-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
..................
Pasxe, στο λέω... αν στράβωνε εσύ θα την ακουγες
ΟΥΦ!
-
Σαφως και ΗΤΑΝ offside γιατι μπορει ο παικτης που εβαλε το γκολ να καλυπτοταν αλλα ο παικτης της Καλιθεας που ειναι διπλα του επηρεαζει την φαση αφου παρεμποδιζει τον Καψη
MΑΘΕΤΕ ΛΙΓΗ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ. Διαβαστε και τα βιβλια των κανονισμων -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
..................
Δεν φταίω εγώ βρε ασιμοφ, ό,τι μπορούσα έκανα!!! Τελικά ξέρεις τι κατάλαβα;; Ότι το πέναλτυ της καλλιθέας δεν το έδωσε γιατί μας το χρωστούσε από το παιχνίδι Βαζελος-Ηρακλής που έδωσε το καστοριανό πέτσινο πέναλτυ στον παπαδόπουλο..Ναι ναι ναι , τότε που αν έχανε ο βάζελος θα είχαμε αποχώρηση μαλεζάνι και αντίστοιχη ριζούπολη...!!!
Ωχ τι έχω ν ακούσω από τον GTI_,balo,TRAVELLER....
-
Αντε καντε καμμια γαργαρα με το πεναλτυ της Καλλιθεας κ μετα ελατε να τα πουμε....
Κατα τα αλλα μιλαμε για σουπερ λιγκες και λοιπα φαιδρα....
ΒΡΕ ΟΥΣΤ.
Μια ζωη τα ιδια Παντελακη μου τα ιδια Παντελη μου....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Αντε καντε καμμια γαργαρα με το πεναλτυ της Καλλιθεας κ μετα ελατε να τα πουμε....Κατα τα αλλα μιλαμε για σουπερ λιγκες και λοιπα φαιδρα....
ΒΡΕ ΟΥΣΤ.
Αντε δες το πεναλτυ του ΤΣΙΡΙΛΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ.
ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ -
'pasxos' από αλλού το περίμενες από αλλού 'τα άκουσες'
-
Ωραίο παιχνίδι! Ας ελπίσουμε να δούμε και άλλα τέτοια στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Εμένα πάντως μου άρεσε ο Ολυμπιακός με την έννοια ότι προσπάθησε με όλους τους δυνατούς τρόπους να βάλει γκολ. Δεν ήταν μονότονος.
Όντως ο Καψής δεν ανταποκρίθηκε στο παιχνίδι. Ούτε ο Μαυρογενίδης. Ο Μπουλούτ είχε 2-3 λαθος επιλογές (σοβαρές όμως).
Η Καλλιθέα προσπάθησε να κάνει κάτι στο Α. Στο Β έπαιξε εμφανώς για την ισοπαλία (όχι ότι μπορούσε να κάνει κάτι άλλο). Θεωρώ ότι στο πρωτάθλημα υπάρχουν σαφώς χειρότερες ομάδες.
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
- Δεν ήταν οφφ σαιντ,ο παίκτης που είναι πιο μπροστά δεν έχει κάποιο ρόλο στη φάση..
Δηλαδή τι άλλο έπρεπε να κάνει για να έχει ρόλο στη φάση;
ΥΓ: Η προσωποποίηση της ανικανότητας ενός διαιτητή σήμερα. Από τι 5 κίτρινες που έδωσε στην Καλλιθέα οι 4 δεν ήταν. Δεν έδωσε πέναλντι στην Καλλιθέα. Έλεος
-
Μ'αρέσει που ασχολείστε ακόμα. Αφού σε 10 μέρες ξαναέχει ποδόσφαιρο, champions league δηλαδή
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
'pasxos' από αλλού το περίμενες από αλλού 'τα άκουσες'Περίμενε έρχεται όπου να ναι κι ο balo!!!!Παιδιά δεν ήμουν εγώ...Με ανάγκασαν να τα πω...!!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
..................
Δεν φταίω εγώ βρε ασιμοφ, ό,τι μπορούσα έκανα!!! Τελικά ξέρεις τι κατάλαβα;; Ότι το πέναλτυ της καλλιθέας δεν το έδωσε γιατί μας το χρωστούσε από το παιχνίδι Βαζελος-Ηρακλής που έδωσε το καστοριανό πέτσινο πέναλτυ στον παπαδόπουλο..Ναι ναι ναι , τότε που αν έχανε ο βάζελος θα είχαμε αποχώρηση μαλεζάνι και αντίστοιχη ριζούπολη...!!!
Λοιπόν, τιμωρία! Από δω και περα θα μπαινεις στο φορουμ ΜΕΤΑ το ματς για εντυπώσεις. Το πριν απαγορευεται
Για το πεναλτι ασ' το καλυτερα. Κουλος ειναι ο ανθρωπος οπως το 99% των Ελληνων διαιτητων. Δεν ειδες αυτό που δεν εδωσαν το Σάββατο εναντίον της ΑΕΚ; (ασε τη δικια μας τη 'ζωγραφια' με το βάζελο )
Παντως το ματσακι ηταν για 5-1.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
..................
