην (θρυλική πλέον)ευθεία με τον Μόρις και τα άλλα παιδιά.Θα στριμωχτούν λίγο,αλλά θα χωρέσουν εκεί που είναι ο Εκι χαραμίζεται.
Ακομα κι εγω?
Εγω ευχαριστως να τον αλλαξω θεση, αν ηταν στο χερι μου GTI**_**
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
αν θες πάντως να αποζημιώνεσαι οπτικώς(δεν έχει κι άλλη αποζημίωση να σου προσφέρει)από τον ΕΚΙ -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ακομα κι εγω?
Επειδή βλέπω ότι ενοχλείσαι,σου ζητάω συγγνώμη.Ίσως το παρατράβηξα.Κομμένα τα (άκυρα)αστειάκια..
Φιλικά GTI_.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Επειδή βλέπω ότι ενοχλείσαι,σου ζητάω συγγνώμη.Ίσως το παρατράβηξα.Κομμένα τα (άκυρα)αστειάκια..Φιλικά GTI_.
Τα θυμασαι ολα ε?
Ενταξει GTI_ ολα οκ.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
σε ποιά άρεσε ρε παιδιά ο Κίμις...? δε θυμάμαιvery funny Bruce
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
σε ποιά άρεσε ρε παιδιά ο Κίμις...? δε θυμάμαι
very funny Bruce
-
πέρασε κανείς από Ηράκλειο;
-
Μπαλαρα επαιξε η ΑΕΚ στο Ηρακλειο οπου και κερδισε τον Οφη 0-1 με γκολ φαουλ του Σεζαρ στο 71.
Μην σας ξεγελα το σκορ,καθως η ΑΕΚ ειχε 4 τετ α τετ και αλλες μικροτερες ευκαιριες,ακυρωθεν γκολ του Λυμπε στο 35 που μονο ο εποπτης το ειδε και δεν απειληθηκε παρα μονο σε μια φαση στο 91 λεπτο...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
πέρασε κανείς από Ηράκλειο;Ο Ιούλιος Καίσαρας! Πήγε, είδε και νίκησε!
-
Αφού νίκησε πέρσι η ΑΕΚ παιδιά στο Ηράκλειο, δεν πρόκειται να χάσει για τα επόμενα 223 χρόνια
Πουλάει τρέλα ο τύπος ή είναι εντελώς βλαμμένος
'Εμείς θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Και μετά θα πάμε όχι μόνο στα μπουζούκια, αλλά και στο φεγγάρι'.
http://www.sportime.gr/xst/index.php?op ... 3&Itemid=1
-
Οι ακριβείς του δηλώσεις παραφράστηκαν:
*- Εμαθα ότι ο Κονσεϊσάο σας είπε 'Μίστερ, κανόνισε να μας πας στα μπουζούκια'. Είναι έτσι;
'Είναι αλήθεια και του είπα ότι θα πάμε όταν ο Παναθηναϊκός κερδίσει το πρωτάθλημα'.
- Γιατί δεν δίνετε άδεια στους παίκτες σας να πάνε πριν από το πρωτάθλημα;
'Το πρόβλημα είναι ότι εμείς είμαστε δημόσια πρόσωπα. Αν κερδίζουμε, μπορούμε να πάμε όχι μόνο στα μπουζούκια, αλλά και στο φεγγάρι. Αν χάνουμε ή δεν κερδίζουμε, μπορεί να ερμηνευτεί με λάθος τρόπο όχι μόνο μια έξοδος στα μπουζούκια, αλλά κι ένας καφές που θα πιούμε. Είναι υποχρέωση του κάθε επαγγελματία ποδοσφαριστή να προσέχει τις δημόσιες εμφανίσεις του'. *
Λοιπόν τελικά νομίζω ότι ο Μαλεζάνι είναι αρκετά παρεξηγημένος εδώ στην Ελλάδα. Είναι η φιλοσοφία του περί του ποδοσφαίρου και της ζωής εν γένει που τον κάνει να φαίνεται τόσο αταίριαστος με την 'νεοελληνική' πραγματικότητα ιδίως την ποδοσφαιρική. Ξαφνικά είναι άχρηστος κάποιος προπονητής ο οποίος έχει πάρει ευρωπαϊκό τίτλο και έχασε το περσινό πρωτάθλημα από καθαρή ατυχία (δοκάρι Κωνσταντίνου π.χ.) επειδή στην πρώτη ουσιαστικά χρονιά του στην ομάδα έχει τρία και τέσσερα απανωτά αρνητικά αποτελέσματα. Έχει κανείς αμφιβολία ότι το ίδιο θα συμπεριφερόμασταν και στον Μουρίνιο ή τον Χίτσφελντ αν έτρωγαν 5 από Μπαρτσελόνα και Βέρντερ;Ακριβώς τα ίδια θα λέγονταν. Αποκλεισμός από το Κύπελλο θα πείτε από τον Εργοτέλη.Να θυμίσω ποιά άλλη ομάδα έχασε από τον Εργοτέλη πέρσι και δεν ειπώθηκε το παραμικρό περί άχρηστου προπονητή;Δεν χρειάζεται νομίζω. Σε μια ομάδα με πάρα πολλούς νέους παίκτες τέτοια αποτελέσματα είναι φυσιολογικά. Το μέλλον θα κρίνει την ιστορία 'Μαλεζάνι - Παναθηναϊκός' όταν θα τρίβουμε τα μάτια μας από τον Παναθηναϊκό του Μάντζιου,Λεοντίου,Δάρλα,Τζιώλη,Γκάντζεφ,Τριποτσέρη,Οξύζογλου κλπ..Και τον Όσιμ τον λοιδορούσαν τότε κάποιοι ...'παναθηναϊκοί' και κάποιοι καρπώθηκαν τον κόπο και την δουλειά του στην ομάδα και τώρα ανατρέχουν στην τεράστια προσωπικότητα του ανασύρωντας και τα τεράστιας εμπνεύσεως αποφθέγματά του περί της...μπάλας!