Λοιπόν, τιμωρία! Από δω και περα θα μπαινεις στο φορουμ ΜΕΤΑ το ματς για εντυπώσεις. Το πριν απαγορευεται
Για το πεναλτι ασ' το καλυτερα. Κουλος ειναι ο ανθρωπος οπως το 99% των Ελληνων διαιτητων. Δεν ειδες αυτό που δεν εδωσαν το Σάββατο εναντίον της ΑΕΚ; (ασε τη δικια μας τη 'ζωγραφια' με το βάζελο )
Παντως το ματσακι ηταν για 5-1.
Η Καλιθεα ειναι ομαδα Β εθνικης ρε παιδια. Εγω ειμαι πολυ απογοητευμενος. Με αντιπαλο τον Κουτσοσπυρο παιζαμε. ΕΛΕΟΣ
ΤΟΥΡΕ ΕΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟΣ Ο ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ -
Τι ειναι τούτο πάλι;;!!!;;;
-
Πλακα πλακα αν επαιζε ο ΣΟΦΟΚΛΑΣ θα τους πεταγε 5 μπαλακια.
ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ. Θα τους καταπινε αμασητους τους αμυντικους της Καλλιθεας -
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Αντε καντε καμμια γαργαρα με το πεναλτυ της Καλλιθεας κ μετα ελατε να τα πουμε....
ΒΡΕ ΟΥΣΤ.
ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟEγω το ειδα το πεναλτυ του Τσιριλο στο Αιγαλεω,εσυ το ειδες το πεναλτυ του παικτη του Αιγαλεω μια ωρα πριν????
Ειδες το πεναλτυ της Καλλιθεας????
Ειδες το κωλοδαχτυλο του Γεωργατου οταν εβαλε το γκολ???Ειδες το αντικειμενο που επεσε(παγκοσμια πρωτοτυπια να παιρνει κιτρινη καρτα ο τερματοφυλακας της αντιπαλης ομαδας επειδη εδειξε το αντικειμενο που εριξαν οι οπαδοι της αλλης ομαδας)Ειδες την ασυλια που εχουν οι παικτες του Ολυμπιακου στα μαρκαρισματα ??? Ο Ανατολακης(ελεος ο πιο αταλαντος παικτης) την βγαζει καθε χρονο με 2 μετα βιας 3 καρτες)
και θα μου πεις να παω να δω το πεναλτυ και να μιλησω υστερα ????
ΧΑΧΑΧΑΧ...Ελεος.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
ΒΡΕ ΟΥΣΤ.
ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟEγω το ειδα το πεναλτυ του Τσιριλο στο Αιγαλεω,εσυ το ειδες το πεναλτυ του παικτη του Αιγαλεω μια ωρα πριν????
Ειδες το πεναλτυ της Καλλιθεας????
Ειδες το κωλοδαχτυλο του Γεωργατου οταν εβαλε το γκολ???Ειδες το αντικειμενο που επεσε(παγκοσμια πρωτοτυπια να παιρνει κιτρινη καρτα ο τερματοφυλακας της αντιπαλης ομαδας επειδη εδειξε το αντικειμενο που εριξαν οι οπαδοι της αλλης ομαδας)Ειδες την ασυλια που εχουν οι παικτες του Ολυμπιακου στα μαρκαρισματα ??? Ο Ανατολακης(ελεος ο πιο αταλαντος παικτης) την βγαζει καθε χρονο με 2 μετα βιας 3 καρτες)
και θα μου πεις να παω να δω το πεναλτυ και να μιλησω υστερα ????
ΧΑΧΑΧΑΧ...Ελεος.
1)Κανενα πεναλτυ δεν υπηρχει πιο πριν
2)Το ειδα το πεναλτυ της Καλιθεας και το εγραψα. Διαβασε πρωτα και μετα μιλα
3)Καλα εκανε με το κωλοδαχτυλο
4)Υπαρχει και ο παρατηρητης για τα αντικειμενα. Δεν ειναι δουλεια του Μπαρτζωκα.Μαθε τους κανονισμους
5)Δεν ειδα καμια ασυλια -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Πλακα πλακα αν επαιζε ο ΣΟΦΟΚΛΑΣ θα τους πεταγε 5 μπαλακια.
ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ. Θα τους καταπινε αμασητους τους αμυντικους της ΚαλλιθεαςΣήμερα είχε ποδόσφαιρο, όχι σούμο.
-
1)Περνα απο το ιατρειο να σου δωσω μια συνταγη για γυαλια....
2)ο Σοφοκλης δεν θα το εκανε εε?
3)no comments
4)οτι πειτε κυριε Γερμανακο
5) Περνα απο το ιατρειο να σου δωσω μια συνταγη για γυαλια²Αντε και καλη μας νυχτα.......
-
Εγώ πάλι λέω να μη σχολιάσω...Πέναλτυ...οφ σαϊντ...κωλοδάχτυλα...κλασσικός γαύρος με λίγα λόγια! Ωχ...σχολίασα ε;Sorry pasxos!Ενδιαφέρον είχαν οι αποδοκιμασίες στον Κυργιάκο...Ε ρε τρελλή γαργάρα που πρόκειται να κάνετε μόλις έρθει στον γαύροοοο!!!!! Η κωλοτούμπα του αιώνα θα είναι!
-
Κι εγω που νομιζα οτι οι βαζελοι το ειχανε ριξει στον ασκητισμο...
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#3]