ΥΓ.100 δημοσιεύσεις επιτέλους!
-
Ξαφνικά είναι άχρηστος κάποιος προπονητής ο οποίος έχει πάρει ευρωπαϊκό τίτλο και έχασε το περσινό πρωτάθλημα από καθαρή ατυχία (δοκάρι Κωνσταντίνου π.χ.)
Καλά δεν θυμάσε το πέναλτυ που δεν σφύριξε υπέρ του Μπούρμπου στο 90' του ΠΑΟ-ΑΕΚ?
Από καθαρή τύχη (για να μην πω κάτι άλλο) βγήκε 2ος ο ΠΑΟ πέρισυ -
@ balo
Eγώ δε μπορώ να πω ότι ο 'χ' προπονητής είναι άσχετος, διότι δεν έχω τεχνικές γνωσεις γύρω από το ποδόσφαιρο.
Βλέπω όπως όλοι τα εξής:
-ο βάζελος πάει από το κακό στο χειρότερο, είναι έξω από το κύπελο και έξω από το πρωτάθλημα-ο βάζελος, επισης, είναι για πλάκα στη Ευρώπη, έχοντας τη χειρότερη άμυνα στο Campions League
Tώρα το που οφείλονται αυτά δε γνωρίζω. Σίγουρα δε φταίει μόνο ένα πρόσωπο, στη συγκεκριμένη περίπτωση ο προπονητής.
Ο Μαλεζάνι, όσο θα χτυπιέται έτσι , από αυτά τα πουλητάρια που θέλουν να λέμε δημοσιογράφοι, που είναι έμποροι και θέλουν να πουλήσουν την πραμάτεια τους, τόσο θα μου γίνεται συμπαθής.Δεχεται μια πρωτοφανή επίθεση , ακόμα και για την οικογενειακή του ζωή, από μερικούς τύπους που μέχρι χθες δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους.
Αρκεί να μην υποτιμάει τη νοημοσύνη μου , λέγοντας ότι πάει για πρωτάθλημα.
Τα υπόλοιπα δεν τα γνωριζω, διότι δεν έχω εξειδικευμένες γνώσεις.
ΥΓ:Αυτό που έγινε απόψε στη συνέντευξη τύπου, δεν έχει ξαναγίνει.
Ενας που ξεσπάει έτσι , αν μη τι άλλο είναι ελικρινής. -
μαλλί της 'γριάς' από Καπετάν(ι)ο έφαγε σήμερα ο βάζελος
-
Διαβάζοντας σήμερα και ολόκληρη την συνέντευξη του Malesani στο 'Ε' αλλά και μετά τα σημερινά απίστευτα στο ΟΑΚΑ, δηλώνω ένθερμος υποστηρικτής πλέον του Malesani.Γνωρίζοντας Ιταλικά και παρακολουθώντας την συνέντευξη τύπου ένιωσα πολύ άσχημα για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται στην χώρα μας ένας προπονητής που εργάζεται με συνέπεια και αφοσίωση για την ομάδα του, από 'δημοσιογραφίσκους' ΈΜΠΟΡΟΥΣ που έχουν την πραμάτεια τους να πουλήσουν (Μπάγιεβιτς) και τους είναι εμπόδιο ο Ιταλός. Τον ένιωσα απόλυτα τον Ιταλό και τον παραδέχομαι ακόμα πιο πολύ τώρα αφού τους τα έχωσε όπως τους αξίζει. Πουλητάρια που προσπαθούν με τον πιο απαξιωτικό τρόπο να μειώσουν την προσωπικότητα ενός ανθρώπου - κι όχι ενός προπονητή- με σκίτσα σε εφημερίδες και ηλίθιους χαρακτηρισμούς.Δηλώνω πλέον Μαλεζανικός και ελπίζω ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει τον δύσκολο και λιγότερο ταξιδεμένο δρόμο της αφοσίωσης και επιμονής σε ένα μακροπρόθεσμο στόχο της δημιουργίας σωστής ομάδας για τα επόμενα χρόνια κλείνοντας τα αυτιά στους ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ δημοσιογράφους και τους ηλίθιους και παραπλανημένους οπαδούς.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#3]